kızlar ben geldim. dün 10.30 ta ameliyata girdim ve herşey bir anda olup bitiverdi sanki.gerçekten naci beye o kadar güveniyordum ki ne ameliyat öncesi bir gerginliğim ne de stresim vardı. Herşey inanın çok güzel geçti. Naci bey mükemmel bir doktor.Benim sonuçla ilgili çok güvenmemi istedi,ama yaptığı tasarımdan daha müthis bir sonuç ortaya çıkarttı.Ameliyatı Ataşehir şifa da oldum,hemşireler ve personel de süper zaten. Gece boyu ilgilendi sağolsunlar. Burcu hemişre özellikle sık aralıklarla kontrole geldi. Hepsi birbirinden ilgililer. Ameliyat öncesi naci bey çizimleri yaptı,herşeyi ona bıraktım,çünkü işin uzmanı olan o ve ben naci beyin estetik algısına gerçekten güvendim.Bugün 4 saat yolcululukla evime geldim. Ağrım var ama dayanılmayacak gibi değil,yarın yine kontrolüm var. Kızlar gerçekten bu ameliyatı olmak isteyenler gözlerinde çok fazla büyütmesinler lütfen .Naci bey gibi profesyonel bir doktor yanı başınızda olunca herşey mükemmel oluyor. Gerçekten çok ama çok doğru bir karar verdiğime bir kez daha ikna oldum.Ameliyata gitmeden önce yapılan o iğne ne öyle.süper bişey .ameliyathaneye giderken yaptılar,asansöre binerken ortalık karadı hafiften,sonra ameliyathanedeydim,bir an naci beyi telefonla konuşurken gördüm,sonrasında anestezi doktoru,uyutuyoruz dedi ve ben gittim ve gözlerimi açtığımda ameliyatınız bitti ,diye bir ses duyduğumu hatırlıyorum. Sonra odamdaydım,yine sesleri duyuyordum,birşeyler saçmalıyordum ama ne saçmaladığımı hatırlamıyorum.Direnlerle ilgili şunu söyleyebilirim,ciddi insanın canını açıtıyor çıkarken,hatta ameliyat kesisinden daha çok benim direnlerimin yeri ağrıyor.Naci beyin tecrübesine güvenin ve herşeyi ona bırakın.ne derlerse desinler o benim elleri sihirli olan doktorum. Hayatımda onun sayesinde can sıkıcı bir dönemi kapattım sağolsun,bundan sonrası ile de şüphem yok.Ben kendimi naci bey gibi bir doktor bulduğum için gerçekten çok ama çok sanslı hissediyorum İnanın Türkiye'nin yetiştirebileceği nadir değerlerden birisi. Bunun yanısıra ameliyata gidene kadar desteğini benden esirgemeyen canım chocolate'ye ayrıca teşekkür borçluyum. Ruby ve samyeliye de sonsuz teşekkür ediyorum. Kızlar gidip biraz dinleneyim,birazcık ağrılarım var okadar da olacak sanırım sevgilerimle