tesekkürler chocochocolate ,
hepiniz cok cesursunuz ben coook korkmaya basladim buradaki forumlari okuyunca
neler oluyor geriye dönüsümü olmayan birsey,allah korusun insan saglikli gidiyor
birsey ters giderse ömürboyu cekiyor iki oglum var onlara karsida sorumluluklarim
var onlara haksizlik diyede düsünüyorum.ooof cok zor, olursamda kesin naci beyde yaptiririm.
iyi günler hepinize gecmis olsun
ben sigara kullanmıyorum yeterince zayıfım bugune kadar öyle bir alerjik bişey yaşamadım hatta 6 yaşında ameliyat geçirdim anesteziyle bünyem kaldırmasa ozaman hiç kaldırmazdı ama korku işte.yani saglık için olsa umrumda olmaz.fakat güzelleşmek ugruna olunca insan korkuyo.umarım herkez sorunsuz ameliyat geçirir...evet gelişen tıp sayesinde anestezinin riskleri günden güne azalmaktadır.1982 yılında anesteziye bağlı ölüm oranı 1/10.000 iken bugün 1/200.000 miş arkadaşlar.ayrıca zaten bu ölümlere sebep olan faktörler hemen hemen belirlenmiş durumda.mesela sigara içmek anesteziden sonraki solunum problemlerini tetikliyor.doktorun uyarılarına uymayarak aç olmamak kusma sonucu akciğere yiyecek kaçmasına bile sebep oluyormuş.şişmanlık,sistemik bozukluklar riskleri artıyormuş gibi belirlenmiş etkenler mevcut.yanii günümüzde normal şartlar altında anestezi güvenli bir şekilde ameliyatlar sağlamakta.ayrıca anestezi ölümlerine neden olan ana neden gnümüzde hala her hastanede bile anestezi uzmanlarının yeterli olmaması.pekçok ameliyat anestezi teknisyenleri tarafından gerçekleştirilmekte.teknisyen denilen kişiler liseden sonra 2 yıl sağlık eğitimi almış yanii tıbbi eğitimi olmayan kişiler.anestezi uzmanı ise 6 yıllık tıp eğitiminden sonra enaz 4 sene uzmanlık eğitimi almış kişiler.yanii aradaki farkı düşünün.ve bugün türkiyedeki doktorlar arasında anestezistlerin oranı %1.7 miş :bbo:
yanii bizim için endişelencek bir durum sözkonusu değil,güvenli ellerde ameliyatlarımızı oluyoruz ama türkiye genelinde daha çooooook anesteziste ihtiyaç var gibi görünüyor... :umursamaz:
merhaba arkadaşlar ben forumun eskilerindenim..bilenler bilir çok uğraşıp ameliyat olamamış bir arkadaşınızım.ama hiç bıkmadan estetik cerrahi bölümündeki bütün mesajları hergün tekrar tekrar okudum ve sonunda sanırım bende muradıma eriyorum....cuma sabahı 9 da ataşehir şifa hastanesinde naci beye ameliyat olacağım...bu çarşamba da son görüşmemiz var..ama ne yalan söyliyeyim gönlümün bir tarafı buruk çünki hiçte istediğim şartlarda gerçekleştiremiyorum bu ameliyatı inşallah yine son dakikada bir terslik çıkmaz....naci beye inanılmaz güveniyorum inşallah sorunsuz atlatırım çünki ne bana nede çocuklarıma bakıcak kimsem yok banada destek olacağınıza inanıyorum sevgiler
merhaba arkadaşlar ben forumun eskilerindenim..bilenler bilir çok uğraşıp ameliyat olamamış bir arkadaşınızım.ama hiç bıkmadan estetik cerrahi bölümündeki bütün mesajları hergün tekrar tekrar okudum ve sonunda sanırım bende muradıma eriyorum....cuma sabahı 9 da ataşehir şifa hastanesinde naci beye ameliyat olacağım...bu çarşamba da son görüşmemiz var..ama ne yalan söyliyeyim gönlümün bir tarafı buruk çünki hiçte istediğim şartlarda gerçekleştiremiyorum bu ameliyatı inşallah yine son dakikada bir terslik çıkmaz....naci beye inanılmaz güveniyorum inşallah sorunsuz atlatırım çünki ne bana nede çocuklarıma bakıcak kimsem yok banada destek olacağınıza inanıyorum sevgiler
sevgili ruby80 chocochocolate KALEM1981 mesajlarınız ve ilginiz beni çok mutlu etti.çünki aile dahil eşim dışında kimseye haber vermeden gideceğim.ama insan birileriylede paylaşmak istiyor...çok mutluyum ama okadar da korkuyorum...her an yine bir aksilik yaşayabilirim diye.benim hayatım biraz karışık arkadaşlar..dışarıdan bakınca herkesin özendiği bir insanım...ama kimse hayatımın zorluklarını bilmiyor..zaten şimdiye kadar kendime ait bir hayatım olmamıştı.modern şartlarda kölelik yaşattı bana eşimin ailesi.neredeyse çocukluğumun bir kısmını ve genç kızlığımın tamamını onlar aldı elimden şimdi koca bir kadın oldum ve artık kendim için birşeyler yapmak istiyorum.ameliyatıma 3 gün var ve ben hala paranın bir kısmını denkleştiremedim.ama ümidimi kaybetmiyorum busefer başarıcam.ama en korktuğum şey bu kadar uğraştan sonra ya ters giden bir şey olursa....neyse yinede tekrar söyliyeyim naci beye çok güveniyorum.inşallah sorunsuz atlatırım hepinize kocaman sevgiler arkadaşlar
sevgili ruby80 chocochocolate KALEM1981 mesajlarınız ve ilginiz beni çok mutlu etti.çünki aile dahil eşim dışında kimseye haber vermeden gideceğim.ama insan birileriylede paylaşmak istiyor...çok mutluyum ama okadar da korkuyorum...her an yine bir aksilik yaşayabilirim diye.benim hayatım biraz karışık arkadaşlar..dışarıdan bakınca herkesin özendiği bir insanım...ama kimse hayatımın zorluklarını bilmiyor..zaten şimdiye kadar kendime ait bir hayatım olmamıştı.modern şartlarda kölelik yaşattı bana eşimin ailesi.neredeyse çocukluğumun bir kısmını ve genç kızlığımın tamamını onlar aldı elimden şimdi koca bir kadın oldum ve artık kendim için birşeyler yapmak istiyorum.ameliyatıma 3 gün var ve ben hala paranın bir kısmını denkleştiremedim.ama ümidimi kaybetmiyorum busefer başarıcam.ama en korktuğum şey bu kadar uğraştan sonra ya ters giden bir şey olursa....neyse yinede tekrar söyliyeyim naci beye çok güveniyorum.inşallah sorunsuz atlatırım hepinize kocaman sevgiler arkadaşlar
cnm ben böyle şeylere çok üzülürüm senağlama ,çok ta kızarımlmaz: inş bundan sonra çok mutlu olursun.cnm neden peki göztepe hastanesini tercih etmedin?fiyatı daha uygun olurdu.orası da çok güzel bir hastane.ben orda oldum ameliyatlarımı ve çok normal güzel bir hastaneydi :))
bu arada ben 5 eylüle randevu almaya çalışcam rubycim,samyelicim,pınarcım ve daha niceleriniz ayarlayabilen ayarlasın 5 eylül için.ben de daha almadım ama derinuykucum 5 eylüle almış ben de o güne isticem mümkünse eğer.sora bişeler yaparız gelenlerle opuyorumnanaktan
arkadaşlar birde merak ettiğim birşey var.Göğüslerin büyüklüğüne naci bey muayene sonrasımı karar veriyor yoksa biz istediğimiz büyüklüğü söyleyebiliyormuyuz..ben hem biraz dolgun ve sexy olsun istiyorum hemde büyük olursa çabucak sarkar sonra birde toparlatmak için 5 sene uğraşırım die korkuyorum.boyum 1.76 çok hafif balık etliyim ama çok çok az...siz nedersiniz ya..birde naci bey bana damla dedi ama aklım yuvarlakta da kalmıyor değil.sizlerin görünüşleri nasıl tarif istesem ayıp olurmu acaba....son olarak ben mi rastlamıyorum acaba .Samyeli arkadaşımızı merak ettim.hepiniz öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?