Op. Dr. Sadullah Karun hakkında bilgi

evet sanrm öylee hepsı takıp edıyrr sagol gamze cım ıns cok guzelll olurrrr

hayalimsinnn arkadaşım ay canım inşallah çok güzel geçer ameliyatınnnn bütün dularım seninle..haziran takımının ilk ameliyat olanı sen oluyorsunnn olumunekankayizsmile Allah kısmet ederse ay sonuna da ben olacağım..ay çok heycanladım şimdideeen benim ameliyat olmam annemi il dışından getirmeme bağlı, çünkü bana bakacak olan o, malum eşim çalışıyor. bu arada bakım demişken, ameliyat sonrası ağır geçiyor mu arkadaşlar? yani annem gelecek yaa, yani gelmese de olur mu acaba? ama gelmesi daha iyi olur herhalde dimi fisfisfis

Çok kolay geçiyor ameliyat sonrası hiç korkmayın, ameliyat sonrası narkoz sonrası biraz sersemlik oluyor onun dışında bir şey yok. benim de ilk gün annem geldi ama gelmesede olurdu yani.yürümene bişeyler yapmana engel değil çünkü, sadece çok fazla eğilerek durursan burnun biraz sızlıyor o kadar.
Tek sorun ilk 3 gün ağzınızı fazla açamadığınızdan çok katı şeyler yiyemiyorsunuz. pilav yoğurt çorba falan yersiniz.

İkinize de şimdiden çok geçmiş olsun, inşallah çok iyi geçer.

hayalimsin oldu galiba hatta değil mi, inşallah çok iyi geçmiştir, çok iyidir.

kesinlikle katılıyorum..emre ilhan çok iyi.bende ona yaptırmayı düşünüyorum.başka doktorlara içim ısınmadı.ama para biriktirme aşamasındayım.kışa dogru olurum.hem daha rahat geçer...

sadullah bey paracı bır doktor mu arkdaslar yoksa hasta memnunıyetı herseyden onemlı dıyenlerdenmı?

:umursamaz: en makul fıyata ve en ıyısını yapmaya calışan bır doktordur ki zaten forumda hemen hemen dıger doktorların ne kadar ucret aldıklarını bılıyoruz.karşılastırma bıle yapılamaz...memnunıyet konusuna gelınce şu ana kadar kımsenın bu konuda bi sıkayeti oldugunu okumadım zaten kendısını gorunce butun bu soruların cevabını almış olursunuz :)

Son düzenleme:
Lachesis, canım inşallah hayırlısıyla ben de bi ameliyat olurum da sizin gibi kolay geçer benim de annem ben istemesem bile kesinlikle gelmek istiyor.. malum anneler böyle..
inşallah hayırlısıyla hayalimsinn'in ameliyatı güzel geçmiştir, iyi haberlerini en kısa zamanda bekliyoruz..dün hep aklımdaydı hep dua etttim heyecanla, inanıyorum çok güzel olacak burnu diğer yaptıran arkadaşlar gibi...sabırsızlıkla iyileşsin de bize haber versinnn diye bekliyorum hihoyyyt

cnm benım sagoll 25 nisan guzel bır oprsyndu ne dedyse yaptı sadullah bey benm burun bayagı bır sorunlydu bır suru kemık cıktı cnm annen kenslklee sennle gelsınnn amelıyt oldgndaa burnun kanıyr ayaga kalkamıyrsnn acı ckıyrsnn ayyy valla 2 gun sabr ettkten snra gecıyrmus amaa ınan ben bukdr acı vercegnı dusnmuyrdm neysekı allaha sukurr bırzck ıyılestm nete kostm hemen :):):)

çok geçmiş olsun canım. aaa niye acı çekiyorsun burun kanıyor falan ama ince bir sızı oluyor acı denmezki ona, ağrı eşiğin düşük demek, ya da benimki yüksek bilemedim. ben hiç acı anlamında bir şey hissetmemiştim, ufak sızılar zonklamalar vardı sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…