canım benim olur mu ne yaptım? ailem bile seni tanıdı. en sıkıntılı zamanlarımda evde deli divane bir aşağı bir yukarı dolaşırken sen yanımdaydın bir telefon kadar yakındın. senden gelen cevaplar doktorun verdiği apranakstan, diğer ilaçlardan daha iyi geldi valla :) bu arada liposuctiona karar vermişsin, fıstık gibisin gerek yok ama kafana koymuşsun bile.. ne dirayetli kızmışsın arkadaşım, gözün çok kara valla. ben bir burunda pes ettim :)
ameliyatla ilgili bünye faktörünü herkes dikkate alsın derim.. beslenmesine herkes dikkat etsin. ben stresten baya zayıflamıştım ve güçten düşmüştüm. tekrarlıyım, ağrı sızı yok kesinlikle, sadece burun tıkanıklığı , yutkunamamak, yemek yiyememek, nefes alamamak , kulaklarımdaki çınlama beni çok rahatsız etti. bunlarda çekilemeyecek şeyler değil.. kanama olmadı, bir iki damla .. ameliyat olmayı düşünenler , değişime hazırlarsa, psikolojileri ok. se naci bey doğru adres. doktorların bu ameliyat için ikna etmesini beklemeyin, hatta ikna edenlerden uzak durun bile derim. çünkü adı üzerinde estetik , iknalık bir ameliyat değil, kendi kararına kalmış herkesin ama naci beyde aradığınız herşeyi bulabilirsiniz.. daha fazlasını Allahtan istemek lazım artık :)
chocochocolate çim en kısa zamanda yüz yüze görüşürüz umarım. özelden yazacağım şeyler var.döncem sana :)
Kalem 1981 cim sen de sitenin en vefalı üyelerinden birisin. her aşamanı takip ettik, çok heyecanlıydın bize de gün gün saydırdın ameliyatı sana da tekrar geçmiş olsun ayrıca teşekkür ederim.. zaman mefhumu çok enterasan gerçekten, dün neler yazıyorduk şimdi neler. eskiyip forumun kıdemlileri arasında girecez, askeriyedeki gibi dede torun ilişkileri ortaya çıkacak :)
sende çok mutlusun ameliyat sonucundan süper .. ben göğüse hayatta cesaret edemem 70 beden olmasına rağmen :) bir de burundan daha zahmetliymiş. aman aman istemem :) ama önemli olan ne siteyip en istemediğini bilmek ve etki altında kalmadan fikir alışverişiyle doğru sonuca ulaşmak.