Arkadaşlar,
Sevgili kk üyeleri. Hepinize merhaba. Ben de uzun zamandır siteyi takip ediyorum ancak doktor hakkında yorum okumaktan, kendi sitelerini ziyaret etmekten forumda yorum yazacak kadar vakit bulamadım. Şimdi sular biraz daha sakin ve ben de aranıza katılmak, bu süreci sizle birlikte yaşamak istedim. Chocochocolate en büyük destekçim oldu gerçekten. Kendisine herkesin önünde binlerce kez teşekkür ediyorum. Arkadaşların çoğu her kelimede 2 kez düşünüp yazıyor. Gelelim benim sorunuma. Burnumdan sorunum var :) Çoğu arkadaş eğrilikten, burun kemerinden şikayetçi. Benim sorunum daha çok burun ucundaki doğal ayrım yada çizgi ,adı Bifid olarak geçiyor rhinoplasti literatüründe. vGenetik bir şey. Benim babam Yugoslavya göçmeni ve halamlar da dahil çoğumuzun burun ucu bu şekilde. ben yüzümü bozduğunu düşünüyorum ama nasıl olur da bu çizgi gider diye inanamıyorum. yani deri kalkıyor ve yerine yapıştırılıyor hiç mi potluk başka sorun olmuyor vs. sorularını kendi kendime soracağıma bir uzmana sorayım dedim. önceleri çok ciddi değildim, internet aracılığıyla doktorlardan yardım istedim , haklı olarak online muayene etmek istemedi kimse, görmek istediler. bu noktada doktor arayışına girince en güzel sitenin kk olduğunu gördüm. ve naci çelik fanatizmi var şu an. yani burnum düzgün de olsa o sihirli elleri görmek isteyecek durumda olduğumu gördüm. 27 haziran yani bu cumartesi muayeneye gittim. tek üzüldüğüm nokta muayene saatini çok fazla değiştirdiler ben arayınca üstelik değişmesi gerektiğini söylediler. aramasam ne oalcaktı bilmiyorum. merak ettiğim şeyleri chocochocolate o akdar güzel ve sabırla yanıtladı ki doktora soracak bişey bulamadım. chocolatenin ismini yazdım verilen forma. naci bey nerden tanıdığımı sordu. Kadınlar kulubünde çok meşhursunuz, o şekilde tanıştık dedim. bu akdar olumlu şeyler yazılamsının da risk taşıdığını söyledi. detay sormadım ancak sanıyorum beklenti çıtası çok yükseliyor ve her hasta aynı psikolojiye sahip değil. insan üstü mucize bekleyenler de çıkabilir. Neyse önce fotoğraf çekildi. tabi üzerinde anlattı. ameliyata karar verildikten sonra asıl foto üzerinde detaylı çalışma yapıldığını söyledi. ama ben çok fazla şey soramadım gerçekten. çok uzun bir konuşma değildi. ama bu durum benle alakalıydı. doktoru sıkmak istemedim.ve farkettim ki ben hiç görüşmeden de gidip naci beye ameliyat olabilirim. diğer doktorlarla hiç görüşmedim. biliyorum ki kafam hep naci beyde olacak. ama ne kadar doğru yapıyorum başka doktorla görüşmeyerek beni tek endişelendiren bu. hemen ameliyata da ok dedim. tarih 18 temmuz şu an. naci beyi kıyaslama şansım olmadığı için farklarını ortaya koyamıyorum ama vizyonu güzel, zevkli bir doktor. ameliyata kadar giden ve sonrası süreci sizlerle yaşamak isterim. bu arada 2 hafta önce getirdiği 360 dereceli , döndürerek fotoğraf çeken bir sistem var. bu şekilde elmacık kemikleri ile oran vs daha net anlaşılabiliyormuş. şanslı gibiyim bu anlamda bu sisteme yetiştiğim için. bir de şu iyileştiren maske önceden sadece şifada vardı sanırım artık göztepede de varmış.. şimdi sıra 2. randevuya gitmekte. sanıyorum herkesin şu an çektiği sancılar sonraki sancılardan daha fazla. ama kolay verilen kararlar değil..
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden şimdi çok kızdım işteee. ben nasıl yetişemedim.ben neden göztepede hiloterapili ameliyat olamadım?benim neden 360 derece fotoğrafım çekilmedi?ama çok kıskandım yaa.aşkolsun naci bey.insan ben ameliyat olcağımnda getirtmez mi bu yenilikleri :umursamaz: neseki herşey mükemmel gidiyo o yüzden küsmedim kaydirigubbakcemile3
bu arada zeynepçim çok sevindim karar verebilmene.ben en başından beri hep söyledim sana başka doktorlara da git görüş,ozaman için daha rahat olur diye ama karar senin tabi.naci beyin seni de hiç üzmiceğine çok eminim.yine de naci beyin de dediği gibi beklentin çok yüksek olmasın.mesela ben hiçbir beklenti içinde gitmedim naci beyle görüşmeye.yani sdece güzel bir burun istiyorum diyip duruyodum görüştüğüm doktorlara kaydirigubbakcemile3 naci bey çizimi yapınca beklediğimin tam da öyle birşey olduğunu gördüm. kafamda kesin bişey yoktu anlıcağın ve sonuçta naci bey yüzüme yakışan bir sonuç çıakrdığı için düşünmedim bile şurasını şöyle mi istiyodum,böyle mi istiyodum diye.herkes te çok beğenince kafamda hiç takıntı kalmadı.tabi ki yüksek beklenti içinde olmamak gerekir bu çok önemli sonuçtan mutlu olmak için..
Son düzenleme: