Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

cnm alçın çıkmış olmalı bugün.noldu nden bişe yazmadın? merakla bekliyorum...

canm benm dün çıktı evet.tamponlardan biraz korkuyordm ama korktğm gibi değilmiş.ya bu ameliyat gerçektnnde basitmişa.sbameliyattn sonra hiç ağrım sızım olmadı benm yemek problemi falanda yaşamadm allaha şükür gayt rahattm :)hatta 2.günden itibrn dişlerimi fırçalamaya bile başladm:)
bu arada dün ilk kez burnumu gördm baya bi şiişti ama yüüzmde çok az morlk var.gördüğüm kadrıyla güzel :))şişler ininnce baya bi güzel olcak sanırım.çok teşekkür ederm sana sürekli takipte olduğn içinŞeniziiki varsın dedikleri gibi:1hug:a.s.

ooo pınarcım,hadi bakalım ,artık sen de tampondan kurtulmuşsun. senin de resimlerine bakarız artık..burun için acısız bir ameliyat diyolar ama bünye ile de bağlantılı olabileceğini düşünüyorum. Ben de gögüste acı çektim ama bana göre kendi yüzümden. Çünkü ilk 2 gün benim ağrım acım çok yoktu, ben de kendimi hiç korumadım,kollarımı kullandım,kendim kalktım ,kendim yattım acım yok diyerek. İkinci gün kıyafet deniyodum hiç bişey olmamış gibi sonraa ayy dedim benim canım acımaya başladı,ama halimi görmenizi isterdim. Bir body'nin içinden çıkamadım. Yarım saat uğraştım,body'nin içinden çıktım ama bu sefer de acıdan çok fena oldum. Sonrası yattım,kalkmadım bi daha kaydirigubbakcemile3 Anestezi de çok etkilemedi başım dönmedi.Bundan önce de ameliyat olmuştum (estetik değil ama),ıyyy 3 gün boyunca başım dönmüştü ve midem çok kötüydü. Bu sefer baş dönmesi bir kaç saat içinde geçti.Aslında estetik ameliyatlar öyle gözde büyütülecek kadar ağrılı ameliyatlar değil,Allah daha ağrılı ameliyatlardan korusun.İnsan ne kadar rahat girerse bence o kadar rahat uyanıyor. Güzellik uykusu gibi bişey.. Bence kararsız olmak en kötüsü,böyle bir ameliyatla ilgili karar verince beklemeden uygulamak gerek,beklemek sadece stres arttırıyor.

merhaba canım menun kaldınız mı ameliyattan? ben de emin değilim göğüs büyütme ameliyatı yaptıracağım. ama karar veremiyoum.

ben çok memnun kaldım naci beyden.ameliyat sonucu çok güzel benim açımdan. ben çok kararsız,çok araştırmacı ve korkak bir insanımdır.Naci beye bulana kadar o kadar çok doktorla görüştüm ki,bunlar içerisinde üniversite hastanelerindeki profesörleden tutun da bir çok kendi alanlarında iyi olduğunu düşündüğüm doktorla görüştüm. hatta başka bir profesörde olacağım ameliyatı 2 gün kalası iptal ettim.Bu araştırmaların 5 seneyi geçti,sadece naci beyin " lütfen acele etmeyin,birgün daha sabredin " şeklindeki maili ve hemen ardındaki telefonu ile araması sonucunda görüşmeye karar verdim. Durumumu özetledi,gerçekten o kadar sıkılmıştım ki ,doktor görüşmelerinden ,herkese açıklama yapmaya çalışmaktan. Ben Naci beye çok güvendim,o da sağolsun güvenimi boşa çıkartmadı. Gerçekten çok ama çok memnunum.Ameliyat olmaya karar verdiyseniz,ben derim ki bir kez de Naci Beyle görüşün, en azından onun fikirlerini de alın. yardım edebileceğim birşey olursa her zaman yardımcı olmaya çalışırım

kesinlikle chocochocolate hakkında söylediklerinize katılıyorum.naci beye olmadım ben ama o bana da çok destek çıktı moral verdi.faydalı olduğunu düşündüğü herşeyi paylaştı.ben naci bey le görüşmeye gidemedim istanbula zor olacağı için bana gel ben seni götüreyim dedi kbl etsem götürecekti ciddi ciddi annen bidaha yorulmasın dedi cnm bnm.. düşünceye bak tabi kbl etmedim nasıl kıyayım beni götür doktora bnle uğraş opuyorumnanaktan walla kim söyler bu zamanda hiç tanımadığı birine.annemede anlattım böyle böyle diye inanması güç bu zamanda böyle insan.maşşallah diyeyim nazarımız değmesin :)) umarım hayatta çokkk mutlu olursun seni kısa zamandır tanıyorum ama cidden ablam gibi oldun seni çok seviyorum bendeee :)))) :asigim:

canmn ya sendekide iiyi cesaret sen tut 2. gün dar bady giy:roflol:
kimbilir ne kadr canın yanmıştr yazık ya:çok üzgünüm:dediğin gibi burun o kar zor bir ameliyat deil .Allaha şükür benmkide hiç ağrısız geçti.benm içinde karar vermek daha zor bir süreçti.kara verdkten sonra gerisi geliyr zaten.hala inanamıyorum olduda bitti bilehihoyyyt
artk biraz şişlerim insin resmlerimi paylaşırrım sizlerle:))yorum yaparz:sm_cool:

canım geçmiş olsun sende atlattın maşallah kaydirigubbakcemile3 iyi olmana çok sevindim güle güle sağlıkla kullan yeni burnunu :içelim:

çok geçmiş olsn canm.a.s.

sevindim cnm basit olmasına senin için de..ben de diodum derin uykudan sonra,heralde benm memeyle beraber oldu diye mi burunu hissedemedim kaydirigubbakcemile3 ama daha önceki burun ameliyatımda da hiç ağrım olmamıştı diye düşünüyodum..demekki gerçekten kişiye göre değişiyomuş ama çoğu insan sıkıntı çekmio,derinuykucum anesteziden çok etkilenmiş.. :gitme:
burnunu beğenemne de çok sevindim en kısa zamanda maille foto bekliyorum yerimseniben
unutmayın ki ben naci byin hastasıyım huylarımı ondan kaptım,beni deil onu şımartın hehe opuyorumnanaktan

merhaba canım menun kaldınız mı ameliyattan? ben de emin değilim göğüs büyütme ameliyatı yaptıracağım. ama karar veremiyoum.

ben çok çok memnun kaldım ya insanın memesi yokken birden olması süper bir duygu.dışardan kimse anlamamasına rağmen vücut daha bir kıvrımlı,olması gerektiği gibi daha bir hoş duruyor.bu duygu anlatılamazz.hele bikini denemesi aşırı zevkli :içelim:
başlarda bikaç gün sıkıntı yaşıyorsun ewt ama 4. gün iyi hissediyorsun.daha sonrası da biraz sabır isteyen bir süreç.yumuşaması,izlerin iileşmesi öyle hemen olmuyor.ama iileşme sürecinde bile memenin olması bütün bunları unutturuyo yerimseniben
doktor hakkındaki memnuniyete gelince...
naci çelik çok farklıdırrr sırnaşık şey :hooray: forever..

Son düzenleme:

mervecimm cnm benimm.arkadaşlar merve de benm burnumu görüp naci beye ameliyat olmak çok istemişti ama şartları müsait olmadı gelip görüşmeye onun için başka doktora ameliyat oldu ama tabi şimdi halinden memnun. zaten önemli olan kime ameliyat olduğunuz değil,sonucunda mutlu olmanız.ben de bu yüzden naci çelik i herkes mutlu olsun diye tavsiye ediyorum herzaman yerimseniben
mervecim söylediklerin beni çok mutlu etti elimden geleni yapardım tabii ki yardımım dokuncaksa..hadi hemen iileşte artık foto gönder bana opuyorumnanaktan

offf forumu da bigün boş bırakmaya gelmiyor yanii yeteşimedeim yaz yaz... kaydirigubbakcemile3
gelelim benm meseleme.kızlar benm sanırım eylülün ilk haftasında olcak kontrolüm.rubycim senin belli mi nezamn olduğu?pınarcım,samyelicim ve diğerleri?? ben de ona göre bikaç gün erken ya da geçe alailirsem alırım.randevu alan yazsın buraya kızlar.
ben de eylülün ilk haftası giderim kontrolüme sonraki haftaya faln belki para aayrlamış olursam liposuction bayramdan önce yaptırırm belki.biraz borç yapcam olmadı ama o tarih ii benm için..ayyy az kalmış olcak böyle karar verirsem :1shok:

opuyorumnanaktan:gitme:
ama ben de gelmek istiyorum,ama haksızlık bu.randevum olmasa da sizlerle görüşmek için gelirim ama maalesef eylülün ilk haftası benim için imkansız gibi. Napalım ben de sizden gelecek dedikoduları dinlerim artık,ama eylülün 2. haftası derseniz koşa koşa gelirim..opuyorumnanaktan

çok geçmiş olsn canm.a.s.

çok teşekkürler canım. sana da büyük geçmiş olsun.. hedefe ulaşmak dünyadaki en büyük hazlardan biri.. mutlu sonlar , beklentilerin karşılanması da hedef oldu hepimiz için . allah başka keder , sıkıntı vermesin inşallah.. mesela göğsünü sağlığına kavuşmak için kaybedenler var :a015: bizimki keyfi fakat yine de psikolojik açıdan önemli.. herkese mutlu sonlar inşallah...

canım benım henüz belli deil naci bey biz seni arayıp randevuyu söylicez demişti yaz sonu diye konuştuk sanırım eylülün ilk haftalı ararlar die tahmın ediyorum olmadı ben ararım sorarım ne zaman gelim diye ayarlarım

mrb chocochocolate
bende burun ve gögüs büyütme ameliyatini beraber olmak istiyorum,ikisinin fiyati ve iyilesme süresi
hakkinda beni bilgilendirirsen sevinirim.

mrb chocochocolate
bende burun ve gögüs büyütme ameliyatini beraber olmak istiyorum,ikisinin fiyati ve iyilesme süresi
hakkinda beni bilgilendirirsen sevinirim.

ikisinin fiyatı toplamda göztepe hastanesinde 9000 tl ve iki ameliyat indirimi var 2000 tl.yanii toplamda ödeyeceğin tutar 7000 tl olyor.aynı şekilde şifa hastanesinde 11000 tl ve indirimle 9000 tl oluyor.iyileşme süresini şöyle özetleyebilirm;
burun zaten sıkıntısız bir amaliyat.ben burundan yana ağrı çekmemiştim.4. gün atelim alındı,1.hafta da ikinci sargı alındı.ikinci sargı dediim şey urun hemen kendini salıp şişmesin diye takılan bant gibi bişey.1 haftanın sonunda burnunda hiçbir sargı kalmıyor yanii.3 ay gözlük takmak yasak,1ay burnuna sert darbe almaman gerekli..
göğüs için ise 1.haftada dikişlerdeki bantlar alınıyor ve krem veriliyor dikiş izlerin için.1.haftada bir de gerekli olursa masaj hareketlerini gösteriyor naci bey sana.bunun dışında yapılması gerekn bişey yok.ilk 3 gün sıknıtılı bir ameliyat göğüs.ağrı olmasa bile yatıp kalkmak,ünesef almak biraz can sıkıcı oluyor.göğüsler çok sert ve yukarda olduğu için daraltıcı bir etkisi oluyor.4.gün normal ev yaşantına dönebiliyorsun.ben 4. gün atelim için naci beyin yanına gitmiştim ve dönüşte otobüsle tek başıma döndüm evime.evde de kimse anlamadı göğüs ameliyatı olduğumu :)) sporcuyum ve 3. hafta itibariyle istediğim hertürlü hareketi yapacak kadar ii hissediyordum kendimi.iileşme süreci böyle gelişti.bunun dışında yumuşaması ve izler biraz daha sabır isteyen kısmı.1sene sürüyormuş tam oturması.ama şuanda bikinide falan hoş duruyor,bir engeli yok yanii.beklicez artık,sonuca değer yerimseniben

tesekkürler chocochocolate ,
hepiniz cok cesursunuz ben coook korkmaya basladim buradaki forumlari okuyunca
neler oluyor geriye dönüsümü olmayan birsey,allah korusun insan saglikli gidiyor
birsey ters giderse ömürboyu cekiyor iki oglum var onlara karsida sorumluluklarim
var onlara haksizlik diyede düsünüyorum.ooof cok zor, olursamda kesin naci beyde yaptiririm.

iyi günler hepinize gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…