Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

benim gözlemlediğim,bildiğim ve yorumum doğrultusunda bu sorunuza şöyle bir cevap verebilirm.tasarımda yapılan çizim öncelikle sizin orda kendinizi görmeniz,doktora ne istediinizi daha iyi ifade edebilmeniz için önem taşıyor.orada yaklaşık bir çizim yapıldıktan sonra doktor ameliyattan önce bir plan çıkarıyor.örneğin dudak üstü nekadar mesafe olcak,burun ucu kaç derece kaldırılcak,burun küçültülcekse nekadar küçültülcek,kaş arası nekadar törpülencek,oyukluk nekadar olcak..vs bunların hepsi o program üstünde planlanıyor.sonuçta elbette tasarımın birebir aynısı olmuyo ama bence daha güzeli oluyor.tecrübeli bir doktor canlısı üzerinde daha başarılı olur bence.tasarımcı diil ki bu, bu estetik cerrah kaydirigubbakcemile3 göğüs için zaten bi tasarım yapılmıyo neredeyse sadece mesafeler belirleniyor ve anlatılıyor program üzerinde.3 boyutlu makina olayını kontrolümde naci bey şöyle bi gösterdi.yaptığı değişiklikleri 360 derece dönebilen bir slüet ya da portre üzerinde gösteriyo işte ben de detayını bilemiyorum.onda muayene olursam onu da anlatırım size bigün kısmetse mafoldumben

Son düzenleme:
doktorla görüşmeklik bi durumum yok benim herhangi bi ameliyatlık sorunumda yok sadece bi konuda görmüştüm fiyatları özellikle bu doktorun ateş pahası Türkiye şartlarında bu kadar pahalı ameliyat yapmanın ne gibi gereği var anlamış diilim..

malzemelerden kastım ameliyat malzemeleri aslındaherhalde ordan gelio bölee ameliyat pahalı etkisi mi var ne haha

naci çelik'in diğer doktorlardan ekstra bi pahalılığı yok ki sevgili innova.bence yeterince bilgi sahibi değilsin bu konuda.bir doktorun fakir olduğu için kestirmeden zengin olma hayaliyle fiyatları basması da çok mantıklı gelmedi bana akıl faaaakiri olmadığım için. :roflol: ama pahalıysa bile sevin işte benim ihtiyacım yok diye düşünüp süprizzzzz

tabi seviniorum :sm_cool:sende herkese cvp yazcak kadar bilmişsin bakıorumda yoksa akrabası felan mısın pek savundun haha nese fikrimi söledim hadi sağlıcakla kal bbyyyyy

ben naci bey dışında 4 tane doktorla görüştüm yaklaşık 1 ay içinde. gerçekten fiyatlar arasında uçurum yok arkadaşlar.hastanesine göre farklılık gösteriyor fiyatlar.o da ameliyathane ücretleri farklı olduğu için sanırım her hastanenin.evet piyasada çok ucuza yapan isimler yok değil ama benim ciddi olarak görüştüğüm 4 doktorun fiyatı birbirine çok yakındı.umarım bu cevabım için de yakınımısın diye bir cevap gelmez :)
burada sürekli yazılan birşey var aylardır misafir olarak takip ettiğim için biliyorum, burada asıl amaç insanların birbirine deneyimleri ile yardımcı olması, yoksa o doktora ol buna olma demekle kimsenin alakası yok. değil mi?

sevgiler

tabi seviniorum :sm_cool:sende herkese cvp yazcak kadar bilmişsin bakıorumda yoksa akrabası felan mısın pek savundun haha nese fikrimi söledim hadi sağlıcakla kal bbyyyyy

nerden bildin yafhuu naci çelik benim hatta :roflol: fikir belirtmek ayrı bişey,böyle uzaydan mı geitiryolar aman da fakir mi ne gibi saçma yorum yapmak ayrı bişey. herşeyin bi piyasası,her emeğin bir karşılığı var dimi? sen de 12 sene okul okusaydın da daha ucuza yapsaydın keşke fiyatlarını biz de gelir sana ameliyat olurduk ne güzel şakkıdı burdaki faydalı paylaşım ortamına bi katkın olduğunu göremediğim için dışladım seni kusura bakma çok incittiysem kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

teşekkür ederim arkadaşım doru düzgün bi açıklama ve insanca bi yorum senden aldığım için saol :)

ayy öff artık su doktorun yakını mısın sekreteri misin muhabbetlerinden gına geldi yaa, inanmıyorsanız okumayın ya da yazılanlara inanmayın arkadaslar aaaa

teşekkür ederim arkadaşım doru düzgün bi açıklama ve insanca bi yorum senden aldığım için saol :)

Arkadaşlar gerçekten çirkinleşmeye gerek yok
burada hepimizin merak ettiklerimizi,tecrübelerimizi paylaşıyoruz
Sen misin doktor akrabasımısın gibi şeyler düşünülecekse bu forumda ne işimiz var
Bende Naci bey'in hastasıyım çok memnunum ve herkesle paylaşıyorum memnun olmasaydımda paylaşırdım ama bilmeden tanımadan yorum yapmak kötü

çok talihsiz ve saçma bir yorum olmuş bence.. neden bu ara estetik topiklerini germe ihtiyacı duyuluyor anlamıyorumCADIARZU

kızlar aranızda naci çelik veya başka herhangi bir doktora burun ucu ameliyatı olan varmı? veya bi tanıdığı?
bu konuda paylaşımlarınızı bekliyorum arkadaşlar zira pekde yardım alabildiğim bi konu değil maalesef

charmante ciğim sen naptın?kararını verdin ameliyat iiçn ama tarih nezamn düşünüyosun?

canım ben bu akşamüzeri 2. görüşmeye gidiyorum.3 boyutlu cihazla resim çekimi yaplacak ameliyat planı kararlaştırılacak.naci beyin müsait olabildiği en yakın tarihi almak istiyorum.ama sanırım haftaya kongreye davetliymiş oraya gidecekmiş.bakalım....bu akşam görüşme sonrası detayları aktarırım.ama öyle içim rahat ki sanki üzerimden yük kalktı doktoruma karar verdiğim anda.

sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…