• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

tesekkürler chocochocolate ,
hepiniz cok cesursunuz ben coook korkmaya basladim buradaki forumlari okuyunca
neler oluyor geriye dönüsümü olmayan birsey,allah korusun insan saglikli gidiyor
birsey ters giderse ömürboyu cekiyor iki oglum var onlara karsida sorumluluklarim
var onlara haksizlik diyede düsünüyorum.ooof cok zor, olursamda kesin naci beyde yaptiririm.

iyi günler hepinize gecmis olsun

genel anestezi güvenilir ellerde gerçekleştirilirse ve ameliyat olan kişi ile ilgili tüm testler yapılırsa ve kişinin ciddi sağlık problemleri yoksa genel anestezi ile ilgili çok önemli sorunlar ortaya çıkmıyor. Günümüzde genel anestezi teknikleri çok ama çok gelişmiş.Gerçekten bu ameliyatları istiyorsan ve senin psikolojini olumsuz yönde etkiliyorsa bu ameliyatı düşünebilirsin.Diyorlar ya " anestezi sırasında hasta uyanabiliyor " anestezinin düzgün uygulanmaması sonucunda. Ben yıllar önce estetik dışı 2 defa ameliyat daha geçiridim ve ilk ameliyatımda anestezi uzmanı düzgün olmadığı ve iyi ayarlayamadığı için ameliyatın ortasında uyanmışım,sonra tekrar uyutulmuşum.Tabii ki ben hiç birşey hatırlamıyorum.Genel anestezi konusunda,anestezi uzmanının önemi çok fazla.Aklında ameliyatla ilgili tüm soruları çözümlemek için en iyi çözüm doktorla birebir görüşmektir. Estetik ameliyatlar,sağlıklı insanların kendi istekleri ile gerçekleştirdilen operasyonlar olduğu için hastanın sağlık bütünlüğü çok ön plana alınıyor.Nasıl bir karar verisen ver umarım senin mutlu olmana yönelik bir karar olacaktır.

ben meme büyütme ameliyatımı ataşehir şifa hastanesinde olmuştum oranın anestezi doktoru çok sıcakkanlı bir beydi güven veren bi yaklaşımı vardı ben çok memnun kaldım zaten nacı beyede ameliyatlarında işinde bilinçli profosyonle doktorlar eşlik ediyo,böyle hassas bi konuda her doktor seçicidir mutlaka ,olumlu düşünmek lazım fazla telaş ve olumsuz düşünce böyle keyfi yapılan bi ameliyatın kararını zorlaştırabiliyo doktora ve ekibine güven şart diye düşünüyorum naci bey :hooray:

evet gelişen tıp sayesinde anestezinin riskleri günden güne azalmaktadır.1982 yılında anesteziye bağlı ölüm oranı 1/10.000 iken bugün 1/200.000 miş arkadaşlar.ayrıca zaten bu ölümlere sebep olan faktörler hemen hemen belirlenmiş durumda.mesela sigara içmek anesteziden sonraki solunum problemlerini tetikliyor.doktorun uyarılarına uymayarak aç olmamak kusma sonucu akciğere yiyecek kaçmasına bile sebep oluyormuş.şişmanlık,sistemik bozukluklar riskleri artıyormuş gibi belirlenmiş etkenler mevcut.yanii günümüzde normal şartlar altında anestezi güvenli bir şekilde ameliyatlar sağlamakta.ayrıca anestezi ölümlerine neden olan ana neden gnümüzde hala her hastanede bile anestezi uzmanlarının yeterli olmaması.pekçok ameliyat anestezi teknisyenleri tarafından gerçekleştirilmekte.teknisyen denilen kişiler liseden sonra 2 yıl sağlık eğitimi almış yanii tıbbi eğitimi olmayan kişiler.anestezi uzmanı ise 6 yıllık tıp eğitiminden sonra enaz 4 sene uzmanlık eğitimi almış kişiler.yanii aradaki farkı düşünün.ve bugün türkiyedeki doktorlar arasında anestezistlerin oranı %1.7 miş :bbo:
yanii bizim için endişelencek bir durum sözkonusu değil,güvenli ellerde ameliyatlarımızı oluyoruz ama türkiye genelinde daha çooooook anesteziste ihtiyaç var gibi görünüyor... :umursamaz:

evet gelişen tıp sayesinde anestezinin riskleri günden güne azalmaktadır.1982 yılında anesteziye bağlı ölüm oranı 1/10.000 iken bugün 1/200.000 miş arkadaşlar.ayrıca zaten bu ölümlere sebep olan faktörler hemen hemen belirlenmiş durumda.mesela sigara içmek anesteziden sonraki solunum problemlerini tetikliyor.doktorun uyarılarına uymayarak aç olmamak kusma sonucu akciğere yiyecek kaçmasına bile sebep oluyormuş.şişmanlık,sistemik bozukluklar riskleri artıyormuş gibi belirlenmiş etkenler mevcut.yanii günümüzde normal şartlar altında anestezi güvenli bir şekilde ameliyatlar sağlamakta.ayrıca anestezi ölümlerine neden olan ana neden gnümüzde hala her hastanede bile anestezi uzmanlarının yeterli olmaması.pekçok ameliyat anestezi teknisyenleri tarafından gerçekleştirilmekte.teknisyen denilen kişiler liseden sonra 2 yıl sağlık eğitimi almış yanii tıbbi eğitimi olmayan kişiler.anestezi uzmanı ise 6 yıllık tıp eğitiminden sonra enaz 4 sene uzmanlık eğitimi almış kişiler.yanii aradaki farkı düşünün.ve bugün türkiyedeki doktorlar arasında anestezistlerin oranı %1.7 miş :bbo:
yanii bizim için endişelencek bir durum sözkonusu değil,güvenli ellerde ameliyatlarımızı oluyoruz ama türkiye genelinde daha çooooook anesteziste ihtiyaç var gibi görünüyor... :umursamaz:
ben sigara kullanmıyorum yeterince zayıfım bugune kadar öyle bir alerjik bişey yaşamadım hatta 6 yaşında ameliyat geçirdim anesteziyle bünyem kaldırmasa ozaman hiç kaldırmazdı ama korku işte.yani saglık için olsa umrumda olmaz.fakat güzelleşmek ugruna olunca insan korkuyo.umarım herkez sorunsuz ameliyat geçirir...

merhaba arkadaşlar ben forumun eskilerindenim..bilenler bilir çok uğraşıp ameliyat olamamış bir arkadaşınızım.ama hiç bıkmadan estetik cerrahi bölümündeki bütün mesajları hergün tekrar tekrar okudum ve sonunda sanırım bende muradıma eriyorum....cuma sabahı 9 da ataşehir şifa hastanesinde naci beye ameliyat olacağım...bu çarşamba da son görüşmemiz var..ama ne yalan söyliyeyim gönlümün bir tarafı buruk çünki hiçte istediğim şartlarda gerçekleştiremiyorum bu ameliyatı inşallah yine son dakikada bir terslik çıkmaz....naci beye inanılmaz güveniyorum inşallah sorunsuz atlatırım çünki ne bana nede çocuklarıma bakıcak kimsem yok banada destek olacağınıza inanıyorum sevgiler

merhaba arkadaşlar ben forumun eskilerindenim..bilenler bilir çok uğraşıp ameliyat olamamış bir arkadaşınızım.ama hiç bıkmadan estetik cerrahi bölümündeki bütün mesajları hergün tekrar tekrar okudum ve sonunda sanırım bende muradıma eriyorum....cuma sabahı 9 da ataşehir şifa hastanesinde naci beye ameliyat olacağım...bu çarşamba da son görüşmemiz var..ama ne yalan söyliyeyim gönlümün bir tarafı buruk çünki hiçte istediğim şartlarda gerçekleştiremiyorum bu ameliyatı inşallah yine son dakikada bir terslik çıkmaz....naci beye inanılmaz güveniyorum inşallah sorunsuz atlatırım çünki ne bana nede çocuklarıma bakıcak kimsem yok banada destek olacağınıza inanıyorum sevgiler

Öykücüm seni tekrar burda gördüğüme çok sevindim,harika bi haber inşallah herşey yolunda gidicek hiç endişelenme çok mutlu olman dileğiyle canım...mutlu haberlerini 4 gözle beklıyorum allah yardımcın olsun arkadaşım :Saruboceq:a.s.

merhaba öykücüm.ben de buradaki bütün yorumları olduğu gibi snein de yorumlarını defalarca okumuştum ve yaşadıklarını biliyorum.umarım busefer hreşey güzel olur ve aksilik çıkmaz.herhangi bir şeye ihtiyacın olursa elimden geleni yapmak isterim.cumaya kadar da yaz yine bize yerimseniben

aaaa öykücüm müthiş bir haber,inan o kadar çok sevindim ki. Biliyoruz ve eminiz ki herşey çok güzel olacak.Naci bey zaten çok farklı bir ve çok başarılı bir doktor.Sen ameliyat olmaktan vazgeçtiğinde çok üzülmüştüm,ama bak zamanla herşey yoluna giriyor.Ataşehir şifa da çok iyi bir hastane,gerçekten çok güzel ilgileniyorlar.Hiloterm denilen makineyi kullandıkları için ne ağrı ne de şişliğin oluyor,herşey süper olacak eminim.Bizi habersiz bırakma ama sevgilerimle

sevgili ruby80 chocochocolate KALEM1981 mesajlarınız ve ilginiz beni çok mutlu etti.çünki aile dahil eşim dışında kimseye haber vermeden gideceğim.ama insan birileriylede paylaşmak istiyor...çok mutluyum ama okadar da korkuyorum...her an yine bir aksilik yaşayabilirim diye.benim hayatım biraz karışık arkadaşlar..dışarıdan bakınca herkesin özendiği bir insanım...ama kimse hayatımın zorluklarını bilmiyor..zaten şimdiye kadar kendime ait bir hayatım olmamıştı.modern şartlarda kölelik yaşattı bana eşimin ailesi.neredeyse çocukluğumun bir kısmını ve genç kızlığımın tamamını onlar aldı elimden şimdi koca bir kadın oldum ve artık kendim için birşeyler yapmak istiyorum.ameliyatıma 3 gün var ve ben hala paranın bir kısmını denkleştiremedim.ama ümidimi kaybetmiyorum busefer başarıcam.ama en korktuğum şey bu kadar uğraştan sonra ya ters giden bir şey olursa....neyse yinede tekrar söyliyeyim naci beye çok güveniyorum.inşallah sorunsuz atlatırım hepinize kocaman sevgiler arkadaşlar

sevgili ruby80 chocochocolate KALEM1981 mesajlarınız ve ilginiz beni çok mutlu etti.çünki aile dahil eşim dışında kimseye haber vermeden gideceğim.ama insan birileriylede paylaşmak istiyor...çok mutluyum ama okadar da korkuyorum...her an yine bir aksilik yaşayabilirim diye.benim hayatım biraz karışık arkadaşlar..dışarıdan bakınca herkesin özendiği bir insanım...ama kimse hayatımın zorluklarını bilmiyor..zaten şimdiye kadar kendime ait bir hayatım olmamıştı.modern şartlarda kölelik yaşattı bana eşimin ailesi.neredeyse çocukluğumun bir kısmını ve genç kızlığımın tamamını onlar aldı elimden şimdi koca bir kadın oldum ve artık kendim için birşeyler yapmak istiyorum.ameliyatıma 3 gün var ve ben hala paranın bir kısmını denkleştiremedim.ama ümidimi kaybetmiyorum busefer başarıcam.ama en korktuğum şey bu kadar uğraştan sonra ya ters giden bir şey olursa....neyse yinede tekrar söyliyeyim naci beye çok güveniyorum.inşallah sorunsuz atlatırım hepinize kocaman sevgiler arkadaşlar

cnm ben böyle şeylere çok üzülürüm senağlama ,çok ta kızarım :olmaz: inş bundan sonra çok mutlu olursun.cnm neden peki göztepe hastanesini tercih etmedin?fiyatı daha uygun olurdu.orası da çok güzel bir hastane.ben orda oldum ameliyatlarımı ve çok normal güzel bir hastaneydi :))
bu arada ben 5 eylüle randevu almaya çalışcam rubycim,samyelicim,pınarcım ve daha niceleriniz ayarlayabilen ayarlasın 5 eylül için.ben de daha almadım ama derinuykucum 5 eylüle almış ben de o güne isticem mümkünse eğer.sora bişeler yaparız gelenlerle opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

merhaba canım inşallah bundan sonra herşey istediğin gibi olur.Şimdiden geçmiş olsun hayırlısıyla atlatıcaksın hayırlı haberlerini bekliyoruz hayal ettiğnden daha güzel olur inşallah a.s.

cnm ben böyle şeylere çok üzülürüm senağlama ,çok ta kızarım :olmaz: inş bundan sonra çok mutlu olursun.cnm neden peki göztepe hastanesini tercih etmedin?fiyatı daha uygun olurdu.orası da çok güzel bir hastane.ben orda oldum ameliyatlarımı ve çok normal güzel bir hastaneydi :))
bu arada ben 5 eylüle randevu almaya çalışcam rubycim,samyelicim,pınarcım ve daha niceleriniz ayarlayabilen ayarlasın 5 eylül için.ben de daha almadım ama derinuykucum 5 eylüle almış ben de o güne isticem mümkünse eğer.sora bişeler yaparız gelenlerle opuyorumnanaktan

Merhaba canım benimde kontrole gitmem gerekiyor inşallah ayarlayabilirsem sizlerle tanışmayı çok isterim randevu saat kaç gibi? opuyorumnanaktan

saatini bilmiorum cnm henüz.zaten ben de daha söylemedim belki 5ine vermezler ama randevum olmasa bile gitcem öyle bir buluşma olduğu gün.charmente de ortalardan kayboldu halinden memnun olunca :)) o da gelsinnnnn.ben randevu alınca yazcam yine buraya..

Öykücüm merhaba, yazdıklarına ben de çok üzüldüm, bilmece gibi aslında çözemedim ama elbet altında yatan nedenler önemlidir. içimizde ameliyat olmaya engel dışardan nedenleri olan bir sen varsın sanırım. yani korku, endişe, güvensizlik, ikna olamama gibi içsel nedenler değil de kafana koymana rağmen dışsal nedenlerle engellenmek daha kötü sanırım.. ama hayat kavgasının içind eherşey var ve mücadele ettikçe kendin olmaya ve kendinle gurur duymaya başlayacaksın..ben de insan ilişkileri konusunda temiz doğanlardan ama kirlenmeye zorlananlardan hissederim kendimi zaman zaman. yani iyi kalamıyoruz, izin vermiyorlar, suistimal ediyorlar ve değişime zorlanıyoruz mecburen. kim olursa olsun eşinin ailesini bırak eşin bile belli sınırları geçemez, kişiliğinden ödün isteyemez,. tabiki ben konuları bilmiyorum ama genel hayata karşı edindiğim duruştan yola çıkarak sana moral vermeye çalışıyorum. bu forumdaki arkadaşlar her zaman yanından olacaktır . moralini yüksek tut.. inşallah herşey isatediğin gibi geçer...
chocochocolatecim acele et 5 eylül için. diğer arkadaşlar siz de 5 eylüle alın,herkes bir çeşit yapsın getirsin , naci bey için kadınlar teşekkür günü düzenleyip onu da aramzıa alırız.. :teytey: ayy çok komik olur ..

[
chocochocolatecim acele et 5 eylül için. diğer arkadaşlar siz de 5 eylüle alın,herkes bir çeşit yapsın getirsin , naci bey için kadınlar teşekkür günü düzenleyip onu da aramzıa alırız.. :teytey: ayy çok komik olur ..[/QUOTE]

benim bu hafta kontrolüm var o yüzden ben de 5 eylüle alamam,ama ,işyerinden herhangi bir sorun çıkmazsa sizleri görmeye gelirim. Zaten o günkü kontrolleri bizim grup kapatır sanırım,chocholateciğimin söylediği gerçekleşecek en sonunda,o gün "biz burda yakında gün de yaparız demişti seda hanıma"delikafadulden.kendinize iyi bakın görüşmek üzere

sevgili arkadaşlar.yani chocochocolate, derin uyku,caroli,KALEM1981 ve Rubycim...gerçekten mesajlarınız benim için önemli.sizinle yanlızlık duygusunu hissetmiyorum..bir çeşit kader ortaklığı gibi hepiniz ayrı ayrı yazmışsınıız ama ben bir mesaj içinde hepinize cevap yazayım .sevgili chocochocolate ben avrupa yakasındayım ve karşıda ki hastanelerle ilgili pek bilgim yok.Naci bey ataşehir iidir deyince tamam dedim canım.Ama yarın ki randevu da değişebilir belki yarın gene yazarım.Caroli iyi dileklerine çok teşekkür ederim canım..yaşadıklarımı tek tek yazacağım inşallah canım.Derin uykucuğum,yazdıklarını tekrar tekrar okudum.en yakınım dediğim insanlar bile yaşadıklarımı senin bir kaç satırda analiz ettiğin gibi yorumlayamazlardı..bazen bilmece gibi yazdığımı biliyorum ama nasıl yazacağımı bilemediğimden canım .Ama sen çok haklısın Allah bana yaşadığım kadar daha ömür nasip edermi bilmiyorum bu yüzden artık geçmişle boğuşmaktansa geleceği şekillendirmeliyim..Kalem1981 ve ruby cim yarın naci beyle görüşeceğim ve artık yarından sonra daha mutlu ve daha enerjik mesajlar yazacağım inşallah..çok uzattım belki de bunalttım sizleri kusura bakmayın kızlar.hepinizi tanımadığım halde kafamda şekillendirdim..sanki tanıyorum bu forumda ki herkezi.herkese sevgiler arkadaşlar

arkadaşlar birde merak ettiğim birşey var.Göğüslerin büyüklüğüne naci bey muayene sonrasımı karar veriyor yoksa biz istediğimiz büyüklüğü söyleyebiliyormuyuz..ben hem biraz dolgun ve sexy olsun istiyorum hemde büyük olursa çabucak sarkar sonra birde toparlatmak için 5 sene uğraşırım die korkuyorum.boyum 1.76 çok hafif balık etliyim ama çok çok az...siz nedersiniz ya..birde naci bey bana damla dedi ama aklım yuvarlakta da kalmıyor değil.sizlerin görünüşleri nasıl tarif istesem ayıp olurmu acaba....son olarak ben mi rastlamıyorum acaba .Samyeli arkadaşımızı merak ettim.hepiniz öpüldünüz

arkadaşlar birde merak ettiğim birşey var.Göğüslerin büyüklüğüne naci bey muayene sonrasımı karar veriyor yoksa biz istediğimiz büyüklüğü söyleyebiliyormuyuz..ben hem biraz dolgun ve sexy olsun istiyorum hemde büyük olursa çabucak sarkar sonra birde toparlatmak için 5 sene uğraşırım die korkuyorum.boyum 1.76 çok hafif balık etliyim ama çok çok az...siz nedersiniz ya..birde naci bey bana damla dedi ama aklım yuvarlakta da kalmıyor değil.sizlerin görünüşleri nasıl tarif istesem ayıp olurmu acaba....son olarak ben mi rastlamıyorum acaba .Samyeli arkadaşımızı merak ettim.hepiniz öpüldünüz

canımcım,sen benden önce ameliyat olacaktın yanlış hatırlamıyorsam, 22 mayıstı değil mi,vazgeçmek zorunda kaldığında inan çok ama çok üzülmüştüm.böyle bir ameliyata karar vermek gün sayarken vazgeçmek ne kadar yıkıntı verici olmuştur,tahmin edebiliyorum.Bu forumda öyle bir sinerji,öyle bir destek var ki,gerçekten inanılması güç. Biz chocholateciğimle görüştüğümüzde sanki uzun senelerdir birbirimizi tanıyor gibiydik. Ameliyat tarihimi telefonla aldıktan sonra ailemden önce ilk ruby'cim ve samyelicim bildi. Chocholate'ciğim ameliyata gideceğim son geceye kadar bana destek oldu,şimdi nasıl ödenir bu kızların hakkı bilemiyorum. Öykücüm seni en iyi bizler anlayabiliriz,yaşamayan bilmez değil mi canım. O yüzden bu sorundan muzdarip olmayan kimselerin seni anlamasını bekleme,boşver diğerleri nasıl düşünürse düşünsün,burada önemli olan senin mutluluğun. Ya insanın isteyip te giyemediği kıyafetleri deneyip giyebilmesi ve kendine yakıştırabilmesi öyle güzel bir duygu ki.İnşallah senin de cuma gününden sonra herşey olup bitecek. Ayaşehir gerçekten çok iyi bir hastane ve çok güzel bakıyor oradaki hemşireler,saat başı kontrol ediyorlar. Hiloterm makinesi de ağrını ve şişliğini alıyor. zaten ameliyat sonrasında acı çekeceğim diye kendini şartlandırma çünkü anestezi etkisi ve verilen ağrı kesiciler yüzünden ilk gün bişey anlamayacaksın. Güzel bir uykuya dalacaksın ve o uykudan uyanacaksın,bakacaksın ki herşey olup bitmiş,eğer ben bu sene ameliyat olamasaydım,bu sayfayı kapatacaktım, o kadar çok korkuyordum ki kızlar biliyor.İğneden bile korkarım ben.delikafadulden. Canım protezin boyutu konusunda 3 boyutlu makinede senin vücuduna gidebileecek alternatif protezleri naci bey deniyor,büyük ,küçük.küçük güzel olmadı,büyük kenarlardan taştı diye yorumları birlikte yapıyorsunuz. Bana protezin ölçüsünü söylemedi, 300 de olabilir ,altı da ve üstü de olabilir dedi ki,bir tarafa 255,diğer tarafa 290 konuldu. Yani naci bey ameliyat öncesi çok da protezin ölçüsünü belirleme taraftarı değil,ameliyatta,hangisi güzel durursa onu uyguluyor,ama maşallah sen uzun boyluymuşsun. Ben 1,67'yim ve 52 kiloyum.Ben ameliyat sabahı çizimleri yaparken de naci beye şu cümleyi söyledim, " ben sizin estetik algınıza güveniyorum ve artık süngerli sütyen kullanmak istemiyorum dedim" o da sağolsun elinden geleni yaptı ve çok güzel bir sonuç ortaya çıktı ve benim ameliyatım subfacial oldu. Hadi bakalım,yarın git ,muayeneni ol ve bize de ayrıntıları anlat,burada seninle mutlu olacak bir sürü insan var,kendine iyi bak,güzel haberlerini bekliyoruz,cuma ben de klinikte olacağım,maalesef sen ameliyatta oluyormuşsun ama.:gitme:

Arkadaşlar merhaba,neredeyse hergün forumu takip etmeye çalışıyorum vakıt buldugun ilk anda başlıyorum yazmaya :) birbirime olan bu desteğimiz gerçekten hiçbir yerde görülmemiş cinsten,yeryüzünde bukadar karmaşa umursamazlık varken burada sadece yazışarak birbirimzden kuvvet almamız,görüşlerimize güvenmemiz beni çok keyiflendiriyo ve bende sanki hepinizi daha görmeden tanıyor gibiyim,bu konuda öykücüğüme katılıyorum..İnşallah öykücüm sende bi feraha kavuş iyileş hepberaber biraraya gelelim hikayelerimizi paylaşalım çok zevkli olcaktır eminim..benim ameliyatım esnasında maalesef kalemciğimin bahsettiği 3boyutlu sistem yoktu ben naci beye vucudumun kaldırabileceği görüntümün taşıyabileceği en büyüğü istedim ve herşeyi naci beye bıraktım sonucunda da hayalımden bile güzel bi görüntüye sahip oldum öykücüm damla silikon daha doğal bi görüntü veriyo ama tabi senin yapına hangisi uygunsa naci bey onu uygulayacaktır,her iki türde mutlaka çok iyi sonuç vericektir sen yeterki pozitif düşünmekten asla vazgeçme hayatındaki hiçbir olumsuzlugun seni bu karardan vazgeçirmesine izin verme hayata bir kere geliyoruz ve imkanımız varsa allahta izin verirse istedigimiz herşeyi yapmaya hakkımız var diye düşünüyorum inşallah herşey istediginden de güzel gelişir ve yeniden doğarsın güzel görüntünle öykücüm.. çok öpüyorum hepinizi arkadaşlar a.s.

arkadaşlar bende cumartesi gunune randevu aldım naci beye ilk randevumdelikafadulden bakalım nasıl geçicek..göztepede bu hiloterm denilen cihaz kullanılmıormu?

Back