• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

nacı bey cok gec tarıhe amelıyat randevusu verıyo galıba 10 kasım bı aydan fazla var senın tercıhınmı yoksa doluluktanmı ben de gorusme randevusunu 15 gun sonrasına alabılmıstım

Arkadaşlar bugün naci beyde kontrolüm vardı ve orada MANABıR ile tanışma imkanım oldu..çok çok mutlu oldum keşke daha uzun uzun sohbet edebilseydik ama benim zamanım yetersizdi..onu tanıdığıma çok memnunum...görüşmesinin sonuçlarını çok merak ediyorum...ilgilenenlere yazayım..sonuçlarım mükemmel oldu..naci bey inanılmaz güzel buldu ve iyileşmemin de çok iyi olduğunu söyledi..şekilleri gerçekten çok güzel manabircimda çok beğendi..inşallah onunda böyle güzel olup bitecek....ameliyat öncesi manabir arkadaşımında hepimizin olduğu gibi tedirginlikleri var...ama ya ameliyatı unutup böyle devam ediceksin canım yada biraz cesaretini toplayıp azıcık dişini sıkacaksın çünki biraz ağrı da çeksen inanki sonuçlar hepsini unutturuyor..ben şimdi kadın olmuşum gibi hissediyorum kendime güvenim tavan yaptı..eşimde benim mutlu olduğumu gördükçe daha mutlu oluyor..ömrüm boyunca giymeyi isteyiy giyemediğim hayalini kurduğum bir sürü şeyi artık giyiyorum ve de hepsi çok çok yakışıyor..ne kadar önemliymiş bu bile..senin haberlerini muhakkak bekliyorum manabircim...naci beye kesinlikle güvenebilirsin..benim gibi panik ataklı birini bi
le çok mutlu etti doktorum...bu arada aceleyle çıktığım için canım sana telefon numaramı veremedim ama seda hanımı aradım ve sana tel no mu vermesini söyledim..eğer numaramı aldıysan beni ara lütfen...ameliyat öncesi ve sonrası aklına takılan pek çok şey olucak...gerçekten ararsan mutlu olurum...bu arada eski dostlarımı unutmadım..KALEMCıM-RUBYCıM-CHOCOCUM-DERıN UYKUCUM HEPıNıZı ÖPÜYORUM KIZLAR umarım keyifler yerindedir....manabir haberlerini bekliyorum

canım kararın şimdiden hayırlı olsun.canım anestezi konusunda da bence korkuların olmasın,naci bey işinde gerçekten çok titiz ve en iyi anestezi uzmanlarıyla çalışıyor,bwn daha önce sağlık problemleri dolayısıyla ameliyat olmuştum ve anesteziden çook zor uyanmıştım,ama naci beyin ameliyatında ise resmen uykuya daldım ve uykudan uyandım,ne mide bulantısı oldu ne de başka birşey. zaten anestezi teknikleri çok gelişmiş durumda eskiye nazaran ve anestezi dolayıs ile oluşan komplikasyonlar artık çok sınırlı.korkma canım sen de güzellik uykusuna yatacak ve uyanacaksın ki bakmışsın herşey bitmiş.herşey gönlünce olur inşallah

cok teşekür ederim kALEM 1981 İNSANIN İÇİ RAHATLİYOR BÖYLE GÜSEL CÜMLELER OKUYUNCA.
gamyoncuiremsu

mafoldumben
Arkadaşlar bugün naci beyde kontrolüm vardı ve orada MANABİR ile tanışma imkanım oldu..çok çok mutlu oldum keşke daha uzun uzun sohbet edebilseydik ama benim zamanım yetersizdi..onu tanıdığıma çok memnunum...görüşmesinin sonuçlarını çok merak ediyorum...ilgilenenlere yazayım..sonuçlarım mükemmel oldu..naci bey inanılmaz güzel buldu ve iyileşmemin de çok iyi olduğunu söyledi..şekilleri gerçekten çok güzel manabircimda çok beğendi..inşallah onunda böyle güzel olup bitecek....ameliyat öncesi manabir arkadaşımında hepimizin olduğu gibi tedirginlikleri var...ama ya ameliyatı unutup böyle devam ediceksin canım yada biraz cesaretini toplayıp azıcık dişini sıkacaksın çünki biraz ağrı da çeksen inanki sonuçlar hepsini unutturuyor..ben şimdi kadın olmuşum gibi hissediyorum kendime güvenim tavan yaptı..eşimde benim mutlu olduğumu gördükçe daha mutlu oluyor..ömrüm boyunca giymeyi isteyiy giyemediğim hayalini kurduğum bir sürü şeyi artık giyiyorum ve de hepsi çok çok yakışıyor..ne kadar önemliymiş bu bile..senin haberlerini muhakkak bekliyorum manabircim...naci beye kesinlikle güvenebilirsin..benim gibi panik ataklı birini bi
le çok mutlu etti doktorum...bu arada aceleyle çıktığım için canım sana telefon numaramı veremedim ama seda hanımı aradım ve sana tel no mu vermesini söyledim..eğer numaramı aldıysan beni ara lütfen...ameliyat öncesi ve sonrası aklına takılan pek çok şey olucak...gerçekten ararsan mutlu olurum...bu arada eski dostlarımı unutmadım..KALEMCİM-RUBYCİM-CHOCOCUM-DERİN UYKUCUM HEPİNİZİ ÖPÜYORUM KIZLAR umarım keyifler yerindedir....manabir haberlerini bekliyorum

canım çook mutlu oldum,zaten sonucun böyle olacağını biliyorduk. ama işte sadece 1 hafta dişimizi sıkmamız gerekiyor. benim kadar korkak birisi bu ameliyatı olduysa,eminim herkes olabilirzemuszemus ben de çook memnunum sonuçlardan.hayatıımda verdiğim en doğru karardı naci beyi seçmek oldu,sağolsun canım doktorum düşündüğümden daha güzel bir sonuç çıkardı.kızlar kendim bile inanamıyorum,2,5 ay oldu ama dikişlerim silikleşmeye başlıyor bile. bu kadar hızlı bir iyileşme süreci gerçekten çok süper.öykücüm,senin gögüsler de yumuşamaya ve inmeye başlamıştır artık, 2 ay sonra filan daha da inecekler ve gögüsler yerine oturdukça daha güzel bir sonuç ortaya çıkacak.bir daha ki kontrol ne zaman öykücüm, ben kasımda gidiyorum,gelen var mı,manabirciğim sen de korkma canımcım,herşey çook güzel olacak,naci beye sadece güven canım.biz hep buralardayızopuyorumnanaktan

canım sende sanırım nacı beyın hastasısın rsımlerın varmı acaba ?

canım ben de naci beye ameliyat oldum,ama ben göğüs ameliyatı oldum burun değil,ama kontrollerim esnasında burun ameliyatı olan arkadaşlarla karşılaştım ve sonuçları gerçekten çook güzeldi..naci beye burada derinuyku,choco,pınar86ve laydee oldu,onların resimlerine bakabilirsin canım.

kızlar naci beye toparlama ameliyatı olan var mı bi iki sorum olucak
ben toparlama olmadan sadece slikon dedi diye doktorum öyle oldum
ama göğüslerim iyice yumuşayınca sonuç hiç hoşuma gitmedi
ve sol göğsümde küçük küçük çatlaklar oluştu
kas altından çok korkuttu doktor beni
ama aylin hanımla da görüştüm toparlama olmadan ve kas altı olmadan olmaz dedi
naci bey de toparlama şart dedi
ya kafam çok karışık
kendi dr.uma mı toplatıyım yoksa başka dr.a mı
hevesim kaçtı bu işten ya
bişey yazmaya korkuyorum çünki artık dr.lar da burayı takip ediyo
ya da gidip haber veriyorlar
ameliyat olmuş gibi hissetmedim hiç sanki diş çektirdim o kadar kolay oldu
ama toparlama ve kas altı ve de ikinci bi operasyon çok sinirlerim bozuldu ya
doktorum ısrarla izli bi ameliyata değmez diyo
şimdi toparlatsan doğurduktan sonra bi daha bozulcak diyo
valla kafam allk bullak ya
ama şöyle sizler gibi ameliyattan sonra bi oh diyemedim ben
zaten evhamlıyım.bi ay önce şişler inince çok güzeldi.ama şimdiden sarkıyorlar ya:çok üzgünüm:senağlama

Son düzenleme:
kızlar uzuuuun bir zamandır yokum ortalarda.eşimin bir işi nedeniyle yurt dışındaydık.yeni döndüm ve hemen girdim foruma....ne çok şey olmuş yine ben yokken...hepsini okumak için fazla mesai yapıcam artık napalım :) neyse şaka bir yana kısa göz gezdirmemden hepinizin iyi olduğunu anladım...sevgiler...

Öykücüm bizleri unutmamışsın, vefalı arkadaşsın.
mutlu olmana çok sevindim. forumda derdine çare aradığını en çok hissettirenler biri sendin. paylaşmaktan çekinemdin dertlerini. saimiyetin taktire değer valla varolan sanal korsanlar düşünüldüğünde. . burun ameliyatı için yine baya talep var ne güzel . naci bey mutlu hastalar mutlu, saadet zinciri hiç bozulmasın inşallah. hem doktor hem arkadaşlar açısından çok doğru adreste herkes..

Öykücüm bizleri unutmamışsın, vefalı arkadaşsın.
mutlu olmana çok sevindim. forumda derdine çare aradığını en çok hissettirenler biri sendin. paylaşmaktan çekinemdin dertlerini. saimiyetin taktire değer valla varolan sanal korsanlar düşünüldüğünde. . burun ameliyatı için yine baya talep var ne güzel . naci bey mutlu hastalar mutlu, saadet zinciri hiç bozulmasın inşallah. hem doktor hem arkadaşlar açısından çok doğru adreste herkes..
çok doğru özetlemişsin canım,insan mutluluğunu herkesle paylaşmak istiyor.naci beyi tercih etmekle ne kadar doğru bir karar verdiğimizi hep beraber gördük.naci beye ne kadar teşekkür etsem az... emeğine,ellerine sağlık.. umarım elleri titreyene kadar insanların mutluluklarına katkı sağlamaya devam eder.
şimdi sıra diğer arkadaşlarımızda,bakalım onların da güzel haberlerini bekleyeceğiz.
herkese sevgiler,ben ara sıra girer bakarım vakit buldukça ne alemdesiniz diye,kendinize çook iyi bakın sevgilerle

kızlar naci beye toparlama ameliyatı olan var mı bi iki sorum olucak
ben toparlama olmadan sadece slikon dedi diye doktorum öyle oldum
ama göğüslerim iyice yumuşayınca sonuç hiç hoşuma gitmedi
ve sol göğsümde küçük küçük çatlaklar oluştu
kas altından çok korkuttu doktor beni
ama aylin hanımla da görüştüm toparlama olmadan ve kas altı olmadan olmaz dedi
naci bey de toparlama şart dedi
ya kafam çok karışık
kendi dr.uma mı toplatıyım yoksa başka dr.a mı
hevesim kaçtı bu işten ya
bişey yazmaya korkuyorum çünki artık dr.lar da burayı takip ediyo
ya da gidip haber veriyorlar
ameliyat olmuş gibi hissetmedim hiç sanki diş çektirdim o kadar kolay oldu
ama toparlama ve kas altı ve de ikinci bi operasyon çok sinirlerim bozuldu ya
doktorum ısrarla izli bi ameliyata değmez diyo
şimdi toparlatsan doğurduktan sonra bi daha bozulcak diyo
valla kafam allk bullak ya
ama şöyle sizler gibi ameliyattan sonra bi oh diyemedim ben
zaten evhamlıyım.bi ay önce şişler inince çok güzeldi.ama şimdiden sarkıyorlar ya:çok üzgünüm:senağlama

canım ben naci beyin şu ana kadar benimle ilgili söylediği şeylerde hiç yanılgıya uğramadım,eğer seni görüp muayene ettiyse ve toparlanması gerek dediyse demek ki izli de olsa dikleştirme ameliyatı olman gerekli imiş.ama benim kafamı karıştıran senin doktorun neden toparlanmaya ihtiyaç da varken sadece protez kullandı? üzücü bir durum keşke tek seferde çözülseymiş,ama hemen moralini bozmamalısın bence belki deri kendini zamanla toparlayacak,belki fazladan evham yapıyor olabilir misin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yok canım sadece telefonda görüştük.ama tariflerle aşağı yukarı anladı zaten.panik yapma dedi.çaresiz bişe değil sonuçta dedi
deri toplar mı bilmiyorum.ama çatlaklar da başladı:çok üzgünüm:
eşim de çok beğenmiyo:çok üzgünüm:
eskiden de benim göğüslerim büyüktü ama böyle derli topluydu
şimdi böyle geniş ve büyük
75 d takıyorum
sırtım ince aslında
yani bazen herkesin öle bayıla toplattım çok güzel oldu dedikleri bi doktor benimki de.hani belli başlı biri.niye toplamasınki diye sorup duruyorum kendime
ilgisine alakasına diycek hiç bişe yok.ama göğüslerimi gören hiç kimse daha çok süper olmuş demedi
.eşim dahil.:çok üzgünüm:
ameliyata değicek bi sonuç çıkmadı.
ya vücudumda bir sürü kusur var tabiki ama buna bi bedel ödedim ben
nebiliyim işte:çok üzgünüm:
kontrolde belli olur herşey heralde
canım ben naci beyin şu ana kadar benimle ilgili söylediği şeylerde hiç yanılgıya uğramadım,eğer seni görüp muayene ettiyse ve toparlanması gerek dediyse demek ki izli de olsa dikleştirme ameliyatı olman gerekli imiş.ama benim kafamı karıştıran senin doktorun neden toparlanmaya ihtiyaç da varken sadece protez kullandı? üzücü bir durum keşke tek seferde çözülseymiş,ama hemen moralini bozmamalısın bence belki deri kendini zamanla toparlayacak,belki fazladan evham yapıyor olabilir misin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
yok canım sadece telefonda görüştük.ama tariflerle aşağı yukarı anladı zaten.panik yapma dedi.çaresiz bişe değil sonuçta dedi
deri toplar mı bilmiyorum.ama çatlaklar da başladı:çok üzgünüm:
eşim de çok beğenmiyo:çok üzgünüm:
eskiden de benim göğüslerim büyüktü ama böyle derli topluydu
şimdi böyle geniş ve büyük
75 d takıyorum
sırtım ince aslında
yani bazen herkesin öle bayıla toplattım çok güzel oldu dedikleri bi doktor benimki de.hani belli başlı biri.niye toplamasınki diye sorup duruyorum kendime
ilgisine alakasına diycek hiç bişe yok.ama göğüslerimi gören hiç kimse daha çok süper olmuş demedi
.eşim dahil.:çok üzgünüm:
ameliyata değicek bi sonuç çıkmadı.
ya vücudumda bir sürü kusur var tabiki ama buna bi bedel ödedim ben
nebiliyim işte:çok üzgünüm:
kontrolde belli olur herşey heralde

Leylekciğim üzülme arkadaşım ama Dcup büyütme için bayağı büyük geldi bana. Birde meme derinde çatlamalar meydana gelmeside fazla ağır olduklarının göstergesi bence canım. Kontrolün ne zaman inşallah yakındır. Doktorun yine toplamam derse bence Naci bey veya Aylin hanımın hemen kapısını çal çünkü derin çatlak patlak hale gelirse toplansada tüm çatlakların yokedilemeyebilir. Moral bozmadan hemen çaresine bak canım. Kremini sür ve bence gündüz sütyensiz dolaşmaki çatlamasın.

canım gece gündüz sütyenliyim zaten.çıkarma diyo sarkmasın diye
yani sanki kontrolden sonra bazı zor kararlar alıcam gene başa sardık herşeyi ya
desteğiniz için sağolun kızlar ya:teselli:
Leylekciğim üzülme arkadaşım ama Dcup büyütme için bayağı büyük geldi bana. Birde meme derinde çatlamalar meydana gelmeside fazla ağır olduklarının göstergesi bence canım. Kontrolün ne zaman inşallah yakındır. Doktorun yine toplamam derse bence Naci bey veya Aylin hanımın hemen kapısını çal çünkü derin çatlak patlak hale gelirse toplansada tüm çatlakların yokedilemeyebilir. Moral bozmadan hemen çaresine bak canım. Kremini sür ve bence gündüz sütyensiz dolaşmaki çatlamasın.

iyi akşamlar arkadaşlar 2 tane resm koydum profilime merak edenler için..
geçen gün kontrle gittim.5eylül delilerini kaçrdın dedi naci bey:))mazeretm vardı biliyrsnz gelemedm ama başka bir zamn görüşürz inşllh..

7' de 7 gerçekleşti arkadaşlar:) Emeğine ellerine sağlık.

Naci Bey'in internet sitesinden;
Sonuç
İyi sonuçlanmış bir burun estetiği ameliyatı sonrası:
1. Hastayı tanımayanlar burun ameliyatı olduğunu anlayamazlar. Sonuç doğaldır.
2. Hastayı tanıyıp ameliyat olduğunu bilmeyenler ilk bakışta değişikliği farkeder ancak bunun neden kaynaklandığını anlayamazlar
3. Hasta burnundan memnundur ve kendine güveni artmıştır. Fotoğraflarda daha güzel poz verir.
4. Burun yüzün diğer bölümleriyle karşılaştırıldığında hem açı olarak, hem büyüklük olarak hem de oran olarak uygun ölçülerdedir.
5. Hastanın nefes alması bozulmamış ve eğer kötüyse düzelmiştir.
6. Burun ucu çok kalkık değildir.
7. Burun sırtı çok oyuk değildir.

kalemcim ve derin uykucum sizleri öpüyorum kızlar..evdeki internet bağlantısında sorun olduğu için nete giremiyorum.şu an eşimin iş yerindeyim ...yazılanlara geç cevap verirsem kıimse kırılmasın bana...evet gerçekten mutluyum...çok güzel görünüyorlar...inşallah hep böyle kalırlar...bu arada manabiri merak ediyorum....oda birkaç gündür yok forumda...artık ameliyat gününüde aldı...sırada onu iyileştirmek var inşallah elbirliğiyle.....

canım öykücüm. ekimin onbeşinde ben de aranıza katılacağım allahın izniyle. şu aralar nasılım derseniz . göğüs tamam da burun kafamı karıştırıyor.ona tam karar veremedim. o yüzden canım sıkkın. evdekiler buruna kesinlikle onay vermiyor. ben de olmuşken ikisi olsun diyorum. ama bizimkiler gerek görmüyor. aslında çok kötü değil . ama kafama takıldı bir kere işte. bu yüzden kafam çok karışık bu aralar. en kötü karar kararsızlıktan daha iyiymiş derler. haklılar. . canım zaten sizin sayenizde ve destekleriniz sayesinde bu işi kolaycaca atlatacağımı biliyorum..öpüyorum hepinizi. ...

canımm yaaa..ben merak ediyorum bu burun ameliyatı meselesi nekadardır var...yani son andamı oldu...ben sana ol yada olma diyemem tabii en doğru kararı sen ve ailen verebilirsiniz.ama sana şunu söylemek istiyorum seni gördüm fakat burnunda en ufacık bir sorun dikkatimi ççekmedi belki benim burnum bile daha kötüdür...bide ikisine birden dayanabilirm
isin o mevzuu var tabi bu konuda seni choco daha iyi aydınlatır...ailenede hak vermek lazım ama canım..ogün ablanı gördüğümde oldukça endişeliydi..2 katı uzun süre anestezi alacaksın..ben senin yerinde olsam bunu naci beyle konuşurum hatta ailemden birinide götürürümki onlarda duysun .naci bey ne derse ona göre davranırdım..eğer gerçekten gerekliyse o ailenide ikna eder eğer değilse seni ikna eder..ay valla zor bir karar..ALLAH yardımcın olsun arkadaşım öpüyorum seni kararını yaz muhakkak

canımm yaaa..ben merak ediyorum bu burun ameliyatı meselesi nekadardır var...yani son andamı oldu...ben sana ol yada olma diyemem tabii en doğru kararı sen ve ailen verebilirsiniz.ama sana şunu söylemek istiyorum seni gördüm fakat burnunda en ufacık bir sorun dikkatimi ççekmedi belki benim burnum bile daha kötüdür...bide ikisine birden dayanabilirm
isin o mevzuu var tabi bu konuda seni choco daha iyi aydınlatır...ailenede hak vermek lazım ama canım..ogün ablanı gördüğümde oldukça endişeliydi..2 katı uzun süre anestezi alacaksın..ben senin yerinde olsam bunu naci beyle konuşurum hatta ailemden birinide götürürümki onlarda duysun .naci bey ne derse ona göre davranırdım..eğer gerçekten gerekliyse o ailenide ikna eder eğer değilse seni ikna eder..ay valla zor bir karar..ALLAH yardımcın olsun arkadaşım öpüyorum seni kararını yaz muhakkak

öykücük özlettin kendini artık iyileştin değil mi,herşeyin yolunda olmasına sevindim kendine çook iyi bak

iyi akşamlar arkadaşlar 2 tane resm koydum profilime merak edenler için..
geçen gün kontrle gittim.5eylül delilerini kaçrdın dedi naci bey:))mazeretm vardı biliyrsnz gelemedm ama başka bir zamn görüşürz inşllh..

pinar_86 burnunu profilden cok beğendim. önden görebileceğimiz bir resmini de ilerleyen günlerde koyarsın zannedersem :) ayrıca resmime yaptığın yorum için teşekkür ederim. henüz cevap veremiyorum yorumlara. birsey sormak istiyorum sana ve diğer arkadaslara beğendiğin tasarım ki ben de en cok onu beğendim doğal görünüyor mu ne dersin?

Back