10 doktora mı gitin..İnanmıyorum... Benim derdim de ben sadece 1 doktora gittim o da Naci Bey.... O yüzden de acaba en azindan bir doktora daha gitsem mi diyorum...
Ben de daha önce hiç ameliyat olmadim sayilir... Biraz korkuyorum...
Ne zamana gün aldın? Ben nisan sonuna almıştım ama Nisan başına çekeceğim sanırım.. Tabii Naci bey müaitise...
lalique ne zaman ameliyat olacaksın,naci beye karar vermende ne etkili oldu?
ameliyat olan arkadaşlar fotoğraflarınızı paylaşmayacakmısınız
****gerek kalmadı kızlar yaptığı ameliyatların öncesi sonrası fotoğraflarına tek tek birlikte baktık asla internet ortanmnında hastalarının fotoğrafını yayınlamıyor ofisinden başka bir yerde görme şansınız yok o harika bir doktor....*****
ben yeni döndüm istanbuldan
bu gittiğimde naci bey ve serhat beyle görüştüm
aradığım doktoru nihayet buldum
emre ilhan,serhat tuncer ve en son naci çelik le görüştüm
emre ilhan, burnumu sanki bir cadı burnuymuş gibi anlattı bu saate kadar bu burunla nasıl yaşadın hallerine soktu beni daha orada depresyona soktu valla
onu hemen eledim
serhat tuncer,öyle doymuş öyle bıkmışki yaptığı ameliyatlardan heyecanını yitirmiş
sana salakmışsın gibi davranıyor bu kadınlar varken aç kalmayız falan havalarında
ilgisiz alakasız salaş davranışlar ağzından lafı kerpetenle çekiyosun..
onuda eledim..
naci çeliğe giderken de bu da böyle bi adam çıkarsa vazgeçip bu konuyu kapatacağım diye söz verdim kendime fakat öyle olmadı
naci çelik inanılmaz bir doktor
daha kliniğe girerken pozitif duygular sardı içimi diğerlerinin elektriği bile çok kötüydü inan
hiç bekletmeden tam saatinde aldı beni önce sana şöyle bir bakalım dedi inceledi
sonra ameliyat olacak kadar kötü bir burnun yok dedi sen kötü burun görmemişsin ameliyat kolay birşey değil bir daha düşün bence dedi öyle rahatladımki önce beni vazgeçmeye iknaya çalıştı çok istediğimi anlatınca neler yapabiliriz bakalım dedi beni stüdyoya yönlerdirdi profesyonel bir ortam ve bildiğin fotoğraf stüdyosu asistanı gelip sağdan soldan aşağıdan yukarıdan önden fotolarımı çekti
sonra tekrar naci beye yönlendirdi
kocaman bir ekranda tasarım yapmaya başladı üç tane güzel ve farklı burun üzerinde çalıştı
birini beğendim %98 yaparız dedi %2 lik kısmı da açılar milim farkı ile tutmayabiliyor o senin anlayacağın değil benim anlayacağım birşey zaten dedi
bu gördüğünü yaparız Allahın izniyle dedi
ya anlatamam size bambaşka biri,dr gibi değil insan gibi insan valla
önce insanlığına sonra profesyonelliğine tümm içtenliğimle teşekkür ettim içimdenn ve nisanda ameliyat günü almak üzere sözleştik
kuş gibi hafifledim ohhhhh beee bu karar aşaması çok zordu dr unu bulunca rahatlıyor insannn
kizlar bende naci beye ameliyat olmaya kesin olarak karar verdim kendisi cok samimi cok ilgili ve yaptigi burunlarda cok basarili heycanla ameliyat gunumu bekliyorum :)
arkadaşlar hepinize marhabalar,naci çelik hakkında benimde görüşlerim var sizlerle paylaşmak istedim kendisine nisan ayında meme büyütme ameliyatı olucam,çok heyecanlıyım ve sabırsızlanıyorum.Geçen sene iki arkadaşım var kardeşler ikiside silikon yaptırdı onların ardından kuzenleri ve başka arkadaşlarıda silikon ameliyatı yaptırdılar naci beye hepsi çok memnun,sonunda bende cesaretlendim ve naci beyle tanıştım gerçekten çok sıcakkanlı birisi onu tanıdığım için çok şanslı hissediyorum kendimi herkese tavsiye ediyorum umarım herşey yolunda gider ve güzel memelere kavuşurum :Saruboceq:hihoyyyt
hayırlı uğurlu olsun laligue :)
sen burun ameliyatımı olacaksın?
ameliyat günü aldın mı?
evet burun ameliyati olucam . mart ayi icinde istiyorum bakalim haber veririm sizlerede
sen ne zaman olucaksin belli mi ?
a.s
Selam...
ben de nisan ayında naci beye silikon ameliyatı yaptırmayı düşünüyorum.... Etrafımda ameliyat yaptırmış kimse yok... Bu yüzden biraz endişeleniyorum...doğru bir karar mı verdim diye.... Senin çevrende ne çok kişi yaptırmış.... Onlar da naci beye yaptırdı ve çok memnunlar demen beni çok rahatlattı..
İnşallah ikimizde nisan sonunda güzel memişlerimize kavuşuruz. a.s
gelişmeler olursa beni de haberdar edersen sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?