Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

Ruby gerçekten çok feci durumdayım canım bana moral veren tek şey sizlerin yazdıkları..sol göğsüm çok ağrıyor sağ göğsümün dikiş yerlerinden içeri doğru derin bir acı var yanıyor sanki naci bey duş al dedi bu sabah eşimin yardımıyla duş aldım sağ göğsümün dren yerindeki bant ıslanıp çıktı inşallah bir şey olmaz...sabrım tükeniyor daha dik bile duramıyorum ne olur bir şeyler yazın kızlar

Allahtan okumayı bilmiyo daha canım ama içeriğindfen haberdar naci bey silikon vs.. kaydirigubbakcemile3 sadece bu sitenin görüntüsünü tanıdı anne yine kadınlar kulubündesin diyo kaydirigubbakcemile3

randevumu aldım sonunda canım sositososito 17:15 saatide bu zaten hepimizinki 5 civarı kaydirigubbakcemile3

canım benim sabrını tüketme daha çok yeni az daha sabır inan bianda hepsi düzelcek benimde direnler vardı bantlara bişe olmaz naci bey duş al dedigine göre iyileşme sürecin düzgün bişekilde ilerliyo hiç endişe etme ağrı sancı yanma tam nefes alamama dik yürüyememe bunların hepsini bende yaşadım hatta ilk 1 hafta oturarak uyumuştum yattıgımda göğüslerim yayılıyodu kalktıgımda korkunç bi sancı oluyodu oyüzden oturarak uyumak daha bi az sıkıntılıydı her güzel şeyin bi zorlugu var maalesef sabırlı ol ve hep kendine geçicek az kaldı çok güzel oldum diye destek ver kötüyüm geçmicek sabrım kalmadı diye sürekli yakınırsan gerçekten iyileşme sürecin uzar gider pozitif düşün canım gerçekten işe yarıyo bunu hep söylüyorum sen güçlü ve cesaretli bi kadınsın bu ağrılar sana vız gelsin hepsi geçicek sonsuza kadar deil unutma canım çok öpüyorum a.s.

canım hadi hayırlısı inşalllah bütün beklentilerinin karşılığını naci beyde bulursun bütün sorularına ayrıntısıyla cevap vericektir naci bey tabiki karar senin..pişmanlık falan duyulcanı hiç sanmıyorum okadar güzel oluoki en azından kendi adıma konusayım böyle doğmuş gibiyim eski halımı unuttum bile pişmanlık falan söz konusu bile olamaz keşke daha önce yaptırsaydım diye pişmanlık oluyo sadece kaydirigubbakcemile3

inşallah rubyciğim inşallah. .. kızlar naci beyin burda yazılanlardan haberi var mı sizce. merak edip bakmışmıdır acaba?gerçi ne olacak ki baksın. chocuğu . sen bekarsın. canım ya erkek arkadaşın varsa bliyor mu ameliyat olduğunu ?ben söylemek istemiyorum kimseye. bilmesin diye düşünüyorum. sen ne yaptın canım.

manabircim öncelikle naci bey bana bi hastasının aşama aşama fotolarını göstermişti ve o hastası baya eski olacak ki doğum yapıp emzirdikten sonraki fotosu da vardı ve ilk günkü kadar diriydi.emzirmede problem yoksa,göğüs hastalıkları taramasında engel teşkil etmiyorsa(yağ enjeksiyonu knser,kitle vs..gibi bulugularda yanılgı yapıyor mesela) eee sarkma şu bu zaten normal bi göğüsün yarısı kadar bile yapacağını sanmıyorum...ki bunlar zAten doktorlar tarafından hep inkar edilmiş söylentide kalmış kuşkular.
bana ilerisi için pek sakıncalı gelmiyor açıkçası.yanii düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum problem yaratabilecek bir neden ki öyle bir durumda çıkarılabiliyor zaten bunlar.bakınız ebru şallı :))) kuşu kafese katıyım ben de çıkarttırırım belki ahahahaha..çok fenayım yaaaa :roflol:

Son düzenleme:
haa evet ben bekarım aday adayım bile yok şu aralar olmasın da zaten hehe.yanii erkek arkadaşım olursa söylemem diye düşünüyorum.
bence elleyerek anlaşılması çok zor gibi geliyor ama izlerden anlaşılabilir.sormazsa bana kimse bu ne diye ben söylemem çünkü kendimden başka hesap vereceğim kul yok dünya üzerinde sırnaşık şey .. :dilcikar: ama sorarsa da yalan uyduramam,ona da hiç gerek yok.ona derim ki
'sen beni böyle beğenmio musun? malzeme olmasa bi silikonla beğenir miydin sanıyorsun??!' derim ve sora onu terkederim kaydirigubbakcemile3

öykücümmm cnm az kaldı merak etme.kimi insan hassas oluyo kimisi dayanıklı oluyo.ben de baya dayanıklılıktan,baya da mecburiyetten hemen ayaklananlardanım sanırım.ama eminim seninki de kısa zamanda geçcek,hiç geçmicek gibi sıkıntı vermesine aldırma canım lütfen.kendini bana ghöre şartla,5. güne iyi uyancam die düşün benneyaptımki inşallah geçivercek...

merhaba öncelikle geçmiş olsun ağrılara gelince bu yaşadıkların kesinlikle normal biraz sabır gerekiyor bende çok ağrılı geçirdim ağrıdan gözüm hiçbirşey görmüyordu sanki yolunda gitmeyen birşeyler vardı bu kadar acı normal olamaz çünkü diye düşünüyordum ve tabiki korkular başlamıştı ama herşey yolundaydı kontrollerde bir problem yoktu ağrı eşiğiyle ilgili.Artık iyiyim moralini bozma biraz zaman gerekiyor ilk duşumu hatırlıyorumda çok kötü olmuştum tansiyonum düştü aşırı titriyordum zaten çok şiddetli ağrılarım vardı bunlar geride kaldı. Kendine iyi bak a.s.

Choco cum dünki mesajları ağrımdan dolayı okuyamadım canım benim.. ne olur hakkımda yanlış düşünme..ben senin telefon no nu verme teklifini de ameliyattan çok sonra okudum ..ben bütün iyi niyrtimle yazdım tenezzül edipte bir cevap yazmadı diye düşünebilirsin..eğer aklından böyle birşey geçerse inan çok çok üzülürüm..çünki ben aileme bile söyliyemezken hiç tanımadığım sizler yanımda ve hiç karşılıksız bana destek verdiniz...hatta sen bir adım öne bile geçtin...yanımda olmayı bile teklif ettin..ben senin cesaretini gösteremezdim canım hiç tanımadığım insanlara karşı....benim bilgisayarla aram pek iyi değil canım..burayada eşimin e-mail ile kayıt olmuştum..biz yine de buradan desteğe devam edelim canım ...umarım bana kırılmamışsındır çok üzülürüm valla ÖPÜLDÜN....

boşver ya ne sölicem yanında meme ultrasonu momografi vs çektirmedikten sonra silikonu görmesine imkan yok kaydirigubbakcemile3 dedigin gibi dokunsada anlamaz dahada yumuşayınca orjinalınden farkı kalmıyo çıplakken de öle,benim bi arkadaşım var bekarken yaptırdı şimdi nişanlandı nişanlısının hiçbişeden haberi yok ama yaş ilerledikçe göğüsler sarkmıcak ozmaan şüphelenirmi bilmem :roflol:

sölicem diil sölicen demek istedim ben aslında :kedi:kaydirigubbakcemile3

vereliniortak tebrik ediyorum arkadaşım hep doğru şeler söylüyosun yerimseniben
tek pişmanlık daha önce yaptırmamak ama benm pişmanlık duyacağım bir konu yok tamamen maddiyata bağlıydı ve ilk param olduğunda yaptrdım zaten.keşke daha önce param olsaymış diyebilirm sadece mafoldumben
yoksa bildiğim ilk günden beri kararlıydım bu olaya :hooray:
yaa ben ağrı sızı olur mu diye sormadım bile biliomusun kafamçokkarıştı son gün naci bey klinikten ayrılırken baktı ben hep öle kendi başına gelip giden bi tipim, 'biraz ağrılı bir ameliyat bak pıt pıt etmek yok sonra' dedi.ben de tamm dedim çıktım,ertesi gün ameliyat oldum.okadardı yanii...nekadar çok istemişim senelerce ki başka hiçbi boyutunu gözüm görmemiş...

CAROLİ sağol arkadaşım..ben seni özellikle takip etmiştim canım..şimdi iyi olduğunu biliyorum..zaten inan senin yaşadıklarını hiç aklımdan çıkartmıyorum ..kendi kendime bak caroli 3 hafta acı çekti ama şimdi çok iyi diyorum...zaten şu an sanki biraz daha iyi gibiyim..ama iiyileşmem inşallah seninki kadar uzun sürmez öptüm canım

teşekkür ederim canım senin kadar olmasada bende kendi çapımda dogru bildiklerimi paylaşıom işte şutarafagitti bende yıllarca istedim biraz korkuyodum ama artık korkmakla hiçbiyere gelemıcemı anladım benım naci beyi tanımama vesile olan arkadaşım yaptırınca hadi dedim kendime artık sıra sende harıka bi doktorda buldun daha ne herşey olumlu gelişiyodu hakkımda çok şükür kısmet oldu bende ağrı sızı hiç sormadım naci bey ayrıntılı anlattıgında ben herşeye hazırım önemi yok ağrısın demiştim kaydirigubbakcemile3 ameliyattan sonrada gözümü açar açmaz güzel oldularmı demişim naci beye kaydirigubbakcemile3 bişeyi çok isteyince zorluklarına daha kolay katlanılıyo hazırlıosun kendını farkında olmadan iyikide yaptırmışım ohh sefam olsun allah isteyen herkese nasp etsin :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…