10 doktora mı gitin..İnanmıyorum... Benim derdim de ben sadece 1 doktora gittim o da Naci Bey.... O yüzden de acaba en azindan bir doktora daha gitsem mi diyorum...
Ben de daha önce hiç ameliyat olmadim sayilir... Biraz korkuyorum...
Ne zamana gün aldın? Ben nisan sonuna almıştım ama Nisan başına çekeceğim sanırım.. Tabii Naci bey müaitise...
evet hepside cok isimli populer doktorlara gittim ama icime sinmediler acikcasi guvenemedim . en son naci beye gittim ve tamamen benim istedigim gibi bir burun sekli cikardi ve guven verdi bana yani kendimi emanet edebilirim . dogal birisi ve estetik acidan zevklerimiz uydu bu cok onemli . bazi estetikcilerin tarzi cok iticiydi ne bilim kimisi uzun burun yapiyor kimisi cok kalkik burun yapiyor bu birazda zevk meselesi o yuzden naci bey icime sindi ve martin 2. haftasi insallah olucam atasehir sifada . cok doktor gezmenin tek kotu yani hepsine muayene ucreti veriyorsun ama sonucta bu bir ameliyat ve geri donusumu olmayan bi sey o yuzden bugune kadar olamadim korkttum ancak naci bey o korkumu giderdi . inaniyorumki ameliyat sonrasida daha guzel seyler yazicam naci bey hakkinda .