Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kontrolleri haftasonuna getiriseniz ben de koşa koşa gelirim sizi görmeyeopuyorumnanaktan,ama hafta içi iş güç var biliyosunuz:gitme:
ruby'cim sen kızım diyosun benim annem de düşünmeye başladı,çok komik yaaa:roflol:
kızlar naci bey burun ameliyatını kaça yapıyor?
ooo kızın kocamanmış ben de bebek diyorum :1rolleyes: allah bağışlasın maşallah
ya belli olmaz o iş,benm annem maşallah koca memeli kardeşim de öyle ama ben yoksun kalmışım.yani kızın inşallah bizim gibi olmaz endişelenme kaydirigubbakcemile3
ilerde doğacak kızımın memeleri için deil de,allah vermesin ben ençok herhangi bir yakınımın ya da kendimin daha ciddi durumlarda kime gideceğimizi artık bildiğim için rahatım ve mutluyum.bu işin bi de rekonstrüktif boyutu var biliyosunuz. allah korusun öyle bir durumda hem yeteneği bakımından hem de psikolojik destek çok daha önemm kazandığı için doktorumuzdan daha iyisini tanımam. :1no2:
inşallah ayarlayalım böyle bi buluşma günü oldukça eğlenceli olur eminim kaydirigubbakcemile3 benimde ailemde özenmeyen kalmadı ama hak veriyorum onlara ya özenilmicek gibi deil naci beyin ellerine sağlık opuyorumnanaktan
canm ben zaten gittim naci beye hatta bu cuma ameliyat oluyorum:))ona benzer bi burun olcak inş.
belkıde dedigin gibi olur ama bizim ailenın bayanları allah tarafından yoksun memeden yanı yeni gelen dişilerin şimdiden kaderi belli kaydirigubbakcemile3 bıde canım o bahsettigin boyut ne oluyo biraz cahilim ben bu terimlere karşı anlamadım birden:kedi:fisfisfis
süpermiş o zaman :lepi:
inan en geç 1 ay sonra şimdiki halini unutacaksın kaydirigubbakcemile2
pınar_86 sana şimdiden geçmş olsun diorm. ben de 2. burun amlytm için doktr arştrmasındaym ve emre ilhanda karar kıldm sayılır ancak naci çelik hakknda olumlu yazılar okudum. onunla da görüşmek istiyorum. görüşmede para aldımı ve amlyt ücreti ne kadar bana bilgi verirmisin?
Eki Görüntüle 20744
arkadaşlar bikini denedim ilk defa.dekoltesi aynen bu fotodaki gibi duruyo,çok hoş. zemuszemus ama onunkiler daha yumuşaktır sanırım :roflol: burnum da aynı bunun gibi zaten,belim de ekime böyle olur inşallah kaydirigubbakcemile3 yok abartmıyım bukadar olmaz belim ama güzel olur yine de opuyorumnanaktan çok güzel bir duygu hakkaten plajların gözü bende olcak gibi naci beyin dediği gibi :kedi:
Kılzar beni de unutmayın bende varım hafta sonu yada hafta içi akşam geç saatlere olursa bende gelmek isterim
Eki Görüntüle 20744
arkadaşlar bikini denedim ilk defa.dekoltesi aynen bu fotodaki gibi duruyo,çok hoş. zemuszemus ama onunkiler daha yumuşaktır sanırım :roflol: burnum da aynı bunun gibi zaten,belim de ekime böyle olur inşallah kaydirigubbakcemile3 yok abartmıyım bukadar olmaz belim ama güzel olur yine de opuyorumnanaktan çok güzel bir duygu hakkaten plajların gözü bende olcak gibi naci beyin dediği gibi :kedi:
pınar_86 sana şimdiden geçmş olsun diorm. ben de 2. burun amlytm için doktr arştrmasındaym ve emre ilhanda karar kıldm sayılır ancak naci çelik hakknda olumlu yazılar okudum. onunla da görüşmek istiyorum. görüşmede para aldımı ve amlyt ücreti ne kadar bana bilgi verirmisin?
delikafaduldenvvaaaaaaaaaaaaaaay süpermiş behh..sen plajlara inme sakın yoksa bana kimsde bakmaz:roflol:
Eki Görüntüle 20744
merhaba canım forma giremedim bu sıralar.Benimkiler artık dahada şekillendi ve daha yumuşak tabiki.2.5 ay oldu zamanla şekli daha hoş oluyor bikinide dekolte süper zaten ben ipli üçgen bikini kullanıyorum çok hoş duruyor naci beyin ellerine sağlık ben çok acı çektim ama değdi sonuç süper.Yeni bir ameliyat kararı almışsın şimdiden hayırlı olsun opuyorumnanaktan