çikolatacığım bizleri burada unutmadığın için çok teşekkür ediyorum . herkeze birşeyler yazmışsın. bana da ayrıca yazmışsın canım . beni çok mutlu ettin. . kalemcim senin de işlerin yoğunlaşacakmış. umarım ben ameliyat olduğum zaman işlerin biraz hafifler. sana da ihtiyacım olacak canım. öykücüm sen de beni yalnız bırakmazsın dimi.:))kalemcim ruby senin sorunu cevaplamış yukarıda galiba görmemiş olabilirsin canım . biraz gerilere bak. ruby acımadığı sürece normal balenli sütyen takmış. naci bey izin vermiş . yine bakarsın yukarılara. hepinize hayırlı ramazanlar.benim ameliyat ramazana denk geldi. umarım bir terslik olmaz .biraz endişeliyim ama ramazanın sonunu bekleyemeyeceğim artık. çok sabırsızlanıyorum.
kalemcim sağol canım herşey için. acaba ameliyattan önce naci bey meme muayenesi yapacak mı. yani ne bileyim kist var mı herhangi bir problem var mı diye . meme ameliyatından önce buna bakmak gerekiyor diye duymuştum. veya röntgen çekecek mi acaba?
canım sana beni herzaman arayabilirsin falan dedi mi naci bey. ben aramak isterim rahatsız olduğumda diye düşünüyorum. buna da hakkımız var diye düşünüyorum. sanırım bu konuda kendisi anlayışlı olacaktır diye düşünüyorum ama yine de emin olmak istedim. size nasıl davrandı bu konuda.
Kalemcim dünden beri nasılsın hep sen beni soruyorsun bir kerede ben seni sorayım dedim....ben biraz daha iyiyim xcanım..göğüslerimin şeklini çok beğeniyorum azıcık daha aşağı inseler ve biraz yumuşasalar tam süper olacaklar inşallah...bugün 8.günüm..tek sorunum sırt ve omuzlarımda ki ağrı ve gerginlik hissi..sanki şöyle kollarımı ve omuzlarımı gere gere bir gerinsem hiç bir şeyim kalmıyacak gibi.ama şimdilik mümkün değil..bugün antibiyotiğimde bitti.naci beye 10 güne tamamlayım mı dedim gerek yok dedi..sende bir haftada bitirip bırakmıştın herhalde...8..gününü hatırlayabiliyorsan yumuşaklık şekil kol hareketlerin bana bir şeyler yazarmısın yoksa forumu baştan bir daha okuyacağım canım..seni öpüyorum hayırlı ramazanlar canım
Kalemcim dünden beri nasılsın hep sen beni soruyorsun bir kerede ben seni sorayım dedim....ben biraz daha iyiyim xcanım..göğüslerimin şeklini çok beğeniyorum azıcık daha aşağı inseler ve biraz yumuşasalar tam süper olacaklar inşallah...bugün 8.günüm..tek sorunum sırt ve omuzlarımda ki ağrı ve gerginlik hissi..sanki şöyle kollarımı ve omuzlarımı gere gere bir gerinsem hiç bir şeyim kalmıyacak gibi.ama şimdilik mümkün değil..bugün antibiyotiğimde bitti.naci beye 10 güne tamamlayım mı dedim gerek yok dedi..sende bir haftada bitirip bırakmıştın herhalde...8..gününü hatırlayabiliyorsan yumuşaklık şekil kol hareketlerin bana bir şeyler yazarmısın yoksa forumu baştan bir daha okuyacağım canım..seni öpüyorum hayırlı ramazanlar canım
KALEM adını değiştiriyorum şu andan itinaren HIZIR koyuyorum adını.....hızır gibi yetiştiğin için...hemen cevapladığın için teşekkür ederim canım....omuzlarım kireçlendi sanki...kütür kütür ses geliyor....dik yürüyemiyorum .....çokkkkk sıkıldım yaaaa.......
aaa tabii ki ağrıyacak,belin nasıl,ben hayatta belimin ağrıdığını bilmezdim,dediğin gibi kaplumbağa gibi yatmaktan bir ara gögsümün ağrısını unutup belimle uğraşmıştım. biraz daha sabır canım... hepsi geçicek,herşey süper olacak inan. Ben dik yürüdüğümü zannederken annemler robot gibi yürüyosun diyorlardı,biraz daha dişini sıkacaksın canım. sporcu sütyeniyle aran nasılkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?