Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar, 11mart2009 çarşamba günü Dr.Naci Çelik tarafından gerçekleştirilen nefes alma problemlerinin giderilmesi ve şeklin düzeltilmesine yönelik 3 saat süren bir ameliyat geçirdim. 2 hafta geçti ve burnumun içindeki ve dışındaki şişlikler büyük ölçüde indi. Dr. Naci Bey'in işini hakkıyla yapan biri olduğunu söylemek isterim. Albüme resim ekledim isteyenler bakabilir.
Sağlıklı günler...
Merhaba kızlar, 11mart2009 çarşamba günü Dr.Naci Çelik tarafından gerçekleştirilen nefes alma problemlerinin giderilmesi ve şeklin düzeltilmesine yönelik 3 saat süren bir ameliyat geçirdim. 2 hafta geçti ve burnumun içindeki ve dışındaki şişlikler büyük ölçüde indi. Dr. Naci Bey'in işini hakkıyla yapan biri olduğunu söylemek isterim. Albüme resim ekledim isteyenler bakabilir.
Sağlıklı günler...
canım çok güzel görünüyor burnun maşallahhhhh
Selamlar,
Tabiki bu kisiden kisiye degsiyor herkes ayni silikonlari takmiyor ve herkesesin meme büyüklügü ayni degilki. Fakat söyle söyligim artik bende yavas yavas agir seyler kaldirabiliyorum ara sira agrim oluyor ve agrilar degsik yerlerde oluyor. Geceleri artik tam olmazsada yan tarafima yatabiliyorum. Tabiki az da olsa bel agrilarim oldu kukla gibi hep sirt üsta yatinca. Hareket SINIRLIGIMDA artik tamam kalkmis oldu.
Memisler gidikce Formuna oturuyor ve gün gectikce yumusuyorlar.
Selamlar
zuzuincecanan merhaba sende naci celike ameliyat olacaktin oldun mu??
bu arada sisell41 burnun cok guzel gozukuyor..2.haftan olmasina ragmen sislik neredeyse yok gibi ...cok dogal duruyor..:)
zuzuincecanan merhaba sende naci celike ameliyat olacaktin oldun mu??
bu arada sisell41 burnun cok guzel gozukuyor..2.haftan olmasina ragmen sislik neredeyse yok gibi ...cok dogal duruyor..:)
canım ben 10 nisana gün aldım hayırlısıyla olucam inşallah,dua edin lütfennn:Saruboceq:[/
canim dualarimiz seninle..insallah coook guzel olur:)