• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

selamlar

Gün gectikce hareket kisitligim geciyor. Tamamen olmasada yeni memislerim yumusuyor ve normal sekline dönuyor. Bugün yarabandlarini cikardim ve iz kaybetmede yardimci olan kremi kulanmaya basladim arti masajida uyguluyorum. Yaralar iyilestigi icin cok fena kasiniyor. Cöcuklular icin 6 gün oldu ameliyatim ama cöcugu kucaga almak daha mümkün degil. Nacibeyin dedigi gibi iyilesmem ilerliyor, aksilik ve problem yok.

Sorulariniz varsa herzaman beklerim

Sevgiler

canım ben de naci beye ameliyat olmuştum 4. gün kızım kucağımdaydı.. herhalde kişinin ağrı eşiğine bağlı biraz..
Artık her gün daha iyi uyanırsın.. bir de masajını aksatma özellikle banyo yaparken yap daha rahat oluyor..
sevgiler..

çok oldum ama bir sorum daha var.naci bey avrupa yakasında hangi hastanelerle çalışıyor.bilen varmı.bu ara kendisi ile görüşecek birileri varsa sorabilirlerse çok iyi olur neolur bir kul cevap yazsın sevgiler

öykücüm merhaba;

Naci bey meme büyütme ameliyatından 5.500-6TL arası ücret alıyo,daha öncede seni bilgilendirmiştim hastaneye göre değişiyo ,benim seçtiğim hastane için 6bin TL ye anlaştık,benım ameliyat olan diğer arkadaşlarım göztepe şafak hastanesinde oldular 5.500'e 2 kardeş oldukları için yanlış hatırlamıyosam indirimde yapmıştı geçen seneydi...diğer sorun içinse sekreterinden ayrıntılı bilgi alabilirsin yada mail yazarsan naci beye mutlaka yanıtlıcaktır

sevgiler..yerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kızlar, 11mart2009 çarşamba günü Dr.Naci Çelik tarafından gerçekleştirilen nefes alma problemlerinin giderilmesi ve şeklin düzeltilmesine yönelik 3 saat süren bir ameliyat geçirdim. 2 hafta geçti ve burnumun içindeki ve dışındaki şişlikler büyük ölçüde indi. Dr. Naci Bey'in işini hakkıyla yapan biri olduğunu söylemek isterim. Albüme resim ekledim isteyenler bakabilir.
Sağlıklı günler...

Selamlar,

Tabiki bu kisiden kisiye degsiyor herkes ayni silikonlari takmiyor ve herkesesin meme büyüklügü ayni degilki. Fakat söyle söyligim artik bende yavas yavas agir seyler kaldirabiliyorum ara sira agrim oluyor ve agrilar degsik yerlerde oluyor. Geceleri artik tam olmazsada yan tarafima yatabiliyorum. Tabiki az da olsa bel agrilarim oldu kukla gibi hep sirt üsta yatinca. Hareket SINIRLIGIMDA artik tamam kalkmis oldu.

Memisler gidikce Formuna oturuyor ve gün gectikce yumusuyorlar.

Selamlar

Merhaba kızlar, 11mart2009 çarşamba günü Dr.Naci Çelik tarafından gerçekleştirilen nefes alma problemlerinin giderilmesi ve şeklin düzeltilmesine yönelik 3 saat süren bir ameliyat geçirdim. 2 hafta geçti ve burnumun içindeki ve dışındaki şişlikler büyük ölçüde indi. Dr. Naci Bey'in işini hakkıyla yapan biri olduğunu söylemek isterim. Albüme resim ekledim isteyenler bakabilir.
Sağlıklı günler...

geçmiş olsun canım..
gayet hoş ve doğal görünüyor..:icecream:

Sağlıklı günler...

canım çok güzel görünüyor burnun maşallahhhhh

zuzuincecanan merhaba sende naci celike ameliyat olacaktin oldun mu??

bu arada sisell41 burnun cok guzel gozukuyor..2.haftan olmasina ragmen sislik neredeyse yok gibi ...cok dogal duruyor..:)

Selamlar,

Tabiki bu kisiden kisiye degsiyor herkes ayni silikonlari takmiyor ve herkesesin meme büyüklügü ayni degilki. Fakat söyle söyligim artik bende yavas yavas agir seyler kaldirabiliyorum ara sira agrim oluyor ve agrilar degsik yerlerde oluyor. Geceleri artik tam olmazsada yan tarafima yatabiliyorum. Tabiki az da olsa bel agrilarim oldu kukla gibi hep sirt üsta yatinca. Hareket SINIRLIGIMDA artik tamam kalkmis oldu.

Memisler gidikce Formuna oturuyor ve gün gectikce yumusuyorlar.

Selamlar

Merhaba Leyla birilerinden destek almadan kendi ihtiyaclarını karşılaman kaç gün sürdü
giyinmen soyunmam v.s
Birde benım merak ettığım ameliyattan sonra 3.4 gununde amelyat olduğun dışarıdan bakan bır kişi tarafından anlaşılırmı?
bende nısan sonuna kadar Nacı bey ile son kez goruşup amelıyat gunu almk istiyorum malum yaza pek birşey kalmadı ameliyattan sonra 5.gun iş yerınde olmam lazım ve yoğun tempolu bir işim var bu işinde dışarıdan anlaşılmsını pek istemıyorum:1no2:
Ayrıca bızı bu kadar bılgılendırdığın içinde şahsım adına çok teşekkür ederimŞeniz

zuzuincecanan merhaba sende naci celike ameliyat olacaktin oldun mu??

bu arada sisell41 burnun cok guzel gozukuyor..2.haftan olmasina ragmen sislik neredeyse yok gibi ...cok dogal duruyor..:)

kissmett çok teşekkür ederim, inşallah burun ameliyatı düşünen tüm arkadaşların ameliyatları iyi geçer ve sonuçları istedikleri gibi olur...
özel mesajını aktif edersen soruna ordan yanıt verebilirim.

Son düzenleme:
Back