Op. Dr. Sadullah Karun hakkında bilgi

Venus burnun süper olmuş bayıldım vallahi birde sadullah bey ıcın dıyorlarkı burun ucunu yapamıyor fılan bundan daha güzeli yapılamazmış bence.

tesk ederım cnm:) bir tek ornege takılıp kalmamak lazım her doktor her burundan mukemmel bır sonuc cıkartıcak dıye bır dusunce olmamalı.ben mesela burnun sole bole olsun dedım ama umdugumdan cok daha guzel bır sonucla karsılastım..şimdi hayalımsın de ameliyat oldu gorsunler bakalım sadullah bey ne guzel burunlar yapıyor:)

ben fazla şişip morarmamıştım ama anlasılan sen gercekten zorlu bır ameliyat gecırmıişsin..cnm inş değicek ve ıstedııgn gıbı bır burun olucak ben ınanıyorum(ben ne derdım bılıyor musun Allahım guzel olmamışsa lutfen sen duzelt guzel yap dıye sadullah bey ısrarla cokguzel yaptım demesıne ragmen hala bır korku vardı ıcımde napııym ruyalarımda hep kocaman bır burunn goruyodum egrı falan.bende dua ederek kendımı motıve etmeye calısıyodum ) anca sonucu gorunce rahatladım:) ama bastan berı cok ınandım sadullah beye kendınden cok emındı .ben sadece gorusmeye gıtmıstım ama ameliyat tarıhı alıp bıkac gun sonra ameliyat oldum:) yoksa bıkac doktorla daha gorusecektım..

canım ewet her doktorun güzel sonuçları ve kötü sonuçları vardır birazda şans işi bu.ama güzel burunlar yapıyormuş bende takip ediyorum kendisini burdan:)hayalimsinnınde resımlerını beklıorum eminim güzel olmuştur.sen memnunsun dimi herhangi bir sorunun yok.

Allaha sukur bır sorun yok hersey guzel gıdıyor :) sadece fazla egılemıyorum ve agır kaldıramıyorum buda normal sanırım daha 1 ayım bıle dolmadı:)

bi şeyy sorcamm burun delikleri büyükk olanlarada bi şeyy yapabiliyo mu sadullah beyy ?kapalı teknikte)çünkü gördüğüm tüm ameliyat olmuş hastaların burun delikleri küçükk.ve kemik ve kıkırdak düzeltildiğinde gayet güzel bi burun ortaya çıkıyoo.peki burun deliği büyük olanlarda ameliyat nası bi sonuç veriyo acaba çok merak ettim...zira benim burnumda öle((((

eğerr burun ucuna fazla müdahale etmiyosa benim oaray gitmeme gerekk yokk çünkü benim sorunm kemerr kemer alınacakk her doktor alıyo onu.asıl önemli olan ucu ...ucunu yani burun deliklerini küçültebilecek mi acaba?üffff yaaa sorularr sorularr bi sürü soruu kafa yiyicemm sonundaa(((((((

yaaa arkadaşlarr sadullah beye ameliyat arkadaşların çoğu fotoğraflarını çıkarmışlarr ...lütfen kara aşamasında olan benim gibi arkadaşlar için koyunn fotolarınızı lütfennn bizim için en azından benim için hayatı önem arz ediyoo ...ona göree yolla devamm etcemm..ama gördüğüm kadarıyla sadece 3 arkadaşın fotosu varr daha önce paylaşmışlarr okudumm ama lütfen yine koyunn görelimmm....

Ben resimlerimi kaldırdım ama yüzümü montajlayıp yeniden ekledim, bakabilirsiniz.

canım bunlara bu kadar takmanı burun amelıytı olmus herkes anlrr :):):) ama bosuna dert edıyrsunn doktrunu sec gıt görus yoksa o bu teknıgı uyguluyr bu su teknıgı uyguluyr bır sonuc elde edemezsın gıt karar verdgn doktrlaa görus derımm

takma bu kadar kafana..sen en ıyısı bıan once gıt sadullah beyle görüş ve sorularının yanıtını alıp rahatla yoksa bole olmaz ınsan acaıp strese gırıyor..:bbo:

cANIM BEN BİLMİYORUM AMA ACIK TEKNİKLE YAPILAN HERŞEY KAPALIDADA YAPILIYOR DİYE BİLİYORUM.SADULLAH BEYIN YAPTIGI BURUNLARDADA BURUN UCUYLA OYNANILMIŞ GÖRDÜĞÜM KADARIYLA AMA TABIKI KENDISINLE GÖRÜŞMEK LAZIM.

allaha sukur bır sorun yok hersey guzel gıdıyor :) sadece fazla egılemıyorum ve agır kaldıramıyorum buda normal sanırım daha 1 ayım bıle dolmadı:)

anladım tabıkı sımdılık dıkkat etmen gerekıyor bunlar gecıcı seylerde işte nefes alamama gıbı problemler olursa kötü sen estetık amaclımı oldun yoksa saglık problemınde varmıydı.

anladım tabıkı sımdılık dıkkat etmen gerekıyor bunlar gecıcı seylerde işte nefes alamama gıbı problemler olursa kötü sen estetık amaclımı oldun yoksa saglık problemınde varmıydı.

aslında ben estetik amaçlı gıttım yanı burnum cocukken düşme sonrası kemer oluşmuştu ama sadullah bey bakarken senin iç kemiğinde de eğrılık var dedi boylelıkle 2 ameliyat olmus oldum hem içten kemiğim duzeltildi hemde dıştan şekıl verıldı.maşallah dıyım ben ameliyattan cıkar cıkmaz cok rahat nefes alıyordum.. bazı doktorlar tampon takmaz hasta daha rahat nefes alsın dıye halbukı tampon takmayanlar nefes alamıyor yada cok zorluk cekıyorlar..tamponlarım cıkarkende fazla bır acı duymadım..

ohhh ohh maşallah herşey güzel olmuş darısı başımıza artık:)

Venus teşekkür ederim arkadaşlık teklifimi kabul etmişsin, burnun muhteşem olmuş maşallah nazar değmesin :smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…