• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

kalem1981 , chocolette, ruby 80 , yani naci çeliğe ameliyat olan arkadaşlarım. buraya yazdığınız açıklayıcı bilgiler için çok çok sağolun. ben de bu hafta sonu değil de bir daha ki hafta sonu artık naci çelik den randevu alacağım görüşme için. aklımda başka bir doktor daha var. istanbula gelmişken onu da görürüm. çok fazla kafam karışsın istemiyorum . ama hep aklım naci çeliğe gidiyor. inşalah görüşmemizde hoşnut kalırız ve ben onu seçerim. nasıl biri çok merak ediyorum karizma birine benziyor. görüşmeye gittiğimde aklıma gelen herşeyi sorabilirmiyim ona. sakince cevaplıyor mu merak ediyorum?chocoletteciğim sen aynı anda iki ameliyat olmuştun . aslında beimm burnumda da bir problem var geliba. kulak burun boğaza hiç gitmedim ama. sık sık tıkanıtor. ben hep üşütüyorum sanıyordum .acaba burnmda bir problem mi var bilmiyorum. bel ki de sadece üşütmeden kaynaklı değildir. naci çelik burnda da çok iyi diye biliyorum. eğer nefesle ilgili bir problem var ise onu anlayabilir mi onu merak ediyorum . yoksa bu tip problemleri kulak buruncular mı anlar.bir de canım iki ameliyat aynı anda doktoru yormaz mı. yani ayrı zamanlarda olsa daha itinalı çalışır , yorulmaz diye düşündüm. ama bayılmışken ikisinin aynı anda çıkması çok iyi tabi. amaeliyat çok uzun sürere doktor yorulur iyi yapamaz diye düşündüm ama tam bilgim yok bu konuda . seni merak ettim. benim burnum aslında güzel ama çok çok hafif bir kemer var. önden belli değil de yandan haffiif belli. daha güzel olsun diye yaptırırsam yaptıracağım yani.

KALEM 1981 seninle vücut tipimiz çok benziyor galiba. benim de boyum 167 kilo 52 idi şimdi zayıfladım biraz 50 oldum. göğüsüm çok çok küçük. senin de öyle miydi. herhalde kas altı yapar diye düşünüyorum. subfacialin ne gibi avantajı var. kas altına göre canım merak ettim.damla da dik duruyor mu ?yuvarlak pek yapmıyor galiba nedenini biliyırmusun.?bir de şunu merak ediyorum . naci çelikle ilgili 2007 den önce kimsenin yazısı yok . ondan öncekiler hiç yazmadı mı . bu site 2007den önce yok muydu o yüzden mi o tarihten öncesi yok. mesela bir 7 yıl öncesini merak ediyorum. gerçi 7 yıldan bu yana silikonlar daha kaliteli olmuştur. . inşallah hiç pişman olmayız. hoşçakal canım.

KALEM 1981 seninle vücut tipimiz çok benziyor galiba. benim de boyum 167 kilo 52 idi şimdi zayıfladım biraz 50 oldum. göğüsüm çok çok küçük. senin de öyle miydi. herhalde kas altı yapar diye düşünüyorum. subfacialin ne gibi avantajı var. kas altına göre canım merak ettim.damla da dik duruyor mu ?yuvarlak pek yapmıyor galiba nedenini biliyırmusun.?bir de şunu merak ediyorum . naci çelikle ilgili 2007 den önce kimsenin yazısı yok . ondan öncekiler hiç yazmadı mı . bu site 2007den önce yok muydu o yüzden mi o tarihten öncesi yok. mesela bir 7 yıl öncesini merak ediyorum. gerçi 7 yıldan bu yana silikonlar daha kaliteli olmuştur. . inşallah hiç pişman olmayız. hoşçakal canım.

canım sanırım bu site 2007 veya 2006 da kuruldu daha öncesine ait yazı bulamazsın sanırım.yani benim bildiğim bir yağmurluk adlı arkadaşımız var ve 2,5 yıl önce ameliyat olmuş,ama tavsiye ediyorum diye bir site var orada naci beye ait daha önceki yıllara ilişkin tavsiye yazılarını görebilirsin.Görüşmeye gidince zaten Naci bey seni yeterince aydınlatacak,öyle çekinilecek bir insan değil,istediğin soruları sor,ameliyata girmeden önce aklında tek soru kalmasına izin vermiyor zaten.Yanında stres olmana,sıkılmana gerek bile gerek olmuyor.Durumunu seni incitmeden özetler naci bey zaten. Benim gögüsler 0 dı,gögğüs diye bişey yoktu yahu..delikafadulden,naci bey eski resimlerimi gösterince o an benim moralim bozuluyor,eski halimi bir daha görmek istemiyorum.Ya aslında subfacial ile ilgili çok bir araştırmam ve bilgim yoktu ameliyata girmeden önce.Ameliyattan uyandıktan sonra naci bey subfacial oldu dedi,hatta ben ne olduğunu sordum.Subfacial'ın dezavantajını bilemiyorum canım. Naci beyin özelliği tek bir teknikle kendini sınırlayan bir doktor değil,hastaya hangi teknik uygunsa onu uyguluyor,eğer sana dual plane uygunsa,dual plane yapar uygun değilse subfacial yapar,yani ameliyatta naci bey'in karşılaştığı senin vucüt yapına göre hareket etmek oluyor.bana subfacial süpriz oldu,çünkü çok fazla doktora gitmiştim,naci beye gidene kadar ve hepsi kas altı demişlerdi.Subfacial'in şöyle bir özelliği var,deneyimlerinden yola çıkarak edindiğim birşey,eğer ameliyat sonrası kendinizi benim gibi zorlamazsanız çok fazla acı çekmediğiniz ve protezlerin çok çabuk yumuşayabildiği bir yöntem.ama daha titiz bir cerrahi gerektiren bir yöntem diye biliyorum,çünkü kas zarı denilen şey 1mm kalınlığında bir zar. naci bey sanırım genelde damla kullanıyor,ama sanki biryerlerde bir hastasına yuvarlak koyduğunu okumuştum,ama benim gözlemlediğim ve gördüğüm genelde damla koyuyor ki,sonuçta gögüs tamamen yuvarlak bir organ değil. canım soracağın birşey olursa cevaplarız yine,kendine iyi bak zemuszemus

öykücüm inşallah sorunsuz bir şekilde bu sfeer ameliyatını olacaksın ve biz de elimizden geldiğince sana destek olcaz.ben ist.dayım ve boşum bu dönem.eğer yardıma ihtiyacın olursa ameliyatına da gelirim,ya da başka birşeye ihtiyacın olursa lütfen çekinmeden söyle..
protez ölçüsü ile ilgili olarak ta hiç kafanda boşuna bir cc ölçüsü belirleme çünkü kişiye göre çok değişebilen birşey bu.ben hiç büyük istememe rağmen hatta naci beye bu korkumu dile getirmeme rağmen ve minyon tipime rağmen (1.60 50 kilo) bana 370 cc konuldu ve iiki de 370 konulmuş diyorum çünkü hiç te büyük değiller ve korktuğum gibi geç iileşme ya da ağrı olmadı.ben geç iileşir diye korktuğumu o yüzden çok büyük istemediğimi söylemiştim naci beye,o da biraz büyk olursa daha ii oturcağını ve vücuduma yakışcağını söyledi.sonuçta ona bıraktıımı söyledim herşyi.ben hiçbişeye karışmadım ve sonucu çok güzel oldu.sen de öyle yap.sadece boyutunu yaklaşık olarak eski hastaların fotolarından göster,gerisini naci beye bırak derim ben.ve gelişmeleri de bize yaz ;)

manabircim eğer burnunda sadeec bir nefes problemi varsa naci bey bunu düzeltmez sadece.naci bey burnunu muayene bile etmiyor nefes sorunu var mı yok mu diye.ameliyat sırasında açtığında,eğer problem varsa onu da düzeltiyor zaten direk.benm vardı ve düzeltti.şuanda çok rahatım nefes açısından.iki ameliyatın kesinlikle doktor için yorucu olduğunu düşünmüyorum.doktorlar zaten uzun ameliyatları itinayla yapabilecek şekilde eğitim alıyorlar diye düşünüyorum.14 saat süren estetik ameliyatları duydum ben.ya da kombine pekçok ameliyat olan hastalar var.yanii 2 ameliyatı sıkılmadan veya yorulmadan yapabilecek donanıma sahip kesinlikle doktorlar.kaldıki naci çelik her hastasını her ameliyatını okadar istekle ve şevkle yapıyor ki sıkılmasına ya da yorulmasına ihtimal vermiyorum :)) kendisi ameliyata girerken bana heyecanlımısın diye sormuştu ben de yoo siz heyecanlımısnız diye sormuştum.o da güldü 'arabada gelirken onu düşündüm,bukadar sene oldu ben neden hala heyecanlanıyorum dedim'dedi.o heyecanı koruduğu sürece bi insan her ameliyatında aynı başarıya ulaşacaktır bence.
protez konusuna gelince naci bey genellikle damla protez ile dual plane veya subfasial yöntemlerini kullanarak ameliyatlarını gerçekleştiriyor.ama bu tamamen hastanın yapısıyla alakalı.açıp baktığında hangi yöntem uygunsa onu kullanıyor.subfasial aslında dual plane a göre daha az ağrılı ve daha çabuk iileşebilen bir yöntem ama her hastaya uygun bir yöntem değil.buna dediğimiz gibi naci bey karar vericek ma bu kısmı seni zaten çok ta ilgilendirmiyor.doktor söylemese eminim sen bile anlamazsın hangi yöntem olduğunu çünkü en muntazam sonucu verecek yöntemi kullanacaktır. yerimseniben
damla ya da yuvarlak olması konusunda damlanın daha doğal olduğunu zaten bütün doktorlar kabul ediyorlar ama ben birtane hastasının fotosunu görmüştüm,kendisi yuvarlak istemiş ve yuvarlak yapılmış.bir tane hastasını da okumuştum damla ameliyat sırasında bile kaydığı için yuvarlak tercih etmiş..ama damla ilk tercihidir ve senin de öyle olsun bence inan çok doğal duruyo bennmkiler şimdiden zemuszemus

arkadaşlar bende cumartesi gunune randevu aldım naci beye ilk randevumdelikafadulden bakalım nasıl geçicek..göztepede bu hiloterm denilen cihaz kullanılmıormu?

hadi hayırlısı senin de güzel habrleirni takip etmek isteriz ozamn artık buyrunnnnnnnnn
ben ameliyat olduğumda hiloterm yoktu göztepede ama benden 3 hafta kadar sonra geldi diye duymuştum.naci beye sorabilrisn gittğinde.
bu rada arkadaşlar naci beye gittiğinizde herşeyi çekinmeden sorun.onun çok ciddi ve soğuk tavrına aldanmayın,kendisi aslında çok sıcak,sempatik,sevecen,güleryüzlüü,esprili falan filan..şeker gibi adamdır işte yaaaa opuyorumnanaktan ama hep benmle irtibata geçen arkadaşlara söylerim ilk randevuda soğuk gelebilir.ancak aklınıza takılan her nevarsa gitmeden bir kağıda yazın ve hepsini sorun,çünkü inanın en doğru yanıtları ondan alacaksınız.çok bilgili ve bu bilgileri hastaya aktarmasını iyi bilen bir doktor.ben ilk araştırmalrımda pekçok şeyi ondan öğrndim.bana 1 saat 20 dk ayırmıştı ilk randevuya gittğimde ama ona rağmen ukala bir tavrı vardı,soğuk gelmişti açıkçası ama buna rağmen okadar çok biligliydi ki diğer görüştüğüm doktorlara oranla,aklım onda kalmıştı.nitekim tekrar görüşmeye gittim ve ameliyat günü aldım.sonra da yavaş yavaş tanımaya başladım kendisini.bence bu tavrı sanki ilk görüşmede hastayı etkilememek için.yanii hastanın kendisinin bilgi ve tecrübesine güvenerek onu tercih etmesini doğru buluyor da ondan ilk görüşmede sadece bilgisini verip kararı hastaya bırakıyor gibi bir tavrı var.ben böyle düşünmüştüm enazından. foyasını da böyle ortaya çıkarıyorum :roflol:
allahım birisi gidip anlatcak yine bu yazdıklarımı sonra naci bey de beni liposuction kanülleriyle doğrucak kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
sevgili chocochocolate sana inanamadım...ben saatleri yanlış mı görüyorum yoksa sen hakikatten gecenin dördünde mi yazdın bu kadar mesajı canım..herkese her yazılan mesaja karşı bu kadar duyarlı olabilmen yardımcı olman ve de gayet düzgün bilgiler vermen inanılmaz güzel ..benim için yazdıklarına teşekkür ederim canım..ameliyat günü erkenden hastanede olacağım eşim de yanımda olacak..sabah 9 da ameliyata girersem akşam altıya yediye kadar iice toparlanırım inşallah diyorum canım.ve gece hastanede kalmak istemiyorum çünki çocuklar hastane ortamında benim yüzümden riske girsin istemiyorum.tabii doktorumda uygun görürse.Ama teklifine çok çok teşekkür ederim..eminim bu kadar iyi kalpli ve yardımsever bir insanın hayatta başına hep güzel şeyler gelir .saat sabahın 10 buçuğu artık kalkıp işlerimi bitirmem lazım çünki yolum uzun Naci bey bekler canım öpüyorum

bu arada bilgisayarımın saatiyle mesaj saatleri uyuşmuyo pek anlamadım ..bu yüzden yazılan mesajların saatlerini yanlış mı görüyorum ben ya

yok cnm yanlış görmüyosun ben greçekten sabahın 4 buçuunda yazdım o mesajları kaydirigubbakcemile3 iyi dileklerin için çok teşekkür ederim cnm.naci beyden gelince bilgilendir hemen bizi merak ederim ben :Saruboceq:

sevgili chocochocolate sana inanamadım...ben saatleri yanlış mı görüyorum yoksa sen hakikatten gecenin dördünde mi yazdın bu kadar mesajı canım..herkese her yazılan mesaja karşı bu kadar duyarlı olabilmen yardımcı olman ve de gayet düzgün bilgiler vermen inanılmaz güzel ..benim için yazdıklarına teşekkür ederim canım..ameliyat günü erkenden hastanede olacağım eşim de yanımda olacak..sabah 9 da ameliyata girersem akşam altıya yediye kadar iice toparlanırım inşallah diyorum canım.ve gece hastanede kalmak istemiyorum çünki çocuklar hastane ortamında benim yüzümden riske girsin istemiyorum.tabii doktorumda uygun görürse.Ama teklifine çok çok teşekkür ederim..eminim bu kadar iyi kalpli ve yardımsever bir insanın hayatta başına hep güzel şeyler gelir .saat sabahın 10 buçuğu artık kalkıp işlerimi bitirmem lazım çünki yolum uzun Naci bey bekler canım öpüyorum

cnm buarada bu mesajın beni birazcık endişelendirdi.sen de ameliyata okadar odaklanmışsınki başka hiçibşey umrunda deil,yeterki olayım da bitsin diyosun tüm olumsuz şartlara rağmen herşeyi kabullaniyosun.ben de senin gbiydim,zor şartlarda ve stredsa ltında ameliyata girdim.son güne kadar paramı toparlamaya çalıştım ve hatta bi kısmını borç yaptım.ve herkesten hatta evdekilerden bile sakladım,çok az kişi biliyordu.ilk günler ark.ımda kaldım sora eve gittim ve kimsenin anlamaması gerekiyordu.ibir yandan da 4. gün çok ağır olmayan masa başı işime devam etmem greekiyordu.ama iki araya bir dereye tüm gücümü toparlayıp tek başıma gittim ameliaytlarımı oldum ve çıktım tek başıma.naci bey de tüm bu şartlarımı bilerek bana çok destek oldu.o yüzden onu bukadar çok seviyorum sonuçlarımdan memnuniyetimdenn öte opuyorumnanaktan
sana bu konuda durumlarımız benzediği için biraz tavsiye bulunmak isterim.öncelikle kesinlikle streslerinden ve takıntılarından arınmalısın canım.yanii ilk günler 4. gün ayağa kalkmam gerek, hemen toparlanmam gerek, kimse anlamamalı gibi aceleye getirmene sebep olcak etkenleri ortadan kaldır.çünkü bu durumlar çok fazla baskı yapıyor inbsanın üzerinde ve ilk günler strese sokuyor.benim ailem bilmediği ve burunla beraber olduğum için telefonlarına falan çıkamadım ilk 4 gün ve onlar aradığında ağlıyordum stresten.burnumda alçı ve tampon olduğu için açarsam anlıcaklardı çünkü.ve ilk günler insan hiç iileşemicekmiş gibi düşünüyo çok komik bi durum oluyo.benim yanında kaldığım arkadaşım benden 5 gün önce başka bir doktora olmuştu dual plane la.o yanımda yatmış kitap okuyor(kitabı yatarken havada tutuyor sadece) ben ona bakıyorum ve allahıkm nasıl yapıyor yaaa diyorum içimden.ben de 3 gün sonra onun gibi kolumu havaya kaldırabilecek miyim inanılmaz!!! diyorum :roflol: o ilk 3 gün psikolojisi baya bi değişik oluyor yanii anlayacağın canım.nekadar bilsen de iileşceğini inanamıyorsun ve çevre faktörler,stresler baya can sıkıcı bir hal alıyor.mesela çocuklarıma bakıcam diye kendini hemen ayaklanmam gerek şeklinde strese sokma.bırak eşin ilgilensin bikaç gün biraz sürünsünler tabiri caizse.onlar bişeklde 3-5 gün hayatta kalırlar ama senin sağlıklı iileşmen daha önemli yerimseniben
bir de hastaneden hemen çıkmayı düşünüyorsun ya o konuda da şunu söylemek isterim.ben eve geldiğim ilk gün çok iiydim ama ertesi gün biraz hissetmeye başladım ağrılarımı.yattığın yerde bi ağrım olmamıştı ama kendi başıma işimi yapacak kadar da iyi deildim.yemeğimi falan yiyordum oturup fakat çabuk yoruluyordum.yatarken de sürekli bir huzursuzluk hali vardı.yok bu pozisyon raht deil,biraz yukarı alın beni,yok böle olmadı biraz aşağı kaysam daha ii gibi sürekli rahatsız yatıosun.ve benden 5 gün önce ameliyat olan arkadaşım ve ben karar verdik ki insan böyle bir ameliyat olacaksa ya ilk 3 gün hastanede yatmalı ya da eve hastane yatağı almalı kaydirigubbakcemile3 bunu da göz önünde bulundur ve ona göre ilk geceden hastaneden ayrılmayı planla derim ben.dediğim gibi çocukların bişekilde başının çaresine bakarlar bence.
tabii ben anne olmadığım için bana söylemesi kolay geliyor da olabilir.hani hep derler ya anne olunca anlarsın diye.. :kedi: stresten arınırsan daha rahat bir ameliyat ve iileşme süreci geçirirsin sadece yaşadığım için zorluğunu bu konuda uyarmak istedim seni. opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
öykücüm, en kısa sürede güzel haberlerini bekliyoruz,bu kadar yaklaşmışken,bu sürecin keyfini çıkar,boşver yıllardır sen ailene,çocuklarına bakıyorsun birkaç gün de onlar sana baksın.Hadi bakalım,beni de heyecan bastı bir anda,kendine çok ama çok iyi bak opuyorumnanaktan

Bı kıza bayılıyorum a.s. bedava danışmanlık hizmeti dünyanın hiç bir yerinde böylesi yoktur.. :) bu kadar içten bu kadar özverili, gece gündüz kuşluk vakti demeden upuzun detaylı yanıtlar:) enerji transferi yapan bir yer ve yöntem yok mu..? choco eminim bunu da kabul edip enerjisini bizle paylaşır. bütün izlenimlerini, tecrübelerini aktardı hala da hem spesifik hem genel yardım ediyor.. victoria secret kanatlarından getirtecem sana, bir onlar eksik alkisalkisalkis benim ilaçlarım antibiotik falan değildi, direk chocoydu valla...
öykücüm inşallah herşey istediğin gibi olur.. vitesi rölantiye al biraz öyle gitsin araba, yüklerini d eat, bu yükle yolda kalma ihtimalin var, lütfen önce kendine faydan olsun ki sonra çocuklarına dokunur..

cnm buarada bu mesajın beni birazcık endişelendirdi.sen de ameliyata okadar odaklanmışsınki başka hiçibşey umrunda deil,yeterki olayım da bitsin diyosun tüm olumsuz şartlara rağmen herşeyi kabullaniyosun.ben de senin gbiydim,zor şartlarda ve stredsa ltında ameliyata girdim.son güne kadar paramı toparlamaya çalıştım ve hatta bi kısmını borç yaptım.ve herkesten hatta evdekilerden bile sakladım,çok az kişi biliyordu.ilk günler ark.ımda kaldım sora eve gittim ve kimsenin anlamaması gerekiyordu.ibir yandan da 4. gün çok ağır olmayan masa başı işime devam etmem greekiyordu.ama iki araya bir dereye tüm gücümü toparlayıp tek başıma gittim ameliaytlarımı oldum ve çıktım tek başıma.naci bey de tüm bu şartlarımı bilerek bana çok destek oldu.o yüzden onu bukadar çok seviyorum sonuçlarımdan memnuniyetimdenn öte opuyorumnanaktan
sana bu konuda durumlarımız benzediği için biraz tavsiye bulunmak isterim.öncelikle kesinlikle streslerinden ve takıntılarından arınmalısın canım.yanii ilk günler 4. gün ayağa kalkmam gerek, hemen toparlanmam gerek, kimse anlamamalı gibi aceleye getirmene sebep olcak etkenleri ortadan kaldır.çünkü bu durumlar çok fazla baskı yapıyor inbsanın üzerinde ve ilk günler strese sokuyor.benim ailem bilmediği ve burunla beraber olduğum için telefonlarına falan çıkamadım ilk 4 gün ve onlar aradığında ağlıyordum stresten.burnumda alçı ve tampon olduğu için açarsam anlıcaklardı çünkü.ve ilk günler insan hiç iileşemicekmiş gibi düşünüyo çok komik bi durum oluyo.benim yanında kaldığım arkadaşım benden 5 gün önce başka bir doktora olmuştu dual plane la.o yanımda yatmış kitap okuyor(kitabı yatarken havada tutuyor sadece) ben ona bakıyorum ve allahıkm nasıl yapıyor yaaa diyorum içimden.ben de 3 gün sonra onun gibi kolumu havaya kaldırabilecek miyim inanılmaz!!! diyorum :roflol: o ilk 3 gün psikolojisi baya bi değişik oluyor yanii anlayacağın canım.nekadar bilsen de iileşceğini inanamıyorsun ve çevre faktörler,stresler baya can sıkıcı bir hal alıyor.mesela çocuklarıma bakıcam diye kendini hemen ayaklanmam gerek şeklinde strese sokma.bırak eşin ilgilensin bikaç gün biraz sürünsünler tabiri caizse.onlar bişeklde 3-5 gün hayatta kalırlar ama senin sağlıklı iileşmen daha önemli yerimseniben
bir de hastaneden hemen çıkmayı düşünüyorsun ya o konuda da şunu söylemek isterim.ben eve geldiğim ilk gün çok iiydim ama ertesi gün biraz hissetmeye başladım ağrılarımı.yattığın yerde bi ağrım olmamıştı ama kendi başıma işimi yapacak kadar da iyi deildim.yemeğimi falan yiyordum oturup fakat çabuk yoruluyordum.yatarken de sürekli bir huzursuzluk hali vardı.yok bu pozisyon raht deil,biraz yukarı alın beni,yok böle olmadı biraz aşağı kaysam daha ii gibi sürekli rahatsız yatıosun.ve benden 5 gün önce ameliyat olan arkadaşım ve ben karar verdik ki insan böyle bir ameliyat olacaksa ya ilk 3 gün hastanede yatmalı ya da eve hastane yatağı almalı kaydirigubbakcemile3 bunu da göz önünde bulundur ve ona göre ilk geceden hastaneden ayrılmayı planla derim ben.dediğim gibi çocukların bişekilde başının çaresine bakarlar bence.
tabii ben anne olmadığım için bana söylemesi kolay geliyor da olabilir.hani hep derler ya anne olunca anlarsın diye.. :kedi: stresten arınırsan daha rahat bir ameliyat ve iileşme süreci geçirirsin sadece yaşadığım için zorluğunu bu konuda uyarmak istedim seni. opuyorumnanaktan

chococlotteciğim. burun ameliyatından sonra gözlerinin altı falan çok morarıyor mu?bir de burun konusunda eniyinaci çelik diye biliyorum. diğer doktorlardan daha farklı burun ameliyatları yapıyor diye anladım ben doğrumuyum acaba?yani kendi özel bir tekniği var diye anladım

cnm 'turkish delight' gibi bir tekniği geliştirip literatürlere girmeye hak kazanan ve tüm dünyada bu tekniği kabul gördüren onur erol la beraber temel eğiitim almış olmanın ve daha sonra da sayısız ameliyatlarla tecrübe kazanmışılığın getirdiği bir kendine has teknik olayı vardır elbette :)) zaten her doktorun kendine özgü bir tekniği vardır.bilinen aynı yöntemleri kullanırlar fakat el becerileri ve teknikleri farklıdır.naci çelik diğer doktorlardan farklı burunlar yapıyor bence ewt.gördüğüm kadarıyla benim dikkaitmni çeken en önemli fark iki kaş arasını naci çelik daha orantılı bir açıyla yapıyor.benim burnumda ençok beğendiğim şey buydu çünkü yüksek tutulduğunda iki kaş arası yapay bir görüntü veriyor ve burun daha düz iniyor.bunun dışında bazı doktorlar ucunu çok topik yapıyor naci çelik böyle yapmıyor.bu kıkırdakları yerleştirme şekliyle alakalı diye düşünüyorum.bir de dokulara saygılı çalışan bir doktor diyebilirm.hangi ameliyatı olursa olsun benm gözlemlediğim kadarıyla hastaları çok çabuk ayaklanıyor ve günlük yaşama dönebiliyorlar.nitekim bende de öyle oldu.ama benm morluklarım biraz fazla olmuştu beklediğimden.bunun nedeni ise göğsümdeki sıkıntıdan dolayı fazla buz uygulaması yapamamıştım :(( eğer hiloterm denen makina kullanılırsa ama ameliyattan sonra o morluklar hiç olmaz diye düşünüyorum.şişliğim ve ödemim ise neredeyse hiç olmadı.burnum ilk gün nasıl çıktıysa alçıdan öyle sanki hala. sadece yüzüme daha çok oturdu,ucu biraz daha yumuşadı gibi falan..morluklarım da 16. günümde tamamen geçmişti bu arada. ;))
ama bir doktoru bir alanda en iyi diye okuduklarınla değerlendirme.ozaman insanın beklentisi çok fazla yükselebiliyor.doktorlarla görüş,araştır kariyerlerini oku,çalışmalarını incele,eski hastalarını değerlendir ve bunun gibi başka kriterler doğrultusunda içine sinen doktoru seç cnm.

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinize merhaba..Bugün naci beyle görüşmem vardı.Kısaca anlatayım sizlere..Aslında nedendir bilmiyorum aklımda pek birşey kalmadı..Ameliyatın dual plan teknikle ve göğüs altı kesisiyle olucak.Büyüklük olarak 300 civarı dedi naci bey.Damla protez koyucağını söyledi.3 boyutlu resimlerim çekildi ve çalışma yapıldı...sanki ameliyat olmuşum gibi resimlerimi gördüm..sanki göğüslerimin arası fazla ayrık gibi geldi bana bunu naci beye sorduğumda bunun vücut yapımla alakalı olduğunu söyledi..ama yinede güzeldi.tam olarak büyüklüğüne ameliyatta karar vericek doktor ...kaldırabileceğim kadar büyük olacağını söyledi bana..bu arada damlanın daha çabuk sarktığını duyduğumu söyledim hafiften kızdı sanki.böyle birşey yokmuş..hastane konusunda da değişiklik yaptı naci bey..beni göztepe hastanesine aldı çünki hiloterm makinası oradaymış.oranın fiyatıda artmış buarada.6 milyar yani eski parayla tabii.aklıma gelenler bunlar ...Ya neolur bana cevap yazın.ben göğüslerim dimdik olsun istiyorum damla bunu sağlarmı acaba..sizlerin görüntüleri nasıl şimdilik aklıma gelenler bunlar hepinize sevgiler

Back