tesekkürler chocochocolate ,
hepiniz cok cesursunuz ben coook korkmaya basladim buradaki forumlari okuyunca
neler oluyor geriye dönüsümü olmayan birsey,allah korusun insan saglikli gidiyor
birsey ters giderse ömürboyu cekiyor iki oglum var onlara karsida sorumluluklarim
var onlara haksizlik diyede düsünüyorum.ooof cok zor, olursamda kesin naci beyde yaptiririm.
iyi günler hepinize gecmis olsun
genel anestezi güvenilir ellerde gerçekleştirilirse ve ameliyat olan kişi ile ilgili tüm testler yapılırsa ve kişinin ciddi sağlık problemleri yoksa genel anestezi ile ilgili çok önemli sorunlar ortaya çıkmıyor. Günümüzde genel anestezi teknikleri çok ama çok gelişmiş.Gerçekten bu ameliyatları istiyorsan ve senin psikolojini olumsuz yönde etkiliyorsa bu ameliyatı düşünebilirsin.Diyorlar ya " anestezi sırasında hasta uyanabiliyor " anestezinin düzgün uygulanmaması sonucunda. Ben yıllar önce estetik dışı 2 defa ameliyat daha geçiridim ve ilk ameliyatımda anestezi uzmanı düzgün olmadığı ve iyi ayarlayamadığı için ameliyatın ortasında uyanmışım,sonra tekrar uyutulmuşum.Tabii ki ben hiç birşey hatırlamıyorum.Genel anestezi konusunda,anestezi uzmanının önemi çok fazla.Aklında ameliyatla ilgili tüm soruları çözümlemek için en iyi çözüm doktorla birebir görüşmektir. Estetik ameliyatlar,sağlıklı insanların kendi istekleri ile gerçekleştirdilen operasyonlar olduğu için hastanın sağlık bütünlüğü çok ön plana alınıyor.Nasıl bir karar verisen ver umarım senin mutlu olmana yönelik bir karar olacaktır.