• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

Aslinda kendisi 3D sistemde ameliyat sonrasi halinizi de gosteriyor ama onu yapmak icin kesin ameliyat randevusu almaniz gerekiyormus sonra onu yapiyor

Selam Arkadaşlar ,

Kız arkadaşımla beraber Naci bey ile görüşmeye gittik.Daha önce uzun araştırmalar ve kuzenimin burnunuda naci beyin yapmasından ötürü rahattım.20 kasıma burun estetiği için randevu aldım, belki erkenede çekebiliriz.Önce ben olacağım sonra kız arkadaşım olacak.Ameliyattan sonra düşüncelerimi ve hislerimi sizlerle paylaşırım.
Dip Not : Dr Dr gezmenin hiç bir mantığı yok.

Selam Arkadaşlar ,

Kız arkadaşımla beraber Naci bey ile görüşmeye gittik.Daha önce uzun araştırmalar ve kuzenimin burnunuda naci beyin yapmasından ötürü rahattım.20 kasıma burun estetiği için randevu aldım, belki erkenede çekebiliriz.Önce ben olacağım sonra kız arkadaşım olacak.Ameliyattan sonra düşüncelerimi ve hislerimi sizlerle paylaşırım.
Dip Not : Dr Dr gezmenin hiç bir mantığı yok.

hadi bakalım şimdiden geçmişler olsun, insan doğru doktoru bulunca doktor doktor gezmeyi bırakıyor zaten:16:

sakın aldanma ilk haline inan bana çok değişicek..beni uyardılar panik olma görünce diye arkadaşlarım.çünkü herkes böyle oluyor.bandajlar çıkınca rahatladım ben öyle dışarı çıkamıcam gibi bi durum olmadı yani.zaten gün gün inicek ucu sende görüceksin iyileşme çok hızlı oluyor.

Merhaba açıklamalarınız insanı cok rahatlatıyor gercekten ama bi sorum olucak,şişlik alçı ciktigindamiydi,yoksa alcidan sonra yapıştırılsan küçük bandı cikarinca da devam etti mı şiştik.ben sislikten cok korkuyorum kotu bi görüntü oluyor,yani ben ilk ameliyatımı Halis ünlüye oldum,ve estetik olmadım kemik vardı o alındı,ama keske estetik olsaymisim,zamanla o torpulenen kemiklerin olustrdugu boşluk yuzunden burnum daha cok ortaya cikti,ve eskisinden kotu gorunuyo gözüme,tekrar olmak istyrum estetik olmak şart oldu

Ben geçen hafta Naci Çelik'e burnum için ön görüşmeye gittim. Kendinden o kadar emin konuşuyor ki sanki ameliyatı olunca dünyanın en güzel kızı olup hastaneden çıkacakmışsınız gibi davranıyor ve gerçekten insanı çok rahatlatıyor.Bilgili ve tecrübeli bir doktor olduğu çok belli. Bilgisayarda yaptığı tasarımı da beğendim ancak fiyat bana biraz yüksek geldi.Doğrusu şu an Pirilti81 arkadaşımızın yorumlarını okuyunca da korktum.Hiç memnun kalmamış anlattığı kadarıyla o yüzden biraz daha araştırma yapmak istiyorum

Merhaba Riley. Bende şu sıralar burun ameliyatına kafayı takmış durumdayım. Günlerdir araştırıp okuyorum.
Kafama en çok Emre İlhan yattı. Randevu aldım ama teee Hazirana randevu verdiler.
Naci Çelik hakkında da çok iyi yorumlar var. Ondan da randevu aldım. O direk yarın saat 16:30a verdi. Ama muayene ücreti 100 tl dio. Eğer bi işlem uygulatırsanız ondan düşüyoruz, diyor. Bilemedim ne yapsam ne etsem.. Öf pöf..

Bende Naci beye 2006 ve 2011 de dudak dolgusu yaptırmıştım, gerçekten çok güzel çalışıyor dolguyu dudaklara çok güzel detaylarlarla dolduruyor fakat ne var ki yaptırdığım iki seferde de dolgular çok çabuk erimeye başladılar zaten asla çok fazla kalınlaştırmıyor yapay durmasını istemediğinden .. bunun da etkisiyle 1 ay sonra dudakta çok fazla bir dolgunluk kalmıyor. Restylane tercih ediyordu ben gittiğim zamanlar şimdi bilemiyorum.

Ben de Naci beyi gerçekten çok doğru buluyorum.Ben kendisiyle görüşmeye gitmiştim fakat ona ameliyat olmamıştım ondan çok daha yüksek bir fiyat veren bir doktora oldum ameliyatımı ve inanılmaz pişman oldum

Kendisi hem parayı ön planda tutmayan bir doktor,hem de oldukça başarılı

bebeğimizde dudak damak yarığı var 18 yasına kadar ortalama 5 amelıyat dıyorlar nacı bey bu amelıyatları hastanede yapacak sanırım bız henuz gorusmeye gıtmedık ama su an bahsedılen en basıt burun amelıyatları bıle 5.000-8.000 lerdeyse oooffff kı ne offf.bır de okudugum yorumlar hep estetık uzerıne hıç bu tarz bı amelıyat olan okumadım.baska hastanede naci beye amelıyat olan var mı acaba.Şu acıdan soruyorum hanı anestezı uzmanları veya yardımcı ekıpler nasıldır?

bebeğimizde dudak damak yarığı var 18 yasına kadar ortalama 5 amelıyat dıyorlar nacı bey bu amelıyatları hastanede yapacak sanırım bız henuz gorusmeye gıtmedık ama su an bahsedılen en basıt burun amelıyatları bıle 5.000-8.000 lerdeyse oooffff kı ne offf.bır de okudugum yorumlar hep estetık uzerıne hıç bu tarz bı amelıyat olan okumadım.baska hastanede naci beye amelıyat olan var mı acaba.Şu acıdan soruyorum hanı anestezı uzmanları veya yardımcı ekıpler nasıldır?
ben zamanında naci beyle ilgili araştırma yaparken dudak ve damak yarığı ile ilgili bir dernek üyeliği gibi olduğunu hatırlıyorum,hatta maddi durumu sıkıntılı olan ve böyle problemi olan çocukları ameliyat eden bir grubun içerisinde olduğunu okumuştum naci beyin. ama o zaman dikkatimi çok çekmemişti bu durum,hala o tarz işlemler yapıyor mu bilmiyorum,ama bildiğim şeylerden birisi de şu ki naci bey sadece ,estetik plastik ve rekonstruktif cerrahinin sadece estetik yanı ile ilgilenmiyor,rekonstruktif ameliyatlar da yapıyor ki benim ameliyatımın da rekonstruktif bir ameliyat olduğunu söylemişti kendisi. Gidip bir görüşmekte fayda olduğunu düşünüyorum

benimde gorumcem burnunu yaptirmak istiyor fakat maddi durumu iyi degil kucukken dusmus burnu kirilmis. kemik egri kaynamia. her forumda naci beyi okuyorum ameliyati kaca yapiyo acaba

Naci Celik in uzmanlik alani burun galiba.. Meme estetigi yaptiranlar var mi ?

meme estetiği sayfamı okuyorsunuz. fotoğrafları görmek için istek gönderiyorsunuz. üstüne "naci çelik'e meme estetiği yaptıran var mı?" diye soruyorsunuz. naci çelik'i hiç mi arattırmadınız nette? sayfasına hiç mi bakmadınız? insan,ulaşamadığı bilgi hakkında soru sormalı. (sorularıma yanıt beklemiyorum. dilbilgisi kuralı gereği...)

Back