Merhabalar ,
Çok geçmiş olsun arkadaşım..Forumu uzun zamandır takip ediyorum. günlerini saydığını ve ameliyat için çok heyecanlandığını hepimizle paylaştın ve bunu hissettik. burada herkesin yazdığı her kelime bu işe gönül verenler için bir ışık. herkes tereddütlü çünkü ameliyat kolay olsa da karar almak hiç bu kadar kolay değil.. ben burun ameliyatı olacağım bu arada. eski burunu arama riski .. düşünmesi bile çok kötü . ben de naci beyle 2 görüşmeye gittim toplam ve başka hiç bir doktora gitmedim. chocochocolate bana çok yardımcı oldu sağolsun bir de zuzu :) 18 temmuz ameliyat günüm.. çok heyecanlıyım ve uykularım kaçıyor. ameliyat olduktan sonra 15 gün aynaya bakamam gibi geliyor. hatta bandajlar açıldığında aynaya bakmak benim için ameliyattan daha zor. bunları düşnüyorum. umarım bu stres ameliyatı kötü etkilemez.. sen nasılsın şu an? ben ameliyat sonrası ile ilgili tek kelime konuşmadım doktorla. nefes alabilecek miyim, kanamam olursa ne yapacağım, hiç bir fikrim yok.. sen nasılsın şu an.. ağrı var mı? bu arada burundu değil mi senin de.. inan kafam yerinde değil. yoksa tek tek biliyordum kim ne olmuş oalcak :) foto göndersen çok mutlu olurum. eski halini de çok merak ediyorum..
acil şifalar , darısı başımıza..
benim en zor sürecim ameliyata karar verebilmekti. sağolsun kızlar bu konuda çok yardımcı oldular.ben naci beye ameliyat olmaya 2 sene önce karar vermiştim,ama kendisine de söylediğim gibi ameliyat sonrası süreçten çok korkuyordum. İnan benim kadar pimpirikli,korkak ve araştırmacı bir insan bile bu amelliyatı olduysa psikolojik yönden sağlıklı ve kendini ameliyata hazır hisseden her insan bu ameliyatı olabilir. Ağrılarım var hem de bazı anlar katlanılması baya güç oluyor. dün ve önceki gün ağrıdan ağladım.İlk hafta zorlayıcı olacağını herkes söylüyor.Ama bu noktada sizin bilmediğiniz ekstra bir durum ortaya çıkmıyor. Bilmiyorum belki ağrılar sürecek belki de geçecek,ama ben halimden gayet memnunum. Korkma desem de korkacaksın,ben de ne ameliyat günü ne de önceki gün korku heyacan yoktu. 0 stres ile girdim ameliyata,uyudum ve uyandım. Bu noktada doktorunuza duyduğunuz güven çok önemli. Herşeyi naci beye bıraktım. burun ameliyatı ile ilgili süreci bilemiyorum. ama sanırım gögüs daha ağrılı bir ameliyat. Korkma inan korkacak bişey yok. Aklında ameliyata girmeden tüm soruları yok ederek girersen, süreç inan kolay oluyor.Yardımcı olabileceğim birşey olursa hep buralardayım,kendine iyi bak,bu süreci eğlenceli bir hale dönüştürmye çalış opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktancanımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan