• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

Selamlar kizlar,

dün Ameliyatimi oldum ve bugün Otelime geri dödüm. Ameliyat cok iyi gecti saat 9 da alindim ve 11.20 odama geri geldim. Ameliyatin kendisi 105 dakika sürdü. Asaga indigimde uyanmistim fakat narkozun etkisindeydim agri kesici isedim cünki o an bayabi agrilarim vardi fakat ameliyat alan yerin degil asil agri derinin cok gerginlestigi icindi. Saat gectikcede agrilarim gecti baska agri kesici dün gerekmedi. Nacibey dün gec saate birdaha ugradi ve kontrolunu yapti. Agri kesicini etkisi gectikten sonrada agrim olmadi, tabiki kolarimla fazla hareket etigim zaman agridan bayilmam geliyor. Bugün sabah saat 8 civarinda Nacibey birdaha hastaneye ugradi muayenesini yapti ve herseyin yolunda oldugunu söyledi. Bir agri kesicide sabah verildi cünki ayaga kalktigim zaman silikonun agirli yer cekiminden dolayi agri yapiyor ama idare edilmeyecek gibi degil.
Fotolari neden gösermedigini bilemiyorum banada kendisi gösterdi.

SpringB hic korkma Nacibeyde cok emin ellerdesin sen herseyi ona birak isinden cok iyi anliyor (Silikonbüyüklügünü falan)

Sorunuz varsi tabiki sorabilirsiniz

Mesajını heyecanla beklıyordum,bende nisanın 4 ünde ameliyat olucam naci beye kısmetse.. ameliyatı ataşehir şifa hastanesinde yapıcanı söyledi sende ordamı oldun orada olduysan nasıl bir hastane memnun kaldınmı hizmetinden gerçi özel hastane olunca memnun kalmamak mümkün değildir,birde naci bey uyduruk yerde çalışmaz diye düşünüyorum..İnşallah bende atlatırım gün yaklaştıkca heyecanımda artıyo, güle güle kullan yeni memişlerini kaydirigubbakcemile3 hayırlı olsun darısı başıma ve yaptırmayı düşünen bütün bayanlara ..a.s.

<leyla Süper.....
Valla mesajını görünce çok sevindim.... Darısı ruby80in ve benim başıma....
Her türlü gelişmeyi yaz nolur....

Çok çok geçmiş olsun.....
Sevgiler...

naci bey onepte çalışırken bana foto göstermedi.kendi yerine taşındıktan sonra belki değişmiştir...birde ameliyat olanlar bana fiyat yazabilirlermi acaba.herkese çok çok geçmiş olsun

Selamlar kizlar,

dün Ameliyatimi oldum ve bugün Otelime geri dödüm. Ameliyat cok iyi gecti saat 9 da alindim ve 11.20 odama geri geldim. Ameliyatin kendisi 105 dakika sürdü. Asaga indigimde uyanmistim fakat narkozun etkisindeydim agri kesici isedim cünki o an bayabi agrilarim vardi fakat ameliyat alan yerin degil asil agri derinin cok gerginlestigi icindi. Saat gectikcede agrilarim gecti baska agri kesici dün gerekmedi. Nacibey dün gec saate birdaha ugradi ve kontrolunu yapti. Agri kesicini etkisi gectikten sonrada agrim olmadi, tabiki kolarimla fazla hareket etigim zaman agridan bayilmam geliyor. Bugün sabah saat 8 civarinda Nacibey birdaha hastaneye ugradi muayenesini yapti ve herseyin yolunda oldugunu söyledi. Bir agri kesicide sabah verildi cünki ayaga kalktigim zaman silikonun agirli yer cekiminden dolayi agri yapiyor ama idare edilmeyecek gibi degil.
Fotolari neden gösermedigini bilemiyorum banada kendisi gösterdi.

SpringB hic korkma Nacibeyde cok emin ellerdesin sen herseyi ona birak isinden cok iyi anliyor (Silikonbüyüklügünü falan)

Sorunuz varsi tabiki sorabilirsiniz

Merhaba Leyla
öncelikle gemiş olsun umarım çok mutlu olursun
operasyonun hakkında bizi biraz bilgilendirebilirmisin?
kasaltı kasustu mü nasıl oldu ameliyatın?

Bu arada kızlar bende Naci bey ile görüşmeye gittim muaynanesine
Banada bilgisayarından bir kaç resim gösterdi
gayet güzel gorunuyordu
resim göstermek istemediğini ben hiç duymamıştım

Amin SpringB inşallah darısı başımıza,umarım herşey gönlümüzce olur bizde burda ameliyat sonrası mutluluğumuzu paylaşırız... a.s.

Selamlar,

Sorulariniza cevap
1.) bana kas alti takti silikonlari eskiden dolu A baslangic B di simdi 255cc Silikonlarla Dolu B baslangic C olacak oda tabiki size bagli sütyen biraz bolmu olsun yoksa SIKISTIRSINMI.
Fakat Amelyatan sonra siskinlik oldugu icin su an biraz daha büyük.

2.) Ben amelyatimi Özel Göztepe Hastanesinde oldum ve memnundum Hemsireler cok iyi bakiyorlar.

Eve geldikten sonra iyi uyumusun zaten agri kesiciler insanin uykusunu getiriyor.
Bana tam 4 ilac yazdi 3 Hap (Antibiotik,Agrikesici) 1 Krem iz kaybetirme icin.

Aksam yürüyürek yemek yemege gitik rahat bir km falan vardi. Biraz yavasdim cunki her adimda yercekiminden dolayi salanma olduyor ve oda maalesef agriyla bagli, saat 20.30 gibi yemekten sonra ilaclari aldim eve yürüdügmüzde hic bir sorun cekmedim. Ama eve geldikten sonra gene uykuya fazla dayanamadim.

Tabiki bilginize sunarim yanliz basiniza bir ceket bile giyemiyeceksiniz cünki kolarinizi sadece cok kisitli kulanabileceksiniz.

ruby80 ve springB amelyatdan sonra memisleriniz acik olacak benimkiler hala acik yani sütyenim yok yarin Mark & Spencerden aldiktan sonra takacakmisim.

Ve önemli olani ben Ameliyatdan sonra Memislerime baktiktim bana cok kücük geldiler 255cc ragmen sasirdim cünki Memisler bildigimiz Formda degildi anlatmasi cok zor Zanki memislerim patlicakgibiydi normalde derimizi 2 Parmak arasi tutup cekebiliriz yani okadar gergin degil fakat bende okadar gerginki tutulmicek gibi. Bu yüzden biraz tuafiniza gidebilir. Fakat aynaya yandan baktiginiz zaman büyüklügünü fark edeceksiniz.

Asaga yukari bu gerginlik 1haftaya kadar kendiliginden kaybolacak ve Memislerim normal Formüne gelmeside 3-4 Hafta sürecekmis.

Kizlar korkulacak hic bir sebep yok

Nacibeye güvenin yeter.

Bu arada bir sorum var ?
Dün kimin Nacibeyde randevusu vardi benden bahsetmisde merak etim ?

Darisi basiniza Sorular icin her zaman acigim
Sevgiler

Son düzenleme:
naci beyin göğüs ameliyatı fotolarını gördüğünü söyleyen arkadaşlar bu konuyu biraz açabilirlermi ya.. ben 4-5 ay önce kendisi ile görüştüğümde asla fotoğraf göstermediğini bunu onaylamadığını söyledi..sizler nasıl başardınız ameliyat fotolarını görmeyi yaaaaa....

Sevgili öykü76,ben de naci beyden ilk başta e-mail ile resim istemiştim görüşmeye gitmeden. kendisi e-mail ile resim göndermeyeceğini bunun etik olmadığını, hastalarının resimlerinin bu şekilde internette elden elde dolaşmasının uygun olamacağını, hatta "sizin resminizi bu şekilde göndermemi de istemezsiniz" demişti, ama eğer görüşmeye gidersem gösterebileceğini söylemişti. sonra randevu alıp gittiğimde bana bilgisayarda hasta resimlerini gösterdi. acaba sende de böyle bir durum mu oldu???

bu arada naci beye ameliyat olmuş ve olmaya karar vermiş herkesi doğru kararlarından dolayı tebrik ediyorum...çok ama çok mutluyum naci beye ameliyat olduğum için... :sm_cool:

Öncelikle bu konuda merakları olan herkes ve kendi adıma böyle ayrıntılı bir mesaj yazdığın için çok teşekkür ederim heleki kollarını fazla hareket ettiremezken sağolasın :) gerçekten çok istiyorum biyandanda korkuyorum ama korkmakta istemıyorum naci beye güveniyorum anlıcan kafam karışık :) heyecanlıyım inşallah kolaylıkla atlatırım,kendine çok iyi bak bol bol uyu dinlen memişlerinin tadını çıkart sevgiler ...:nazar::1rolleyes:

o kadar acı çekmiş miyiz yaaCADIARZU
valla ben naci bey'in 2 senelik hastası olarak hatırlamıyorum bile ( tek hatırladığım 4 gün sonra 2 otobüs değiştirerek işe gittiğim:)).. hatta bence şimdiki halim doğal halim, hep böyleydimnaniknanik

Son düzenleme:
naci beyin göğüs ameliyatı fotolarını gördüğünü söyleyen arkadaşlar bu konuyu biraz açabilirlermi ya.. ben 4-5 ay önce kendisi ile görüştüğümde asla fotoğraf göstermediğini bunu onaylamadığını söyledi..sizler nasıl başardınız ameliyat fotolarını görmeyi yaaaaa....

Sevgili öykü76,ben de naci beyden ilk başta e-mail ile resim istemiştim görüşmeye gitmeden. kendisi e-mail ile resim göndermeyeceğini bunun etik olmadığını, hastalarının resimlerinin bu şekilde internette elden elde dolaşmasının uygun olamacağını, hatta "sizin resminizi bu şekilde göndermemi de istemezsiniz" demişti, ama eğer görüşmeye gidersem gösterebileceğini söylemişti. sonra randevu alıp gittiğimde bana bilgisayarda hasta resimlerini gösterdi. acaba sende de böyle bir durum mu oldu???

bu arada naci beye ameliyat olmuş ve olmaya karar vermiş herkesi doğru kararlarından dolayı tebrik ediyorum...çok ama çok mutluyum naci beye ameliyat olduğum için... :sm_cool:

Merhaba
Bende muaynaneye gittiğimde resimleri görmek istemiştim ve bir kaç resim göstermişti
e-mail yoluyla kendisinden istemedim ama benim düşüncemde aynı şekilde bencede etik değil bende ameliyat olan bir hastası olsaydım e-mail ortamı ile resimlerin başka kişilere gitmesini istemezdim muaynanesine gidildiğinde zaten kendisi gösteriyor

Selamlar,

Bende bugün sabah kapali carsiya alisverise gitim bir problemimde cikmadi. Sadece dikkat etmem gerekiyordu biraz bana carpmasinlar diye oradanda cikip Bagdad Cad gitim kontrolumu Nacibeyde oldum bana Masaj teknigini gösterdi Ameliyat yerinden Bandlari cikardi ... Ordanda cikip bütün Bagdad caddesini Sütyen aradim Mark & Spencerde kalmamisti ordan cikip kücük bir Ic Camasir magazasi vardi Fiyati 120 ytl sapitmislar galiba bagrim kaliteli bisey olsaydi ordan ciktim baska bir tane Magaza buldum fiyat 60 ytl 50&#37; indirimliymis tesekür etip ciktim sonra Black`de yalan söylemigim 15 ytl aldim.

Agri kesiciye asil gerek kalmadi ama Yarin Almanyaya döndügüm icin yarinda bir tane alacagim.
Pzt Ameliyatimi olup Pers dönüyorum problemsiz ohbeeeee

Mantikli olan bir doktor hic bir zaman Mail olarak hastanin Resimlerini yolamaz. Zaten yasakda ama herkes buna uyum saglamiyor. Düsünün bir Resim isteyip ondan sonra Internette yayinlasam ve Hastamizda yani Resimde siz olsaniz Memeleriniz ortada ve bunu Internette görseniz Doktora gidip ne söylersiniz ? Bu cok hasas bir konu. Email olarak Resimleri yollasa ve bu ortaya ciksaki mutlaka cikar bu Doktorun sonudur.

Bu konu yapilacak bir durum degil cünki zaten Nacibey yellowcanary dedigi gibi asla ve asla yapmaz.

Bu ara yellowcanary senin ameliyatin ne zamandi ?

Aci var canim ama abartilacak kadar degil. Acikcasi bugün en az 25 Sütyen giyip cikardim eh biraz izin verinde acisin :) Fakat sunuda söylemem gerekiyor Kolarimi artik havaya kaldirabiliyorum.

Selamlar

Son düzenleme:
Selam Leyla
etaylı bilgiler için gerçekten de teşekkürler... benim 2 cocugum var o yüzden de iyilesme süreci oneml.. esim destek olur ama ozellikle ufaklık 3.5 yasindave pek anlamaz sanirim....yani beni kucagina al falan diyebilir...

ama pazartei ameliyat olum carsamba bu kazdar geziyorsan vallahi maşallah demek istiyorum.... Darısı başımıza...
Sırada sanırım önce ruby80 sonra da bn varım... çok heyecanlı.. yaza kardesim evleniyor...Guzel bir dekolte alirim artik:)

ya arkadaşlar bende muayene oldum kendisine asla resim göstermediğini söyledi bu nasıl iş kafayı yiycem ya beni güvenilirmi bulmadı bu adam birde ameliyat olanlar fiyat yazın allah aşkınıza

SpringB benimde kızım var 4 yaşında artık eşlerimiz biraz destek olucak zaten dediğin gibi maşallah leyla hızla iyileşip alışveriş bile yapmış bu beni baya sevindirdi çabucak toparlanılıyo demekki, umarım bizler içinde geçerli olur bu süreç... sonrası zaten en keyifli dönem bol bol sütyen alışverişi dekolte vs :))):dance:

geçmiş olsun canım güle güle kullan memişlerini:) darısı bizim başımıza. Bende naci beyi düşünüyorum anadolu yakasında olması da avantaj benim için. Ama genel anesteziden ödüm kopuyor. sigara da içiyorum:( offf

Selamlar,

Calimeroo bende eskiden Sigara iciyordum ama sonradan biraktim sana tavsiye ederim bagimsiz bir hayat cok daha güzel. Nacibey hem Anadolu hemde Avrupa yakasinda Ameliyatlari yapiyor istegini söylersen ona göre ayarlar. Genel Anestiziden korkmanada gerek yok dedigim gibi ben Ameliyatdan sonra hemen ayildim daha odamda bile degildim. Ama insan uyandigi zaman biraz üsüyorsun o kadar.

Ben Nacibeyde Ameliyatimi oldugum icin onu rahatlikla ve icim rahat olarak onu önere bilirim.

SprinB ve ruby80 cöcugunu kucagina biraz zor alirsin benim su an ücüncü günüm ben su an daha agir seyler tasiyamiyorum bilginize.
Fakat dedigim gibi hareket konusunda artik problem yasamyiyorum.

SEVGILER artik Almanyadan yazarim

Back