ağrılarının geçmesine sevindim chococholale ben senin kadar şanslı değilim 3 hafta oldu ama hala ağrılarım var spor yapmak ne mümkün ev işlerimde bile zorlanıyorum ağrılarım hafiflemişti dün biraz evle uğraştım diye yine coştu bugün arabayı zor kullandım bende anlamadım neden böyle ya kontrollerde görünürde hiç problem yok .Ğögüs büyüklüğün bence iyi zaten naci bey çok iyi bir doktor zaten zamanlada küçülcekler şişlikler indikçe
teşekkür ederim cnm.ağrılarım geçti dediysem okadar da deil tabikaydirigubbakcemile3daha yarın sabah 1 hafta olcak yeni . ama durduk yerde hiç ağrım yok ve ben de zorlamıyorum hiç kollarımı.her doktor farklı süreler öngörüyo bu konuda.kişiye göre çok değişken oluyo.başka bir doktor bana uzun süre çok rahat olamıcamı,bazen ani hareketlerde ağrı girebilceni ve hatta zarar verebileceğimi söylemişti.naci bey bu konuda daha güvenli hemen ayaklancağımıza ama bazen onun hastalarının da uzun iyileşme süreci olabiliyo demekki.başka bir doktor olsaydı sana zaten daha uzun sürede eski haline dönebilceğini söylerdi.yani sonuçta biz vücudumuza aykırı bişey yapıyoruz ve o da alışmaya çalışıyo,her vücut için farklı olması çok normal.hiç moralini bozma zamanla düzelecektir..:teselli:a.s.