• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

kontrolleri haftasonuna getiriseniz ben de koşa koşa gelirim sizi görmeyeopuyorumnanaktan,ama hafta içi iş güç var biliyosunuz:gitme:
ruby'cim sen kızım diyosun benim annem de düşünmeye başladı,çok komik yaaa:roflol:

inşallah ayarlayalım böyle bi buluşma günü oldukça eğlenceli olur eminim kaydirigubbakcemile3 benimde ailemde özenmeyen kalmadı ama hak veriyorum onlara ya özenilmicek gibi deil naci beyin ellerine sağlık opuyorumnanaktan

ooo kızın kocamanmış ben de bebek diyorum :1rolleyes: allah bağışlasın maşallah :nazar:
ya belli olmaz o iş,benm annem maşallah koca memeli kardeşim de öyle ama ben yoksun kalmışım.yani kızın inşallah bizim gibi olmaz endişelenme kaydirigubbakcemile3
ilerde doğacak kızımın memeleri için deil de,allah vermesin ben ençok herhangi bir yakınımın ya da kendimin daha ciddi durumlarda kime gideceğimizi artık bildiğim için rahatım ve mutluyum.bu işin bi de rekonstrüktif boyutu var biliyosunuz. allah korusun öyle bir durumda hem yeteneği bakımından hem de psikolojik destek çok daha önemm kazandığı için doktorumuzdan daha iyisini tanımam. :1no2:

ooo kızın kocamanmış ben de bebek diyorum :1rolleyes: allah bağışlasın maşallah :nazar:
ya belli olmaz o iş,benm annem maşallah koca memeli kardeşim de öyle ama ben yoksun kalmışım.yani kızın inşallah bizim gibi olmaz endişelenme kaydirigubbakcemile3
ilerde doğacak kızımın memeleri için deil de,allah vermesin ben ençok herhangi bir yakınımın ya da kendimin daha ciddi durumlarda kime gideceğimizi artık bildiğim için rahatım ve mutluyum.bu işin bi de rekonstrüktif boyutu var biliyosunuz. allah korusun öyle bir durumda hem yeteneği bakımından hem de psikolojik destek çok daha önemm kazandığı için doktorumuzdan daha iyisini tanımam. :1no2:

belkıde dedigin gibi olur ama bizim ailenın bayanları allah tarafından yoksun memeden yanı yeni gelen dişilerin şimdiden kaderi belli kaydirigubbakcemile3 bıde canım o bahsettigin boyut ne oluyo biraz cahilim ben bu terimlere karşı anlamadım birden:kedi:fisfisfis

inşallah ayarlayalım böyle bi buluşma günü oldukça eğlenceli olur eminim kaydirigubbakcemile3 benimde ailemde özenmeyen kalmadı ama hak veriyorum onlara ya özenilmicek gibi deil naci beyin ellerine sağlık opuyorumnanaktan

Kılzar beni de unutmayın bende varım hafta sonu yada hafta içi akşam geç saatlere olursa bende gelmek isterim

belkıde dedigin gibi olur ama bizim ailenın bayanları allah tarafından yoksun memeden yanı yeni gelen dişilerin şimdiden kaderi belli kaydirigubbakcemile3 bıde canım o bahsettigin boyut ne oluyo biraz cahilim ben bu terimlere karşı anlamadım birden:kedi:fisfisfis

cnm bildiğim kadarıyla trafik kazası gibi talihsiz olayların sonrasında oluşan yaraların,yanıkların tedavisinde ya da kanser sebebi ile alınan bir memenin tekrar yapılmasında ya da doğuştan var olmayan bir organın yapılmasında kullanılan yöntemlerin genel adı olarak tanımlayabilirim basitçe rekonstrüktif dalını.tabii ki daha detaylı ve tıbbi olarak ötesinde bir bilgim yok.ama naci çelik in bu alanlarda da herkesi şaşırtacak başarılara imza attığını biliyorum.allah göstermesin bizlere ve yakınlarımıza... :Saruboceq:

samyelicim seni unuturmuyuz hiç?sensiz asla olmaz :1hug: ama naci bey aynı gün hepimizle nasıl başa çıkar bilemiyorum.. kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
süpermiş o zaman :lepi:
inan en geç 1 ay sonra şimdiki halini unutacaksın kaydirigubbakcemile2

evet hayatımı iki döneme ayrcam:roflol:burun ameliyatından önce(B.Ö.) ve burun ameliyatından sonra(B.S.):roflol:lülülülülülü
şaka bi yanaa biran önce olup bu strestn kurtlmak en iyisi sanırım:)

$zeki.jpg
arkadaşlar bikini denedim ilk defa.dekoltesi aynen bu fotodaki gibi duruyo,çok hoş. zemuszemus ama onunkiler daha yumuşaktır sanırım :roflol: burnum da aynı bunun gibi zaten,belim de ekime böyle olur inşallah kaydirigubbakcemile3 yok abartmıyım bukadar olmaz belim ama güzel olur yine de opuyorumnanaktan çok güzel bir duygu hakkaten plajların gözü bende olcak gibi naci beyin dediği gibi :kedi:

Son düzenleme:
pınar_86 sana şimdiden geçmş olsun diorm. ben de 2. burun amlytm için doktr arştrmasındaym ve emre ilhanda karar kıldm sayılır ancak naci çelik hakknda olumlu yazılar okudum. onunla da görüşmek istiyorum. görüşmede para aldımı ve amlyt ücreti ne kadar bana bilgi verirmisin?

pınar_86 sana şimdiden geçmş olsun diorm. ben de 2. burun amlytm için doktr arştrmasındaym ve emre ilhanda karar kıldm sayılır ancak naci çelik hakknda olumlu yazılar okudum. onunla da görüşmek istiyorum. görüşmede para aldımı ve amlyt ücreti ne kadar bana bilgi verirmisin?

ben bilgi versem olur mu yerimseniben ben yaklaşık iki ay önce kendisine burun ve göğüs operasyonlarımı birlikte oldum.görüşme ücretsiz.bence emre ilhan kesinlikle çok iyi bir doktor.naci bey in de saydığı ismlerden biridir kendisi.eğer başka doktorlarla görüşmek istemezsen gönül rahatlığıyla ona ameliyat olabilirsin.ama bi de naci beyle görüşmende fayda var.naci çelik çok başka bir doktordur ve revizyon ameliyatlarında da çok başarılıdır.ameliyat ücreti belirttiğim gibi ikisini birlikte olduğum için ayrı ayrı fiyatlarından emin diilim.4500 tl olduğunu duydum yeni olan bi arkadaşımdan ama naci beyin ağzından bizzat duyduğum fiyat olmadığı için pınarın cevabı daha etkili olcak sanırım :) umarım senin için en doğru kararı verebilirsin ve şimdiden geçmiş olsun.. a.s.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 20744
arkadaşlar bikini denedim ilk defa.dekoltesi aynen bu fotodaki gibi duruyo,çok hoş. zemuszemus ama onunkiler daha yumuşaktır sanırım :roflol: burnum da aynı bunun gibi zaten,belim de ekime böyle olur inşallah kaydirigubbakcemile3 yok abartmıyım bukadar olmaz belim ama güzel olur yine de opuyorumnanaktan çok güzel bir duygu hakkaten plajların gözü bende olcak gibi naci beyin dediği gibi :kedi:

aynı benımde böle duruyo işte bikinide harşka ya kendime bakmaya doyamıom :roflol: senin burnun dunyanın en güzel burnu canım sağlıkla kullan inaşallah hepimiz sağlıkla kullanalım yaptırdıklarımızı kaydirigubbakcemile3 buarada verdigin bilgi için tşk ederim canım allah korusun tabiki böyle yeteneklı doktorlarıda basımızdan eksik etmesin :Saruboceq:inşallah naci beye herzmaan güzelleşmek için keyfine ameliyat olmaya gidelim :icecream:

Eki Görüntüle 20744

delikafaduldenvvaaaaaaaaaaaaaaay süpermiş behh..sen plajlara inme sakın yoksa bana kimsde bakmaz:roflol:

kellyr çok teşekkür ederim canımkaydirigubbakcemile3bende emre beyle naci bey arasında düşünüyordm.naci beyle görüştükten sonra kafama yattı emre beye gitmedm.ama bende çok araştrdım.emre beyde gerçekten çok iyi bir doktor.naci bey özel göztepe için 4.500 fiyat verdi cnm.senin için en doğru kararı verirsin inşlahh.kaydirigubbakcemile3iki doktrda görşme için ücret almıyor.

Eki Görüntüle 20744

merhaba canım forma giremedim bu sıralar.Benimkiler artık dahada şekillendi ve daha yumuşak tabiki.2.5 ay oldu zamanla şekli daha hoş oluyor bikinide dekolte süper zaten ben ipli üçgen bikini kullanıyorum çok hoş duruyor naci beyin ellerine sağlık ben çok acı çektim ama değdi sonuç süper.Yeni bir ameliyat kararı almışsın şimdiden hayırlı olsun opuyorumnanaktan

merhaba canım forma giremedim bu sıralar.Benimkiler artık dahada şekillendi ve daha yumuşak tabiki.2.5 ay oldu zamanla şekli daha hoş oluyor bikinide dekolte süper zaten ben ipli üçgen bikini kullanıyorum çok hoş duruyor naci beyin ellerine sağlık ben çok acı çektim ama değdi sonuç süper.Yeni bir ameliyat kararı almışsın şimdiden hayırlı olsun opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim cnm.vücudumda beğenmediğim bölgeleri düzeltince fazlalıklarıma da tahammülüm kalmadı ve karar böyle çıktı sanırım :) inşallah o da süper olcak.ekimde falan düşünüyorum bakalım...

Son düzenleme:
Back