Selam Arkadaşlar ,
Kız arkadaşımla beraber Naci bey ile görüşmeye gittik.Daha önce uzun araştırmalar ve kuzenimin burnunuda naci beyin yapmasından ötürü rahattım.20 kasıma burun estetiği için randevu aldım, belki erkenede çekebiliriz.Önce ben olacağım sonra kız arkadaşım olacak.Ameliyattan sonra düşüncelerimi ve hislerimi sizlerle paylaşırım.
Dip Not : Dr Dr gezmenin hiç bir mantığı yok.
naci bey burun estetiğine ne kadar istiyor bilen var mı birde standart bir fiyatmı veriyor burunun zorluk derecesine göre değişiyormu ameliyat ücreti ???
sakın aldanma ilk haline inan bana çok değişicek..beni uyardılar panik olma görünce diye arkadaşlarım.çünkü herkes böyle oluyor.bandajlar çıkınca rahatladım ben öyle dışarı çıkamıcam gibi bi durum olmadı yani.zaten gün gün inicek ucu sende görüceksin iyileşme çok hızlı oluyor.
sorun çıkmıştı albümde düzelttim
Kendisi hem parayı ön planda tutmayan bir doktor,hem de oldukça başarılı
ben zamanında naci beyle ilgili araştırma yaparken dudak ve damak yarığı ile ilgili bir dernek üyeliği gibi olduğunu hatırlıyorum,hatta maddi durumu sıkıntılı olan ve böyle problemi olan çocukları ameliyat eden bir grubun içerisinde olduğunu okumuştum naci beyin. ama o zaman dikkatimi çok çekmemişti bu durum,hala o tarz işlemler yapıyor mu bilmiyorum,ama bildiğim şeylerden birisi de şu ki naci bey sadece ,estetik plastik ve rekonstruktif cerrahinin sadece estetik yanı ile ilgilenmiyor,rekonstruktif ameliyatlar da yapıyor ki benim ameliyatımın da rekonstruktif bir ameliyat olduğunu söylemişti kendisi. Gidip bir görüşmekte fayda olduğunu düşünüyorumbebeğimizde dudak damak yarığı var 18 yasına kadar ortalama 5 amelıyat dıyorlar nacı bey bu amelıyatları hastanede yapacak sanırım bız henuz gorusmeye gıtmedık ama su an bahsedılen en basıt burun amelıyatları bıle 5.000-8.000 lerdeyse oooffff kı ne offf.bır de okudugum yorumlar hep estetık uzerıne hıç bu tarz bı amelıyat olan okumadım.baska hastanede naci beye amelıyat olan var mı acaba.Şu acıdan soruyorum hanı anestezı uzmanları veya yardımcı ekıpler nasıldır?
Naci Celik in uzmanlik alani burun galiba.. Meme estetigi yaptiranlar var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?