cnm alçın çıkmış olmalı bugün.noldu nden bişe yazmadın? merakla bekliyorum...
canm benm dün çıktı evet.tamponlardan biraz korkuyordm ama korktğm gibi değilmiş.ya bu ameliyat gerçektnnde basitmişa.sbameliyattn sonra hiç ağrım sızım olmadı benm yemek problemi falanda yaşamadm allaha şükür gayt rahattm :)hatta 2.günden itibrn dişlerimi fırçalamaya bile başladm:)
bu arada dün ilk kez burnumu gördm baya bi şiişti ama yüüzmde çok az morlk var.gördüğüm kadrıyla güzel :))şişler ininnce baya bi güzel olcak sanırım.çok teşekkür ederm sana sürekli takipte olduğn içinŞeniziiki varsın dedikleri gibi:1hug:a.s.
merhaba canım menun kaldınız mı ameliyattan? ben de emin değilim göğüs büyütme ameliyatı yaptıracağım. ama karar veremiyoum.
ooo pınarcım,hadi bakalım ,artık sen de tampondan kurtulmuşsun. senin de resimlerine bakarız artık..burun için acısız bir ameliyat diyolar ama bünye ile de bağlantılı olabileceğini düşünüyorum. Ben de gögüste acı çektim ama bana göre kendi yüzümden. Çünkü ilk 2 gün benim ağrım acım çok yoktu, ben de kendimi hiç korumadım,kollarımı kullandım,kendim kalktım ,kendim yattım acım yok diyerek. İkinci gün kıyafet deniyodum hiç bişey olmamış gibi sonraa ayy dedim benim canım acımaya başladı,ama halimi görmenizi isterdim. Bir body'nin içinden çıkamadım. Yarım saat uğraştım,body'nin içinden çıktım ama bu sefer de acıdan çok fena oldum. Sonrası yattım,kalkmadım bi daha kaydirigubbakcemile3 Anestezi de çok etkilemedi başım dönmedi.Bundan önce de ameliyat olmuştum (estetik değil ama),ıyyy 3 gün boyunca başım dönmüştü ve midem çok kötüydü. Bu sefer baş dönmesi bir kaç saat içinde geçti.Aslında estetik ameliyatlar öyle gözde büyütülecek kadar ağrılı ameliyatlar değil,Allah daha ağrılı ameliyatlardan korusun.İnsan ne kadar rahat girerse bence o kadar rahat uyanıyor. Güzellik uykusu gibi bişey.. Bence kararsız olmak en kötüsü,böyle bir ameliyatla ilgili karar verince beklemeden uygulamak gerek,beklemek sadece stres arttırıyor.
canm benm dün çıktı evet.tamponlardan biraz korkuyordm ama korktğm gibi değilmiş.ya bu ameliyat gerçektnnde basitmişa.sbameliyattn sonra hiç ağrım sızım olmadı benm yemek problemi falanda yaşamadm allaha şükür gayt rahattm :)hatta 2.günden itibrn dişlerimi fırçalamaya bile başladm:)
bu arada dün ilk kez burnumu gördm baya bi şiişti ama yüüzmde çok az morlk var.gördüğüm kadrıyla güzel :))şişler ininnce baya bi güzel olcak sanırım.çok teşekkür ederm sana sürekli takipte olduğn içinŞeniziiki varsın dedikleri gibi:1hug:a.s.
canım benim olur mu ne yaptım? ailem bile seni tanıdı. en sıkıntılı zamanlarımda evde deli divane bir aşağı bir yukarı dolaşırken sen yanımdaydın bir telefon kadar yakındın. senden gelen cevaplar doktorun verdiği apranakstan, diğer ilaçlardan daha iyi geldi valla :) bu arada liposuctiona karar vermişsin, fıstık gibisin gerek yok ama kafana koymuşsun bile.. ne dirayetli kızmışsın arkadaşım, gözün çok kara valla. ben bir burunda pes ettim :)
ameliyatla ilgili bünye faktörünü herkes dikkate alsın derim.. beslenmesine herkes dikkat etsin. ben stresten baya zayıflamıştım ve güçten düşmüştüm. tekrarlıyım, ağrı sızı yok kesinlikle, sadece burun tıkanıklığı , yutkunamamak, yemek yiyememek, nefes alamamak , kulaklarımdaki çınlama beni çok rahatsız etti. bunlarda çekilemeyecek şeyler değil.. kanama olmadı, bir iki damla .. ameliyat olmayı düşünenler , değişime hazırlarsa, psikolojileri ok. se naci bey doğru adres. doktorların bu ameliyat için ikna etmesini beklemeyin, hatta ikna edenlerden uzak durun bile derim. çünkü adı üzerinde estetik , iknalık bir ameliyat değil, kendi kararına kalmış herkesin ama naci beyde aradığınız herşeyi bulabilirsiniz.. daha fazlasını Allahtan istemek lazım artık :)
chocochocolate çim en kısa zamanda yüz yüze görüşürüz umarım. özelden yazacağım şeyler var.döncem sana :)
Kalem 1981 cim sen de sitenin en vefalı üyelerinden birisin. her aşamanı takip ettik, çok heyecanlıydın bize de gün gün saydırdın ameliyatı sana da tekrar geçmiş olsun ayrıca teşekkür ederim.. zaman mefhumu çok enterasan gerçekten, dün neler yazıyorduk şimdi neler. eskiyip forumun kıdemlileri arasında girecez, askeriyedeki gibi dede torun ilişkileri ortaya çıkacak :)
sende çok mutlusun ameliyat sonucundan süper .. ben göğüse hayatta cesaret edemem 70 beden olmasına rağmen :) bir de burundan daha zahmetliymiş. aman aman istemem :) ama önemli olan ne siteyip en istemediğini bilmek ve etki altında kalmadan fikir alışverişiyle doğru sonuca ulaşmak.
canım geçmiş olsun sende atlattın maşallah kaydirigubbakcemile3 iyi olmana çok sevindim güle güle sağlıkla kullan yeni burnunu :içelim:
merhaba canım menun kaldınız mı ameliyattan? ben de emin değilim göğüs büyütme ameliyatı yaptıracağım. ama karar veremiyoum.
kesinlikle chocochocolate hakkında söylediklerinize katılıyorum.naci beye olmadım ben ama o bana da çok destek çıktı moral verdi.faydalı olduğunu düşündüğü herşeyi paylaştı.ben naci bey le görüşmeye gidemedim istanbula zor olacağı için bana gel ben seni götüreyim dedi kbl etsem götürecekti ciddi ciddi annen bidaha yorulmasın dedi cnm bnm.. düşünceye bak tabi kbl etmedim nasıl kıyayım beni götür doktora bnle uğraş opuyorumnanaktan walla kim söyler bu zamanda hiç tanımadığı birine.annemede anlattım böyle böyle diye inanması güç bu zamanda böyle insan.maşşallah diyeyim nazarımız değmesin :)) umarım hayatta çokkk mutlu olursun seni kısa zamandır tanıyorum ama cidden ablam gibi oldun seni çok seviyorum bendeee :)))) :asigim:
offf forumu da bigün boş bırakmaya gelmiyor yanii yeteşimedeim yaz yaz... kaydirigubbakcemile3
gelelim benm meseleme.kızlar benm sanırım eylülün ilk haftasında olcak kontrolüm.rubycim senin belli mi nezamn olduğu?pınarcım,samyelicim ve diğerleri?? ben de ona göre bikaç gün erken ya da geçe alailirsem alırım.randevu alan yazsın buraya kızlar.
ben de eylülün ilk haftası giderim kontrolüme sonraki haftaya faln belki para aayrlamış olursam liposuction bayramdan önce yaptırırm belki.biraz borç yapcam olmadı ama o tarih ii benm için..ayyy az kalmış olcak böyle karar verirsem :1shok:
çok geçmiş olsn canm.a.s.
çok teşekkürler canım. sana da büyük geçmiş olsun.. hedefe ulaşmak dünyadaki en büyük hazlardan biri.. mutlu sonlar , beklentilerin karşılanması da hedef oldu hepimiz için . allah başka keder , sıkıntı vermesin inşallah.. mesela göğsünü sağlığına kavuşmak için kaybedenler var :a015: bizimki keyfi fakat yine de psikolojik açıdan önemli.. herkese mutlu sonlar inşallah...[/QU
saol canm.bilmezmiyim biz o sıkıntılı günleride yaşadık maalesefmafoldumben, inanın bizim ameliyatlar bir şey değil.sonuçtaa istedeiğimz için oldk.ama göğsünü aldrmk apayrı birşeyAllah kimsenin başına vermesin:Saruboceq:
offf forumu da bigün boş bırakmaya gelmiyor yanii yeteşimedeim yaz yaz... kaydirigubbakcemile3
gelelim benm meseleme.kızlar benm sanırım eylülün ilk haftasında olcak kontrolüm.rubycim senin belli mi nezamn olduğu?pınarcım,samyelicim ve diğerleri?? ben de ona göre bikaç gün erken ya da geçe alailirsem alırım.randevu alan yazsın buraya kızlar.
ben de eylülün ilk haftası giderim kontrolüme sonraki haftaya faln belki para aayrlamış olursam liposuction bayramdan önce yaptırırm belki.biraz borç yapcam olmadı ama o tarih ii benm için..ayyy az kalmış olcak böyle karar verirsem :1shok:
mrb chocochocolate
bende burun ve gögüs büyütme ameliyatini beraber olmak istiyorum,ikisinin fiyati ve iyilesme süresi
hakkinda beni bilgilendirirsen sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?