Op. Dr. Sadullah Karun hakkında bilgi

sgl cnm burnum dönden bu yana kanıyrr cok zor bır oprasynduu cok kemık cıkarmısss ama bır kaç gun sabr etmem gerekıyrmuss

glop kullanıcısının kız kardeşi haricinde bende görmedimm duymadımm...ona zaten bakmak istemiyorum artıkk baktıkça kafam karışıyooo...kafamçokkarıştı

gamzee eger ıstersen burnumu canıldaa görebılırsn sadullah beyle görusmenı benım sargıları acılma günüme denk getırelım sana doktor secmende yardımcı olacaksa cnmm

oluurrr valla çokk ii olurrr senin ne zaman sargılarınn alınacakk...bide bi hafata içine verrmi sadullah beyy randevuyuu...

lachesiscim bizim buluşma ne alemde canım=)) bayadır giremedim foruma ayarladınızmı günü =)))

yok canım ya sen lider konumundaydın sen olmayınca herkes dağıldı:)
birleştirici güçsün sensin edacım senden bekliyoruz organizasyonu:)

glop kullanıcısının kız kardeşi haricinde bende görmedimm duymadımm...ona zaten bakmak istemiyorum artıkk baktıkça kafam karışıyooo...kafamçokkarıştı

:):) sadullah beye son kez burun hakkında grsmk ıcın gttgmde ona yaptıgı tum oprasynlrı takıp ettgmı söyledm oda dedıkı hadı yaa ama ben ıyı burunlar yapamıyrmusum öyle dıyrlrmıs dedı ben duymadım dedım

hayalimsinn cok gecmıs olsun dualarımız senınleydı dün...inş cokguzel olucak:) benımde kanamam 3 gun surdu ama hıc agrım olmadı arada bır sızladı okadar ama tabı herkesın farklı oluyor .sımdı artık yenı burnunu buyuk bır merakla ve heyecanla beklıcez hersey gönlünce olur inş..ılk kontrole ne zaman gıdıyosun?

Venus burnun süper olmuş bayıldım vallahi birde sadullah bey ıcın dıyorlarkı burun ucunu yapamıyor fılan bundan daha güzeli yapılamazmış bence.

tsk cnm salı gunu bandajlar cıkıcakk bende cok merak edıyrm nasıl oldgnu badajlar cıkmdan bısı gözukmuyrr umarımm cok guzel olmustr aksı takdırde hıcbısı bu acıyı cekmeye degmezz resmen yüzüm avatara döndü şişilıktee :):) erkek kardesım bana bakma abla korkuyrm senden dıyrr:):):)

seviyrmsenı cnm cok guzell burna sahıp olmussn sekerımm msallah senn burnunn hıc kanamamıss benm kı cok kanadıı yenı olmussn sende sanrm sen kıme oldun sekerımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…