• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

Laydee geçmis olsun..

KALEMcim burnumun fotosu yok, belki bi ara koyarim.. kusura bakma baya geç oldu cvbim biraz yogunum da su aralar..ama ben maalesef tam anlamiyla memnun degilim ameliyatimdan :(.. dogalligi koruma adi altinde sadece kemik alinmis gibi geliyor bana.. ben daha kisa ve ucu hafif sivri/üçgen bir burun istiyordum.. su anda ucu top gibi.. ve eskiden hafif bi kemer olan yerin biraz assagisinda var simdi kemik gibi bisey, n erden cikti anlamadim ki... kizlar bu ikinci ameliyat dedikleri sey çok mu riskli acaba?

Gögüs ameliyati olanlara bi sorum var benim.. ne kdr zaman sonra solaryum/güneslenmek serbest? yani izlerin geçmesimi lazim tamamen günes sayesinde kalici iz olmasin diye? bu süre ne kadar acaba bilen var mi..

canım denize girme konusunda bir kısıtlama yok diye biliyorum,yani 1.ayından itibaren girilebilir ama solaryum konusunda çok net bir bilgim yok aslında. izler için sakıncası mı olur yoksa faydalı mı olur en iyisi sormak gerek doktora.canım,ben bu forumu bildiğimden beri senin ameliyat sürecini de takip etmiştim ki doktoruna çok fazla güvendiğini biliyordum,ama seni sonucun memnun etmemesine inan çok üzüldüm,naci beyden önce ben senin doktoruna da gitmiştim, sanırım bildiğim kadarıyla sen ameliyat olalı bir yıl olmadı,doktorunla memnun olmadığın noktaları konuşabildin mi,insanı en iyi doktoru rahatlatıyor ,bunu en iyi ben biliyorum,kafama takılan birşeyin benim zihnimi kemirmesine verdiği cevaplarla izin vermiyor sağolsun naci bey.opuyorumnanaktan canım iyi düşün,naci beyle de görüş bir bakalım,kendisi çok objektif bir doktor,eğer inan senin için gerekli değilse sen çok istesende istediğin işlemi yapmayabilir. kendine çoook iyi bak

canım denize girme konusunda bir kısıtlama yok diye biliyorum,yani 1.ayından itibaren girilebilir ama solaryum konusunda çok net bir bilgim yok aslında. izler için sakıncası mı olur yoksa faydalı mı olur en iyisi sormak gerek doktora.canım,ben bu forumu bildiğimden beri senin ameliyat sürecini de takip etmiştim ki doktoruna çok fazla güvendiğini biliyordum,ama seni sonucun memnun etmemesine inan çok üzüldüm,naci beyden önce ben senin doktoruna da gitmiştim, sanırım bildiğim kadarıyla sen ameliyat olalı bir yıl olmadı,doktorunla memnun olmadığın noktaları konuşabildin mi,insanı en iyi doktoru rahatlatıyor ,bunu en iyi ben biliyorum,kafama takılan birşeyin benim zihnimi kemirmesine verdiği cevaplarla izin vermiyor sağolsun naci bey.opuyorumnanaktan canım iyi düşün,naci beyle de görüş bir bakalım,kendisi çok objektif bir doktor,eğer inan senin için gerekli değilse sen çok istesende istediğin işlemi yapmayabilir. kendine çoook iyi bak

cnm yurtdisinda oldugumdan öyle ha deyince goremiyorum doktorumla.. fakat ben sadece kemikten rahatsiz oldugumu söylemistim ve gerisini doktoruma biraktim.. Baris bey de çok iyi bir doktor ama uzun uzadiya konusmamam bi hataydi sanirim, sonuç bekledigim gibi olmadi maalesef... chocolate de dr naci çelikin stilinden biraz bahsedince ucu sivri burunlar yapiyor diye tekrar baris cakirla gorusmek aklima bile gelmedi :roflol:

ilk ameliyat kadar zor ve zahmetli bi is olmaz heralde, ufak rutuslar istiyorum ben yaa, simdi taktimmi tam takarim biliyorum huyumu..

giz-m cim burnuna takman için çok erken bir süreç.naci bey zaten bukadar zmanda burnuna dokunmaz sanırım.biraz daha sabırlı ol ve zaman geçmesini bekle,daha sonra naci beyle konuşmalarınız doğrultusunda meme+burun olmayı düşün.

Arkadaşlar , bende burun estetiği olmak istiyorum Naci bey, ama tam olarak kararı veremedim, istanbul dışından geleceğim, o yüzden konaklama ve ulaşım problem olur diye düşünüyorum, ben naci bey email yolla görüştüm, bana bir hafta kalmam gerektiğini söyledi, otel ve ulaşım olarak 1,500,00 TL bildirdi, ama bütçemi aşıyor, ayrıca arkadaşlar ameliyat olmuş arkadaşlar bana özelden fotoğraf gönderebilir mi ,

giz-m cim burnuna takman için çok erken bir süreç.naci bey zaten bukadar zmanda burnuna dokunmaz sanırım.biraz daha sabırlı ol ve zaman geçmesini bekle,daha sonra naci beyle konuşmalarınız doğrultusunda meme+burun olmayı düşün.

cnm artik uzerinden 5 ay gecti.. sislik mislik olacagini sanmiyorum inecegi kadar indi sisler, o kemikte ole kaldi iste.. :( birde burun cok uzun geliyor bana, zaten yuz tipim hafif uzun ve ince, ben daha kisa ve nasil derler ucu hafif genis bi burun istiyordum yüzümü dengelemesi icin.. ucunun illa ince olmasina gerek yok dedigim gibi ama tipi olsun.. su anda hic begenmiyorum top gibi kalicak korkarim, moralimi bozmaya basliyor artik bi saatten sonra.. baris cakirin forumunda bi kaç arkadasin daha ayni problemi yasadigini okuduktan sonra açikcasi tekrar ona ameliyat olmak gelmedi icimden.. ama kendisi cok iyi ve ilgili bi insan yani ona da suc bulmak istemiyorum talihsizlik iste...

zaten hemen simdi ameliyat olacak durumum yok cnm.. olursa 4/5 ay sonra ya düsünüyorum.. ama bu sefer doktorla daha uzun süre görüsüp herseyi iice konusmak gerek.. bende hiç bilmiyorum ki nasi söylenir anlatilir.. bi kaç resim bulsam da forumdaki bu konuda uzmanlasmis olanlar bu burnun surasi söyle burasi böyle desede bende doktorlara burda yazilanlari aktarsam :lepi:

Son düzenleme:
cnm artik uzerinden 5 ay gecti.. sislik mislik olacagini sanmiyorum inecegi kadar indi sisler, o kemikte ole kaldi iste.. :( birde burun cok uzun geliyor bana, zaten yuz tipim hafif uzun ve ince, ben daha kisa ve nasil derler ucu hafif genis bi burun istiyordum yüzümü dengelemesi icin.. ucunun illa ince olmasina gerek yok dedigim gibi ama tipi olsun.. su anda hic begenmiyorum top gibi kalicak korkarim, moralimi bozmaya basliyor artik bi saatten sonra.. baris cakirin forumunda bi kaç arkadasin daha ayni problemi yasadigini okuduktan sonra açikcasi tekrar ona ameliyat olmak gelmedi icimden.. ama kendisi cok ve ilgili bi insan yani ona da suc bulmak istemiyorum talihsizlik iste...

zaten hemen simdi ameliyat olacak durumum yok cnm.. olursa 4/5 ay sonra ya düsünüyorum.. ama bu sefer doktorla daha uzun süre görüsüp herseyi iice konusmak gerek.. bende hiç bilmiyorum ki nasi söylenir anlatilir.. bi kaç resim bulsam da forumdaki bu konuda uzmanlasmis olanlar bu burnun surasi söyle burasi böyle desede bende doktorlara burda yazilanlari aktarsam :lepi:

canım sanırım sen yeni bir ameliyatı göze almışsın,kararın şimdiden güzel sonuçlar ortaya çıkarır umarım, ama belki hiç belli olmaz zamanla seni rahatsız eden bölgeler düzelebilir.naci beyin hastasına zaman ayırma ile ilgili bir sıkıntısı yok,zaten aklında en ufak bir soru işareti kalmasına izin vermiyor ameliyata girmeden önce.ameliyat sonrasında da herşeye hakim durumda zaten.bir bakarsın küçücük bir operasyonla istediğin şekle girer burnun.opuyorumnanaktan

canım sanırım sen yeni bir ameliyatı göze almışsın,kararın şimdiden güzel sonuçlar ortaya çıkarır umarım, ama belki hiç belli olmaz zamanla seni rahatsız eden bölgeler düzelebilir.naci beyin hastasına zaman ayırma ile ilgili bir sıkıntısı yok,zaten aklında en ufak bir soru işareti kalmasına izin vermiyor ameliyata girmeden önce.ameliyat sonrasında da herşeye hakim durumda zaten.bir bakarsın küçücük bir operasyonla istediğin şekle girer burnun.opuyorumnanaktan

ins cnm yaa hayirlisi..

sizin bulusmaniz nasil geçti bu arada, bende onu merak ettim :) herkesin keyifler yerindedir umarim.. aman tamamen iyilesince buralari ihmal etmeyindee, sizlerin tavsiyelerine ihtiyacim olacak gibi önümüzdeki aylarda... ne bitmez çilem varmis :umursamaz:

kızlar kontrol iyi geçti atelim ve silikonlarım çıktı, sanırım artık güzel bir burnum var:nazar:
naci bey şimdi üstünü bantladı ctesi çıkıcak herşey..yüzüm hala çok şiş:( yeni burnumu ve burnumun yuzume yansımasını şişlerim indikten sonra anlamaya başlıcam..ama burnumu tek olarak ele alırsak gayet güzel olmuş:) annem cok guzel gorunuo dedi:)) o oyle diosa oyledir kesinopuyorumnanaktan

Çok sevindimm off Harika hadi darısı bizlerin başınaa,böle mutlu görmek seni moral olduu,geçen hafta nasılsın şimdi nasılsın way be bende başarabilirim sanırım:)

kızlar kontrol iyi geçti atelim ve silikonlarım çıktı, sanırım artık güzel bir burnum var:nazar:
naci bey şimdi üstünü bantladı ctesi çıkıcak herşey..yüzüm hala çok şiş:( yeni burnumu ve burnumun yuzume yansımasını şişlerim indikten sonra anlamaya başlıcam..ama burnumu tek olarak ele alırsak gayet güzel olmuş:) annem cok guzel gorunuo dedi:)) o oyle diosa oyledir kesinopuyorumnanaktan

laydee hayırlı olsun. Senin adına çok sevindim. Darısı başıma. Burnunun fotoğraflarını yükleyecek misin?

laydee cim geçmiş olsun.şişlerin inmesini ve burnunun oturmasını sabırla bekle canım.gün geçtikçe güzelliğine kavuşşcaktır.bundan sonrası artık keyfini çıkarmak.Giz-m cim sen de tez zamnda umarım rahatszılığından kurtulursun,biz buralardayız ;) burnunn fotoğrafını koyarsan yorum yapabilirim ben de merak ta ettim :)

ya arkadaslar birsey sorcam..benim komsu (Erkek) agustosun 27 Naci beye burun ameliyati oldu...burnu biraz kalkik duruyor ucu sis hala doktor zamanla kendiliginden inecek dedi su an yandan bakildiginda biraz pinokyo gibi...aynisini yasiyanlara sesleniyoruz...

canım ben gögğüs ameliyatı oldum 2 ay önce,naci bey ameliyat öncesi ve sonrası da inanılmaz ilgili bir doktor,insanı gerçekten çok iyi anlıyor,ameliyatla ilgili herhangi bir sorunum olmadı,herşey gayet iyi ve yolunda ve tabii ki ben de çook mutluyum,soruların olursa cevaplayabilirim

cok tesekür ederim canım....peki ayıp olmassa bir sey daha soracagım ...nekadara yaptırdın?

arkadaşlar dün bantlarımda çıktı burnumda hiçbişe kalmadı ama hala okadar şişki:(( bende morluk olmadı gibi bişey ama çok şiş profilden guzel duruo ama şuanda önden cok şiş:(( resimleri şişlerin biraz daha inmesinden sonra koymak istiorum çünkü sanki böle bişe belli olmuo daha... özelden de mesaj atanlara cevap olsun ağrım sızım olmadı cok morluklarımda olmadı gibi bişey ama şişliğim çok oldu yuzumde cok şişti burnumda..bikaç gün daha geçmesini bekliorum sonra hepinizle paylaşıcam resimlerimi...

arkadaşlar dün bantlarımda çıktı burnumda hiçbişe kalmadı ama hala okadar şişki:(( bende morluk olmadı gibi bişey ama çok şiş profilden guzel duruo ama şuanda önden cok şiş:(( resimleri şişlerin biraz daha inmesinden sonra koymak istiorum çünkü sanki böle bişe belli olmuo daha... özelden de mesaj atanlara cevap olsun ağrım sızım olmadı cok morluklarımda olmadı gibi bişey ama şişliğim çok oldu yuzumde cok şişti burnumda..bikaç gün daha geçmesini bekliorum sonra hepinizle paylaşıcam resimlerimi...

canım çoook geçmiş olsun,bak senin de geçti gitti işte.şimdi keyifle burnunun şeklinin oturmasını bekleyeceksin.ben ameliyattan uyanma konusunda çok korkuyordum,normalde midem çok hassastır,ama ameliyat sonrasında birazcık bile mide bulantım olmamıştı,umarım sen de rahat bir şekilde atlatmışsındır ameliyatını.

Back