• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

Burnumda kemer yok albumume bakablrsnz zor bir burun dgl yani. Naci beye cok guvendm ztn onur eroldan da taniyorum onu. Mukemmel bi doktor. 12 bin tl istedi. Kesnlkle iyi bir burun yapacagini biliyorum. Ama parayi nasil ayarlicam onu blmyrm :)))))))

hımmm benim tahmin edebileceğim bir fiyat değilmiş... kemeri olan burunları sonuçları çok güzel hemen kendisini gösteriyor,düşünsene burun ucu düşük ,kocaman kemeri olan bir burun ameliyat olunca ,o kişinin ameliyat sonrasında yaşayacağı değişim ve mutluluk ne kadar farklı olabilir. Zaten güzel bir burnu olan birisinin burun ameliyatı sonrası yaşayacağı mutluluk bence 10 üzerinden 6 birimse,kocaman kemeri olan,burun ucu düşük bir kişinin bu ameliyat sonrası yaşayacağı mutluluk 10 birim olabilir. Senin burun içinde mi çok işlem yapılacak acaba?

hımmm benim tahmin edebileceğim bir fiyat değilmiş... kemeri olan burunları sonuçları çok güzel hemen kendisini gösteriyor,düşünsene burun ucu düşük ,kocaman kemeri olan bir burun ameliyat olunca ,o kişinin ameliyat sonrasında yaşayacağı değişim ve mutluluk ne kadar farklı olabilir. Zaten güzel bir burnu olan birisinin burun ameliyatı sonrası yaşayacağı mutluluk bence 10 üzerinden 6 birimse,kocaman kemeri olan,burun ucu düşük bir kişinin bu ameliyat sonrası yaşayacağı mutluluk 10 birim olabilir. Senin burun içinde mi çok işlem yapılacak acaba?

Hyr cnm cok islemim yok. Hatta yaptgi cizim cok buyuk degsmler cikarmadi ortaya cnku kemerli asagida bi burnum yok. Oyzdn cok sasrmadm cizim haline. Ama yinede guzel tabi birazcik torpu :)

Hyr cnm cok islemim yok. Hatta yaptgi cizim cok buyuk degsmler cikarmadi ortaya cnku kemerli asagida bi burnum yok. Oyzdn cok sasrmadm cizim haline. Ama yinede guzel tabi birazcik torpu :)

burun resmini gördüm evet hiç kemerin yokmuş canım... biraz ucu kalkıp biraz da inceltilecek mi? biraz birikim yapmak gerek:18: insanın aklına estetik fikri girince bir an önce olsun bitsin istiyor,hadi bakalım inşallah bir çözüm bulursun

naci bey alanında gerçekten çok iyi

kesinlikle alanında çok çok iyi... daha bu hafta bir arkadaşım ameliyat oldu,ama sanki yeni ameliyat değil ,o kadar doğal o kadar tatlı bir görüntü oldu ki gözlerime inanamadım,bir kez daha naci beye güvenmekle ne kadar doğru bir karar verdiğimi görmüş oldum. Gerçekten çok başarılı bir doktor.

Burnumda kemer yok albumume bakablrsnz zor bir burun dgl yani. Naci beye cok guvendm ztn onur eroldan da taniyorum onu. Mukemmel bi doktor. 12 bin tl istedi. Kesnlkle iyi bir burun yapacagini biliyorum. Ama parayi nasil ayarlicam onu blmyrm :)))))))

Fiyat çok ya bu fiyata burun yapıyorsa öbür doktorlar tahtamı yontuyorlar çok fazlaa

Fiyat çok ya bu fiyata burun yapıyorsa öbür doktorlar tahtamı yontuyorlar çok fazlaa

bu fiyatın niye öyle olduğunu bilemiyoruz ki belki revizyon belki de çok çok sorunlu bir ameliyattır. Bir de doktorların ortaya çıkardıkları sonuçları bence fiyatlara göre kıyaslamak çok doğru değil.Her vücut her insan her biri kendisi içerisinde farklı ve bu farklılık farklı işlemleri berarberinde getiriyor

maddi durumun iyi değilse naci çelik i geç derim bir kıza 12 bin demiş iyi bir araba parası 2 saatte çok gibi...
Emre ilhanla görüştüm herkez çok memnun acıbadem ataşehir hastanesinde yapıyor ameliyatlarını herşeyi içinde 6000 dedi bu bile çok geldi bana fiyatı Florance nightingale hastanesinde kbb doktoru var güven güvenç oda 4000 dedi.

Kızlar forumda yeniyim bende naci Beye ameliyat olmaya karar verdim.Güncel öztürk ile Naci bey arasında kalmıştım.Cokda tedirgindim ama yazdıklarınızı okuduktan sonra tüm tedirginliğim şüphelerim gitti.Süpersiniz.Hepinize teker teker teşekkürler..

naci bey'e burun estetiği olan varmı???? bize yardımcı olurlarsa çok seviniriz ...

Ben Naci beyi taniyorum bir arkadasimi gogus estetigi konusunda yonlendirdim ve cok memnun kaldik. Diger operasyonlarindada cok basarili oldugunu biliyorum yaptigi estetiklerin oncesi sonrasi fotograflarini gordum. Fiyat anlaminda evet biraz pahali ama ameliyat sonrasinda sorun yasamak istemiyorsaniz bence bu parayi verin ve kafaniz kulaginiz rahat olsun. Bu ameliyatlar sonrasinda problemde yasayabilirsiniz saglik bu sonucta hic bir seye benzemez.

Kendisine burun icin gorusmeye gitmistim, gorusmeden sonra elimi kolumu sallaya sallaya ciktim ve bir anda para odemedim ben diye heycanlanip geri döndüm, bir borcunuz yok dediler:) dogru olan da bu aslinda

Back