Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

ya benim burnum hala çok şiş arkadaşlar bu şekilde koymak istemiorum resmini..nezaman inicek bilmiorum ama 3 haftadan sonra gözle görülür inmeye başlıyormuş((

layde cım ıstdiğin gibi olmusmu cnm peki şekli anlaışır yanı sıs olmasına karsın hatlarr?

ohhh canım iyi yapmışsın,herkesin keyfi yerindedir umarım,naci bey nasıl? ben kontrollere yolda 3-4 saat kaybetsemde büyük bir keyifle gidiyorum,kontrol terapi gibi geliyor,naci bey sağolsun ,cevaplarıyla beni rahatlatıyor ben de kuş gibi oluyorum. kontroller bence çok ama çok önemli ... doktorla hasta arasındaki iletişimin devamı,hastanın kendi kendine kuruntu yapıp,sıkmasını engelliyor, gerçekten hem naci bey hem özlem ve seda hanım çok ilgililer.kliniğin yeri ciddi çok süper ,orda kışın büyük camın karşısındaki koltuğa oturulup nescafe ile süper keyif yapılabileceğini düşünüyorum.ben fazla foruma giremiyorum,hem yoğunum ,yoğunluğumun yanısıra biraz kırgınım:sinifsinif:

chocuğum benm de bayramdan sonra ameliyatım. ekimin ikinci haftası gibi düşünüyorum. . senin hangi operasyon olacak lipo mu?bayramdan sonra ..

evet manabircim lipo olcak bayramdan sonra canım enkısa zmanda ayarlayabildiğimde yaptırcam onu da.yaza bomba gibi olcam artık kafama taktığım bisorunum kalmasın istiyorum kaydirigubbakcemile2

canım kırgın olmanı anlıyorum ama biz burda bizden sonraki arkadaşlarımıza tecrübelerimizi aktarmak,onlara destek olmak için bulunuyoruz bunu unutmamalısın yerimseniben

kalemcim niye kırgınsın arkadaşım . üzüldüm şimdi. umarım bizimle ilgili birşey değildir. bize kırgın değilsin dimi canım?sen hep yanımızdasın ,Şoco da öyle. yoksa 5 eylül günü üç kişiden başka kimse gelmedi diye mi kırıldın canım. öptüm...

laydeeciğim. burnun şiş evet ama en azından şekli az çok bellidir. biraz anlatırmısın . şekli nasıl . ucu çok sivri mi?en önemlisi tam senin istediğin gibi mi? 3 boyutludakinin aynısı olmuş mu? memnunmusun canım. .

burnumun ucu yuvarlak sivri diil zaten onu özellikle belirttim ameliyata girerken...çok abartı kalkık diil ...ama inanın tüm şişlik ucunda tostoparlak başka bişe belli olmuo..enazından 1 ay olmasını beklemem gerekiyor...ondan sonra yorum yapabilicem sanırım...

ehhh birazcık kırıldım işte,ben çabuk kırılırım,çabuk unuturum... evet beni anlamışsın canım. 3 kişi geldi diye değil,geleceğim diyip ,çok zor birşey olmamasına rağmen,haber verilmemesine üzüldüm,burada sürekli konuşuyoruz,zor birşey değil ki gelemeyeceğini söylemek,aman boşver beni. sen nasılsın,ameliyat heyecanı başladı mı,bir an önce ol ,sen de güzel cicilerini giymeye başla hemen.. merakla bekliyor olacağım senin de sonuçlarını ve ne zaman istersen yardıma hazırım emin olabilirsin,ameliyat sürecini birilerinden dinleyince,ne olup biteceğini bildiğin için gayet sakin oluyorsun hadi bakalım canım,sıra sende

canım benim yaa. çok sağol. böyle yazdığın için inan çok mutlu oldum. ben zaten biliyordum beni de yanlız bırakmıyacağınızı.güveniyordum zaten. tarihi bir belirleyim hemen haber vereceğim. çok mutluyum. canım insan gerçekten hiç pişmanlık duymuyor dimi ameliyattan sonra ? ahh niye yaptırdım bu yabancı cismi vücüduma koydum hata ettim falan diye içinden hiç geçirdin mi? sanmıyorum ama yine de bazen aklıma böyle şeyler geliyor. .. şimdiden hayal kurmaya başladım kıyafetlerime bakıyorum bile şimdiden. kontroller esnasında belki denk gelirse görüşürüz canım. bu gidişle daha naci beyle çok işimiz olacak sanırım. öptümm.

yaşayacağın tek pişmanlık şimdiye kadar niye bekledim, olacak. ben çok içten bir şekilde söylüyorum ki ,şimdiye kadar birgün bile aklımın ucundan niye böyle bir ameliyatı oldum diye geçirmedim. ilk hafta kendimi çook zorladığım için çok canım yansa da hiiç böyle brşey aklıma gelmedi bile. yabancı cisim gibi algılamıyorsun,yabancılık çekmiyorsun,ilk günden itibaren senden bir parça haline geliyorlar merak etme. ben de çok düşünmüştüm,vücuduma yabancılık çekermiyim diye,ne yabancılık çekmesi canım direkt benimsiyorsun zaten. sen ameliyat öncesi randevuna ne zaman gidiyosun

canım ben bayramdan sonra hemen randevu aldım. artık dayanma gücüm kalmadı. 26. eylül saat 5 de oradayım.. üç boyutluda göğüslerimin resmini çekecek. ayrıntılı konuşacağız herhalde bu sefer. o günde ameliyat tarihimi alırım. ekimin ikinci haftası gibi de ameliyatımı düşünüyorum. bakalım. ne olacak. sen de gelmek istersen görüşürüz canım. chocuğum sen de gelirsen seninle de görüşürüz canım. ve diğer arkadaşalrım.. .canım inşallah ben de senin gibi çok mutlu olurum ve keşke daha önce yaptırsaydım derim. .ben de senin gibi hissedeceğim inşallah. . burun ameliyatını tam karar veremedim. onu ertelemeyi düşünüyorum. birkaç burun göreyim ondan sonra iyice emin olunca onu da yaptıracağım. . bakalım naci bey ne der. sanırım gerek yok sana diyecek. çünkü ilk görüşmeye gittiğimde burnun iyi seinşallah burun için geldim demezsin demişti. ben de yok hayır göğüs için demiştim...öptüm canım .

kızlar profilden bir resim ekledim ..şişliğim geçince önden görünüşünüde koycam:) eski halini koymadım ama sivri ve uzun aşağa doğruydu..

laydeee cok mrk ettık ben hala karar veremedım arkadaşlar bılıomusuunuz 3 dr gıttım ama hala karar veremedım yakup avsar ve nacı celik arasındayım aslında barıs cakırdan vazgectım yardımlarınızı hala beklıyorum

Selam
sizinkiyle aynı sorunu bende yaşıyorum en son yakup beyle görüştüm burun için ama hala kararsızım bu arada neci beyin ne kadar burun estetiği fiyatı bilgi veririseniz çok memnun olurum tşk sevgiler...

merhaba önce geçmiş olsun benim cok korktuğum bi ameliyatı olmussunuz
sizden bi kac bilgi almak isterim mumkunse tabi naci bey nasıl bi doktor ve silikon ameliyatı ucreti ne kadar şimdiden tşk sevgiler

merhaba önce geçmiş olsun benim cok korktuğum bi ameliyatı olmussunuz
sizden bi kac bilgi almak isterim mumkunse tabi naci bey nasıl bi doktor ve silikon ameliyatı ucreti ne kadar şimdiden tşk sevgiler

merhabalar,soruyu kime sordunuz bilemiyorum ama gögüs büyütme ameliyatı olduğum için cevap vermek istedim.Öncelikle naci bey çok başarılı,ilgili ve tecrübeli bir doktor.ameliyata gitmeden önce aklınızda soru işareti kalmasına izin vermiyor,o yüzden gayet rahat şekilde ameliyata gidiyorsunuz,ameliyat sonrasında da her türlü sıkıntınızda tavsiyeleri ile rahatlamanızı sağlıyor. Kişiye özel göğüs büyütme yöntemini tercih ediyor. Yani bir hastaya dual plane uygun ise diğer bir hastaya kas zarı yöntemini tercih ediyor. Protez büyüklüğü konusunda ise bu noktada vücudunuzun yapısı,gögüs kafesinizin şekli,meme dokunuzun yapısı ve kas yapınız etkili oluyor.Ben ameliyat olalı 2,5 ay oldu ve kas zarı yöntemini tercih etti benim için Naci bey.ameliyattan uyandığımda öyle dayanılmaz ağrı çekmedim ve hatta bu yüzden kendimi fazla korumadım ve ilk 2 gün ağrı çekmedim,daha sonrasında kendimi korumadığım için gerçekten ağrı çektim.
5.500 tlye oldu benim ameliyatım. Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar,aklına takılan bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…