Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Arkadaşlar
bende yarın Nacı beye sılıkon göğüs ameliyat ile ilgili muayneye gideceğim
bakalım nasıl geçecek sizi bilgilendiririm
silikon göğüs yaptıran arkadaslar hepiniz memnunmusunz?
yardımcı olursanız çok sevınırım
Teşekkurler
Selam Yellowcanary,
ben foruma yen üye oldum. Ben de Naci beye göğüs ameliyatı olmak istiyorum... Muayene de oldum. karar verdim gibi aslında.. Aklıma takılan 2 konu var. Birincisi ne kadar iz kaldığı. 2 sene once olduysan senin izlerin son haline gelmiştir. Göğüs altından mı oldun.izlerin ne durumda.... İkincisi de ne kadar büyük yaptıacağıma ben karar veremiyorum ben C olsun demiştim ama Naci bey büyük olur B+ olsun dedi.. senin son ölçn nedir?
Bir de çok soru sordum ama snce 5. gün işe başlayabilir miyim?
Offff ....şu iş bi olsa bitse....
Selam Yellowcanary,
ben foruma yen üye oldum. Ben de Naci beye göğüs ameliyatı olmak istiyorum... Muayene de oldum. karar verdim gibi aslında.. Aklıma takılan 2 konu var. Birincisi ne kadar iz kaldığı. 2 sene once olduysan senin izlerin son haline gelmiştir. Göğüs altından mı oldun.izlerin ne durumda.... İkincisi de ne kadar büyük yaptıacağıma ben karar veremiyorum ben C olsun demiştim ama Naci bey büyük olur B+ olsun dedi.. senin son ölçn nedir?
canım ben 2 sene önce naci bey'e silikon ameliyatı yaptırmıştım. hem de liposuctionla beraber.. acayip mutluyum.. sanki böyle doğmuş gibiyim inanılmaz doğla duruyolar. sana tavsiyem büyüklüğünü dr. a bırak. sonra okuyoruz burda ameliyat oldum ama küçük oldu diye.. çünkü yapıldıktan sonra 1 sene içinde bütün şişlikler inince ufalıyolar ve illa küçük diye tutturursan ameliyat olduğuna değmiyor..
soruların olursa yardımcı olabilirim..a.s
Selam Yellowcanary,