• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

Arkadaşlar merhaba. Ağustos ayında ben ve kardeşim Naci beye burnumuzu yaptırdık ve çook memnunum. Sadece burnum değil yüzüm güzelleşti inanın abartı değil çevremdeki çoğu kişiden bunu duyuyorum.
Burun estetiği diğer estetik ameliyatlardan daha önemli ve zor; insan sonuçta neyle karşılaşacağını tam olarak kestiremiyor bunun için doktor seçimi çok önemli. biz Naci beyden önce 2 doktora daha gitmiştik burda adı çokca geçen doktorlardı. Onlara da haksızlık etmek istemiyorum ama kardeşimle Naci beye gittiğimizde daha ilk dakikada doğru yerde olduğumuza karar verdik. Sonuç olarak diyorum ki;

Naci bey in kalbinin güzelliği yüzüne yansımış ve maharetli elleriyle de bütünleşmiş, insanliği da doktorluğu da harika.

Ameliyat olacak arkadaşlara tavsiyem mutlaka Naci beyi görmeleridir.

zeynep ben burnu ameliyatı olalı 13 günü oldu ve ben nefes alma problemide çekiyordum et ve kemikte alındı ama burnumda şuanda şişlikler var doktor bey zamanla ineceğini söylüyor sizler bende önce yaşadığınız için biliyorsunuzdur , geçici mi bu şişlikler?:a015:

Ben 4 doktor ile görüştüm ama hala karar vermedim
çünkü çok kafamı karıştırdılar
en son Sedar Erene gideceğim
ama şuan kafamda ki isim Naci bey

4 doktorla mı görüştün:1shok::1shok:
canım çok değil mi.. hepsi ayrı şeyler mi söylüyor acaba tatmin olamadın..
ne kadar çok kişiyle görüşürsen o kadar kafan karışır bence..

kızlar bende naci bey le görüştüm (rinoplasti için) gerçekten bu forumda anlatılanlar kadar iyi bir insan ve iyi bir doktor. ben başka bir doktorla görüşmeye gitmedim. sadece 1 görüşmeyle bile karar verdim olursam (yani paramı biriktirebilirsem:))
herkese sağlıklı günler...

Son düzenleme:
Arkadaşlar ameliyatım 2.5 saat sürdü sol tarafım tamamen etle kapalıyımış ameliyatımın 4 üncü günü yarın hayırlısıyla üstündeki kalıp alınacak tamponlarıda geç çıkartmayı düşünüyor naci bey burunumda devilasyon olduğu için daha iyi sonuç vermek için dua edin arkadaşlar şuanda burnumun şekil ilgili yorum yapmayacam arkadaşlar suratımda şişlikler var, sancım ağrım yok arkadaşlar düzelmeyi bekliyorum.

Wish selam nasıl durumdasın,ameliyatın başarıyla geçmiş sanırım,şuan kendini nasıl hissediyorsun,resimlerini görmek isterim geçmiş olsun tekrarkaydirigubbakcemile5

Teşekkür ederim karyaez bugün 15 inci günü suratımda morluk şişlik yok fakat burnumda şişlikler var ne zaman gidecek merakla bekliyorum şuanda resimlerim yok ayarlıyınca resimleri koyucam arkadaşlar yorumlarınız merak ediyorum.

4 doktorla mı görüştün:1shok::1shok:
canım çok değil mi.. hepsi ayrı şeyler mi söylüyor acaba tatmin olamadın..
ne kadar çok kişiyle görüşürsen o kadar kafan karışır bence..

canım evet çok ama hepsı farklı birşey söyledi o nedenle kimin daha doğru olduğuna karar veremedim aslında benim göğüs aramda goğüs kafesımde boşluk var protezin konulduğunda kotu durabılceğini yağ enjeksıyonu gerektiğini falan soylediler ben o yuzden fazla araştırma gereğinde hissettim kendimi kimi gerekli kimi gerek yok dedı
ve benım ameliyatımın biraz el işçiliğinin önemli olduğunu söylediler gittiğim doktorlar
bende bu nedenle hep ıyı olan doktorları secerek uzamn kişilerden fikir aldım
son doktora gidicem bakalım :)

canım evet çok ama hepsı farklı birşey söyledi o nedenle kimin daha doğru olduğuna karar veremedim aslında benim göğüs aramda goğüs kafesımde boşluk var protezin konulduğunda kotu durabılceğini yağ enjeksıyonu gerektiğini falan soylediler ben o yuzden fazla araştırma gereğinde hissettim kendimi kimi gerekli kimi gerek yok dedı
ve benım ameliyatımın biraz el işçiliğinin önemli olduğunu söylediler gittiğim doktorlar
bende bu nedenle hep ıyı olan doktorları secerek uzamn kişilerden fikir aldım
son doktora gidicem bakalım :)

Merhaba ,
Gercektende arastirma yapmakta cok haklisin. Umarim doktorlardan biri icine siner ve istedigin goguslere kavusursun.

Ben 4 doktor ile görüştüm ama hala karar vermedim
çünkü çok kafamı karıştırdılar
en son Sedar Erene gideceğim
ama şuan kafamda ki isim Naci bey

Selam Samyeli... Ben de bir doktora daha gideyim diye düşünüyorum... Ama kim olacağına karar veremedim... Sen kimlerle görüştün?

Bir de fiyat konusunda farklar var mı? Naci bey bana 5800 dedi....

Selam Samyeli... Ben de bir doktora daha gideyim diye düşünüyorum... Ama kim olacağına karar veremedim... Sen kimlerle görüştün?

Bir de fiyat konusunda farklar var mı? Naci bey bana 5800 dedi....

Canım ben
Tunç Tirkayi,Fatih Dağdelen,Naci Çelik ve Teoman Doğan ile görüştüm
Fiyat olarak Naci bey ile net bir şey konuşmadım karar vermediğim için
ama ortalama 6000 diye hatırlıyorum şifa hastanesini önermişti daha sakin ve daha konforlu olduğunu, daha rahat edeceğimi söylemişti
Ben fiyat konusunu 2.plana attım yeterki doktora karar vereyım ama 7.000den daha yüksek söyleyen şuana kadar olmadı
Salı günü Serdar Erenden randevu aldım fakat hafta içi bir saate geldi bilmiyorum gidebilekmiyim

selam arkadaslar ben yeni uye oldum buraya , benimde bir burun ameliyati durumum var bir cok isimli unlu doktorlara gittim bugunde hifzi velidedeogluna gittim guven verdi ama burdan okuduklarimdan sonra birde naci celige gitmeye karar verdim . aranizda hifzi beye ameliyat olan ya da hakkinda biseyler duyan var mi acaba ben mart ayinda ameliyat olmayi dusunuyorum . doktoru karar vermek cok zor , cok doktora gidincede insanin akli daha cok karisiyor ama icine sinen biri olmali hifzi bey o anlamda icime sindi simdi naci beyi merak ediyorum ondan sonra karar verebilirim insallah :)

naci beye ameliyat olan arkadaşlar fotoğraflarınızı neden paylaşmıyorsunuz?
sizde bizim yaşadığımız kararsızlık ve güvensizlik dönemlerini yaşadınız lütfen empati yapın yardımcı olun biraz:bbo:

Ameliyata karar verdim de hala bir doktora daha gitsem mi diye düşünüyorum...

Nisan ortası gibi yaptiracagim.....

selam , hangi doktora yaptiricaksin ben naci celige karar verdim gerci ama ilk ameliyatim olucagi icin biraz korku var . bugune kadar yaklasik 10 doktora gittim en son naci celikte karar verdim .

selam , hangi doktora yaptiricaksin ben naci celige karar verdim gerci ama ilk ameliyatim olucagi icin biraz korku var . bugune kadar yaklasik 10 doktora gittim en son naci celikte karar verdim .

10 doktora mı gitin..İnanmıyorum... Benim derdim de ben sadece 1 doktora gittim o da Naci Bey.... O yüzden de acaba en azindan bir doktora daha gitsem mi diyorum...

Ben de daha önce hiç ameliyat olmadim sayilir... Biraz korkuyorum...

Ne zamana gün aldın? Ben nisan sonuna almıştım ama Nisan başına çekeceğim sanırım.. Tabii Naci bey müaitise...

naci beye ameliyat olan arkadaşlar fotoğraflarınızı neden paylaşmıyorsunuz?
sizde bizim yaşadığımız kararsızlık ve güvensizlik dönemlerini yaşadınız lütfen empati yapın yardımcı olun biraz:bbo:

Arkadaşlar amelliyet olalı 23 gün oldu şuan gayet iyim burnumda şuanda hala şişlikler var inmesini bekliyorum, daha ameliyat sonrası resimlerim çekilmedi önümüzdeki perşembe gidicem ve çekicekler nasıl olucak bende merak ediyorum resimlerimide elime aldığım zaman sizlerle paylaşıcam tabikisüprizzzzz

Back