kızlar günaydınlar hepinize opuyorumnanaktan
bir solukta okudum yine yorumlarınızı... ameliyat olan arkadaşların yazdıklarını okudukça daha da cesaretleniyorum ve ameliyat olacağım zamanı iple çekiyorum. kısmetse bu cumartesi için randevu alacağım sadullah bey'den. bakalım neler olacak...
hayalimsinn canım hoşgeldin! inan burdaki herkes senin için dular etti ameliyat gününde :) acın biraz fazla olmuş ama inşallah değecek bir sonuç alacaksın arkadaşım ben yürekten inanıyorum...darısı başımıza
hayalımsın nasılsın şişliklerın ne durumda ?
kızlar günaydınlar hepinize opuyorumnanaktan
bir solukta okudum yine yorumlarınızı... ameliyat olan arkadaşların yazdıklarını okudukça daha da cesaretleniyorum ve ameliyat olacağım zamanı iple çekiyorum. kısmetse bu cumartesi için randevu alacağım sadullah bey'den. bakalım neler olacak...
ınıyor gıbı sekerımm ayy yarın bandjlr cıkıyrr:)lutfen dua edın banaa sekerlerımmm
ınan kendımı ettıgımde gıbı sanada edıyorum:) atelın cıkıcak dımı ? cıkartıktan sonra hemen resım cek bantları yapıştırmadan..ben hemen cektırmıştım :) inş cok guzel oldu:1hug:
olmuştur olmuştur inş :)
dularımız seninle hayalimsinnn opuyorumnanaktan inşallaaah istediğin gibi bi burnuşun olur seninde arkadaşım (darısı başıma) bu arada morlukların şişliklerin çok mu oldu ? kapalı ameliyatta daha az oluyor diye biliyorum ama öylemi gerçekten ?
istedıgın gııb olmasına cok sevındımm:)) resım cektın mı cnm?
kaydirigubbakcemile5
en yakın süre ıcnde koycm sekerım resm:)bu arada senn burunda bayagı bahsettm sadullah beye oda cok begenıyrmus ck guzel bır burn oldg söyledı senn ıcnde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?