Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

ben bir gün görüstüm zaten testlerim tahlillerim her seyim hazırdı. o gün onları teslim ettim ertesi gün de ameliyatı oldum:)
şu sıralar tasındıgı icin biraz yogunluk yasayabilir ama hic bir hastasını yüzüstü bırakmaz. senin biraz ameliyattan endisen var sanırım:) bir belirsizlik tasıyorsun hepimizin zamanında tasıdıgı gibi. cünkü sizin görüsmenizde naci bey gerekli durum degerlendirmesini ve seninle ilgili planı yapmıstır zaten, en azından onun icin havada degildir durum:) sen eger tekrar görüsmek istiyorum diye kendisine bildirirsen senin icin mümkün oldugunca zaman ayrımaya ve biraz daha ayrıntılı sana acıklama yapmaya calısır bence.

Selam,
Ben göğüs büyütme ameliyatımı 10 gün önce oldum ve çok memnunum. İlk gün biraz ağrım vardı ama ertesi günden itibaren hafifledi. Kas altına konulduğu için biraz ağrı hissetmem normalmiş..
Naci Beyi şiddetle tavsiye ediyorum. ameliyatın ertesi günü bile göğüslerim gayet güzel görünüyordu ki ameliyat sonrası korkunç görüneceklerini düşünüyordum. Tam istediğim büyüklükte oldular ve çok şükür herhangi bir komplikasyonla karşılaşmış değilim. 1-2 tane yakın arkadaşım görüp çok beğendi. hatta onlar bile yaptırmayı düşündüler. İşime başladım ve ağrılarım da git gide azaldı. Naci bey işinde cidden çok başarılı, kendisini seçmiş olduğum için çok memnunum.

şu sıralar taşındığı için demişsin. ne yani naci bey taşındımı nereye taşındı?:sm_confused:

yeni yeri bağdat caddesinde geçen gün kontrole gittim caddede erenköyde garanti bankası var tam karşısındaki apartmanda. telefonunu yazardım ama belki reklam olur diye yazmiyim dedim internetten arayınca bulabilirsiniz sanırım adı prago klinik

Ya kizlar aslinda bende Naci beye ameliyat olmayi düsünüyorum, ama bi aralar hakkinda dava acilmisti ya o kafami karistiriyor. Birde cok para istiyormus sanirim?

Yeğenim 1 sene önce Naci bey Onep teyken burun için görüşüp fiyat almıştı çok gelmişti. Geçen hafta kendi yerine gittik tekrar valla 1 sene öncesinde daha uygun bi fiyat çıkardı bize. Bayramdan önce ameliyat için gün aldı.

Son düzenleme:
Merhabalar,bende naci çelik'e burun için muayene oldum ama çok geçiştirdi anlamadım bu hafta tekrar gideceğim çok yoğun şu sıralar, burda yazılanlar bana acip güven verdi ama hiç etrafımda ondan ameliyat olan yok.Çiğdem arkadaşım senle birebir telde konuşmak isterim çünkü bayramda ameliyatı düşünüyorum bana dönersen çok sevinirim.Senden acil cavap bekliyorum

arkaşlar mrb ben yeni üyeyim aslında bu konuyu araştırırken siteye üye olmak sizlerle konusmak istedim 1.si naci bey artık bgt cd sekteriyle konustum ctesi açılışları varmış ve bana 5000 ytl yi bulur dediler aslında benim için şu önemli konuda fazla pahalı gelmedi nedeni ise yeterki operasyonun doğru ve dürüst ellerde yapılması çünkü piyasada çok kasap var onun için bana yardımcı olun eğer naci beyle ilgili kötü sonuç vermiş operasyonu olan varmı ben şu an korku içerisindeyim

benim aslında bunumda büyük bi problem eğer daha kötü olursa çok kötü olacağımı bildiğim için yardımızı bekliyorum birde bi aradaşım tunç tiryaki dedi ama hiç duyulmamış bi isim

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam Missa,
Tesekkürler benim. Ama o fotoarda pek belli olmasada benim burnum kirik. Hafif bir yamukluk var ve nefes almakda zorlaniyorum. KBB doktorum yapilmasi gerektigini söyledi. Bende magdem burnumu kiricaklar bari birazda törpülesinler diye düsündüm. Ama fazla bir degisiklik isteiyorum zaten.
Ama buradaki (Almanyadaki) doktorlardan cok Türkiyedeki doktorlarin bu konuda basarili oldugunu düsünüyorum. Burada bir kac tanidigim burnunu yaptirdi ve gercekten Michael Jackson´nun burnuna sahip suanda hepsi :-(

:)SANIRIM:)YADA YAPTIRANLAR BU SİTEYE FAZLA TAKILMIYORLAR.ben kararımı verdim ve 5 aralıkta oluyorum.OFf ne zor karrmış yaa rüyalarımda hergün başka bir felaket görüyorum burnumu...değermi diyorumm off sizdede oluyormuı şaka gibi bir hafta düşünme zamanım var soraası bir çıkmaz.ama 2 kişiyle tanıştım çok güzel burunları önemli olan nefes problemi yada revizyon problemiyle karşılaşmamışlar.Biri 2 diğeri 4 yıl önce olmuş Naci Bey'e...Darısı başımıza

Benim Naci bey'e burun ameliyatı olan arkadaşlarım çok çok memnun.. Umarım sen de çok memnun kalırsın canım.. Ben meme+lipo ameliyatı olmuştum hayatımdan çok memnunum. Yapsa burun ameliyatı da olmak istiyorum ama benimkini yapmıyo işte gerek yokmuş:)

Arkadaşlar gördümki eski ameliyat olanlar girmiyor yazmışsınız bende bir el atayım dedim özel mesajlara cevap veriyorum genelde herkeze elimden geldiği kadar yardımcı olmak isterim, benim 7 ay oldu sayılır ve çok memnunum hiç bir sorun yaşamadım arkadaşlar hala Naci Bey e güvenebilirsiniz diyorum...herkeze de resim dağıtmak açıkçası zor oluyor arkadaşlar gidip görüşün kendisiyle zaten kendisi yaptığı ameliyatları gösterir size bişey kaybetmezsiniz....cok doktor gezmekte akıl karı değil insanın kafası karışıyor bu sitede artık herkez kimin ne iş çıkardığını az çok anlamıştır sanırım ben burası sayesinde karar vermiştim bu notu da dikkate alın derim :)saygılar

Merhaba billurcum naci bey benim de aklımdaki isimlerden.karar vermek öyle zor ki...ameliyatına ne kadar ödedin ve hangi hast.de ameliyat oldun yazarsan sevinirim.bir de ağrılar kaç gün boyunca max.düzeyde oluyor?Ne güzel sen olup kurtulmuşsun ve memnunsun kaç cc taktı dr?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…