arkadaşlar merhaba,
aranızda naci beye meme büyütme ameliyatı olan var mı acaba? ben kendisiyle görüştüm, ameliyat için tarihte aldım ama bazı soru işaretlerim var hala..
kendisi görüşmemizde çok güven verici ve uzman bir imaj çizdi gözümde, bu yuzden de başka bir doktorla görüsmeyip, naci beyde karar kıldım...
ama kendisiyle su ana kadar 1 kere gorusmus oldum, ve bir daha gorusmek istiyorum ama kendisinin cok yoğun bir hali var, ameliyat olan arkadaşlar, ameliyatlarından önce kaç kere görüştüler acaba?
ne bilim ameliyat öncesi bir durum değerlendirmesi, tahlillerin kontrolü, bir plan yapılması gerekilmez mi? bu açıdan çok havada hissediyorum kendimi...
bir kere daha görüşeceğiz diye umuyorum ameliyat öncesi ama bakalım..
bu konuda bana bilgi verebilen birisi olursa çok sevinirim..
teşekkürler..
ben bir gün görüstüm zaten testlerim tahlillerim her seyim hazırdı. o gün onları teslim ettim ertesi gün de ameliyatı oldum:)
şu sıralar tasındıgı icin biraz yogunluk yasayabilir ama hic bir hastasını yüzüstü bırakmaz. senin biraz ameliyattan endisen var sanırım:) bir belirsizlik tasıyorsun hepimizin zamanında tasıdıgı gibi. cünkü sizin görüsmenizde naci bey gerekli durum degerlendirmesini ve seninle ilgili planı yapmıstır zaten, en azından onun icin havada degildir durum:) sen eger tekrar görüsmek istiyorum diye kendisine bildirirsen senin icin mümkün oldugunca zaman ayrımaya ve biraz daha ayrıntılı sana acıklama yapmaya calısır bence.
Sordum burun estetiginin ne kadar oldugunu 4500ytl istedi.
ya naci beyin hastaları neden yazmıyor birşeyy pişmanlar mı....size sesleniyorummm
:)SANIRIM:)YADA YAPTIRANLAR BU SİTEYE FAZLA TAKILMIYORLAR.ben kararımı verdim ve 5 aralıkta oluyorum.OFf ne zor karrmış yaa rüyalarımda hergün başka bir felaket görüyorum burnumu...değermi diyorumm off sizdede oluyormuı şaka gibi bir hafta düşünme zamanım var soraası bir çıkmaz.ama 2 kişiyle tanıştım çok güzel burunları önemli olan nefes problemi yada revizyon problemiyle karşılaşmamışlar.Biri 2 diğeri 4 yıl önce olmuş Naci Bey'e...Darısı başımıza
Selam,
Ben göğüs büyütme ameliyatımı 10 gün önce oldum ve çok memnunum. İlk gün biraz ağrım vardı ama ertesi günden itibaren hafifledi. Kas altına konulduğu için biraz ağrı hissetmem normalmiş..
Naci Beyi şiddetle tavsiye ediyorum. ameliyatın ertesi günü bile göğüslerim gayet güzel görünüyordu ki ameliyat sonrası korkunç görüneceklerini düşünüyordum. Tam istediğim büyüklükte oldular ve çok şükür herhangi bir komplikasyonla karşılaşmış değilim. 1-2 tane yakın arkadaşım görüp çok beğendi. hatta onlar bile yaptırmayı düşündüler. İşime başladım ve ağrılarım da git gide azaldı. Naci bey işinde cidden çok başarılı, kendisini seçmiş olduğum için çok memnunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?