Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

Merhaba çiğdem, bende iki arkadaşımla birlikte naci beye gittik bize göstermiş olduğu ilgiden çok memmun kaldık açıkcası ben burun arkadaşım gögüs ameliyat olmay düşünüyor bana hastaların resmini gösterdi benim resim üstünde düzeltme yapıp gösterdi sonra böyşe olursa beğenirmisin dedi bende daha kalkık ve kavisli istediğim söyledim onun üzerine tekrar düzletme yaptı %90 bunun aynısı olur deddi seninde fikirini almak istedim yaptı profile aynı mı oldu? mümkünse özel mesaj bana resimlerini gönderisen çok sevinirim beni aydınlatmış olursun...:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

mrb arkadaşlar,
bu siteye yeni üy oldum bende burun ameliyatı olmak istiyorum sizlerinde söylemiyle naci beye güvenebileceğimi anladım ben şubat ayında yaptırmayı düşünyorum ama hala endişelerim var nasıl olur memnun kalırmıyım gibi naci bey genel olarak açık yapıyomuş galiba ameliyat olanlar lütfen söyleyebilrimi açıkmı oldular ameliyat izi kaldımı ve son olarak ameliyattan sonra masaj yapılması gerekmiş çok ağrılı oluyomu lütfen cvp verirseniz sevinirim

Selamsss,
bir cok kisi naci celigi övüyor ama yaptiranlar resimlerini koymuyorlar bu siteye. sadece bir iki kisinin fotosunu gördüm. baska yok mu acaba? gören var mi?

ben naci çeliğe yaklaşık 1 yıl önce burun ve doku ameliyatı oldum.sonuçtan memnunum demek çok yetersiz kalacak sanırım...işinde son derece titiz,saygılı ve tecrübeli bir isim.hakkında yazılanları okuyunca ona minnettar olan ne kadar çok kişi olduğunu bir kez daha anladım.yeni, kliniğine gittim bayramdan önce kontrol için gerçekten çok güzel bir yer olmuş.naci bey için övülüyor ama resimler yok denmiş ama ben bu sitede de başka sitelerde de naci beyin hastalarının resimlerine rastladım.ben de en kısa zamanda koyacağım :)eski resimlerinden birini bulur bulmaz...naci beyi kesinlikle tavsiye ediyorum.zaten görüştükten sonra aklınızda hiçbir soru kalmadığını göreceksiniz.

Eminim pişman olsalar buraya bayaa bişeyler yazarlardı:roflol:

gerçekten bu yorum çok hoşuma gitti...memnun olmasalar ve pişman olsalardı yazarlardı mutlaka....ben de tamamen rastlantı eseri girdim bu siteye başka bir bölümde birşeyler araştırırken estetik kısmını buldum ve yazmak istedim.sanırım insanlar ameliyat olup memnun kaldılarsa çok fazla böyle sitelere girip yazmıyorlar.aslında paylaşmak gerekiyormuş burada yazılanları okuyunca daha iyi anladım...a.s

meraba ben temmuzda burun estetiği oldum naci beye.iz kalmadı.çok memnunum şu anda.masajda korkulacak bi ağrı olmuyo zaten.

mrb ecemasli bende ocak sonu gibi burun ameliyatı olmak istiyorum ama hala karar veremdim hala endişeliyim bide ben istanbulda oturmuyorum ama bu ameliyatı bi kez yaptırmak istiyorum herkez naci beyden çok memnun olduğunu söylüyo oyüzden istabulda yaptırıyım diyorum ama bu kadar eziyetede değsin istiyorum. tecrübelerini benle paylaşırmsın iyileşme sürecin nasıldı istedğin gibi bir buruna sahip oldunmu ne zorluklar yaşadın bunu gibi şeyler bide resmini koyarsan çok sevinirim

Peerless bende ocak ayında burun ameliyatı düşünüyorum kendisine muahaneye gittim ilgisinden çok memmun kaldım ama tabiki yine tedirginim ecemasli yaptırmış olması bize ışık tutabilir ece rica etsek resimlerini koyma şansın varmı özel mesajda atabilirsin çok memmun kalarım

meraba,ben çok memnunum burnumdan.estetik olduğu hiç belli değil.bende istanbulda oturmuyorum ama ameliyat olduğum hafta 2 kere istanbula gidip geldim.ameliyat zor değil,girdim çıktım sonuçta baygındım bişey anlamadım:)morarma hiç olmadı bende,şişlik oldu haliyle ama ameliyattan bir hafta sonra dışarı çıkabildim.ameliyat sonrası süreç için psikolojik olarak kendinizi ii hazırlamanız gerekir.ilk bi hafta çok zordu,alçı vardı ve burnum çok kalkık görünüyodu,öyle olucak sandım ve çok endişelendim.tabi sonrasında beklediğimden daha iyiyidi sonuç

mrb wish bende naci beyle mailleştim banada hemen cvp verdi hatta resim istedi düzeltilmiş olarak gönderdi saolsun cvpsız bırakmadı hiç sen sanslısın aslında istda oturuyosun ama ben ist oturmuyorum birazda bu yüzden endişeliyim benim için daha büyük eziyet olacak değmesini istiyorum bi ara ank düşündüm hem gitmem daha kolay olur hemde fiyat olarak daha ucuz ama istediğim bi doktor bulamadım bazısı memnunken bazısı memnun olmuyo o yüzden çok kararsızım fakat naci beye yaptıranlardan hiç memnuniyetsizlik duymadm daha herkez gayet memnun oyüzdende büyük bi ihtimalle naci bey olacak gibi sen tam olarak kararını verdinmi ocağın kaçında olmay düşünüyosun

vallahi ben yılbaşından sonra ameliyat olmayı düşünüyorum ama benim bıurunumda nefes alma problemi olduğu için dr.emre ilhan da gitmek istiyorum onunla ilgilide bi çok memuniyet var hem kendisi kbb doktoru ameliyat sonrası nefes alma problemi olmaz ama ilk mesajımda dediğim gibi naci beyden çok memmun kaldım çok rahatlattı beni aslında benimde sıkıntımı ailem ikna etmek yoksa ben tamamı endişeli tavırları benide rahatsız ediyor şimdilik bi tek anneme söyledim:uhm: babam daha bilmiyor napıcam ben ameliyat olmuşken burunumda düzeltmek istiyorum doğal hakkım diye düşünüyorum:roflol:

bir arkadaşımı götürdüm geçenlerde naci beyin erenköydeki kliniğine.orada çalışanlardan öğrendim naci bey 24 aralık çarşamba günü seda sayanın programına çıkacakmış sanırım. bilginize :)

kızlar son zmanlarda kimseden ses soluk çıkmadı naci beye ameliay olanlar niye durumlarından bahsetmiyolar lütfen biraz nasıl olduğunuzu yazarmısınız memnunmusunuz iyileşme süracizin ne durumda ameliayat olmak isteyenlerin siz ihtiyaçalrı var lütfennn...

naci beyin hastaları lütfen önden ve yandan foto koyarmısınız bu bilgiye benim gibi burda ameliyat olmak için bekleyen bi cok insanın ihtiyacı var...

naci beyin hastaları lütfen önden ve yandan foto koyarmısınız bu bilgiye benim gibi burda ameliyat olmak için bekleyen bi cok insanın ihtiyacı var...

Arkadaşlar ben 2 ay önce Naci Çelik e burun ameliyatı oldum.Ve iyileşme sürem inanılmaz kısa oldu.ameliyatın 2 .günü Naci bey alçıyı çıkardı ve sadece bant aldı burnumun üzerinde.Bantı da 7 gün çıkardık.Morluklar da.3-4.günden sonra hızla azaldı.7 gün muayeneye gittiğimde morluk yoktu yüzümde.tabii bu belki bünyeden de olabilir ama Naci hocanın titiz çalışmasının etkisi de vardır muhakkak.Şimdilik bi problemle karşılaşmadım.Sorularınız olursa yanıtlarım yine..

mrb güzelderya, bende bu ayın sonu gibi ameliayt olacam ama çok endişeliyim zaman yaklaştıkca açıkcası çok korkuyorum sana bi kaç soru sormak istiyorum senin ameliyat açıkmı oldu ameliayttan sonra nefes alma durumun nasıldı bazısı 1 hafta nefes alamıyo bazısı ise ameliayttan sonra rahat nefes alabildiğini söylüyo acaba senin nasıldı ameliyattan sonra ağrıların çok varmıydı tampon olarak silikon tamponmu kullanıldı alçıdan sonra burnunun şişliği nekadar zaman sonra indi yani 2 hafta sonra ameliayt olduğun belli oluyomuydu yoksa büyük bi oranda iyileşmişmiydi endişelerim arttıkca sorularımda artıyo kusura bakmacvplarsan çok sevinirim birde resmini koyabilirmisin çok mrak ettim şimdiki haliyle eski halini

peerlessin dediği gibi güzelderya bende naci beye ameliyat olucam aliemide zor ikna ettim aynı endişeler bende de var resimin koyarsan eğer sakıncası yoksa veya özel mesajdan gönderebilirmisin rica etsem.Aaa birde hangi hastanede ameliyat olduğun güzelderya?

kızlar ben naci çelike 26sında oluyorum bana şans dileyim umarım kolay bi ameliyat olur ve güzel bi burna sahip olur güzelderya senden tevrübelerini yazmanı istiyorum lütfenn çok ihtiyacım var.
hala çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…