Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

Peerless bende 28 ocak da maeliyat oluyorum çok merak ediyorum korkuyorum nitekim bana da şans dileyinn peerless seni çok merak ettim profilinde resimin varmı acaba? Bir de sen hangi hastanede olucaksın?

sevgili peerless...umarım ameliyatın güzel geçmiştir ve srunsuz bir iyileşme dönemi geçiriyorsundur.haberlerini bekliyoruz....

mrb arkadaşlar,
ben konyada oturduğum için ankarda yaptırmam daha rahat olacağıı düşündük ailecek ve son anda karar değiştirip ankarada ameliyatımı yaptırdım naci beye yaptıramadım yani haberiniz olsun ama ist olsaydım naci beye yaptırırdım büyük bi ihtimalle çok olumlu yorumları var fakat malesef ben size bu konuda fazla yardımcı olamıyacam üzgünüm

Merhaba Arkadaşlar
bende yarın Nacı beye sılıkon göğüs ameliyat ile ilgili muayneye gideceğim
bakalım nasıl geçecek sizi bilgilendiririm
silikon göğüs yaptıran arkadaslar hepiniz memnunmusunz?
yardımcı olursanız çok sevınırım
Teşekkurler

Arkadaşlar ameliyatım 2.5 saat sürdü sol tarafım tamamen etle kapalıyımış ameliyatımın 4 üncü günü yarın hayırlısıyla üstündeki kalıp alınacak tamponlarıda geç çıkartmayı düşünüyor naci bey burunumda devilasyon olduğu için daha iyi sonuç vermek için dua edin arkadaşlar şuanda burnumun şekil ilgili yorum yapmayacam arkadaşlar suratımda şişlikler var, sancım ağrım yok arkadaşlar düzelmeyi bekliyorum.

canım ben 2 sene önce naci bey'e silikon ameliyatı yaptırmıştım. hem de liposuctionla beraber.. acayip mutluyum.. sanki böyle doğmuş gibiyim inanılmaz doğla duruyolar. sana tavsiyem büyüklüğünü dr. a bırak. sonra okuyoruz burda ameliyat oldum ama küçük oldu diye.. çünkü yapıldıktan sonra 1 sene içinde bütün şişlikler inince ufalıyolar ve illa küçük diye tutturursan ameliyat olduğuna değmiyor..

soruların olursa yardımcı olabilirim..a.s

Selam Yellowcanary,
ben foruma yen üye oldum. Ben de Naci beye göğüs ameliyatı olmak istiyorum... Muayene de oldum. karar verdim gibi aslında.. Aklıma takılan 2 konu var. Birincisi ne kadar iz kaldığı. 2 sene once olduysan senin izlerin son haline gelmiştir. Göğüs altından mı oldun.izlerin ne durumda.... İkincisi de ne kadar büyük yaptıacağıma ben karar veremiyorum ben C olsun demiştim ama Naci bey büyük olur B+ olsun dedi.. senin son ölçn nedir?

Bir de çok soru sordum ama snce 5. gün işe başlayabilir miyim?

Offff ....şu iş bi olsa bitse....

Selam canım,

benim kesim göğüs altımda ve izler yok denecek kadar az.. zaten ltta kaldığı için görünmüyo.
daha önce 75A olan göğüslerim şimdi 80 B - C arası bazen 85B de oluyor. 300cc idi protezlerim bi de ben uzun boylu geniş omuzlu biriyim. hep diyorum protez ölçüsünü dr.unuza bırakın diye..

operasyondan sonra ilk 2 gün biraz ağrılı geçiyo. ben 4. gün iki otobüs değiştirerek işe gitmiştim düşün artık:))a.s.

Son düzenleme:

Merhaba SpringB
sanırım seninle aynı kaderi paylaşıyoruz
bende bir çok doktor ile görüşme sonunda Naci bey'e karar verdim
Göğüs altı çizgisinden kasaltı damla protezi önerdi (Bir çok doktorda aynı metodu önerdi)
fakat benim düşüncem kasaltından yapılan ameliyatta kasların bir kısmının kesilmesi CADIARZU
Gerçi kaslar uzun süre sonunda kendini yeniliyormuş ama bu konuda ben şuan araştırma yapma ihtiyacı hissediyorum
olmazsa tekrar Naci bey ile görüşmeye gideceğim
Sanada şimdiden bol şanslar diliyorum

canım bu arada yazını yeni okuyabildim
ilgin için teşekkür ederim

Selam Samlyeli2009

Ben hiç başka doktora gitmedim...Açıkçası gitmek de istemiyorum..Çok kafa karıştırıcı oluyor...

Naci bey bana kasaltı demedi... Kaszarı altı dedi.. göğüs dokum yeterliymiş...
Kas üstü önermedi yine de... Bana da damla silikon dedi....

Ben iyileşme sürecinden biraz korkuyorum... 2tane cocugum var...onlara da belli etmek istemiyorum...hastayım deyip 1-2 gün yatsam yeter umarım..işe de 5. gün başlamak istiyorum...
Gerçeken de zor karar.... insan kendi ayağıyla gidip ameliyat olacak olunca karar vermek çok zor....
Sana da iyi şanslar....

Arkadaşlar merhaba. Ağustos ayında ben ve kardeşim Naci beye burnumuzu yaptırdık ve çook memnunum. Sadece burnum değil yüzüm güzelleşti inanın abartı değil çevremdeki çoğu kişiden bunu duyuyorum.
Burun estetiği diğer estetik ameliyatlardan daha önemli ve zor; insan sonuçta neyle karşılaşacağını tam olarak kestiremiyor bunun için doktor seçimi çok önemli. biz Naci beyden önce 2 doktora daha gitmiştik burda adı çokca geçen doktorlardı. Onlara da haksızlık etmek istemiyorum ama kardeşimle Naci beye gittiğimizde daha ilk dakikada doğru yerde olduğumuza karar verdik. Sonuç olarak diyorum ki;

Naci bey in kalbinin güzelliği yüzüne yansımış ve maharetli elleriyle de bütünleşmiş, insanliği da doktorluğu da harika.

mrh arkadaşlar bir hafta önce naci beyin sitesine telefon numaramı bıraktıktan yaklaşık yarım saat sonra kendisinden telefon geldi bana sorunumun ne oldugunu sordu burnumdan şikayetçi oldugumu söyledim. yandan ve önden resimlerimi göndermek istedi.resimleri gönderdikten sonra ertesi gün beni tekrar aradı ve bu operasyonla ilgili bilgi ve fiyat verdi.açıkcası ilgisine çok şaşırdım.işinde nasıl biri oldugunu bilmiyorum ama insanlık yönünden tam puan veriyorum.zaten en kısa zamanda ziyaretinede gidecem.

naci beyin artık eski sayılabilecek bir hastası olarak, naci beyin bu yaklaşımının diğer doktorların aksine (ren azından çevremden duyduklarım ve kendi tecrübe ettiklerim) ameliyat öncesi, ameliyat günü, iyileşme dönemi ve kontroller süresince de aynı olduğunu söyleyebilirim. aylar, yıllar sonra kontrole gittiğiniz de de aynı insancıl tutumu, samimiyeti görebiliyorsunuz. yaptığı işteki güzel sonuçlarının ve profesyonelliğinin yanında bu yaklaşımı da süoer bence...

Arkadaşlar merhaba. Ağustos ayında ben ve kardeşim Naci beye burnumuzu yaptırdık ve çook memnunum. Sadece burnum değil yüzüm güzelleşti inanın abartı değil çevremdeki çoğu kişiden bunu duyuyorum.
Burun estetiği diğer estetik ameliyatlardan daha önemli ve zor; insan sonuçta neyle karşılaşacağını tam olarak kestiremiyor bunun için doktor seçimi çok önemli. biz Naci beyden önce 2 doktora daha gitmiştik burda adı çokca geçen doktorlardı. Onlara da haksızlık etmek istemiyorum ama kardeşimle Naci beye gittiğimizde daha ilk dakikada doğru yerde olduğumuza karar verdik. Sonuç olarak diyorum ki;

Naci bey in kalbinin güzelliği yüzüne yansımış ve maharetli elleriyle de bütünleşmiş, insanliği da doktorluğu da harika.

Ameliyat olacak arkadaşlara tavsiyem mutlaka Naci beyi görmeleridir.

Merhaba SpringB

karar verebildinmi ameliyata ne durumdasın merak ettim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…