Ha bir de benim için çok önemli bir şeyi ekleyim. Arkadaşlar benim en dikkat ettiğim göz doktorunun gözlüklü, plastik cerrahın kemerli burunlu, diyetisyenin kilolu vs olmasıdır. Bundan önce gittiğim bir plastik cerraha kendinize ya da eşinize yaptırdınız mı ya da yaptınız mı diye sorduğumda gerek görecek bir durum yoktu dedi(ki bence çok düzgün bir burnu yoktu yani () Ancak Naci bey de burun estetiği olmuş, dolayısıyla bu da bana güven verdi. Sonuçta işini yapan en fazla riski vs yi de kendi bilir ve bu eninde sonunda bir meslektir yani para kazanmak için yapılan bir iş. Dolayısıyla bir estetik cerrah kendi burnuna çekinmeden rinoplasty yaptırabilmişse o cerraha sizi bilmem ama ben güvenirim. Bilmek belki işinize yarar diye söyledim. Ancak dediğim gibi yine de hastalarını görüp dinlemeden kesin kararımı vermem.
Bir de yine bahsettiğimle ilgili olarak, böyle bir merkezde çalışanlara da baktım ki çok fazla bayan çalışanı var. Özellikle dikkat ettim ve gerçekten kemerli ya da büyük burunlu olanları bile gördüğüm halde öyle çok düzgün burunlu kimseyi göremedim. Acaba neden orada çalışan kızlar hiç burun estetiği yaptırmayı düşünmemişler ?? Çok mu paranoyağım nedir? Ancak benim için bunlar da değerlendirme kriteridir (( Siz ne dersiniz???
Bir de yine bahsettiğimle ilgili olarak, böyle bir merkezde çalışanlara da baktım ki çok fazla bayan çalışanı var. Özellikle dikkat ettim ve gerçekten kemerli ya da büyük burunlu olanları bile gördüğüm halde öyle çok düzgün burunlu kimseyi göremedim. Acaba neden orada çalışan kızlar hiç burun estetiği yaptırmayı düşünmemişler ?? Çok mu paranoyağım nedir? Ancak benim için bunlar da değerlendirme kriteridir (( Siz ne dersiniz???