Arkadaşlar gördümki eski ameliyat olanlar girmiyor yazmışsınız bende bir el atayım dedim özel mesajlara cevap veriyorum genelde herkeze elimden geldiği kadar yardımcı olmak isterim, benim 7 ay oldu sayılır ve çok memnunum hiç bir sorun yaşamadım arkadaşlar hala Naci Bey e güvenebilirsiniz diyorum...herkeze de resim dağıtmak açıkçası zor oluyor arkadaşlar gidip görüşün kendisiyle zaten kendisi yaptığı ameliyatları gösterir size bişey kaybetmezsiniz....cok doktor gezmekte akıl karı değil insanın kafası karışıyor bu sitede artık herkez kimin ne iş çıkardığını az çok anlamıştır sanırım ben burası sayesinde karar vermiştim bu notu da dikkate alın derim :)saygılar
Merhaba çiğdem, bende iki arkadaşımla birlikte naci beye gittik bize göstermiş olduğu ilgiden çok memmun kaldık açıkcası ben burun arkadaşım gögüs ameliyat olmay düşünüyor bana hastaların resmini gösterdi benim resim üstünde düzeltme yapıp gösterdi sonra böyşe olursa beğenirmisin dedi bende daha kalkık ve kavisli istediğim söyledim onun üzerine tekrar düzletme yaptı %90 bunun aynısı olur deddi seninde fikirini almak istedim yaptı profile aynı mı oldu? mümkünse özel mesaj bana resimlerini gönderisen çok sevinirim beni aydınlatmış olursun...:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5