• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Sadullah Karun hakkında bilgi

Tüm ameliyat olanların ve olacakların Allah yardımcısı olsunn..yani insan ömründenn bii 10-15 sene yiyo yaaaa...bi an önce olup kurtulmak istiyorumm ama dedğine bakılırsa oldukatan sonrada ömür törpülenmeye devam etcekk..üfff yaaa...

bünye meselesi biraz da kimin bir ayda iyileşebiliyor, ama ne olursa olsun eskisinden iyi oluyor.

shebsheb kombıne amılytlrda nacı celığın prfesyonel oldgnu duymustum doğal burun ve gogusten yanaysan kendı doktorum barıs cakırı tavsıye ederım ıstedgn estetklı goruntu yanı petek dıncoz ve denız akkaya tarzysa kesınlıkle barıs cakır deıldr aradgın ayrıca sadullah karun gordgum uzre hem doğal hemde havalı tarz burunlar yapıyor onun dısında goguste aylın karanlık cok ıyı dıye duydum ama genel kanı bu

aslında barıs bey dogal burun yaparak kimsenin yapamadıgını yapıyor farklı seylere kafa yoruyor isteyene gayet havalı burunda yapar bence...

Venuscum burnun süper olmuş arkadaşım! Bugün görebildim nihayet fotoları yerimseniben ay sonuna randevu alıyorum bende, kısmet olursa haziran sonuna doğru da ameliyat olmayı düşünüyorum.....bakalım...

Venuscum burnun süper olmuş arkadaşım! Bugün görebildim nihayet fotoları yerimseniben ay sonuna randevu alıyorum bende, kısmet olursa haziran sonuna doğru da ameliyat olmayı düşünüyorum.....bakalım...

tesk ederım cnm sadullah bey saolsun :) hadı hayırlısı...inş sende cok cok guzel bır burna sahıp olursun :1hug:

kalkık burun olmasını ben ıstedım hatta ustune basa basa soledım cunku bılıyordum kı daha sonra kalkıklık ınıyor ılk gunkı gıbı kalmıyor...(ama kalanlarda var inş benımde ılk gunkı gıbı kalır doktor beyde öle dedı bakalım bekleyıp gorucez::).. bu bır tercıh meselesi nasıl istersenız ole yapılır...

benım bıldıgım burun duşmesı eger geregınden fazla kıkırdak alınırsa burun dusuyormus yanı uzuyor asagıya dogru.ben ılk doktora gıttgımde gelen bır bayan vardı kendısı 10 sene once sadullah beye burnunu yaptırmıs ve şu ana kadar bı sorun yaşamadıgı soledı burnu gayet guzel kalkık yerınde duruyordu:)

merak ettim acaba neden gelmişti?10 sene önce burnunu yaptırmışş.. iyimişş dediğine göre acaba başka ameliyat mı yaptıracaktı?CADIARZU

aysa1985,cazy46 ikinizin burnunu çokkk merak ediyorumm foto eklermisinizz..sanırım daha önce eklemişsiniz ama ben formda yeni olduğum için yetişemedimm...lütfenn ekleyinn...

Venüs Burnun çooookk güzel olmuş yandan genelde herkesin iyi oulyor zaten ama önden cok iyi cidden:) burnun eskiden onden baya sorunluymus cok başarılı bir ameliyat olmuş :nazar: kapalı teknikle de yapılabiliomus demkki sorunlu burunlar. Tuonela arkadaşlık teklifi yollamıştım sana kabul edebilir misin? merak ediyorum gerçekten. Ben Serhat Beye ameliyat olmaya karar verdim ama Sadullah Beyin yaptığı ameliyatlar da çok iyi cidden güle güle kullanın arkadaşlar yeni burnuşunuzu:asigim:

tesk ederım cnm:) gercekten cok özenıyor sadullah bey saolsun :) inş senınde cokguzel bır burnun olur:1hug:

merhaba kızlar,
be de ameliyat olmayı düşünüyorum, sadullah bey üzerinde düşünüyorum, hem ekonomik açıdan hem de güzel burunlar yaptığı için :)

doktor burun ucuna müdahele ediyor mu? bu benim için çok önemli çünkü zaten halihazırda burun ucum etli ve düşük, hiçbir şey olmamış gibi çıkamam ameliyathaneden biliyorsunuz, çok yıkılırım yani. açıkla kapalı teknik arasında ne fark var ki? benim burnumda hiç kemer yok, ucu düşük etli ve biraz kavis lazım...

burnum yandan çok güzel ama önden bir rezalet açıkçası, fotoğraf koyarsam yanıltıcı olabilir bilmiyorum?

merhaba kızlar,
be de ameliyat olmayı düşünüyorum, sadullah bey üzerinde düşünüyorum, hem ekonomik açıdan hem de güzel burunlar yaptığı için :)

doktor burun ucuna müdahele ediyor mu? bu benim için çok önemli çünkü zaten halihazırda burun ucum etli ve düşük, hiçbir şey olmamış gibi çıkamam ameliyathaneden biliyorsunuz, çok yıkılırım yani. açıkla kapalı teknik arasında ne fark var ki? benim burnumda hiç kemer yok, ucu düşük etli ve biraz kavis lazım...

burnum yandan çok güzel ama önden bir rezalet açıkçası, fotoğraf koyarsam yanıltıcı olabilir bilmiyorum?

benimde burun ucu etli ve düşükk ...seninkinden tek farkı kemerde var bende..senin gibi bende ondan çok korkuyorumm..doğal bi burun olsun istiyorum ama ucunada hi dokunmassada olmazz yaniiii...kötü çünkü..açık ameliyatta daha çok müdahale ediliyomuşş heralde..ama burdaki bi kaç arkadaşın burnuna baktımm ucunuda gayet güzel yapmışş sadullah beyy..beğendimm ama yinede blemiyorumm kafam çokk karışıkk senin gibiikafamçokkarıştı

merhaba kızlar,

bence bır fotografınızı koyun sıze fıkır vermek adına yardımcı olucagını düşünüyorum :)

Back