Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok tşk ederim kalemcim :) başka hiç kimse yorumda bulunmadı heralde beyenmediler ama ben beyendim ve cok memnunum herkes bu şiş haliyle bile cok doğal oldugunu söylüolar..
çok tşk ederim kalemcim :) başka hiç kimse yorumda bulunmadı heralde beyenmediler ama ben beyendim ve cok memnunum herkes bu şiş haliyle bile cok doğal oldugunu söylüolar..
kızlar şimdi bakın..burun ucu konusunda hiç tereddütün olmasın bence önden daha doğal duruyo ama benim şu anda çok şiş bi 3 hafta olsun enazından öyle koyayım çünkü hergeçen 1 günde bile acaip değişio...
kızlar naci beyden randevu aldım ve 10 kasım sabah 9 da (SİLİKON)ameliyata giriyorum.....benim en büyük korkum ameliyatın sonucu ve acısından cok anestezi uzmanından.....uyuyup uyanamamak da var.
NEİSE ARTIK CESARETİMİ TOPLAMAM LAZIM.ama burda naci bey hakkında yorum yapmıs herkese tesekür ediyorum cünkü ben istanbulda yasamadıgım için dr lar konusunda hiçbir fikrim yok....sizler sayesinde bu dr sectim: )
BEKLE BENİ İSTANBUL :)))
canım kararın şimdiden hayırlı olsun.canım anestezi konusunda da bence korkuların olmasın,naci bey işinde gerçekten çok titiz ve en iyi anestezi uzmanlarıyla çalışıyor,bwn daha önce sağlık problemleri dolayısıyla ameliyat olmuştum ve anesteziden çook zor uyanmıştım,ama naci beyin ameliyatında ise resmen uykuya daldım ve uykudan uyandım,ne mide bulantısı oldu ne de başka birşey. zaten anestezi teknikleri çok gelişmiş durumda eskiye nazaran ve anestezi dolayıs ile oluşan komplikasyonlar artık çok sınırlı.korkma canım sen de güzellik uykusuna yatacak ve uyanacaksın ki bakmışsın herşey bitmiş.herşey gönlünce olur inşallah