çok geçmiş olsun canım. aaa niye acı çekiyorsun burun kanıyor falan ama ince bir sızı oluyor acı denmezki ona, ağrı eşiğin düşük demek, ya da benimki yüksek bilemedim. ben hiç acı anlamında bir şey hissetmemiştim, ufak sızılar zonklamalar vardı sadece.
hayalimsin
hayırlı olsun canım gecmis olsun gülegüle saglıkla kullan burnuşunu =)
:umursamaz: en makul fıyata ve en ıyısını yapmaya calışan bır doktordur ki zaten forumda hemen hemen dıger doktorların ne kadar ucret aldıklarını bılıyoruz.karşılastırma bıle yapılamaz...memnunıyet konusuna gelınce şu ana kadar kımsenın bu konuda bi sıkayeti oldugunu okumadım zaten kendısını gorunce butun bu soruların cevabını almış olursunuz :)
gamze ıyı dıleklerın ıcın sagol paylaşrırım tabıkıdee bu aradaa bır tiyo sadullah beyde bu sıteyı takıp edıyr:):).)
gamzee eger ıstersen burnumu canıldaa görebılırsn sadullah beyle görusmenı benım sargıları acılma günüme denk getırelım sana doktor secmende yardımcı olacaksa cnmm
lachesiscim bizim buluşma ne alemde canım=)) bayadır giremedim foruma ayarladınızmı günü =)))
glop kullanıcısının kız kardeşi haricinde bende görmedimm duymadımm...ona zaten bakmak istemiyorum artıkk baktıkça kafam karışıyooo...kafamçokkarıştı
hayalimsinn cok gecmıs olsun dualarımız senınleydı dün...inş cokguzel olucak:) benımde kanamam 3 gun surdu ama hıc agrım olmadı arada bır sızladı okadar ama tabı herkesın farklı oluyor .sımdı artık yenı burnunu buyuk bır merakla ve heyecanla beklıcez hersey gönlünce olur inş..ılk kontrole ne zaman gıdıyosun?
çok geçmiş olsun hayalimsinnnnnnnn
oluurrr valla çokk ii olurrr senin ne zaman sargılarınn alınacakk...bide bi hafata içine verrmi sadullah beyy randevuyuu...
hayalimsinn geçmiş olsun inşallah istedıgın gıbı olmustur burnun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?