kızlarr yarın amelıyatım varr benım ıcın dua edermısnız???
resmin varsa paylaşırmısın bizimlee merak ettim burnuşunu...
kızlarr yarın amelıyatım varr benım ıcın dua edermısnız???
gamze ıyı dıleklerın ıcın sagol paylaşrırım tabıkıdee bu aradaa bır tiyo sadullah beyde bu sıteyı takıp edıyr:):).)
evet sanrm öylee hepsı takıp edıyrr sagol gamze cım ıns cok guzelll olurrrr
evet sanrm öylee hepsı takıp edıyrr sagol gamze cım ıns cok guzelll olurrrr
gamze hanm bence fotolara okadarda takmayn derım cunku her ınsann burun yapıısı herseyı farklı sızde bunu cok ıyı bılıyorsnuzzz zaten doktr azcok neye benzıycegnı sıze söyluyr ben sadullah beyı burdakı kızlar sayesınde sectm herkes cok memnun eger kusursz bır amelıyt ıstıyrsan ve bunun ıcınde maddıyatn varsa emre ılhan ı dusun derım zühtü demır de ıyııı
sadullah bey paracı bır doktor mu arkdaslar yoksa hasta memnunıyetı herseyden onemlı dıyenlerdenmı?
tesekkur ederım venus
Lachesis, canım inşallah hayırlısıyla ben de bi ameliyat olurum da sizin gibi kolay geçer benim deannem ben istemesem bile kesinlikle gelmek istiyor.. malum anneler böyle..
inşallah hayırlısıyla hayalimsinn'in ameliyatı güzel geçmiştir, iyi haberlerini en kısa zamanda bekliyoruz..dün hep aklımdaydı hep dua etttim heyecanla, inanıyorum çok güzel olacak burnu diğer yaptıran arkadaşlar gibi...sabırsızlıkla iyileşsin de bize haber versinnn diye bekliyorum hihoyyyt
cnm benım sagoll 25 nisan guzel bır oprsyndu ne dedyse yaptı sadullah bey benm burun bayagı bır sorunlydu bır suru kemık cıktı cnm annen kenslklee sennle gelsınnn amelıyt oldgndaa burnun kanıyr ayaga kalkamıyrsnn acı ckıyrsnn ayyy valla 2 gun sabr ettkten snra gecıyrmus amaa ınan ben bukdr acı vercegnı dusnmuyrdm neysekı allaha sukurr bırzck ıyılestm nete kostm hemen :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?