Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada dün caddeye gitmiştim arkadaşımla canım doktoruma da uğramadan geçemedim opuyorumnanaktan kliniktekileri de görmüş oldum ayaküstü sohbet oldu.eeee artık kontroller iyice seyrekleşti arada uğramazsam özlerim ben :1hug: nese bayramdan sora yeni operasyon gelcek ilk fırsatta yani daha oralardayım ben kaydirigubbakcemile3 ama bütün kızlar kayboldu ortalıklardan,nerelerdesiniz kızlaaaar yaa benneyaptımki
chocuğum benm de bayramdan sonra ameliyatım. ekimin ikinci haftası gibi düşünüyorum. . senin hangi operasyon olacak lipo mu?bayramdan sonra ..
ohhh canım iyi yapmışsın,herkesin keyfi yerindedir umarım,naci bey nasıl? ben kontrollere yolda 3-4 saat kaybetsemde büyük bir keyifle gidiyorum,kontrol terapi gibi geliyor,naci bey sağolsun ,cevaplarıyla beni rahatlatıyor ben de kuş gibi oluyorum. kontroller bence çok ama çok önemli ... doktorla hasta arasındaki iletişimin devamı,hastanın kendi kendine kuruntu yapıp,sıkmasını engelliyor, gerçekten hem naci bey hem özlem ve seda hanım çok ilgililer.kliniğin yeri ciddi çok süper ,orda kışın büyük camın karşısındaki koltuğa oturulup nescafe ile süper keyif yapılabileceğini düşünüyorum.ben fazla foruma giremiyorum,hem yoğunum ,yoğunluğumun yanısıra biraz kırgınım:sinifsinif:
kalemcim niye kırgınsın arkadaşım . üzüldüm şimdi. umarım bizimle ilgili birşey değildir. bize kırgın değilsin dimi canım?sen hep yanımızdasın ,Şoco da öyle. yoksa 5 eylül günü üç kişiden başka kimse gelmedi diye mi kırıldın canım. öptüm...
canım benim yaa. çok sağol. böyle yazdığın için inan çok mutlu oldum. ben zaten biliyordum beni de yanlız bırakmıyacağınızı.güveniyordum zaten. tarihi bir belirleyim hemen haber vereceğim. çok mutluyum. canım insan gerçekten hiç pişmanlık duymuyor dimi ameliyattan sonra ? ahh niye yaptırdım bu yabancı cismi vücüduma koydum hata ettim falan diye içinden hiç geçirdin mi? sanmıyorum ama yine de bazen aklıma böyle şeyler geliyor. .. şimdiden hayal kurmaya başladım kıyafetlerime bakıyorum bile şimdiden. kontroller esnasında belki denk gelirse görüşürüz canım. bu gidişle daha naci beyle çok işimiz olacak sanırım. öptümm.
kızlar profilden bir resim ekledim ..şişliğim geçince önden görünüşünüde koycam:) eski halini koymadım ama sivri ve uzun aşağa doğruydu..
merhaba önce geçmiş olsun benim cok korktuğum bi ameliyatı olmussunuz
sizden bi kac bilgi almak isterim mumkunse tabi naci bey nasıl bi doktor ve silikon ameliyatı ucreti ne kadar şimdiden tşk sevgiler
arkadaşlık talebini kabul ettim canım şimdi görürsün