Arkadaşlar gördümki eski ameliyat olanlar girmiyor yazmışsınız bende bir el atayım dedim özel mesajlara cevap veriyorum genelde herkeze elimden geldiği kadar yardımcı olmak isterim, benim 7 ay oldu sayılır ve çok memnunum hiç bir sorun yaşamadım arkadaşlar hala Naci Bey e güvenebilirsiniz diyorum...herkeze de resim dağıtmak açıkçası zor oluyor arkadaşlar gidip görüşün kendisiyle zaten kendisi yaptığı ameliyatları gösterir size bişey kaybetmezsiniz....cok doktor gezmekte akıl karı değil insanın kafası karışıyor bu sitede artık herkez kimin ne iş çıkardığını az çok anlamıştır sanırım ben burası sayesinde karar vermiştim bu notu da dikkate alın derim :)saygılar
Eminim pişman olsalar buraya bayaa bişeyler yazarlardı:roflol:
meraba ben temmuzda burun estetiği oldum naci beye.iz kalmadı.çok memnunum şu anda.masajda korkulacak bi ağrı olmuyo zaten.
mrb ecemasli bende ocak sonu gibi burun ameliyatı olmak istiyorum ama hala karar veremdim hala endişeliyim bide ben istanbulda oturmuyorum ama bu ameliyatı bi kez yaptırmak istiyorum herkez naci beyden çok memnun olduğunu söylüyo oyüzden istabulda yaptırıyım diyorum ama bu kadar eziyetede değsin istiyorum. tecrübelerini benle paylaşırmsın iyileşme sürecin nasıldı istedğin gibi bir buruna sahip oldunmu ne zorluklar yaşadın bunu gibi şeyler bide resmini koyarsan çok sevinirim
meraba,ben çok memnunum burnumdan.estetik olduğu hiç belli değil.bende istanbulda oturmuyorum ama ameliyat olduğum hafta 2 kere istanbula gidip geldim.ameliyat zor değil,girdim çıktım sonuçta baygındım bişey anlamadım:)morarma hiç olmadı bende,şişlik oldu haliyle ama ameliyattan bir hafta sonra dışarı çıkabildim.ameliyat sonrası süreç için psikolojik olarak kendinizi ii hazırlamanız gerekir.ilk bi hafta çok zordu,alçı vardı ve burnum çok kalkık görünüyodu,öyle olucak sandım ve çok endişelendim.tabi sonrasında beklediğimden daha iyiyidi sonuç[
çok teşekkür ederim ece bilgilediridiğin için senin adına da çok sevindim umarım bende beklediğimden daha iyi bir sonuç elde ederim galiba ameliyattan da zoru doğru doktor seçmekmiş bide ist dışında yaşayınca 2 kat zorluk çıkıyor ne kadar kalacaksın nerede kalacaksın ama en iyiside olmasını istiyorum açıkcası aklım çok karışıkkafamçokkarıştı tek bildiğim ocak sonu gibi ameliyat olacağım:çok üzgünüm:
Peerless bende ocak ayında burun ameliyatı düşünüyorum kendisine muahaneye gittim ilgisinden çok memmun kaldım ama tabiki yine tedirginim ecemasli yaptırmış olması bize ışık tutabilir ece rica etsek resimlerini koyma şansın varmı özel mesajda atabilirsin çok memmun kalarım
mrb wish bende naci beyle mailleştim banada hemen cvp verdi hatta resim istedi düzeltilmiş olarak gönderdi saolsun cvpsız bırakmadı hiç sen sanslısın aslında istda oturuyosun ama ben ist oturmuyorum birazda bu yüzden endişeliyim benim için daha büyük eziyet olacak değmesini istiyorum bi ara ank düşündüm hem gitmem daha kolay olur hemde fiyat olarak daha ucuz ama istediğim bi doktor bulamadım bazısı memnunken bazısı memnun olmuyo o yüzden çok kararsızım fakat naci beye yaptıranlardan hiç memnuniyetsizlik duymadm daha herkez gayet memnun oyüzdende büyük bi ihtimalle naci bey olacak gibi sen tam olarak kararını verdinmi ocağın kaçında olmay düşünüyosun
naci beyin hastaları lütfen önden ve yandan foto koyarmısınız bu bilgiye benim gibi burda ameliyat olmak için bekleyen bi cok insanın ihtiyacı var...
Arkadaşlar ben 2 ay önce Naci Çelik e burun ameliyatı oldum.Ve iyileşme sürem inanılmaz kısa oldu.ameliyatın 2 .günü Naci bey alçıyı çıkardı ve sadece bant aldı burnumun üzerinde.Bantı da 7 gün çıkardık.Morluklar da.3-4.günden sonra hızla azaldı.7 gün muayeneye gittiğimde morluk yoktu yüzümde.tabii bu belki bünyeden de olabilir ama Naci hocanın titiz çalışmasının etkisi de vardır muhakkak.Şimdilik bi problemle karşılaşmadım.Sorularınız olursa yanıtlarım yine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?