Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

ayyy kızlar,pınar bugün ameliyat olacaktı.sanırım bitmiştir,şimdiden çok geçmiş olsun arkadaşımıza.naci beye güvenimiz tam zaten süper bir sonuç çıkaracaktır yine.

kaç gündür pek girmiyorum internete.evet yaaa pınar ameliyat oldu ve 2 gün olduy ama girip bişeler yazmamış.umarım çok ii hissediyodur ve eminim çok güzel olmuştur burnu .pınarcım bize bilgi vermeni merakla bekliyoruz. a.s.

ben gellllldim arkadaşlar.Allah'a şükür ağrım sıızım hiç olmadı.gözlerim morardı ama yüzümde şişti:)yarın tamponlar ve alçı çıkck şuan bişi anlaşılmıo bıurnumn içi okadr dolu ki kasnak gibi gerginim:)o yüzden pek hoşuma gitmior şuan görebildiiim kadrıyla.ama inşallah tamponlr çıknca normale döncek.kalemcim ve chocochocolatam ikinizde çok teşekkür ettm öptm sizleri

hoşgelddin pınarcım,çok geçmiş olsun,ohh be sen de atlattın nihayetopuyorumnanaktan

arkadaşalar merhaba, foruma çok fazla katkıda bulunamasam da çok sıkı şekilde takipteydim. herkesin durumunu biliyorum, ameliyat olanlar olmayanlar karar verenler veremeyenler. Kesinlikle diğer arkadaşlar kızmasın ama Chocochocolate ödül vermemiz gerekiyor . ameliyat olmasına ve sorunlarından kurtulmasına rağmen sıkılmadan, bıkmadan herkesin sorularını yanıtladı. beni kendisi takip etti, durumum hakkında bilgi aldı.. en sıkıntılı ilk anlarımda hemen ona koştum ve tüm sorularımı yanıtladı. bence naci beyin yansıması , onun kadar insan. sırf bu erdeminden dolayı teşekkür ediyorum ben kendi adıma . herkesin insan kalmayı sürdürmesini diliyorum, pozitif enerji yoksunuyuz hepimiz , hayatın sıkıntıları ile uğraşırken değerlerimizi kaybediyoruz. gerçekten önce insan sonra doktor , önce insan sonra yönetici, önce insan sonra politikacı. vs vs olmak lazım.. chocochocolateye ayrı başlık açacam zaten :)
ameliyat esnasında narkozdan dolayı zaten bilmediğimiz başka alemde oluyoruz o sorun değil.. ne yapıldığını , nasıl yapıldığını doktor bilsin yeter. (kesiler, törpüler, vs içim hoş oldu yazarken bile) sonrasında ben çok kustum bunu hiç bilmiyordum ve okumamıştım.. 10 lavabo kanlı su kustum akşama kadar bu sıkıntım oldu, başım dönüyordu sürekli gözlerim kararıyordu bir de açlıktan.. ameliyat öncesi akşam 20:00 den sonra ağzıma bişey koymadığım için ve ameliyat sonrası bir kaç saat bir şey yenilip içilmediği için bu ne ya oldum dürüst olmak gerekirse.. turp gibi gidip bir hastane odasında bu tip şeylerle uğraşacağımı hiç bilmiyordum. o yüzden chocochocolate nasıl tek gidip 2 ameliyatı aynıa nda oldu hala aklım almıyor. benim eşim beni hiç bırakmadı. kusarken bile zıplayıp her seferinde beni tuttu , hemşire azarladı tek kalktığım için ilk başta . bir de ben olduğu gibi paralel yattım ilk gece evde de yüksekte yatamam. naci bey gece 1:00 de kontrole geldi , hemşirelere çok kızdı, meğer yüz şişermiş. ben de burun yer çekiminden etkilenmesin diye olabildiğince düz yattım :) uyku olayım çok kötüydü . öğlen 12:30'da ayıldım, naci bey gelene kadar gözümü kırpmadım. zanaks verdi, uyumam gerektiğini söyledi bend esabah oldu zaten gerek yok dedim, iyi ki biraz geç geldim dedi (normalde 22:00 gibi kontorle geliyormuş o gün acileden çağırmışlar) saat gece yarısı 3:00 ü geçeiyordu uyudum sabah erkenden uyandım.. taburcu olduktan sonra annemde kaldım, oturarak uyudum ondan sonra ya da uyuyamadım diyim..benim canım tatlıymış onu anladım. sürekli buz uygulamaktan faranjit oldum bu defa. boğazlarım şişince bütün vücudum hasta oldu.. arkadaşlar benim bünyem hiç sağlam değil,47 kg ile girdim ameliyata. o yüzden detay anlatıyorum çünkü birilerinden duysaydım panik yapmazdım, ben çok panik yaptım. burnum tamamen tıkandı 2 gün, sıfır nefes burundan ve yutkunurken kulaklarım basınçtan patlayacak gibi oluyordu.. yemek yiyemiyordum derken iyice zayıfladım. sürekli bu süreçte chococholatedan destek aldım. saolsun uzun uzun cevaplar yazdı. ben de ameliyat sorunsuz denince sanıyorum ki sadce burnumda bir atel görüntü kirliliği olcak:) tamponlardan çok tırstım acıyordu çünkü burnum.. nasıl çıkacak diye uykularım kaçtı. bunlar benim yaşadığım sıkıntılar. hiçbirşeyi saklamadığımız için yazıyorum..
gelelim sonrasına , benim burun ucumda bir çizgi vardı , ondan nefret ediyordum.. hafif kemer vardı ancak o çizgi olmsaydı hiç girişmezdim ameliyata. önceden makyaj yapınca kendimi güzel bulsam da hemen burnumun ucunu kapatırdım nasıl oluyorum diye tabi anlaşılmıyordu. ve ne kemik törpüsünden ne burnun küçülmesinden bu burun ucu nasıl toparlanacak diye endişeliydim. derdim yan değil, ön profildi.. bugün işe başladım, aynaya bakıyorum sürekli müthiş burun yaptı naci bey, tek sıkıntım kendime yabancı geliyorum. beni tanıyıp bilmeyenler anlamıyor, sadece bir değişiklik var sen de diyorlar,, dezavantajım tatile gidince baya yandım normalde sarışın renkli gözlü bembeyaz birisiydim , baya yandım ve dün saçlarımı röfle yaptırıp öyle başlayım işe dedim ama saolsun kuaför civciv gibi beyaza yakın bir sarı yaptı, çok çiğ duruyor şu an onun mutsuzluğunu yaşıyorum herkes burnumla değil saçımla ilgilendi. mahkemeye ver diyenler bile oldu. neyse allahtan değişebilecek bişey. ama yanık esmer yüz, çiğ sarı saç, yapılı burun ajda pekkan gibi hissediyorum ve dalga geçmesinler diye geldiğimden beri kendi kendimle dalga geçiyorum..
arkadaşlar bir burun güncesi de benden okudunuz. hepsine değiyor. aynayla barışmak. fotolarda korkmadan poz vermek ,ben çekilmedim foto ya cepten amatör çekilenler var, ama çok flu.. foto olduğunda elimde koyacağım foruma.. karar veremeyenler naci beye güvenin.. tecrübe sahibi olmayınca tüm söylenenlerin içi boş gibi geliyor ancak şimdi bunları yazarken naci bey için en güzel cümleleri kurmaya çekinmiyorum.. allah kendisine sağlık, sıhhat, huzur versin.. herkese yayılsın insanlığı inşallah. sağlık skandalalrı ile sarsılan ülkeyiz biz. en eksik şey teknik donanımdan ziyade mayalardaki bozukluk, art niyet.
Sonsuz teşekkürler doktorumuza.. kendisi için fun club bile kuralım derim.. uzun oldu, okuyanlara geçmiş olsun :)

derinkuyu çok geçmiş olsun. Sonucun iyi olmasına çok sevindim.

Ameliyattan ne kadar sonra çalışmaya başlayabildin? Ne kadar izin alınmasını tavsiye edersin?

Arkadaşlar, Naci Bey kredi kartına taksit yapıyor mu, bir bilginiz var mı? Yoksa bir seferde mi ödemek gerekiyor?

cnm işe başladığını biliyordum ve bugün gündüz evde olsaydım sana mmail atacaktım ben de.iiki buraya yazıdn da ben de haberdar oldum.okurken gözleirm doldu resmen,ben neymişim oldum.ben ne yaptım ki?herkes bu mutluluğu yaşasın korkmasın isterim,elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum ve öyle güzel şeler yazmışsın ki keşke bunları haketmek için daha fazlası gelse elimden dedim :gitme:
naci beye gelince; benm ısrarla tavsiyelerime uyanlar ameliyat olup gelip böyle güzel şeler yazınca o da mutluluğumu katlıyor ve tabii naci beyin de mutluluğunu katlıyordur eminim.işte gerçekten emeklerinin karşılığı olarak burada yazılan cümleleri hakeden o güzel insan...
umarım kendiliğine yabancılığını da atarsın bianönce üstünden de mutlu mesut yaşarsın artık yerimseniben a.s.

bu arada ben gerçekten hiiiiiç sıkıntı çekmemiştim ve bunu söyleyen çok fazla insan var.çoğu kişi gerçekten ağrı sızı hissetmiyor ama sen şanssızdın ve bana attığın her mesajda çok üzülüyordum (
bünyen gerçekten zayıfmış anesteziden çok etkilendin ama neseki atlattın ve değdiğni söyleyebiliyosun.bi ara korktum beni buluğp döveksin diye.. kaydirigubbakcemile3

canım mutlu olmana ve aramıza dönmene çok sevindim.chocholate'nin desteği inanılmaz,ameliyattan uyandıktan sonra kendime geldiğimde onun mesajını gördüm ilk .insan o kadar mutlu oluyor ki,hemen aradım canım arkadaşımı ve sesini duymak istedim,çünkü mutluluğumu paylaşmak istedim.ses sanki 40 yıldır tanıdığınız ama uzun süredir görmediğiniz bir dostunuzun sesi.Ağrıdan ağlarken,aklım birşeye takıldığımda destek kuvvetti resmen arkadaşım. Hala başını şişiriyorum,bu niye böyle,ne oldu böyle diye.kaydirigubbakcemile5 Olacağı yeni operasyonunda ben de ona desteğim her zaman.Bu sefer ilk sefer ki gibi yapayalnız olmaz,çünkü bizler varız artık. senin yaptığını kim yapar arkadaşımopuyorumnanaktan Hayat karşına hep senin kadar iyi insanlar çıkarsın.
Doktoruma gelince ,eşsiz bir insan,eşsiz bir doktor. Nefes aldığım sürece minnettar kalacağım. Benim ameliyatım rekonstruktif bir ameliyattı.Sonuçla ilgili olarak söyleyebileceğim tek şey,Naci Bey'in yaptığı iş cerrahinin yanı sıra bir sanat ve onun bu emeği karşısında saygıyla eğiliyorum.Ameliyat sonrasındaki hafta birazcık desteğe ihtiyacım oldu bu noktada sağolsun naci bey her şekilde destekti. Canım chocholatecim de aynı şekilde yanımdaydı.Bütün sıkıntılar geçiyor ve insan sadece kendisine neden yıllar önce bu operasyonu olmadığını soruyor.Herkesin böyle mutlu olmasına da çok seviniyorum.Derin uykucum ameliyat sonrasında yazdığımda heyecanlı bir şekilde sen de cevap yazmıştın,bi ara chocholate'ye sordum,derin uyku ne oldu diye ,merak ettik seni,ama herşeyin güzel olması zaten hepimizi daha da mutlu ediyor,herkese sevgilerimle

:1hug: a.s.

Çok teşekkürler chocochocolate.

rica ederim.burun ameliyatı düşünüyosun sen de sanırım.derinuyku sadece gündüzleri girer internete bana da sorabilirsin ben de burun ve göğüs birarada oldum,çok memnunum zemuszemus
işe dönmen 1 hafta sonra hiç sargısız olduğun için daha hoş olur.ama sargılı giderim dersen ertesi gün bile gidebilirsin bence.naci bey 4.gün alçı çıakrıyor,1. hafta da 2. sargıyı çıkarıyor.fazla morluğujn olmazsa 1 haftada hiçbşe olmamış gibi dolaşırsın... yerimseniben

Evet chocochocolate, burun ameliyatı düşünüyorum. 1 haftada işe gidebilmek süper olur. Yazdıkları kadar varmış, çok yardımseversin gerçekten de. Çok teşekkürler. İnşallah ben de yaptırabilirim de sonra ben de senin gibi yeni yaptıracaklara yardımcı olabilirim.

cnm alçın çıkmış olmalı bugün.noldu nden bişe yazmadın? merakla bekliyorum...

taylor teşekkür ederim. benim morluklarım, şişliklerim fazlaydı bugün 19. günüm belli belirsiz hala var çizgi şeklinde morluk. ben 15 gün insan içine çıkacak durumda değildim.. burnumu falan hiç görmedim yani gözümdeki morlukları kapatıp anlamaya çalışıyordum. 2 gündür burnumun farkındayım. herkesin bünyesi farklı . 1 haftadansa 2 hafta izin alıp işe dönmek istiyorum , riske atmak istemiyorum dediğimde naci bey olumlu karşıladı, ben forumda gördüğüm fotoları hatırlıyorum herkesin yüzü gayet normaldi, benimki öyle değildi işte morluklar geçene kadar keşke bile dedim itiraf etmek gerekirse. ama şimdi gayet iyiyim.

canım benim olur mu ne yaptım? ailem bile seni tanıdı. en sıkıntılı zamanlarımda evde deli divane bir aşağı bir yukarı dolaşırken sen yanımdaydın bir telefon kadar yakındın. senden gelen cevaplar doktorun verdiği apranakstan, diğer ilaçlardan daha iyi geldi valla :) bu arada liposuctiona karar vermişsin, fıstık gibisin gerek yok ama kafana koymuşsun bile.. ne dirayetli kızmışsın arkadaşım, gözün çok kara valla. ben bir burunda pes ettim :)
ameliyatla ilgili bünye faktörünü herkes dikkate alsın derim.. beslenmesine herkes dikkat etsin. ben stresten baya zayıflamıştım ve güçten düşmüştüm. tekrarlıyım, ağrı sızı yok kesinlikle, sadece burun tıkanıklığı , yutkunamamak, yemek yiyememek, nefes alamamak , kulaklarımdaki çınlama beni çok rahatsız etti. bunlarda çekilemeyecek şeyler değil.. kanama olmadı, bir iki damla .. ameliyat olmayı düşünenler , değişime hazırlarsa, psikolojileri ok. se naci bey doğru adres. doktorların bu ameliyat için ikna etmesini beklemeyin, hatta ikna edenlerden uzak durun bile derim. çünkü adı üzerinde estetik , iknalık bir ameliyat değil, kendi kararına kalmış herkesin ama naci beyde aradığınız herşeyi bulabilirsiniz.. daha fazlasını Allahtan istemek lazım artık :)
chocochocolate çim en kısa zamanda yüz yüze görüşürüz umarım. özelden yazacağım şeyler var.döncem sana :)

Kalem 1981 cim sen de sitenin en vefalı üyelerinden birisin. her aşamanı takip ettik, çok heyecanlıydın bize de gün gün saydırdın ameliyatı sana da tekrar geçmiş olsun ayrıca teşekkür ederim.. zaman mefhumu çok enterasan gerçekten, dün neler yazıyorduk şimdi neler. eskiyip forumun kıdemlileri arasında girecez, askeriyedeki gibi dede torun ilişkileri ortaya çıkacak :)
sende çok mutlusun ameliyat sonucundan süper .. ben göğüse hayatta cesaret edemem 70 beden olmasına rağmen :) bir de burundan daha zahmetliymiş. aman aman istemem :) ama önemli olan ne siteyip en istemediğini bilmek ve etki altında kalmadan fikir alışverişiyle doğru sonuca ulaşmak.

İyi ki 2 hafta izin almışsın o zaman. Riske atmaktansa hiçbir şey olmasa bile artan sürede dinlenilir. Şimdi iyi olmana çok sevindim. Benim bir arkadaşım başka bir doktora yaptırmıştı o birkaç ay bir gözü kan çanağı gibi gezdi ki doktorun hatası yok, doktorum çok iyi diyordu. Bu morluklar herkeste az veya çok mutlaka oluyor sanırım. Senin şu an çok azalmış olmasına sevindim. İyileşme sürecünde deneyimlerini buradan paylaşırsan çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…