neden yalan soylesın kı cok sacma bı yaklasım bence bıraz daha duyarlı yaklaşın derım her doktorun memnun olmayan hastası olablr nedn hemen ınanmamktan yana kullanıyorsunuz cumlelerınızı her doktorun hastalarına gore bıraz memnun olunmayan opersayonları olablır bıraz daha sagduyulu olun o kısının yerınde sız olsaysdınz ve sızın hakkınzda boyle ınannmıyorum dıye cumleler kullanılsaydı ne dusunurdunz lutfen boyle katı yaklşmlarda bulunmayın resmını koymus soncta yalan olsa resım koyarmıydı yapmayın lutfen
neden yalan soylesın kı cok sacma bı yaklasım bence bıraz daha duyarlı yaklaşın derım her doktorun memnun olmayan hastası olablr nedn hemen ınanmamktan yana kullanıyorsunuz cumlelerınızı her doktorun hastalarına gore bıraz memnun olunmayan opersayonları olablır bıraz daha sagduyulu olun o kısının yerınde sız olsaysdınz ve sızın hakkınzda boyle ınannmıyorum dıye cumleler kullanılsaydı ne dusunurdunz lutfen boyle katı yaklşmlarda bulunmayın resmını koymus soncta yalan olsa resım koyarmıydı yapmayın lutfen
Bencede yalan söyleyen biri resim koymaz. Bu siteyi doktorlarında takip ettiğini herkes biliyor ve bilindiği halde neden koysun resimleri ve yalan söylesin???. Ortaya birşey atıyorsanız biraz beyninizi yorun öyle saçmalayın.
Yazınıza mantıklı bi yanıt vermek isterdim ama üslubunuz ve kullandığınız kelimeler kişiliğiniz hakkında o kadar net yanıt veriyor ki bence sizi ciddiye bile almamak gerekir :1closedeyes:
herneyseeee..kızlar cumartesi günü en nihayetinde sadullah beyle görüşebildim ve 3 temuuz gününe ameliyat gününü kararlaştırabildik kaydirigubbakcemile2 heyecanla gün sayıyorum şimdi, umarım ben de güzel güzel burnuşlular kervanına katılabilirim sengözlerimebaksanab bu arada sadullah beyin gösterdiği fotoğraflarda edamısra'yı da gördüm tabi hemen "aaaa bizim forumdan edaaa" dedim delikafadulden hakkaten süper olmuş burnuşu yahu....darısı başıma.
hayalimsinn bantlar yarın çıkıyor demeek ayy canımmm hadi hayırlısı ama lütfen resim koy yaaa alkisalkisalkis
Pardon ama senin beni ciddiye alıp almaman hiç umurumda değil. ben sadece bazı kisilerin saçmalamadan önce biraz düşünsün dedim...bu kişiliğim hakkında yorum yapmanız çok gereksizdi. Gerçekten bravo diyorum. Senin kişiliğin harika canım. Bu forumda amma hero lar varmış.
Bencede yalan söyleyen biri resim koymaz. Bu siteyi doktorlarında takip ettiğini herkes biliyor ve bilindiği halde neden koysun resimleri ve yalan söylesin???. Ortaya birşey atıyorsanız biraz beyninizi yorun öyle saçmalayın.[
masallah ıkı dkda ortalıgı komedı dükkanına cevrdın:):) cok gulduk tsk senn beynın kaç baytla calısyr bakalım guzelım işlemcınn arada hata verıyrkı derleyıcınn yazılanlrı anlamkta güçlük cekıyr bazı ınsanlrr beynını yormadan da bır takm seylerı anlayabılıyrr sekerımm dert etmee senn kımsenn adınaa tatlımmm eee bız yanlıs düşünüyrmuszz sen yap bakalımmm bu konudaa bır acıklamaa hıhh beklıyrzz dusncelerınıııalkisalkisalkisalkisalkisalkis
sen ole dusunuyosan oledır cnm :) cunku ılk basta senın ne hıssettıgın ne ıstedıgın onemlıdır..bu şekılde mutluysan böle kal:) yalnız sunu soyleyım sana uzun bı zamandır benı gormeyenler ameliyat oldugumu anlamadılar bıle..(resımlerde eskı burnun cok kotu cıkmıs cunku yakın cekımden koymustum ınanın okadar berbat bır burnum yoktu yanı:) yoksa coktan ameliyat olurdum:) hem neden utanıyosun kı utanılacak bişey olsaydı kımse yaptırmazdı:) bunun hem saglık boyutu hem psıkolojık boyutu var keyfı olarakta yaptıran cok nadır ınsan var .. ama ne olursa olsun sonucta ınsan mutlu olmak ıcın yaptırıyor .cevre en fazla 5-10 gun konusur sonra unutulur oyuzden fazla takılmamak lazım şu ne der bu ne der dıye bu sadece senı ılgılendırır dedıgım ne utanılcak bsıey ne de ayıp bişey... kendını ne zaman hazır hıssedersen ozaman olursun hayırlısı cnm:
aynenn birazz zamana bırakıcamm...belki yeniden yaptırma isteğim tavann yaparr:) bi memleketime gidip geliyimde bakalımm hayırlısı...senağlama
Pardon ama senin beni ciddiye alıp almaman hiç umurumda değil. ben sadece bazı kisilerin saçmalamadan önce biraz düşünsün dedim...bu kişiliğim hakkında yorum yapmanız çok gereksizdi. Gerçekten bravo diyorum. Senin kişiliğin harika canım. Bu forumda amma hero lar varmış.
senı cok ıyı anlıyrmm amaa bana hep nasıl düşünürsen öyle olur dedıler güzel düşündüm güzel oldu...Benım hayalımdı estetk yptrmk:):):) ne ılgnc hayallarm var:):):) ama sunu unutmaa senın mutlu olman herseyden daha önemlıdır benceee herkesın ne dusndgnden ne hıssetgnden cokk senn dusncen önemlıdrr bence rahat ol bırak bakalım herseye zman karar versınnn...
canımm teşekkürr ederimm destekleriniz içinn ...ama bakk canımm ben doğulu bi aileye
mensubumm ..yani bizde bazı düşünceler fazlasıyla katıı...(bu durumdan nefrett ediyorum)benim burun yaptırmam daha doğrusu sağlık problemleri dışında bi cerahi işelem yaptırmam onlarda hiç hoş karşılanmazz...beni rezil ederlerr valla ...helede benimm akrabalarımm pardon akreplerrr...kötükedihüsoo yüzdennn Allah büyükdürr diyorumm ..şimdilikk bu düşüncemi aile ve akraba baskılarından gerçekleştiremediğimm yığınca düşüncelerimle dolu tozlu raflara kaldırıyorumm ne yazık kii:çok üzgünüm:
sende haklısın belkı akrabalarınla gorustukten sonraya erteleyeblirsın operasyonunu boylece bır sonrakı gorusmenıze kadar belkı yıl bıle gecmıs olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?