• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

kuzeninden rica etsen de önden nasıl duruyor baksak keşkeeee
burun kalkık olmuş ama önden delikler görünmüyomuşş duydunuzmuu
naci beyde öyle olacağını söylüyordu
sevindim bu işe ben:)

yellowcanary bu burun muhteşem. valla başka drlarr sadece kemerini alıo küçültmüyo burunları kocaman bırakıyo çoğu ama bu burun resmen çizilmiş gibi. harika ötesi..............

Merhaba kizlar,

burda herkesin yazdiklarini az cok okudum. Ve Doktor Nacibeyle temasa gectim. Yarin ... ne yarini sabah 7 Istanbula ucuyorum saat 5 ile 6 arasi Nacibeyde Randevum var ve pazar günü ameliyat olacagim cok heycanliyim ister istemez. Fakat telefonda bile Insani hem güldürüyor hem korkusubu aliyor... Büyük bir ihtimalnen gögüsün altinda silikolari yerlestirecek...bir bakalim yarin muyanede ne cikacak ???

Blauschatz da Nacibeye ameliyat olmustu ve yazdiklari da cok positiv.

Neyse ben bir iki saat uyuyim ki sabah erken kalkim

a.s.a.s.
a.s

Selam...
ben de nisan ayında naci beye silikon ameliyatı yaptırmayı düşünüyorum.... Etrafımda ameliyat yaptırmış kimse yok... Bu yüzden biraz endişeleniyorum...doğru bir karar mı verdim diye.... Senin çevrende ne çok kişi yaptırmış.... Onlar da naci beye yaptırdı ve çok memnunlar demen beni çok rahatlattı..

İnşallah ikimizde nisan sonunda güzel memişlerimize kavuşuruz. a.s

gelişmeler olursa beni de haberdar edersen sevinirim...

Selamlar

dün dr. Nacibeye gitim muayenesini yapti ve yarin sabah saat9 da Amelyat olacagim. Cok heycanliyim saat gitdikce ilerliyor.
Lütfem kizlar biraz destek verseniz ?

Selamlar

dün dr. Nacibeye gitim muayenesini yapti ve yarin sabah saat9 da Amelyat olacagim. Cok heycanliyim saat gitdikce ilerliyor.
Lütfem kizlar biraz destek verseniz ?

leylaaaaa
sakın korkma çok güzel olacak herşeyyy
seninki basit bir operasyon hem de emin ellerdesin Allahın izniyle,45 dk civarı sürüyomuş memiş operasyonlarıyerimseniben
naci beyin yaptığı ameliyat fotolarını gördüm inan süper duruyordu hepsi darısı başınaa
bizi gelişmelerden haberdar et <allah yardımcın olsun canımkaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile5
a.s

Selam...
ben de nisan ayında naci beye silikon ameliyatı yaptırmayı düşünüyorum.... Etrafımda ameliyat yaptırmış kimse yok... Bu yüzden biraz endişeleniyorum...doğru bir karar mı verdim diye.... Senin çevrende ne çok kişi yaptırmış.... Onlar da naci beye yaptırdı ve çok memnunlar demen beni çok rahatlattı..

İnşallah ikimizde nisan sonunda güzel memişlerimize kavuşuruz. a.s

gelişmeler olursa beni de haberdar edersen sevinirim...

merhaba,eğer gerçekten kararlıysan vazgeçme derim en azından ben kendime böyle diyorum sürekli.. zaten günümde belli artık geri dönüş yok :)) arkadaşlarımın olumlu sonuçlarını görünce ve en önemlisi naci beyle tanışınca daha sağlıklı karar vermiş oldum sen naci beyle tanıştınmı ? tanışmadıysan mutlaka yüzyüze görüş,gerçekten o anda orda karar verip gün alıp eve dönüyosun,bana öyle oldu :) kaydirigubbakcemile3

Tes ederim saat gece 12 den itibaren yemek ve su yasagi koydu narkoz icin.
Evet bende Nacibeyin yaptigi amelyatlarin fotolarini gördüm ve sonuclar harikaydi, pardon harika degil süperdi. Su an dolu A baslangic B ve Ameliyatdan sonra Dolu B veya baslangic C olacakmis tam olarak onu Ameliyata karari verecek. Arti Silikon damla seklinde olacakmis.

Erkenden kalkip dusumu alip gidecegim herseyin hayirlisi.
Persembe Almanyaya döndügümde pek mutlu olamicagmi söylemisti agrilarim baya olacakmis ama saglik yönünden sakincasi yokmus.

Ben sizi haberdar ederim

Leyla'cım ilk birkaç gün ağrıların nedeniyle ben ne yaptım diyebilirsin.. ama bu çok kısa sürecek emin olkaydirigubbakcemile3

gelişmelerden bizi haberdar et tatlım..

naci beyin göğüs ameliyatı fotolarını gördüğünü söyleyen arkadaşlar bu konuyu biraz açabilirlermi ya.. ben 4-5 ay önce kendisi ile görüştüğümde asla fotoğraf göstermediğini bunu onaylamadığını söyledi..sizler nasıl başardınız ameliyat fotolarını görmeyi yaaaaa....

merhaba,eğer gerçekten kararlıysan vazgeçme derim en azından ben kendime böyle diyorum sürekli.. zaten günümde belli artık geri dönüş yok :)) arkadaşlarımın olumlu sonuçlarını görünce ve en önemlisi naci beyle tanışınca daha sağlıklı karar vermiş oldum sen naci beyle tanıştınmı ? tanışmadıysan mutlaka yüzyüze görüş,gerçekten o anda orda karar verip gün alıp eve dönüyosun,bana öyle oldu :) kaydirigubbakcemile3

Aslında bu vakitten sonra fikrimi değiştirmeyeceğim... Ama endişelerim de yok değil... Senin günün ne zaman... Ben nisan sonunda yaptıracağım..Naci Bey ile görüştüm ama bu aralar bir kez daha görüşmei düşünüyorum...

benim en büyük kaygım ilerisi için..Internette araştırınca özellikle yabancı sitelerde 2. ameliyatı olan çok kişi okudum..öyle olunca da biraz korktum..yani şimdi 34 yaşındayım 15 sene sonra 50 yaşına gelince pişman olur muyum? o yaşta bi daha ameliyat olmak zorunda kalır mıyım gibi sorular var kafamda... sonraki görüşmemde bunları sormak istiyorum açıkçası...

ikimize de iyi şanslar....

naci beyin göğüs ameliyatı fotolarını gördüğünü söyleyen arkadaşlar bu konuyu biraz açabilirlermi ya.. ben 4-5 ay önce kendisi ile görüştüğümde asla fotoğraf göstermediğini bunu onaylamadığını söyledi..sizler nasıl başardınız ameliyat fotolarını görmeyi yaaaaa....

Selam Öykü,
Naci bey ben daha sormadan kendisi gösterdi ameliyat fotolarını.. hatta izlerden endişem olduğunu söyleyince 1 aylık, 6 aylık izleri falan bile göstermişti.....

Neden sana göstermedi ki?

Tes ederim saat gece 12 den itibaren yemek ve su yasagi koydu narkoz icin.
Evet bende Nacibeyin yaptigi amelyatlarin fotolarini gördüm ve sonuclar harikaydi, pardon harika degil süperdi. Su an dolu A baslangic B ve Ameliyatdan sonra Dolu B veya baslangic C olacakmis tam olarak onu Ameliyata karari verecek. Arti Silikon damla seklinde olacakmis.

Erkenden kalkip dusumu alip gidecegim herseyin hayirlisi.
Persembe Almanyaya döndügümde pek mutlu olamicagmi söylemisti agrilarim baya olacakmis ama saglik yönünden sakincasi yokmus.

Ben sizi haberdar ederim

Selam Leyla....
Yakında aynı ameliyatı olacak biri olarak senin iyi haberlerini dört gözle bekliyoruz... Umarım herşey yolunda gider.... Ameliyat sonrası da bizi habersiz bırakma...Sen de çok iyi biliyorsun ki ameliyat olmadan önce insan en çok iyileşme sürecini merak ediyor...

en kısa zamanda senden haber bekliyoruz....

Çok geçmiş olsun...

Back