Op. Dr. Sadullah Karun hakkında bilgi

bıraktaa anlayabılelım estetık olp olmadgnı 2 yıldr arastryrm ben bu estetk olaynı yuzlerce resım gördum o burun estetklı degıl tamam mı bız demıyrz kı sadullah beyyy dünyanın en ıyı plstk cerrahı dıye sadece bız memnunsz bızı yanılgıya düşürmedı herkesın burnunu guzel yapmıss onunkısınıde guzel yapmaması ıcın neden nedır?kı de onun burnu estetıklı degılllll senn ıstedgne ınanbılrsn senı ınandrmak gıbı nıyetımde yokkkk

arkadaşlarr ameliyat olmaktan vazgeçtimm...çokk düşündümm olmmiyicamm..çünküü olduğumda kötü bi sonuç gerçekleşirse ve benn 1 yıl daha beklmek zorunda kalırsan o burunla kahrımdan ölürümm...bide ameliyat olduğumm anlaşılırsa çok sinirlerim bozulurr..yani bazıların burnu çook yapma duruyoo benimde olursa bu benim için çokk büyükk bi eksi puan olurr tanıdıklarımın ve akrabalarımın gözünde(((
bide memleketime gidicemm 2ay içinde yaptırsamm ii olsa dahi şişliklerr inmiyicekk eblkii yada kemerr sürekli inip çıkıcakk (bunu burdan duymuştumm öle oluyomuşş()buda ötü yine anlaşılacakk burunda oynama yapıldığıı..uzun zamandır akrabalarımı görmüyorumm..yaptırsam belki anlamazlarr ama yukarda belirtiğim gibi sorunlarr olusa kesin anlarrlarr ve benn yerin dibine girerim utancımdann...neyse hayırlısı rabbim hepinizin içinden geçenin hayırlısını nasip etsin sizee..ama ben vazgeçtimm...iii mi yaptımm yoksa kötü mü bilmiyorumm ama ..sankii ii yaptımm gibi geliyoo BıLMıYORUMMM....

sen ole dusunuyosan oledır cnm :) cunku ılk basta senın ne hıssettıgın ne ıstedıgın onemlıdır..bu şekılde mutluysan böle kal:) yalnız sunu soyleyım sana uzun bı zamandır benı gormeyenler ameliyat oldugumu anlamadılar bıle..(resımlerde eskı burnun cok kotu cıkmıs cunku yakın cekımden koymustum ınanın okadar berbat bır burnum yoktu yanı:) yoksa coktan ameliyat olurdum:) hem neden utanıyosun kı utanılacak bişey olsaydı kımse yaptırmazdı:) bunun hem saglık boyutu hem psıkolojık boyutu var keyfı olarakta yaptıran cok nadır ınsan var .. ama ne olursa olsun sonucta ınsan mutlu olmak ıcın yaptırıyor .cevre en fazla 5-10 gun konusur sonra unutulur oyuzden fazla takılmamak lazım şu ne der bu ne der dıye bu sadece senı ılgılendırır dedıgım ne utanılcak bsıey ne de ayıp bişey... kendını ne zaman hazır hıssedersen ozaman olursun hayırlısı cnm:)

Son düzenleme:
senı cok ıyı anlıyrmm amaa bana hep nasıl düşünürsen öyle olur dedıler güzel düşündüm güzel oldu...Benım hayalımdı estetk yptrmk:):):) ne ılgnc hayallarm var:):):) ama sunu unutmaa senın mutlu olman herseyden daha önemlıdır benceee herkesın ne dusndgnden ne hıssetgnden cokk senn dusncen önemlıdrr bence rahat ol bırak bakalım herseye zman karar versınnn...

Bencede yalan söyleyen biri resim koymaz. Bu siteyi doktorlarında takip ettiğini herkes biliyor ve bilindiği halde neden koysun resimleri ve yalan söylesin???. Ortaya birşey atıyorsanız biraz beyninizi yorun öyle saçmalayın.

Yazınıza mantıklı bi yanıt vermek isterdim ama üslubunuz ve kullandığınız kelimeler kişiliğiniz hakkında o kadar net yanıt veriyor ki bence sizi ciddiye bile almamak gerekir :1closedeyes:

herneyseeee..kızlar cumartesi günü en nihayetinde sadullah beyle görüşebildim ve 3 temuuz gününe ameliyat gününü kararlaştırabildik kaydirigubbakcemile2 heyecanla gün sayıyorum şimdi, umarım ben de güzel güzel burnuşlular kervanına katılabilirim sengözlerimebaksanab bu arada sadullah beyin gösterdiği fotoğraflarda edamısra'yı da gördüm tabi hemen "aaaa bizim forumdan edaaa" dedim delikafadulden hakkaten süper olmuş burnuşu yahu....darısı başıma.
hayalimsinn bantlar yarın çıkıyor demeek ayy canımmm hadi hayırlısı ama lütfen resim koy yaaa alkisalkisalkis

Pardon ama senin beni ciddiye alıp almaman hiç umurumda değil. ben sadece bazı kisilerin saçmalamadan önce biraz düşünsün dedim...bu kişiliğim hakkında yorum yapmanız çok gereksizdi. Gerçekten bravo diyorum. Senin kişiliğin harika canım. Bu forumda amma hero lar varmış.

[evet cnm sallı bantlr cıkıyrr eee naptn c.tesı tüm gün aklımdaydım grsmesı nasl gectı naptı dıye:):):) hadı baklmm canımcımm hayrlısııı olsunn nasıl karsıladı sadullah bey senı???? grsmenz: nasıl gectı tum detayları özelde msj olrk beklıyrm bak::):):):):) herseyıı ınce ayrntısına kadr:):):)

sen hayatında kaç kere rinoplastı olan kısı gördun???? hıhh allahım yaa bız yıllardr arastyrzz fıkr ednıyrz olan kısılerle yuzyuze grsyrz bu konu hakknda senn bıldgnn 1o katı bılgmz var cnm senn tum frmu okdnmuda gelms bır yazı hakknda yorum yapabılıyrsnn allahm yaa bu form eskıde cokkk saglıklıydı böylee saygıszca konsmalrr yazısmalr yoktu ne bıcım bır üslubun var senn bura sava meydanımı hıhh? sadullah beyın bız avukatı degılızz hatta görusmemız tamammn hsta doktr ılıskısı kalkms ne ithamlrda bulunyrsn o burun söyledgm gıbı estetk degıl.

ben de sadullah karanı düşünüyorum ama ben olmuşke sdc burun değil burun çene törpüleme ve göğüs büyütme istiyorum burun dışında bunlardan herhangi birini yaptıran varsa deneyimlerini paylaşabilir mi kızlar bi de fiyatları....???

pardon ama sen bize "saçmalamayın beyninizi yorun" derken hakaret etmiş olmuyor musun acaba? hem sana yazılmış bişey yokken neden bu şekilde insanlara çıkışıyorsun ki? demek ki senin yaran var ki gocunuyorsun...aman uf şu sıcaklarda vallahi hiç çekilmiyor böyle polemikler canım, keyfine bak ne diyim..-tatlicadiarzu-

canımm teşekkürr ederimm destekleriniz içinn ...ama bakk canımm ben doğulu bi aileye
mensubumm ..yani bizde bazı düşünceler fazlasıyla katıı...(bu durumdan nefrett ediyorum)benim burun yaptırmam daha doğrusu sağlık problemleri dışında bi cerahi işelem yaptırmam onlarda hiç hoş karşılanmazz...beni rezil ederlerr valla ...helede benimm akrabalarımm pardon akreplerrr...kötükedihüsoo yüzdennn Allah büyükdürr diyorumm ..şimdilikk bu düşüncemi aile ve akraba baskılarından gerçekleştiremediğimm yığınca düşüncelerimle dolu tozlu raflara kaldırıyorumm ne yazık kii:çok üzgünüm:

glopun kardesının kesınlıkle amlytlı bır burun olduguna ınanıyorum kız kac kez kendı ısmını dahı vereblıcek cesaretı gosterırken nasıl bir zıhnıyet olmalı kı bu yalan atsın bunun yalan oldgnu dusunenlerın hayal dunyası cok genıs olmalı kı ustelık boy boy resımlerı varken neyse aynı ınsanlrı anlamk ıcın aynı seylerı mı yasamak gerekır bende bastan resım koymadgmımda bana da aynı muamele yapılmıstı belkı de hassasıyetım bundandır elınızde kanıt varmı mesela sadullah bey bn burnu yapmadım yalandır dedımı bıre bır gorusmelerınzde neyse

sende haklısın belkı akrabalarınla gorustukten sonraya erteleyeblirsın operasyonunu boylece bır sonrakı gorusmenıze kadar belkı yıl bıle gecmıs olur

sende haklısın belkı akrabalarınla gorustukten sonraya erteleyeblirsın operasyonunu boylece bır sonrakı gorusmenıze kadar belkı yıl bıle gecmıs olur

o kadar uzun olmasını istemiyorumm ama orda ne kadar klcağımda belli değill ..geldiğimde nası bi karar alırımm bilmiyorumm..yaa bana sorsanızz şimdi şu dakka olmak istiyorumm..ama dışş güçlerr iştee üffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…