• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

ağrılarının geçmesine sevindim chococholale ben senin kadar şanslı değilim 3 hafta oldu ama hala ağrılarım var spor yapmak ne mümkün ev işlerimde bile zorlanıyorum ağrılarım hafiflemişti dün biraz evle uğraştım diye yine coştu bugün arabayı zor kullandım bende anlamadım neden böyle ya kontrollerde görünürde hiç problem yok .Ğögüs büyüklüğün bence iyi zaten naci bey çok iyi bir doktor zaten zamanlada küçülcekler şişlikler indikçe

teşekkür ederim cnm.ağrılarım geçti dediysem okadar da deil tabikaydirigubbakcemile3daha yarın sabah 1 hafta olcak yeni . ama durduk yerde hiç ağrım yok ve ben de zorlamıyorum hiç kollarımı.her doktor farklı süreler öngörüyo bu konuda.kişiye göre çok değişken oluyo.başka bir doktor bana uzun süre çok rahat olamıcamı,bazen ani hareketlerde ağrı girebilceni ve hatta zarar verebileceğimi söylemişti.naci bey bu konuda daha güvenli hemen ayaklancağımıza ama bazen onun hastalarının da uzun iyileşme süreci olabiliyo demekki.başka bir doktor olsaydı sana zaten daha uzun sürede eski haline dönebilceğini söylerdi.yani sonuçta biz vücudumuza aykırı bişey yapıyoruz ve o da alışmaya çalışıyo,her vücut için farklı olması çok normal.hiç moralini bozma zamanla düzelecektir..:teselli:a.s.

Merhaba canım sanada geçmiş olsun,evet benim 2 ay oldu bu süre içerisinde herhangi bir ağrım olmadı rahatım,egzersiz olarak duştayken masaj yapıyorum naci bey sadece duştayken yapmamın yeterli olacagını söyledi,bende o şekilde devam ediyorum..Senin ağrıların olduğunu okudum sordunmu naci beye normal mi diye ?

bu arada rubycim gerçekten ben de bu konuyu merak ettim şimdi.olayın stresli ve en sıkıntıı günlerini atlattık.şmdi sıra nezamn esksi gibi oluruzda ve nezamn göğüsler tam damla şeklini alcakta fisfisfis 2 ay oldu şuanda ve sen istediğin herşeyi yapabiliomusun?mesela yerde şnav çekebilirmisin? :) istediin kadar zorlayabiliomuusn kollarını? ben sporu ve hareketi seven biriyim.ameliyattan önce ağır hareketler yapıyordum bazen kolların çok kullanılması gereken..nezamn olur bu acaba?bide 1 haftada hala damlaya benzemediler kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar herkese selam

Bu bahsettiğiniz dual plan yöntemi nedir? Acaba benim ameliyatımdamı bu yöntemle oldu ben hatırlayamıyorum,belki naci bey bahsetmişti ama ben heyecandan unutmuş olabilrim yöntemi falan kaydirigubbakcemile3 açıklarsanız sevinirim,hatırlarım bende böylece :1rolleyes:

Ruby merhaba canım

Benım ameliyatı dual plane yontemı ıle oldu ameliyata girmeden önce Naci bey ile görüşmüştüm hep kas altı diye anlatıyordu dual planı sorduğumda anlatmıştı o tekneıkle yapılacağını söylemişti sanırım senınde aynı şekilde olmuştur
Dual plane yönteminde silikon göğüs kas dokusu altında kalıyormuş kısmen göğüs kası altında kısmende meme bezi altında fakat hastanın meme dokusu, kas yapısına gore faklı uygulama şekıllerı varmış
Gerci ameliyattan sonra sonucu gorunce teknığı falan sormak gerçekten akla gelmıyor değilmi?:dance:

teşekkür ederim cnm.ewt 2. haftadan sonra ii hissediliomuş.sen nezaman kime hangi yöntemle kaç büyüklükte oldun cnm ameliyatını? şuanda durumun ne şekil ve his olarak?bilgilendirrisen sevinirim...:1hug:

Tekrar merhaba chocochocolate
evet 2.hafta oldukça ıyı olursun
aslında 1.haftadaan ıtıbaren ağrılar bıtıyor fakat kol hareketlerınde anı hareketler v.s 2.hafta daha rahat edılıyor
2.haftada zaman zaman hafıf sızlamalar oluyor
ilk haftayı atlatınca gerısı kolay :))
Benım doktorum Nacı Çelik dual plane yontemı ile göğüs altı kesisinden ameliyat oldum
1 ay oldu çok şükür oldukça iyiyim yumuşamalarını bekliyorum ağrım falan kalmadı hatta yuz ustu bıle yatıyorum
sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım tekrar geçmiş olsun

kızlar merhaba opuyorumnanaktan
bugün ilk haftayı doldurdum ve 1. hafta kontrolume gittim naci beyin kliniğine.burnumun dikişleri alındı,göğüslerimin bantları açıldı dikişlerin üstündeki ve göğüsler için masaj tekniklerini gösterdi.kremimi de yazdı,yarından itibaren başlıyorum kullanmaya hihoyyyt
1 haftaya göre herşeyin muhteşem olduğunu söyledi.zaten ordakilerin hepsi de şaşırdılar çok iyi görünüyosunuz diye :lepi: herşey güzel allah bozmasın.ama daha yumuşama ve damla şekline çooook varmış
burnum da gayet iyi durumda bu arada şekil olarak beendim ama biraz daha inerse ucu daha güzel olcak...

normal olmadığını söylüyor ama görünürdede hiçbir problem yok diyor acı eşiğiyle ilgili birşey herhalde bugün biraz dışarı çıktım pek rahat değilim yürürken çok çabuk yoruluyorum ve sanki çok ağırlar taşıyamıyorum Bazen egzersizleride yapamıyorum acıdan ne zaman bitecek yoruldum artık

caroline ben de 2 temmuza tarih aldım,vallahi ben iğneden bile çok korkarım,bir de senn bu kadar çok ağrın neden oldu acaba.şekli güzel mi
canım ben çok korkuyorum,umarım senin ağrıların kısa sürede geçer.ruby'cm sağolsun bana destek olmaya çalışıyor.ama benim çok ama çok fazla korkuyorum.insan bu kadar acı çekince pişman bile olur değil mi

bu arada rubycim gerçekten ben de bu konuyu merak ettim şimdi.olayın stresli ve en sıkıntıı günlerini atlattık.şmdi sıra nezamn esksi gibi oluruzda ve nezamn göğüsler tam damla şeklini alcakta fisfisfis 2 ay oldu şuanda ve sen istediğin herşeyi yapabiliomusun?mesela yerde şnav çekebilirmisin? :) istediin kadar zorlayabiliomuusn kollarını? ben sporu ve hareketi seven biriyim.ameliyattan önce ağır hareketler yapıyordum bazen kolların çok kullanılması gereken..nezamn olur bu acaba?bide 1 haftada hala damlaya benzemediler kaydirigubbakcemile3

Valla canım şimdiye kadar şınav çekmeyi hiç denemedim :) ama ağır şeyler taşıyorum baya alışverişte falan zorlanmıorum,onun dışında daha çok yürüyüş bandında vakit harcıyorum buda göğüslerimi zorlamıyo tabi :)) bunların dışında herşeyi rahatlıkla yapabiliyorum mesela geçen havuza gittim çok rahat yüzdüm kulaç falan atabildim rahat bişekilde..Benim şimdi göğüslerim tam damla görünüsünde en son naci beye gittiğimde tam forma girdi demişti göğüslerim için,seninde 1 ay içinde şekle girer de düşünüyorum yerimseniben

Ruby merhaba canım

Benım ameliyatı dual plane yontemı ıle oldu ameliyata girmeden önce Naci bey ile görüşmüştüm hep kas altı diye anlatıyordu dual planı sorduğumda anlatmıştı o tekneıkle yapılacağını söylemişti sanırım senınde aynı şekilde olmuştur
Dual plane yönteminde silikon göğüs kas dokusu altında kalıyormuş kısmen göğüs kası altında kısmende meme bezi altında fakat hastanın meme dokusu, kas yapısına gore faklı uygulama şekıllerı varmış
Gerci ameliyattan sonra sonucu gorunce teknığı falan sormak gerçekten akla gelmıyor değilmi?:dance:

Aynen öyle valla canım sonucu görünce teknik falan pek gerekmio kaydirigubbakcemile3 benimde kas altı oldu naci bey öyle anlatmıştı ameliyat öncesi bizde konuşmuştuk ama ben aşırı heyecandan bazı şeyleri duymamış olabilirm dual planı falan :roflol: naci bey işini gerçekten çok iyi yapıo hangi teknik olursa olsun yeterki uygulayan naci bey olsun derim ben arkadaşlar kaydirigubbakcemile5

caroline ben de 2 temmuza tarih aldım,vallahi ben iğneden bile çok korkarım,bir de senn bu kadar çok ağrın neden oldu acaba.şekli güzel mi
canım ben çok korkuyorum,umarım senin ağrıların kısa sürede geçer.ruby'cm sağolsun bana destek olmaya çalışıyor.ama benim çok ama çok fazla korkuyorum.insan bu kadar acı çekince pişman bile olur değil mi[/QUOTE

Pişmanlık falan olmuyo canım inan,hatta bana yaptıran bi arkadaşım ameliyattan sonra kendi kendine ben naptım niye böyle bi acı yaşattımki kendime diyebilirsin demişti,hiçte öyle bişey demedim kendime aklımdan bile geçmedi,işin sırrı gerçekten çok istemek ve motive olmak ben böyle yaptım çok istedim o yüzden ağrı acı hep geçici gözüyle baktım gerçektende hepsi geçiciydi..gülü seven dikenine katlanır misali işte kaydirigubbakcemile3

kızlar merhaba opuyorumnanaktan
bugün ilk haftayı doldurdum ve 1. hafta kontrolume gittim naci beyin kliniğine.burnumun dikişleri alındı,göğüslerimin bantları açıldı dikişlerin üstündeki ve göğüsler için masaj tekniklerini gösterdi.kremimi de yazdı,yarından itibaren başlıyorum kullanmaya hihoyyyt
1 haftaya göre herşeyin muhteşem olduğunu söyledi.zaten ordakilerin hepsi de şaşırdılar çok iyi görünüyosunuz diye :lepi: herşey güzel allah bozmasın.ama daha yumuşama ve damla şekline çooook varmış
burnum da gayet iyi durumda bu arada şekil olarak beendim ama biraz daha inerse ucu daha güzel olcak...

Aman maşallhhh :nazar: çok sevindim canım,gün geçtikce hepsinin şişlikleri inicek dahada bi güzelleşiceksin kaydirigubbakcemile5

Aman maşallhhh :nazar: çok sevindim canım,gün geçtikce hepsinin şişlikleri inicek dahada bi güzelleşiceksin kaydirigubbakcemile5

cnm çok teşekkür ederm benmle sıkılıp benmle seviniyosun :1hug: ewt gün geçip şekli iyice oturunca herşey daha güzel görüncek.iyiki yapmışım dicem ki şimdiden diyorum bunu zaten.bence düşünen herkes fazla geç kalmadan yaptırmalı.benm de şimdiki konumum mçok müsait deildi ama ertelemenin anlamı yok diyerek yıllrdır çok istediğim için yaptırdım.düşünün kızlar çok güzel iç çamaşılarını,çok güzEl bikinileri, dekolteli elbiseleri giyemediğiniz zamanları hatırlayın.ahh allahım benm neden göğsüm küçük dediğiniz günleri hatırlayın ve geç kalmayın kaydirigubbakcemile3
bu arada 370cc nekadar doğru bir kararmış.bakıyorum hiç öle kendini göstermiyo.evdekiler bile hiç bir şekilde anlamadılar düşünün..(ilk 3 gün ark.ımda kaldım) eminim şekil olarak çok iyi olcak.naci bey işini biliyo ona güvenin ve karışmayın derim.ben öyle yaptım ve henüz pişmanlık duymadım opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
canım ben çok korkuyorum,umarım senin ağrıların kısa sürede geçer.ruby'cm sağolsun bana destek olmaya çalışıyor.ama benim çok ama çok fazla korkuyorum.insan bu kadar acı çekince pişman bile olur değil mi

merhaba.Bende anlamadım zaten neden bu kadar uzun sürdü bu formları okuyorumda hiç benim gibi uzun süre ağrısı olan yok.Gögüslerimin şekli güzel görünürde bir problem yok yakında kontrole gidicem.İnşallah seninde herşey yolunda gider ve kısa sürede atlatırsın

merhaba.Bende anlamadım zaten neden bu kadar uzun sürdü bu formları okuyorumda hiç benim gibi uzun süre ağrısı olan yok.Gögüslerimin şekli güzel görünürde bir problem yok yakında kontrole gidicem.İnşallah seninde herşey yolunda gider ve kısa sürede atlatırsın

cnm naci beye dün kontrole gittiğimde senden bahsetti bana.ben de çok üzülüyorum böyle acılı bi süreç haline geldiği için bu olayın:gitme: hepimiz bian önce sağlığına kavuşmanı umuyoruz ama moralini de sakın bozma.zaten bi terslik olsa ikisinde birden olmazdı değilmi?enazından brinde olurdu.hiç korkma. peki bu nasıl bir ağrı acaba?ilk günler olan memelerin üst kısmındaki kolların hareketini engelleyen kas yanmaları gibi mi? bi de masajalrını mutlaka yap bence biraz canın yansa da.ben daha ilk günden bi rahatlama hissettim masajdan dolayı.naci bey acıyı azaltıcanı söyledi bana bu masajların.he bi de bu masajalrı kaç dakika yapmak gerekiyodu onu unuttum ben,bilen varsa???bol şanslar cnm..

Canım hiç korma ilk 5 gun zorlanıyorsun ama geçiyor karar verdiysen sakın vazgeçme
çok güzel oluyor
Benim 1 ay oldu biliyorsun ama okadar alıştım ki biraz sertler o kadar o da zamanla yumuşuyor.Sonucun guzel olacağını düşün aklına kötu birşey getirme

Canım hiç korma ilk 5 gun zorlanıyorsun ama geçiyor karar verdiysen sakın vazgeçme
çok güzel oluyor
Benim 1 ay oldu biliyorsun ama okadar alıştım ki biraz sertler o kadar o da zamanla yumuşuyor.Sonucun guzel olacağını düşün aklına kötu birşey getirme

sağol canım ,vallahi gün sayıyorum,her sabah uyanınca bugün şu kadar gün kaldı diyorum.bakalım,umarım herşey yolunda gider ben de rahat şekilde atlatabilirim bu süreci. caroli'nin durumuna üzüldüm,umarım en kısa sürede ağrıları geçer.
canım desteğin için çok sağol,dersleri,işleri serdim vallahi.hiçbirşeye konsantre olamıyorum.bekleme süreci çok zormuş.
kendine iyi bak canım öptüm

cnm naci beye dün kontrole gittiğimde senden bahsetti bana.ben de çok üzülüyorum böyle acılı bi süreç haline geldiği için bu olayın:gitme: hepimiz bian önce sağlığına kavuşmanı umuyoruz ama moralini de sakın bozma.zaten bi terslik olsa ikisinde birden olmazdı değilmi?enazından brinde olurdu.hiç korkma. peki bu nasıl bir ağrı acaba?ilk günler olan memelerin üst kısmındaki kolların hareketini engelleyen kas yanmaları gibi mi? bi de masajalrını mutlaka yap bence biraz canın yansa da.ben daha ilk günden bi rahatlama hissettim masajdan dolayı.naci bey acıyı azaltıcanı söyledi bana bu masajların.he bi de bu masajalrı kaç dakika yapmak gerekiyodu onu unuttum ben,bilen varsa???bol şanslar cnm..
Desteğin için teş.ederim.Görünürde hiç bir problemde yok gayet güzel gözüküyorlar bende anlamadım neden bu kadar acı çektim.Doğru ikisindede ağrılarım oldu ama sol taraf özellikle çok fazla ağrıdı.Fazla yürüyünce ve birşey taşıyınca falan rahatsız ediyor.Dün dışarda işlerim vardı biraz araba kullandım ve çok az poşet taşıdım diye bu seferde sağ taraf koltuk altından göğsümün yan tarafını kötü ağrıttı sanki kaslarımı çekiyorlar yanmada var tabi.Geçicek inşallah . Cumartesi günü kontrole gidicem bakalım.Bende bu ağrı eşiği denen şey hiç yokmuş herhalde.masajlarıda düzenli yapmaya çalışıyorum bana naci bey sabah akşam her hareketi 20 kere yapmamı söylemişti.Senin kontrolün nasıl geçti ağrıların ne durumda. a.s.

carolicim,umarım en kısa zamanda normal yaşantına dönebilirsin,derler ya her insan vücudu birbirinden farklıdır ,o yüzden hastalık yok hasta vardır diye.demek ki senin diğerlerine göre daha hassas bir yapın var.ama mümkünse kendine odaklanacak başka birşeyler bulmaya çalış ki ağrıdan uzaklaşabilesin. Ben şu an hayatımın en yoğun dönemindeyim ve böyle bir dönemde tarihi aldım, o kadar korkak bir insanım ki anlatamam. sabah işe gitmeden önce ameliyat aklıma geliyo,önce kalbim yerinden çıkacak gibi çarpıyor,sonra işin yoğunluğunda gün geçiyor ve tekrar akşam aklıma geliyor. ben de kendime böyle bir strateji belirledim ne yapayım.umarım herkes istediği bir sonucu elde eder ve sen de en kısa sürede ağrılarından kurtulursun.kendine çok iyi bak ve bizi habersiz bırakma olur mu,iyi haberlerini dört gözle bekliyoruz yerimseniben

Desteğin için teş.ederim.Görünürde hiç bir problemde yok gayet güzel gözüküyorlar bende anlamadım neden bu kadar acı çektim.Doğru ikisindede ağrılarım oldu ama sol taraf özellikle çok fazla ağrıdı.Fazla yürüyünce ve birşey taşıyınca falan rahatsız ediyor.Dün dışarda işlerim vardı biraz araba kullandım ve çok az poşet taşıdım diye bu seferde sağ taraf koltuk altından göğsümün yan tarafını kötü ağrıttı sanki kaslarımı çekiyorlar yanmada var tabi.Geçicek inşallah . Cumartesi günü kontrole gidicem bakalım.Bende bu ağrı eşiği denen şey hiç yokmuş herhalde.masajlarıda düzenli yapmaya çalışıyorum bana naci bey sabah akşam her hareketi 20 kere yapmamı söylemişti.Senin kontrolün nasıl geçti ağrıların ne durumda. a.s.

cnm sol taraf herkes te daha ağrılı oluıyo.sebebini solda kas gelişiminin daha az olmasıyla alakalı olabileceğine bağladık biz bi ark.ımla kaydirigubbakcemile3 o konuda endişelenme yani.tam olarak olması gereken ağrılar bunlar.benm de şuanda çekitğim kadar bi ağrın var ama sen daha az dayanıklısın ve daha yavaş iileşiyosun bence.yani hiç merak etme sabret cnm güzel olmak ta kolay diil opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

Back