cnm ilk yazdığın günden beri oleeey yoldaş çıçktı diye bangır bangır bağırıyorum kaydirigubbakcemile3 daha kimi soruyosun? tam 2 haziranda oldum ikisini birden.senin için süper bir referans ve danışman olabilirm zemuszemus[/QUOT
doğru canım ya haklısın her ikisini birden olduğunu yazmıştın ....nasıl bir iyileşme süreci geçirdin.ne kadar sürdü normal yaşantına dönüşün....ve en önemlisi de ikisini birlikte olduğun için pişman oldun mu?çok zor olmadı mı? çok sorum var ama biliyorsun ki önemli bir karar ve çok heyecanlıyım...sevgiler
cnm istediğin kadar sorabilirsin.ben olcağım zaman da çok zorluklar yaşadım kendi içimde ve burada bir resim görebilmek,bir soruya cevap alabilmek nekadar kıymetlidir bilirim.öncelikle görüşmede naci beye istediğin,aklına takılan herşeyi sormanı tavsiye ederim.kendisi bütün sorularına açıklık getirecektir.
bana gelince ikisini birlikte olmaktan ziyade burunda da birden fazla operasyon geçirmişliğin verdiği artı sıkıntılar yaşadım ben.benim burn kemğim de eğriydi.dolayısıyla septumum da düzeltildi ve alçım alınana kadar(4 gün) burnumda tamponlar vardı.ancak bu herkesin her burnunun içndekine koyduğu isim olan tampondan farklı bir tampon.bu septum düzeltmesinde kullanılan burun içndeki duvarları komple saran ve ucu burun deliklerinden silindir şeklinde görünen plastik bir cisim.benim ikinci günümde burnumda kanama oldu ve o silindir şeklindeki kısım kan pıhtısıyla doldu bu yüzden nefes almam tamamen kesildi burnumdan.kalan 2 gün boyunca ağzımdan nefes alınca bir süre sonra boğaz kuruluğundan dolayı öksürük isteği hatsafhaya ulaştı.her öksürük te her kahkahada olduğu gibi göğüsteki acı yüzünden gözyaşıyla sonlanıyordu kaydirigubbakcemile3 tek sıkıntısı bu oldu.biraz talhsizdim anlıcağın.ama onun dışında burun sna hiç sıkıntı vermicek.ağrısız sızısız olcak.bana sorarsan göğüs te hiç ağrısız derim.yattığın yerde en ufak bir ağrın olmuyo ama kollarını kullanamıyosun,kendin yatıp kalkamıosun.koluna yüklenirsen bi şekilde ağrı hissedeceksin elbette.göğüsle ilgili de tek sıkıntı olaya adaptasyon.içine bişey tıkıştırılmış gibi bir hissi var ve sen sürekli parça parça nefes almaya çalışıyosun ilk 2-3 gün boyunca.3.gün daha ii oluyosun,4.gün pat! diye ayaklanıosun,sen bile şaşırıosun.ben 4. günümde naci beyin yanına gittim alçımı aldırmaya,istedğim gibi yürüyodum,otobüse bindim,eve kendim döndüm..ikisini birlikte oldum diye pişman olmadım,kesinlikle mantıklı olan birarada olmak ama ilk 3gün biraz sıkıntıya hazır ol derim ben sana.ailem bilmediği için strese girerek o konuda bir pişmanlık yaşadım sadece.byumdan büyk bir işe kalkıştım diye düşndüm,hiç iileşmicek gibiydim,moralim bozuktu.. :gitme: ama en azından her dakika ulaşabildiğimiz bir doktorumuzun olması benm içimi ferah tutuyordu.kanamam olduğunda hemen ulaşabildim,napmam gerektiğini söyledi,kendmi güvende hissettim.o anda napcam diye zırıl zırıl ağlarken.. kaydirigubbakcemile3 kısacası 3 gün sıkcaksın dişini ve ikisini ayrı ayrı olmayı düşünme bile bence.yatma süresini teke indirmiş oluyosun,burunun tek külfeti buz koymak oluyo zaten. a.s.