a.s
Selam...
ben de nisan ayında naci beye silikon ameliyatı yaptırmayı düşünüyorum.... Etrafımda ameliyat yaptırmış kimse yok... Bu yüzden biraz endişeleniyorum...doğru bir karar mı verdim diye.... Senin çevrende ne çok kişi yaptırmış.... Onlar da naci beye yaptırdı ve çok memnunlar demen beni çok rahatlattı..
İnşallah ikimizde nisan sonunda güzel memişlerimize kavuşuruz. a.s
gelişmeler olursa beni de haberdar edersen sevinirim...
Selamlar
dün dr. Nacibeye gitim muayenesini yapti ve yarin sabah saat9 da Amelyat olacagim. Cok heycanliyim saat gitdikce ilerliyor.
Lütfem kizlar biraz destek verseniz ?
Selamlar
dün dr. Nacibeye gitim muayenesini yapti ve yarin sabah saat9 da Amelyat olacagim. Cok heycanliyim saat gitdikce ilerliyor.
Lütfem kizlar biraz destek verseniz ?
a.s
Selam...
ben de nisan ayında naci beye silikon ameliyatı yaptırmayı düşünüyorum.... Etrafımda ameliyat yaptırmış kimse yok... Bu yüzden biraz endişeleniyorum...doğru bir karar mı verdim diye.... Senin çevrende ne çok kişi yaptırmış.... Onlar da naci beye yaptırdı ve çok memnunlar demen beni çok rahatlattı..
İnşallah ikimizde nisan sonunda güzel memişlerimize kavuşuruz. a.s
gelişmeler olursa beni de haberdar edersen sevinirim...
merhaba,eğer gerçekten kararlıysan vazgeçme derim en azından ben kendime böyle diyorum sürekli.. zaten günümde belli artık geri dönüş yok :)) arkadaşlarımın olumlu sonuçlarını görünce ve en önemlisi naci beyle tanışınca daha sağlıklı karar vermiş oldum sen naci beyle tanıştınmı ? tanışmadıysan mutlaka yüzyüze görüş,gerçekten o anda orda karar verip gün alıp eve dönüyosun,bana öyle oldu :) kaydirigubbakcemile3
naci beyin göğüs ameliyatı fotolarını gördüğünü söyleyen arkadaşlar bu konuyu biraz açabilirlermi ya.. ben 4-5 ay önce kendisi ile görüştüğümde asla fotoğraf göstermediğini bunu onaylamadığını söyledi..sizler nasıl başardınız ameliyat fotolarını görmeyi yaaaaa....
Tes ederim saat gece 12 den itibaren yemek ve su yasagi koydu narkoz icin.
Evet bende Nacibeyin yaptigi amelyatlarin fotolarini gördüm ve sonuclar harikaydi, pardon harika degil süperdi. Su an dolu A baslangic B ve Ameliyatdan sonra Dolu B veya baslangic C olacakmis tam olarak onu Ameliyata karari verecek. Arti Silikon damla seklinde olacakmis.
Erkenden kalkip dusumu alip gidecegim herseyin hayirlisi.
Persembe Almanyaya döndügümde pek mutlu olamicagmi söylemisti agrilarim baya olacakmis ama saglik yönünden sakincasi yokmus.
Ben sizi haberdar ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?