Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uzaydan mı getirio malzemeleri bu ne fiyatlarr böleeeeee çok mu fakir yada..
merhaba canım senin adına sevindim.Keşke biz ameliyat olduğumuzda bu 3 boyutlu makine olsaydı opuyorumnanaktan
merhaba
En son gorusmeye gittigimde 3 boyutlu resim ceken makine gelickti gelmis mi?
Orada tasarım mı yapiliyor , sonrada ameliyatda o tasarım mı ortaya cıkıyor
resimde tasarlamakla ameliyatda yapilan birebir ayni nasil olucak ?
Anlamadım ben
herkese merhaba,
bende burun estetigi olmayi dusunuyorum ama herkes gibi benim de bazi kaygilarim var..sonucta geri donusu olmayan bir ameliyat bu ..benim Naci beye ameliyat olan arkadaslara sormak istedigim soru sanirim naci bey 3boyutlu resim cekipte nasil olucagina dair olan resmi de gosteriyorumus muayenede.o yaptigi resim ile ameliyat sonrasi olan burun arasinda cok farkliliklar oluyor mu yoksa yuzde doksana yakin ayni mi oluyor?banada cevap yazarsaniz cok sevinirim..
doktorla görüşmeklik bi durumum yok benim herhangi bi ameliyatlık sorunumda yok sadece bi konuda görmüştüm fiyatları özellikle bu doktorun ateş pahası Türkiye şartlarında bu kadar pahalı ameliyat yapmanın ne gibi gereği var anlamış diilim..
naci çelik'in diğer doktorlardan ekstra bi pahalılığı yok ki sevgili innova.bence yeterince bilgi sahibi değilsin bu konuda.bir doktorun fakir olduğu için kestirmeden zengin olma hayaliyle fiyatları basması da çok mantıklı gelmedi bana akıl faaaakiri olmadığım için. :roflol: ama pahalıysa bile sevin işte benim ihtiyacım yok diye düşünüp süprizzzzz
doktorla görüşmeklik bi durumum yok benim herhangi bi ameliyatlık sorunumda yok sadece bi konuda görmüştüm fiyatları özellikle bu doktorun ateş pahası Türkiye şartlarında bu kadar pahalı ameliyat yapmanın ne gibi gereği var anlamış diilim..
tabi seviniorum :sm_cool:sende herkese cvp yazcak kadar bilmişsin bakıorumda yoksa akrabası felan mısın pek savundun haha nese fikrimi söledim hadi sağlıcakla kal bbyyyyy
ben naci bey dışında 4 tane doktorla görüştüm yaklaşık 1 ay içinde. gerçekten fiyatlar arasında uçurum yok arkadaşlar.hastanesine göre farklılık gösteriyor fiyatlar.o da ameliyathane ücretleri farklı olduğu için sanırım her hastanenin.evet piyasada çok ucuza yapan isimler yok değil ama benim ciddi olarak görüştüğüm 4 doktorun fiyatı birbirine çok yakındı.umarım bu cevabım için de yakınımısın diye bir cevap gelmez :)
burada sürekli yazılan birşey var aylardır misafir olarak takip ettiğim için biliyorum, burada asıl amaç insanların birbirine deneyimleri ile yardımcı olması, yoksa o doktora ol buna olma demekle kimsenin alakası yok. değil mi?
sevgiler
teşekkür ederim arkadaşım doru düzgün bi açıklama ve insanca bi yorum senden aldığım için saol :)
kızlar bu doktorun muayene ücreti ne kadar acaba...[/QUO
Naci bey'in muayne ücreti yok
tabi seviniorum :sm_cool:sende herkese cvp yazcak kadar bilmişsin bakıorumda yoksa akrabası felan mısın pek savundun haha nese fikrimi söledim hadi sağlıcakla kal bbyyyyy
charmante ciğim sen naptın?kararını verdin ameliyat iiçn ama tarih nezamn düşünüyosun?
teşekkür ederim arkadaşım doru düzgün bi açıklama ve insanca bi yorum senden aldığım için saol :)