Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım şişliklerin için evde buz koyman gerekmiyor mu? eğer doktorun böyle yapman gerekiyor dediyse mutlaka yap unutma ve aksatma. bence eğer yapmıyorsan ondan dolayı da şişebilir. .bir kaç dakika yapıp birkaç dakika da ara vermen gerekiyor diye biliyordum. bir de yüksek yastıkta yatman gerekiyormuş okuduklarıma göre. ama senin bir hafta oldu sanırım belki de bunlar ilk başta yapılıyordu. şimdi gerekli mi bilmiyorum tabi.öptüm . sevgiler
Forumda tüm yazılanları ilgiyle okudum. Ben geçtiğimiz cuma günü Nazımn Çerkeş ile görüştüm ve ameliyat günü bile aldım. Ancak sizin yazdıklarınız ve Naci Bey' in yaptığı güzel burunları görünce kafam öyle karıştı ki...
Hızlı cvp için teşekkürler :)) Gidersem kafamın daha çok karışacağından korkuyorum, tam kararımı verdim diye sevinirken fikrimin değişeceğini hiç ummazdım... Ne kadar zor bir süreçmiş meğer (
Diğer forumlara da baktım, ama herkes sadece görüşmeye gittiği sıradaki izlenimlerini anlatmış. Ameliyat olup da yorum yazan bir Allah' ın kulu bile yok maalesef.
öykücümden hiç ses çıkmıyor .artık sağlığına kavuştu sanırım. bize bir haber verirmisin canım nasılsın? göğüslerin ne alemde . memnunmusun ya. güzelim yaz birşeyler . merak ettim seni
canım benim sağlığım gayet iyi artık tamamen eski halime döndüm diyebilirim.göğüslerim yumuşuyorlar.aşağı doğru oldukça indiler .şişler tamamen indi..sadece sabah yataktan kalktıktan sonra 1-2 dakika hafif bir ağrı hissediyorum ama hemen geçiyor aslında ağrı gibide değil sanki tutulma gibi..sağ göğsüm çok iyi maşallah sol biraz daha hassas ucu falan..görüntü güzel ama yinede bazen azıcık daha büyük olsamıydı acaba diyorum ama eşim bana kızıyor o çok güzel göründüklerini söylüyor..sarkmalarından korkuyorum inşallah hep böyle kalırlar..daha önce bazı hastaların protezi elleriyle hissettiklerini okumuştum ama yanlış anlaşılmasın benim doktorumun hastaları değildiler..çok şükür hiç hissedemedim protezleri..elliyorum sıkıyorum ama hissedemedim..bu konuda sanırım doktoruma teşekkür borçluyum..sizleri ihmal ettiğimi düşünebilirsiniz ama çok zor bir süreçten geçiyoruz ailece..bütün önceliklerim değişti...yinede fırsat buldukça aranızda olucam arkadaşlar öpüyorum hepinizi
öykücüm canım cevabın için çok teşekkür ediyorum. ben de senden böyle güzel bir haber duyunca çok sevindim. allah kısmet ederse ben de ayın 26 sına randevu aldım . yani bayramdan sonraki cumartesi tekrar görüşeceğim. o gün de ameliyat tarihini alırım artık. naci beyden . . inşallah ben de senin gibi kurtulacağım bu sıkıntıdan. .ailece sıkıntı çektiğiniz bu dönemde sana sabır diliyorum. neyse sorun inşallah en kısa zamanda çözülür.. canım . sağlıklı günler diliyorum . öptüm..
nazım çerkeşi bende araştırdım hatta benim ilk ameliyat kararımdan sonraki tek kişiydi ama bende naci beye oldum ve bu kararımdan cok memnunum.nazım beyim yaptıgı burunlara bak hep aynı tarz eğer beğendiğin burun tarzı oysa oda iyi bir dr hemde gayet iyi
nazım çerkeş kendisine mail atanlara bir dosya şeklnde yolluyor sanırım ingiltredeki hastalarının fotoğraflarını çünkü ingilterede yayımlamak yasak değil hasta fotoğraflarını fakat türkiyede yasak.
bu arada dün caddeye gitmiştim arkadaşımla canım doktoruma da uğramadan geçemedim opuyorumnanaktan kliniktekileri de görmüş oldum ayaküstü sohbet oldu.eeee artık kontroller iyice seyrekleşti arada uğramazsam özlerim ben :1hug: nese bayramdan sora yeni operasyon gelcek ilk fırsatta yani daha oralardayım ben kaydirigubbakcemile3 ama bütün kızlar kayboldu ortalıklardan,nerelerdesiniz kızlaaaar yaa benneyaptımki