Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

çok tşk ederim kalemcim :) başka hiç kimse yorumda bulunmadı heralde beyenmediler ama ben beyendim ve cok memnunum herkes bu şiş haliyle bile cok doğal oldugunu söylüolar..

çok tşk ederim kalemcim :) başka hiç kimse yorumda bulunmadı heralde beyenmediler ama ben beyendim ve cok memnunum herkes bu şiş haliyle bile cok doğal oldugunu söylüolar..

yok canım,bayram ya daha bakma fırsatı bulamamışlardır. Chococum ve derinuykucumun yanı sıra senin burnun da çok ama çok güzel olmuş. çok yeni olmasına rağmen suratına çok uygun olmuş canım. belli olmaz bir gün ben de burnumu düşünebilirim,sizinkileri çok beğendim,naci beyin ellerina sağlık. kendine iyi bak canım opuyorumnanaktan

bencede cok gusel olmush layde yandan cok gusel duruo.. ama ben burun ucu konusunda cok teredutluyum... senın onden resmını gormemız mumkunmu ;? ben dr secemedımde naci çelikte aklımdakı ıkı ısımden bırı o yuzden koyarsan cok sevınırım

kızalr hepinize merhaba . ben bayramda yazamadım. çünkü bulumduğum yerde internet yoktu. o yüzden bayramınızı kutlayamadım. hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum. bua arada laydeeciğim ben de burnunu çok mrak ediyordum. .arkadaşlık teklifi gönderdim. kabul edersen sevinirim. ben de bu cumartesi tekrar görüşmeye gideceğim naci beyle. hepinizi öptümm

kızlar şimdi bakın..burun ucu konusunda hiç tereddütün olmasın bence önden daha doğal duruyo ama benim şu anda çok şiş bi 3 hafta olsun enazından öyle koyayım çünkü hergeçen 1 günde bile acaip değişio...

laydeecim gercekten cok cok inanılmaz dogal olmus naci bey gercekten cok basarlı, eminim dahada guzellesecek dogallasacak...bu resimleri gormesem asla estetige sıcak bakmam cesaret edemem,isin ilginc tarafı benim burnuma o kadar cok benziyorki:)) resim yuklucem simdi haftaya salı 3 boyutlu gorusmem var sadece ucunun birazcık kısalmasını istiyorum...

laydeeee burnunu yandan çok beğendim.kavisi çok ideal ve yüzünün karakterine uygun.burun delikleri olması gereken yerde:)

arkadaşlarr yardım edın.. laydecım ve mucım.. sızden rıca etsek burnunuzun onden resımlerını de koyarmısınız.. bılıorum cok erken sıs ama ınanın yardım edıcek bıze

çok tşkler kızlar moral oldunuz:)) benim hem estetik hem deviasyondu ve kızlar bu 12. günde çekilen bi resim ve çok şiş hala:) ben 4. günü atel ve silikonlar çıktıktan sonra nefes almaya başladım daha uzun sürer sanıodum ama çok mutlu oldum belki silikon konmayanlar daha cabuk alıodur nefes bilemiorum..ama doğal olması benim için çok önemliydi özellikle belirttim çok kalkık ve uzun olmasın die...ben şahsen kendi adıma naci beye bu ameliyatı oldugum için çok çok memnun ve mutluyum..benim naci beyde karar kılmamdaki en önemli sebep yandan son derece kavisli ve hokka olmasına rağmen önden asla burun delikleri iirenc şekilde acık olmuo yani o domuz görüntüsü yok şişlerim biraz daha indi bikaç güne önden görüntüyüde koyarım

kızlar meraba ben yeni katıldım aranıza ben de burun ameliyatı düşünüyorum ama karar veremedim doktor konusunda önden kalkık içi görünen bir burun hiç hoş olmuyo istediğim gibi burun sahibi olabilecekmiyim bilmiyorum resimlerinizi göremedim kızlar nasıl görebiliriz :çok üzgünüm:

merhaba kızlar ben tekrr aranızdayım hepinizi takip ettim merak etmeyin yerimseniben
ben öncelikle şunu söylemek istiyorum hazır yeni burun ameliyatı düşünen arkadaşlar sıraya girmişken.belki yazıların hepsini okumadınız ve beni tanımıyorsunuzdur ama ben de yaklaşık 4 ay önce burun ve göğüz ameliyatlarımı birlikte oldum ve inanılmaz mutluyum arkadaşlar.ya özellikle çevremden nanılmaz olumlu tepkiler alıyorum ve burnum da hala değişiyor.naci bey biliyor bazen acaba şurası böyle mi burası böyle mi diye ben bile tereddüt ediyorum ve kendisi bana gülüyo :kedi: ama o endişelendiğim bölgeler bile ufak ta olsalar onlar bile değişiyor,güzelleşiyor.bu iş sabır işi arkadaşlar bunu unutmayın.ben burnumu çok beğeniyorum,çok çok güzel ve doğal.canım dotoruma da birkez daha teşekkür ederim a.s.

laydeeciğim senin de burnun inanılmaz olmuş.diyorum ya naci bey her hastada ayrı bir harika yaratıyor.daha hiç aynısını yaptığını görmedim ama hepsi ayrı bir güzel oluyor burunların.yetenek böyle bişey...

laydecim bende burnunu çok begendim.profiline yazamadım hata oluştu buraya yazıyorum tek eklimeyle mükemmel.öndende foto isteriz hihoyyyt

kızlar naci beyden randevu aldım ve 10 kasım sabah 9 da (SıLıKON)ameliyata giriyorum.....benim en büyük korkum ameliyatın sonucu ve acısından cok anestezi uzmanından.....uyuyup uyanamamak da var.
NEıSE ARTIK CESARETıMı TOPLAMAM LAZIM.ama burda naci bey hakkında yorum yapmıs herkese tesekür ediyorum cünkü ben istanbulda yasamadıgım için dr lar konusunda hiçbir fikrim yok....sizler sayesinde bu dr sectim: )
BEKLE BENı ıSTANBUL :)))

canım kararın şimdiden hayırlı olsun.canım anestezi konusunda da bence korkuların olmasın,naci bey işinde gerçekten çok titiz ve en iyi anestezi uzmanlarıyla çalışıyor,bwn daha önce sağlık problemleri dolayısıyla ameliyat olmuştum ve anesteziden çook zor uyanmıştım,ama naci beyin ameliyatında ise resmen uykuya daldım ve uykudan uyandım,ne mide bulantısı oldu ne de başka birşey. zaten anestezi teknikleri çok gelişmiş durumda eskiye nazaran ve anestezi dolayıs ile oluşan komplikasyonlar artık çok sınırlı.korkma canım sen de güzellik uykusuna yatacak ve uyanacaksın ki bakmışsın herşey bitmiş.herşey gönlünce olur inşallah

canım sende sanırım nacı beyın hastasısın rsımlerın varmı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…