chocuğum çok sağol canım. burun ameliyatı olduktan sonra kaç gün sonra işyerindekiler ameliyat olduğumu anlamazlar. hatta sanırım ben işyerimden fazla uzak duramayacağım. kolarımı çok kaldırmadan ameliyattan iki sonra iş yerine gitsem . kollarımı maksimum ne kadar kaldırabilirim?3o derece falan kalkıyor mu en azından ?
burnumun fotoğrafları profilimde canım mimiiicim..
burnumun fotoğrafları profilimde mimiiicim..
Canım burnun çok güzel olmuşAmeliyatı ne kadara oldun acaba, fiyat verebilir misin? =)
teşekkür ederim.canım doktorumun ellerine sağlık dediiniz gibi opuyorumnanaktan
ben nasıl bir burun istediğimi söyledim ilk görüşmeye gittiğimizde ama şekil olarak bir tarif yapmanıza imkan yok bir doktora.benim isteklerim dğrultusunda bir tasarım yaptı fikrimi alrak ve yaklaşık olarak o ölçüler dahilinde yapıldı.doktoruma fazla müdehale etmedim,ona bıraktım diyebilirm.sadece güzel bir burun istediğimi,kendi haline yakın olup olmamasının umrumda olmadığını söylemiştim.o yüzden kalkıklığı,oyukluğu vs..konularında rahat hareket etmiştir sanırım...
şimdi herşey ortada, ne kadar şanslıyız, diğer doktorların yaptığı ameliyatların fotoları da dahil forum biraz incelendiğinde bir sürü şey öğreniliyor, soru işaretleri kalmıyor. filiz akın, türkan şoray nasıl yaptırmış o zamanın imkanları yada imkansızlıklarıyla hayret..ben forumu neredeyse baştan sona okuyunca doktora soracak bişey bulamamıştım.. choco müthişti bu konuda, inanılmaz bir kız zaten :)
konu hep sana geliyor ama napıyım en zor günlerimde en iyi antibiyotik sen oldun :) basit birşey değil benim için.. tekrar tekrar hala teşekkür sana .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?