Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

manabirciğim,ameliyatının ramazan da olmasının bana göre bir sakıncası olmaz,öyle olsaydı büyük veya acil ameliyatı olanlar daha temkinli yaklaşırlardı. Ameliyat öncesi süreçte ne kadar rahat olursan anestezi sonrasında daha rahat uyanıyorsun. Ben ameliyat günümü aldığımda kızlara da söylediğim gibi kalbim titriyordu,sonra işlerim o kadar yoğunlaştı ki ameliyatı düşünemedim bile. ameliyattan 2 gün önce naci beyle görüştüğümde gayet sakinleşmiştim,sonra da ameliyat günü hala kendime inanamıyorum diyordum, normalde çok ama çok heyecanlı bir tipimdir.o gün çok rahattım,çünkü naci beye çok fazla güveniyordum,ona duyduğum güven duygusu bana herşeyin yolunda gideceğini hissetmemi sağlamıştı. Hemşireler beni ameliyata hazırlarken bile sadece uyamak istedim,biraz güçsüz kalmışım sanırım,kanı aldıktan sonra daha da rahatladım ve uyumaya başladım ki sedyeyle görevliler geldi," hadi bakalım ,zaman geldi dediler",o anda birazcık korktum, o da doğal sanırım, sedyedeyken hemşire kolumdan bişey enjekte etti,bir baktım ameliyathandeyim,sonra sanki beni zorla uyandırıyorlar gibi, "anestezi doktoru ,sizi uyutuyoruz dedi ve sonrasında ,ameliyatınız bitti sesiyle uyandım,heepsi bu kadardı yani.korkacak ,panikleyecek birşey yok zaten,hem naci bey de o gün yeterince esprili oluyor ve insanı rahatlatıyor. sen ameliyat tarihini al,ben bir şekilde foruma girerim,hiç bişey yapamasam öğlen arasında veya akşam saatlerinde orda olurum.seeen hiiç merak etme,bizler buradayız ve senin heyecanını en iyi bizler anlarız. hadi bakalım bol şans şimdiden,naci bey gibi bir doktorumuz olduğu için hepimiz çok şanslıyız, onun estetik algısına bırak kendini,gerisini boşver opuyorumnanaktan

kalemcim sağol canım herşey için. acaba ameliyattan önce naci bey meme muayenesi yapacak mı. yani ne bileyim kist var mı herhangi bir problem var mı diye . meme ameliyatından önce buna bakmak gerekiyor diye duymuştum. veya röntgen çekecek mi acaba?

kızlar bir de ameliyattan sonra naci bey sizi hiç aradı mı bir kaç kere telefon ilecanım. bazı doktorlr arayıp soruyorlarmış nasılsın falan gibilerinden. ya da telefonumdan beni ne zaman olsa arayabilirsin diye birşeyler söyledi mi sizlere. forumda okudum da bazı doktorlar böyle söylüyorlarmış. inşallah o da bu kadar ilgilidir ameliyattan sonra.

yok canım röntgen filan çekilmedi bana,diğer arkadaşlara da çekilmedi diye biliyorum

canım sana beni herzaman arayabilirsin falan dedi mi naci bey. ben aramak isterim rahatsız olduğumda diye düşünüyorum. buna da hakkımız var diye düşünüyorum. sanırım bu konuda kendisi anlayışlı olacaktır diye düşünüyorum ama yine de emin olmak istedim. size nasıl davrandı bu konuda.

canım ameliyat sonrasında ağrım sızım olduğunda ben aradım,herhangi bir sorun olmadı,yani naci bey zaten o rahatlığı veriyor.Hatta ameliyat sonrası süreçte farklı ilde olunca insan doktoruna her an gidemeyince daha fazla ihtiyaç duyuyor ve kendisine ulaşma konusunda herhangi bir sorunum olmadı. Bir ara çok ağrım vardı ve işyerindekiler bilmedikleri için arayıp ,birşeyler söylüyorlardı,ben de o halde telefonla konuşmak zor geldiği için telefonumu kapamıştım,sonra kontrole gittiğimde naci bey, bana neden ulaşamadığını sormuştu. Kendisine ulaşma konusunda gayet iyi ve ilgili,ben panikleyip aradığımda bile yaptığı esprilerle güldürmeyi başarıyordu. Birgün öyle ağrım vardı ki aradım yine,tabii espriler havada uçuyo yine , en sonunda naci beye "ne olur beni güldürmeyin canım acıyo " demiştim.Sana ilk başta soğuk gelmiş olabilir,çünkü kesinlikle hastasının kararını etkilemek istemiyor.Ama tanıdıkça ne kadar insancıl olduğunu göreceksin.Naci bey için önce insan sonra hastasın.yani ameliyat oldu,bitti diye bişey yok.kendine iyi bak canım. Kistik bir muayene filan yapılmadı. Zaten Allah korusun öyle bişey olsa daha önceden belirti verir değil mi canım yaa.opuyorumnanaktan

doğru haklısın canım . gerekse o da yapar herhalde. yine de ben sorarım belki ona. bakalım. işinde uzman biri herhelde bunları da düşünür . sağol canım cevapların için. iyi o zaman ben de rahatlıkla arayabilirim demek ki kendisini buna hakkımız var sonuçta. kendine iyi bak canım . memişlere de hoşçakal.

Manabircim Kalem cim seni güzel güzel aydınlatmış ve hiç abartısız anlatmış..daha bu sabah naci beyi cebinden aradım telefonu açtı ve ben sesini tanımadım...ama o hemen beni tanıdı ve ismimle hitap etti..o kadar esprili bir insanki sorucaklarımı unuttum valla...ama beni sakinleştirdi ve istediğim herzaman arayabileceğimi söyledi...bence içini rahat tut..hayırlı ramazanlar canım.....

Kalemcim dünden beri nasılsın hep sen beni soruyorsun bir kerede ben seni sorayım dedim....ben biraz daha iyiyim xcanım..göğüslerimin şeklini çok beğeniyorum azıcık daha aşağı inseler ve biraz yumuşasalar tam süper olacaklar inşallah...bugün 8.günüm..tek sorunum sırt ve omuzlarımda ki ağrı ve gerginlik hissi..sanki şöyle kollarımı ve omuzlarımı gere gere bir gerinsem hiç bir şeyim kalmıyacak gibi.ama şimdilik mümkün değil..bugün antibiyotiğimde bitti.naci beye 10 güne tamamlayım mı dedim gerek yok dedi..sende bir haftada bitirip bırakmıştın herhalde...8..gününü hatırlayabiliyorsan yumuşaklık şekil kol hareketlerin bana bir şeyler yazarmısın yoksa forumu baştan bir daha okuyacağım canım..seni öpüyorum hayırlı ramazanlar canım

canım benim ben gayet iyiyim.hııım şöyle bir hafızamızı yoklayalım ve 8. günümüze geri dönelimzemuszemus

RUBY cim sanada sorayım sen nasılsın bugün...sen kaç ggün düz yatmıştın arkadaşım ya...ters dönmüş kaplumbağa gibi yatmaktan bunaldım çünki yatakta kollarımdan destek alıpta kendimi düzeltmek imkansız...daha saçlarımı bile toplayamıyorum canım...evin i
işlerini hergün 4 saat gelen yardımcı kadın yapıyor..eğer bir haftaya düzelmezsem iflas bayrağını çekicem canım....sanada hayırlı ramazanlar öptüm

Dur bakalım kıyamam sana, forumu okuma baştan sona kadar 8. günde hala çok sertlerdi,kollarımı yukarı kaldıramıyordum rahat rahat,hala yatıp kalkarken annemden yardım alıyordum. sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer hesabıyerimseniben Yumuşaması 20.günden itibaren başladı,sen de büyük ihtimalle kollarını 2. haftadan itibaren kullanabileceksin.Biliyosun benim ameliyat tekniğim ile senin ki farklıydı.Bir de vücut yapısı da yumuşamasında etkili oluyo,ben günde 2 defa 10 ar kez masaj yapıyorum,doğal gibi yumuşacıklar,ama sizlerin hem protez daha büyük hem de kas altı olduğu için yumuşaması biraz daha zaman alabilir canım.opuyorumnanaktan Soracağın bişey olursa ben burdayım yine,antibiyotiği ben de bir hafta kullanıp bırakmıştım,,

choco cum anladığım kadarıyla tatilin güzel geçiyor canım yorduk seni tabiii iyice dinlen canım yeni sorular ve sorunlarla dönüüşünü bekliyoruz...N aci bey şaka yaptı tabiki aynı güne bu kadar kontrol hastası ilk defa alıyordur...eğer o gelmezse biz birbirimizi kontrol etcez artık napalım...hayırlı ramazanlar canım öptüm

KALEM adını değiştiriyorum şu andan itinaren HIZIR koyuyorum adını.....hızır gibi yetiştiğin için...hemen cevapladığın için teşekkür ederim canım....omuzlarım kireçlendi sanki...kütür kütür ses geliyor....dik yürüyemiyorum .....çokkkkk sıkıldım yaaaa.......

aaa tabii ki ağrıyacak,belin nasıl,ben hayatta belimin ağrıdığını bilmezdim,dediğin gibi kaplumbağa gibi yatmaktan bir ara gögsümün ağrısını unutup belimle uğraşmıştım. biraz daha sabır canım... hepsi geçicek,herşey süper olacak inan. Ben dik yürüdüğümü zannederken annemler robot gibi yürüyosun diyorlardı,biraz daha dişini sıkacaksın canım. sporcu sütyeniyle aran nasılkaydirigubbakcemile3

Caroli zaten senin eski yaşadıklarını düşündükçe rahatlıyorum demekki hepsi normal diyorum....ama yinede sizlerinde zamanında yaşadığı tedirginlikler bendede var canım..artık normal hayata geçebilmeyi istiyorum çünki sorumlu olduğum bir ailem var...sanada iyi ramazanlar canım

sporcu sütyeni beni çok rahat ettiriyor canım ama diğer aldığım balensiz sütyenleri kullanmayı tercih ediyorum....sol göğsümün altında çünki herhalde aşırı bastırdığı için bir şekil farklılığı gördüm önemsizdir düzelir die bekliyorum inşallah yanılmam canım..naci bey bana sütyensiz dolaşabilirsin dedi ama ben korkuyorum kullanamadan sarkıtmayalım bide:kedi:

merhaba herkese hihoyyyt
öykücüm herşey normal merak etme kişisine göre değişiyor bu iyileşme süreci.ben de iknci haftadan sonra yan yatmaya başlamıştım ama sağım üstte yatınca sağ göğsüm ağrıyordu rahat olmuyordu.sırtüstü yattığımda da sağ göğsümnden dolayı rahat olamıyordum.sağ tarafımın raht olması biraz zamn almıştı yani ve hala da sağ daha sert ve üstü daha hassas.hatta hafif mıorluk ta sağ göğsüm üstündeydi.ama bunların hepsini sen belirliceksin canım.sana tavsiyem kendi sınırını kendin deneyerek bul,iyileşmeni kendin takip et deneyerek.daha çok erken merak etme yerimseniben
manabircim sen de heyecan yapma.kalacak yer konusunda naci bey ayarlama yapıyor ama kendin ayarlamak istiyorsan da gelmeden araştır ancak sana söyledğim gibi kendi başına geçirme ilk günleri bana kalırsa :1no2:
telefon konusunda da rahat ol istediğin saatte ulaşabiliyosun naci beye.
yaa kızlar ben de tekrar 1inde amelyat olsam diye düşünmekteyim.olsam da kurtulsam mı puuufff :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…