Burnumda kemer yok albumume bakablrsnz zor bir burun dgl yani. Naci beye cok guvendm ztn onur eroldan da taniyorum onu. Mukemmel bi doktor. 12 bin tl istedi. Kesnlkle iyi bir burun yapacagini biliyorum. Ama parayi nasil ayarlicam onu blmyrm :)))))))
hımmm benim tahmin edebileceğim bir fiyat değilmiş... kemeri olan burunları sonuçları çok güzel hemen kendisini gösteriyor,düşünsene burun ucu düşük ,kocaman kemeri olan bir burun ameliyat olunca ,o kişinin ameliyat sonrasında yaşayacağı değişim ve mutluluk ne kadar farklı olabilir. Zaten güzel bir burnu olan birisinin burun ameliyatı sonrası yaşayacağı mutluluk bence 10 üzerinden 6 birimse,kocaman kemeri olan,burun ucu düşük bir kişinin bu ameliyat sonrası yaşayacağı mutluluk 10 birim olabilir. Senin burun içinde mi çok işlem yapılacak acaba?
Hyr cnm cok islemim yok. Hatta yaptgi cizim cok buyuk degsmler cikarmadi ortaya cnku kemerli asagida bi burnum yok. Oyzdn cok sasrmadm cizim haline. Ama yinede guzel tabi birazcik torpu :)
naci bey alanında gerçekten çok iyi
Burnumda kemer yok albumume bakablrsnz zor bir burun dgl yani. Naci beye cok guvendm ztn onur eroldan da taniyorum onu. Mukemmel bi doktor. 12 bin tl istedi. Kesnlkle iyi bir burun yapacagini biliyorum. Ama parayi nasil ayarlicam onu blmyrm :)))))))
Fiyat çok ya bu fiyata burun yapıyorsa öbür doktorlar tahtamı yontuyorlar çok fazlaa
evet kızlar bende naci beye olucam karar verdim :)16.sında günüm az kaldı:)
aynen cnm ya ilk emre ilhan dedm snr muhammet dilber dedm şmdi naci çelik diyorum ama fiyatları bilen yok mu ya oooooooof
Emre ilhanla görüştüm herkez çok memnun acıbadem ataşehir hastanesinde yapıyor ameliyatlarını herşeyi içinde 6000 dedi bu bile çok geldi bana fiyatı Florance nightingale hastanesinde kbb doktoru var güven güvenç oda 4000 dedi.maddi durumun iyi değilse naci çelik i geç derim bir kıza 12 bin demiş iyi bir araba parası 2 saatte çok gibi...
naci bey'e burun estetiği olan varmı???? bize yardımcı olurlarsa çok seviniriz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?