Op. Dr. Sadullah Karun hakkında bilgi

kızlar günaydınlar hepinize opuyorumnanaktan
bir solukta okudum yine yorumlarınızı... ameliyat olan arkadaşların yazdıklarını okudukça daha da cesaretleniyorum ve ameliyat olacağım zamanı iple çekiyorum. kısmetse bu cumartesi için randevu alacağım sadullah bey'den. bakalım neler olacak...

hayalimsinn canım hoşgeldin! inan burdaki herkes senin için dular etti ameliyat gününde :) acın biraz fazla olmuş ama inşallah değecek bir sonuç alacaksın arkadaşım ben yürekten inanıyorum...darısı başımıza

tsk canım benım amelıyt bıraz sorunluydu cunku benm burnum kuckken kırılmıstı sag kısm tamamen kapalydı ıstee bayagı bır acı cektım doktorda burnumu bayagı sorunlu buldu neysekı gun gun sızısı azalıyrr... bende sızler ıcın dua edecegım sekerlerımmm hadı bakalımm ıns hepınızn amelytlrı guzelll gecıcektırrr

hayırlısı olsun cnm:)

ınıyor gıbı sekerımm ayy yarın bandjlr cıkıyrr:)lutfen dua edın banaa sekerlerımmm

ınan kendımı ettıgımde gıbı sanada edıyorum:) atelın cıkıcak dımı ? cıkartıktan sonra hemen resım cek bantları yapıştırmadan..ben hemen cektırmıştım :) inş cok guzel oldu:1hug:

ayy ıns tatlım okdr korkuyrm ıcıme sınmez dıyee ıns cok guzel olmustr sızlerınkısı gıbııı

dularımız seninle hayalimsinnn opuyorumnanaktan inşallaaah istediğin gibi bi burnuşun olur seninde arkadaşım (darısı başıma) bu arada morlukların şişliklerin çok mu oldu ? kapalı ameliyatta daha az oluyor diye biliyorum ama öylemi gerçekten ?

ıns darısı başınadır sekerım hemen olursun cok guzell bır burcuga kavusrsun sıslıklr morluklar yok denecek kadr az dıyebılrm en azında burda gördklerıme göree 3 gunde ıyılesıyrr sıslıkler morluk yoktu bendee benm agrım cok olduuu kanama fılan bırde ben bayagı bır mızmızım:):):) dha öncde belırtthm gıbı benm amelıyt zordu bana göre:):).) sankı ben yaptım amelıytı neden cnku burun kırıktı bır suru kemeık kıkırdak cıkarmıstı doktr:):):) ayy bakalm bugun cıkcak ıns sargı fılan yagmurda yagıyrr ıns gıdebılrzde bende meraktn kurtlrm:):):)

kızlarr benım ıcn dua eden herkesee tsk kızlar:):):)sadullah bey venüs ünde dedıgı gıbı gercekten bır numara:):):) en azında benm ıstedgm seklı vermıs burnumaa :):) cok tsk edıyrmmmm doktrumaa amelıyt olmayı dusnen arkdslrımaaa gercekten tavsıyee edıyrmm gönul rahatlıylaaa sadullah bey dıyrmm

kaydirigubbakcemile5

en yakın süre ıcnde koycm sekerım resm:)bu arada senn burunda bayagı bahsettm sadullah beye oda cok begenıyrmus ck guzel bır burn oldg söyledı senn ıcnde:)

buyuk bı merakla beklıyoruz resımlerını:) bende sadullah beyı bugun aramıstım burnumla ılgılı bısye soylemek ıcın oda senden bahsettı:) bugun yenı ameliyat olan bırı geldı dedı bende evt dedım forumdan takıp edıyorum senı burnunu cok begenmıs dedı ve onunda burnu cok guzel oldu dedı..evt dedım kendısıde soledı dedım..ne kadar cok dedı.. dedım.. yazmısım:)

resımlerım herkese acıktır yalnız kızlar sargı cıkmadı sımdılık böyle ıdare edın:):) yenı resımlerde sargılardan snra gelıcektır:):).)

Şimdiden çok güzel görünüyor canım yerimseniben Burnunun önden görünüşünü büyük bi' sabırsızlıkla bekliyorum :)

Bir de Sadullah bey burun tasarımı yapıyor mu arkadaşlar?

Son düzenleme:
inş cokguzel olucak zaten ılk halını begenmıstın:) okadar dedım sana atel cıktıgında hemen şipşak resım cek sonra bantlar takılsın dıye neyse artık 1 hafta daha beklıcez:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…