Tüm ameliyat olanların ve olacakların Allah yardımcısı olsunn..yani insan ömründenn bii 10-15 sene yiyo yaaaa...bi an önce olup kurtulmak istiyorumm ama dedğine bakılırsa oldukatan sonrada ömür törpülenmeye devam etcekk..üfff yaaa...
Venuscum burnun süper olmuş arkadaşım! Bugün görebildim nihayet fotoları yerimseniben ay sonuna randevu alıyorum bende, kısmet olursa haziran sonuna doğru da ameliyat olmayı düşünüyorum.....bakalım...
benım bıldıgım burun duşmesı eger geregınden fazla kıkırdak alınırsa burun dusuyormus yanı uzuyor asagıya dogru.ben ılk doktora gıttgımde gelen bır bayan vardı kendısı 10 sene once sadullah beye burnunu yaptırmıs ve şu ana kadar bı sorun yaşamadıgı soledı burnu gayet guzel kalkık yerınde duruyordu:)
bünye meselesi biraz da kimin bir ayda iyileşebiliyor, ama ne olursa olsun eskisinden iyi oluyor.
merak ettim acaba neden gelmişti?10 sene önce burnunu yaptırmışş.. iyimişş dediğine göre acaba başka ameliyat mı yaptıracaktı?CADIARZU
:) göz kapaklarını kaldırdı ve yuzunu gerdirmişti.kontrol için geldıgınde gordum kendısını.
merhaba kızlar,
be de ameliyat olmayı düşünüyorum, sadullah bey üzerinde düşünüyorum, hem ekonomik açıdan hem de güzel burunlar yaptığı için :)
doktor burun ucuna müdahele ediyor mu? bu benim için çok önemli çünkü zaten halihazırda burun ucum etli ve düşük, hiçbir şey olmamış gibi çıkamam ameliyathaneden biliyorsunuz, çok yıkılırım yani. açıkla kapalı teknik arasında ne fark var ki? benim burnumda hiç kemer yok, ucu düşük etli ve biraz kavis lazım...
burnum yandan çok güzel ama önden bir rezalet açıkçası, fotoğraf koyarsam yanıltıcı olabilir bilmiyorum?
merhaba kızlar,
be de ameliyat olmayı düşünüyorum, sadullah bey üzerinde düşünüyorum, hem ekonomik açıdan hem de güzel burunlar yaptığı için :)
doktor burun ucuna müdahele ediyor mu? bu benim için çok önemli çünkü zaten halihazırda burun ucum etli ve düşük, hiçbir şey olmamış gibi çıkamam ameliyathaneden biliyorsunuz, çok yıkılırım yani. açıkla kapalı teknik arasında ne fark var ki? benim burnumda hiç kemer yok, ucu düşük etli ve biraz kavis lazım...
burnum yandan çok güzel ama önden bir rezalet açıkçası, fotoğraf koyarsam yanıltıcı olabilir bilmiyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?