Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

ozaman doğru adrestesin cnm gel oyalayalı seni kaydirigubbakcemile3 şaka bir yana ben sizlerle birşey paylaşmak istiyorum.çok sinirimi bozamn birşey oldu.ama bir sonraki mesajla anlatcam baştan sona..

Neler oldu böyle ya problem ne anlamadım kim doktoru kötüledi.Bu arada yüzüstü yatmaya başladım bugün daha iyiyim regl dönemim çok yakın belkide ondan ağrım oldu öyle vereliniortak

Neler oldu böyle ya problem ne anlamadım kim doktoru kötüledi.Bu arada yüzüstü yatmaya başladım bugün daha iyiyim regl dönemim çok yakın belkide ondan ağrım oldu öyle vereliniortak

iyi olmana çok sevindim canım,regl dönemi benimde aşırı hassasiyetim oldu regliden sonra rahatladı göğüslerim inşallah zamanla seninde oldukça rahatlıcaktır kaydirigubbakcemile5

Merhaba arkadaslar Uzun süren arastırmalar sonunda Dr Naci Çelik'e göğüs dikleştirme ameliyatı yaptırmaya karar verdım,ve mayısın sonunda ameliyatımı oldum.Neredeyse 1 ay olacak sonuctan cok memnunum sizlerle paylasmak istedim.Bende ameliyat oncesınde bu forumda yazan yazıları okumustum,göğüs diklestirme ameliyatı hakkında kesin bir referans goremedıgım ıcın tecrübelerimi sizlerle paylasmak ıstedım.Ameliyatım atasehır sifa hastanesınde oldu ve gercekten goguslerım yasıma gore cok deforme olmustu, doktorumun kapısını calarken aklımda goguslerımı hem dıklestırtmek hem de silikon taktırtmak dusuncesı vardı.Doktorum bana sadece dıklestırmenın yeterlı olacagını soyledı tabı benım aklım almadı bu sönmüş içi bosalmıs gogusten nasıl diri bir gogus yapacak dedım kendı kendıme,ama ne kadar kotu olabilirdi ki dedim bir taraftan silikonsuz dikleştirme fikrini kabul ettım,ve ameliyatı oldum ınanırmısınız narkozdan cıktım goguslerımın ustunde sadece dikiş yerlerınde sargı vardı ve şöyle bir baktım üstten üstten :) derin bir oh cektım o anda..Goguslerım Sanki içlerinde siilikon varmıs gibi dolgun duruyorlardı..1 gun hastanede yattım hıc agrım olmadı ..5 gun sonra da dıkıslerım alındı,Benım ıcın en sancılı donem herhalde bu ameliyatı olsam mı olmasam mı dıye dusundugum donemdı..sonuctan cok memnunum bu pazartesı gunu muayeneye gıttıgımde goguslerımın ameliyat oncesi ve sonrası resımlerini yanyana getırdık gordüğüm manzara karsısında dıyebılecegım tek sey mucize,Kendımı verdıgım karardan ,Nacı bey'i de mesleki basarısından dolayı kutluyorum :)

çok geçmiş olsun cnm.ewt bu sitede önemli bir örnek oldun bende pek hatırlamıyorum dikleştirme örneğini.ilerde ihtiyacımız olursa aklımda olcak naci bey bu alanda da her alanda olduğu kadar başarılı diye.umarım lazım olmaz ama kaydirigubbakcemile3

çok geçmiş olsun canım.. bu forumda genelde naci beyin burun ve silikon hastaları oluyokaydirigubbakcemile3
benim arkadaşıma da göğüs dikleştirme yapmıştı 1 sene önce o da çok memnun hayatındanhihoyyyt

canım çok geçmiş olsun...ben de bu doğru kararı veren bizleri kutluyorum :) naci beye başarılarının devamını diliyorum

Çok tesekkür ederim kızlar :) Dogru doktoru bulmak gercekten şans..allahtan sasırıp yanlıs adreslerde kotu tecrube edınmedık.Husrana ugramadan,ilk denemede basarılı sonuc ıstıyorsanız Naci Çelik size en uygun ameliyatı yapacaktır

arkadaşlar 3 gün kaldı naci bey ile görüşmeme ve çok heyecanlıyım.hem meme büyütme hem de burunu aynı anda olanlar var mı aranızda...bu konuda fikre ihtiyacım var.istiyorum ki 2si de birden olsun bitsin ve ağustos ayındaki tatilime yeni bir ben gibi gidiyim.:)

cnm ilk yazdığın günden beri oleeey yoldaş çıçktı diye bangır bangır bağırıyorum kaydirigubbakcemile3 daha kimi soruyosun? tam 2 haziranda oldum ikisini birden.senin için süper bir referans ve danışman olabilirm zemuszemus

Son düzenleme:
ya burada naci beye amleyiat olanlardan rica etsem önden çekilmiş resimlerini koyabilirler mi?yani koymak istemiyosanızda en azından sadece önden burnunuzu çekip koysanız??
başka doktordan ameliyat günü aldım ama naci beylede görüşmek istiyorum.sizde koyarsanız fikir vermiş olur.gerçi profilden çekilmiş resimler yeterince fikir veriyo ama... :) öndende koyabilen varsa çok sevinirim. yerimseniben

Arkadaşlar,
Sevgili kk üyeleri. Hepinize merhaba. Ben de uzun zamandır siteyi takip ediyorum ancak doktor hakkında yorum okumaktan, kendi sitelerini ziyaret etmekten forumda yorum yazacak kadar vakit bulamadım. Şimdi sular biraz daha sakin ve ben de aranıza katılmak, bu süreci sizle birlikte yaşamak istedim. Chocochocolate en büyük destekçim oldu gerçekten. Kendisine herkesin önünde binlerce kez teşekkür ediyorum. Arkadaşların çoğu her kelimede 2 kez düşünüp yazıyor. Gelelim benim sorunuma. Burnumdan sorunum var :) Çoğu arkadaş eğrilikten, burun kemerinden şikayetçi. Benim sorunum daha çok burun ucundaki doğal ayrım yada çizgi ,adı Bifid olarak geçiyor rhinoplasti literatüründe. vGenetik bir şey. Benim babam Yugoslavya göçmeni ve halamlar da dahil çoğumuzun burun ucu bu şekilde. ben yüzümü bozduğunu düşünüyorum ama nasıl olur da bu çizgi gider diye inanamıyorum. yani deri kalkıyor ve yerine yapıştırılıyor hiç mi potluk başka sorun olmuyor vs. sorularını kendi kendime soracağıma bir uzmana sorayım dedim. önceleri çok ciddi değildim, internet aracılığıyla doktorlardan yardım istedim , haklı olarak online muayene etmek istemedi kimse, görmek istediler. bu noktada doktor arayışına girince en güzel sitenin kk olduğunu gördüm. ve naci çelik fanatizmi var şu an. yani burnum düzgün de olsa o sihirli elleri görmek isteyecek durumda olduğumu gördüm. 27 haziran yani bu cumartesi muayeneye gittim. tek üzüldüğüm nokta muayene saatini çok fazla değiştirdiler ben arayınca üstelik değişmesi gerektiğini söylediler. aramasam ne oalcaktı bilmiyorum. merak ettiğim şeyleri chocochocolate o akdar güzel ve sabırla yanıtladı ki doktora soracak bişey bulamadım. chocolatenin ismini yazdım verilen forma. naci bey nerden tanıdığımı sordu. Kadınlar kulubünde çok meşhursunuz, o şekilde tanıştık dedim. bu akdar olumlu şeyler yazılamsının da risk taşıdığını söyledi. detay sormadım ancak sanıyorum beklenti çıtası çok yükseliyor ve her hasta aynı psikolojiye sahip değil. insan üstü mucize bekleyenler de çıkabilir. Neyse önce fotoğraf çekildi. tabi üzerinde anlattı. ameliyata karar verildikten sonra asıl foto üzerinde detaylı çalışma yapıldığını söyledi. ama ben çok fazla şey soramadım gerçekten. çok uzun bir konuşma değildi. ama bu durum benle alakalıydı. doktoru sıkmak istemedim.ve farkettim ki ben hiç görüşmeden de gidip naci beye ameliyat olabilirim. diğer doktorlarla hiç görüşmedim. biliyorum ki kafam hep naci beyde olacak. ama ne kadar doğru yapıyorum başka doktorla görüşmeyerek beni tek endişelendiren bu. hemen ameliyata da ok dedim. tarih 18 temmuz şu an. naci beyi kıyaslama şansım olmadığı için farklarını ortaya koyamıyorum ama vizyonu güzel, zevkli bir doktor. ameliyata kadar giden ve sonrası süreci sizlerle yaşamak isterim. bu arada 2 hafta önce getirdiği 360 dereceli , döndürerek fotoğraf çeken bir sistem var. bu şekilde elmacık kemikleri ile oran vs daha net anlaşılabiliyormuş. şanslı gibiyim bu anlamda bu sisteme yetiştiğim için. bir de şu iyileştiren maske önceden sadece şifada vardı sanırım artık göztepede de varmış.. şimdi sıra 2. randevuya gitmekte. sanıyorum herkesin şu an çektiği sancılar sonraki sancılardan daha fazla. ama kolay verilen kararlar değil..

Merhaba canım... ne güzel anlatmışsın dr seçimindeki ikilemini.. haklısın çok zor verilen bir karar.. ama naci bey gerçekten diğerlerinden farklı.. istersen başka bir dr.a daha git daha rahat karar vereceksen.. önemli olan içinin rahat etmesi...:1rolleyes:

zeynepppppppp ,kuzum aşkolsun beni unutmuşsun lmaz:
inşallah herşey istediğin gibi olur,çok doğru bi seçim yapmışsın naci bey işinde 1 numara:lepi:

iyileştiren maske nasıl bişey?biraz daha açar mısınız? :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…