Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden şimdi çok kızdım işteee. ben nasıl yetişemedim.ben neden göztepede hiloterapili ameliyat olamadım?benim neden 360 derece fotoğrafım çekilmedi?ama çok kıskandım yaa.aşkolsun naci bey.insan ben ameliyat olcağımnda getirtmez mi bu yenilikleri :umursamaz: neseki herşey mükemmel gidiyo o yüzden küsmedim kaydirigubbakcemile3

bu arada zeynepçim çok sevindim karar verebilmene.ben en başından beri hep söyledim sana başka doktorlara da git görüş,ozaman için daha rahat olur diye ama karar senin tabi.naci beyin seni de hiç üzmiceğine çok eminim.yine de naci beyin de dediği gibi beklentin çok yüksek olmasın.mesela ben hiçbir beklenti içinde gitmedim naci beyle görüşmeye.yani sdece güzel bir burun istiyorum diyip duruyodum görüştüğüm doktorlara kaydirigubbakcemile3 naci bey çizimi yapınca beklediğimin tam da öyle birşey olduğunu gördüm. kafamda kesin bişey yoktu anlıcağın ve sonuçta naci bey yüzüme yakışan bir sonuç çıakrdığı için düşünmedim bile şurasını şöyle mi istiyodum,böyle mi istiyodum diye.herkes te çok beğenince kafamda hiç takıntı kalmadı.tabi ki yüksek beklenti içinde olmamak gerekir bu çok önemli sonuçtan mutlu olmak için..

Son düzenleme:
canım kimseyi unutmadım senin biraz tedirgin olduğun noktalar vardı ben de tedirgin oldum.. :)
choco o kadar memnun ki hayatından ona da dedim . bana yazdığın cesaret dolu cümleleri duvarıma asıp ameliyata hiç korkmadan gireceğim diye. bu tip kritik kararlarda en ufak şüpheye tahammül yok gerçekten. ben herkese teşekkür ediyorum. herkes yardımcı oldu gerçekten. arada bazı pürüzler olmuş naci beyle ilgili ama olsun yazılan cevaplarda da başka tecrübeler aktarılmış. her eleştiri geliştirir aslında. bun site olmasaydı deniz akkaya en bilinen güzel estetikli olduğu için hala Onur erol a ameliyat olmak için para biriktiriyor olabilirdim. hiç bir fikrim yoktu gerçekten. bana özelden foto gönderen, tecrübelerini aktaran ve bunları yazarken kesinlikle çok dikkatli davranan herkese duyarlılığından doalyı teşekkür ediyorum.. çok önemli arkadaşalr bu paylaşım siteleri. yanlış yönlendirme yanlış tercihler ve suya düşen hayaller. sonuçlar çok daha afzla vahim de olabilir. en önemlisi aslında burada yazan kişilerin hiç bir doktorun akrabası , yakını olmaması gerekliliği. bu objektif olmaz çünkü. ama bunu hiç birimiz bilemeyiz..

işte kafama takılan tek soru bu. başka doktor.. başka soru işaretleri, yeni ikilemler.. ne yapsam bilemiyorum.. ben bir şeye takıldım mı sonunda yanılacakta olsam onu denemek isterim. o yüzden dönüp dolaşıp naci bey diyeceğim sanırım. bana çok uç çok farklı bişey söyleyecek ki diğer doktor tercihimi ondan yana kullanacağım.. ama en güzel durum artık doktorlarımız gerçekten rekabet ederken çok farklı yöntemler kullanıyorlar, başka doktoru eleştirmiyorlar, sadece kendilerinden bahsediyorlar. kendilerini ortaya koyuyorlar. 100 % beğenme garantisi vermiyor hiçbirisi.. çünkü bunun iiçin 360 derece dönen alet değil kafa okuyan ve bunu resme döken makina lazım. :)

kıskanma, şu an sonucu güzel olan biri olarak bizim seni kıskanmamız gerekiyor. ama kısakanmıyoruz çünkü herkes iyi olsun mutlu olsun, birey mutluluğu = toplum mutluluğu.. sonuçta biz en yakın sadece 1 hasta tanıyoruz,1 hastayla çok yakınız o da kendimiz. kendi içimizdeki kendimiz. ama doktorlar bir sürü hasta görüyorlar, artık içimizdekini, gözümüzdekini okuyorlar. yani naci bey tecrübeli bir doktor. bekelnti çıtam çok yüksek değil.. beni charlize therona falan benzetmesini beklemiyorum nihayetinde.. :) umarım doğru yapıyorum. bu arada bana çok dolu gelmişsin dedi. o kadar da soru sormadım. gözlerimden anlamış öyle dedi..

iyileştiren maske nasıl bişey?biraz daha açar mısınız? :uhm:

tatlım naci beyin ameliyat yaptığı hastanelerde kullandığı bir makina.hiloterapi deniliyor bu işleme.ameliyattan çıkınca direk yüzüne bir maske ile buz uygulamasına eşdeğer bir işlem uygulanmaya başlıyor.ama sanırım bu daha dengeli bir soğukluk ve devamlı soğukluk sağladığı için buzdan çok daha iyi sonuç veriyor.çk detayına gerek yok işte sonuç itibariyle morlukların ve şişliklerin çok daha az oluyor,hatta hiç yok denecek kadar... kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
iyileştiren maske nasıl bişey?biraz daha açar mısınız? :uhm:

İnan ben de bilmiyorum teknik kısmını. sadece daha kolay iyileştiren bir şeymiş. işe dönme sıkıntısı olanla riçin ideal olabilir. nitekim ben işyerindekilere söylemeyi düşünmüyorum anlamazlarsa üzülür müyüm sevinir miyim onu da bilmiyorum :)

ha şimdi söyleyince hatırladım birinin öyle resmi vardı burada hatta bende ne kadar orjinal bişey diye dşünmüştüm.gerçekten süper. a.s

herkese merhaba,
bende burun estetigi olmayi dusunuyorum ama herkes gibi benim de bazi kaygilarim var..sonucta geri donusu olmayan bir ameliyat bu ..benim Naci beye ameliyat olan arkadaslara sormak istedigim soru sanirim naci bey 3boyutlu resim cekipte nasil olucagina dair olan resmi de gosteriyorumus muayenede.o yaptigi resim ile ameliyat sonrasi olan burun arasinda cok farkliliklar oluyor mu yoksa yuzde doksana yakin ayni mi oluyor?banada cevap yazarsaniz cok sevinirim..

kızlar bu üç botyutlu resim gerçekten müthiş bişey,hatta süper ötesi.insan en azından aklında canlandıramadığı şeylerin nasıl olacağını bu üç boyutlu tasarımla görebiliyor.Benim çok hoşuma gitti.Umarım ameliyat sonrası da benzer bir sonuç ortaya çıkar.

merhaba
En son gorusmeye gittigimde 3 boyutlu resim ceken makine gelickti gelmis mi?

Orada tasarım mı yapiliyor , sonrada ameliyatda o tasarım mı ortaya cıkıyor
resimde tasarlamakla ameliyatda yapilan birebir ayni nasil olucak ?
Anlamadım ben

eveeeet arkadaşlar...gittim...gördüm ve geldim...ama en güzeli de karar verdim.naci beye ameliyat oluyorum.gerçekten her birinizin söylediği gibi işinde iyi olduğunu belli eden, güvenilir, açıklayıcı bir doktor.kliniğine gittim heyecanımdan biraz da erken gittim.iyiki de çoook erken çıkmışım evden bağdat caddesi trafiği korkuçtu.orada bekleyen kontrol hastaları vardı.içeriden yeni hastasıyla çıktı ameliyat tarihini kararlaştırdılar ve hastası güle oynaya gitti. o arada kontrol hastalarını gördü, ben biraz daha bekledim neyse ben içeri girdim, naci bey konu hakkında beni çooookk detaylı olarak bilgilendirdi.soru sordum anlattı, sormadan anlattı.ama konu hiç burada anlatıldığı gibi basit değil arkadaşlar.ameliyat sonrası oluşabilecek, morluk, şişlik, ağrı ...vs olumsuz durumlar hakkında konuştu ve "bunlar olası durumlar, herkeste olacak diye birşey yok ama bende olabilir diye düşünmelisin" dedi. ve kararımı bu şeklide vermem gerektiğini söyledi, yani kısaca herşeyin kötüsünü bilerek, başıma gelebileceğini düşünerek karar vermem gerektiğini anlattı.yüksek beklentilerin güzel sonuçları bile gölgede bırakabileceğini anlattı.çok gerçekçi geldi ama biraz da korkuttu tabi beni anlattıkları.neyse fotograflarım çekildi.(hem burun hem de meme resimlerim).sonra resimlerim üzerinde bana burun ve meme özelliklerimi gösterdi.neler yapılabileceğini anlattı. sonra burun çalışmamı yaptı. önce beni dinledi, nasıl bir burun istediğimi anlattım. hem benim istediğim gibi hem de kendi kendisinin uygun gördüğü bir resim çalışması yaptı. yandan gördüğüm resimde burnum harika görünüyordu, ama ben önden çalışmayı göstermesini istedim. ama resim üzerinde önden çalışma yapmanın net bir görüntü vermeyeceğini anlattı. zaten 3 boyutlu resim çeken cihazı bu nedenle almışlar.onda çekilen resimlerde burnun yandan çalışması yapıldığı zaman önden nasıl görüneceği birebir gösteriyormuş. daha da güzeli işte burada bomba geliyor kızlarrrrr !!!!! diyelim ki meme protezi yaptıracaksınız 300lük protez nasıl duruyor, 200lük protez nasıl duruyor birebir görebiliyormuşuz.tabi ben hemen 3 boyutlu resimde göstermesini istedim hem meme hem de burnumu. bana hayır şimdi olmaz dedi. önce anlattıklarını düşünmemi, bu ameliyatları gerçekten isteyip istemediğine karar vermemi söyledi. sanırım kafamda netleşmediğini hissetti dedim kendi kendime. karar verdikten sonra da ameliyat gününden 1 hafta önce 1 saatlik görüşmemiz daha olacakmış o zaman 3 boyutlu resim çalışması yapılacakmış. ben de ikna olmam için 3 boyutlu çalışmanın etkili olabilceğini falan anlattım. o zaman bu sistemin hastayı ikna etmek için değil de ameliyat öncesi bir plan gibi olduğunu söyledi.

neyse ben kararımı verdim, naci beye ameliyat olcağım şimdi 2. görüşme için randevu alacağım ve 3 boyutlu cihazla ameliyat planım yapılacak. umarım bu hafta içinde randevu saati bulabilirim.

şimdilik bu kadar kızlar....umarım görüşmeye gideceklere yardımcı olabilmişimdir. görüşme öncesi sıkıntıları yaşayan biri olarak bunun nasıl sıkıntılı bir durum olduğunu biliyorum. şimdi başka sıkıntılı süreç başlıyor o başka :)

sevgilerrrrr

cnm bu güzel karardan dolayı tebrik ediyorum seni alkisalkisalkis

ben de bugün 4. hafta kontrolüme gittim.herşey normal,gayet güzel,bi aksilik yok.göğüslerle ilgili olarak istediğim bütüüüün sporları yapabiliyorum artık kaydirigubbakcemile2 , izler için olan kreme 2 ay daha devam,istediğim sütyeni takabilirim hatta hiç takmasam daha iyibile olurmuş rahat ediyosam.nasıl istersem öyle yapabiliyorum.burun için kullandığım sprey ve kremi bırakabilrmişim artık ama burnumun içinde kuruluk olursa kremi kullanabilrmişim.göğüslerin yumuşamasını ve tam şeklini almasını beklicez artık,başka derdi yok.ooooo ona da daha çoooooooook var :1no2:

Son düzenleme:
charmante haftayaki görşmenden sonrada paylaşımlarını özellkle fiyat konusunda bekliyoruumm.:)
umarım herşey ama herşey gönlünce oluurrrr

cnmm bana çok dolu gelmişsin derken ne açıdan öle bişey dedi doktor açıkçası merak ettiim.beklentmde çok yksek deil demişsin.ama anlamadm vlla.
yaa takıla takıla neye takıldım hrbi komk ama mrk ettm naapiim:)

merhaba canım senin adına sevindim.Keşke biz ameliyat olduğumuzda bu 3 boyutlu makine olsaydı opuyorumnanaktan

internetteki yorumlar ve hastalar üzerindeki beklenti çıtası arasında kurulan orantı ve bu beklentiyle doktorla ilk tanışma. sanırım bundan duyulan bir rahatsızlık söz konusu..
ilk doktora gidilse ve doktorun anlattıklarıyla fikir oluşmaya başlasa daha farklı olur sanırım. ben dediğim gibi bir burun değişikliği ile sihirli değnek değeceğini ve bambaşka biri olacağımı sanmıyorum ki böyle düşünenlr çok fazlaymış onu anladım.. olan malzemeden ne çıkar az çok tahmin edebiliyorum :) estetik branşının en zor yanı bu. hasta psikolojisi. kalp hastası olsan ya ameliyat ya ölüm der doktor. burda öyle bir şey yok, keyfi bir operasyon için doktorun bizleri ikna etmesini bekliyoruz.. kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…